Téma: Ezel

9/10
Tavasznyár 2011 jún. 22. - 22:34:10 9/10
(1216/7116)
Igen, ez szerintem is érzelmi zsarolás.

Épp most néztem meg a mai részt. Mindig DVD-re veszem és törlöm a reklámot közben. A korábbi részek 47-50 percesek, a mait sikerült megint lerövidíteniük 41 percesre....
Mindjárt megnézem a török verziót.
10/10
tricse 2011 jún. 22. - 22:27:48 10/10
(1215/7116)
Bocsi most értem haza,még nem is láttam a mai részt!:) Szóval a betegséggel való zsarolást nem érted? Lehet csak én nevezném így,de kíváncsi vagyok a Te véleményedre,hogy vajon mi ez ha nem zsarolás,hogy ha te nem szeretsz akkor én nem is akarok élni,nem szedem a gyógyszert,nem megyek el kezelésre! Mert bizony ezzel hódította(zsarolta) vissza magához Ezelt! Hogy pontosan melyik részben mi hangzott el azt sajnos nem áll módomban visszakeresni,de biztos lesz itt aki megerõsíti az okfejtésemet!:)
10/10
catrina 2011 jún. 22. - 21:48:57 10/10 Előzmény csenge31
(1214/7116)
Azt vedd azért számításba, hogy mielõtt igy leirta Eysan Cengizt Cengiz megcsalta elzálogosított mindent még a fia Can jövöjét a neki eltett lovét is. Egy anya ha kifosztják és a gyereke jövõjét ily mértékben veszélyeztetik hát azt hiszem csoda hogy nem ásta el azonnal a kert végében.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 21:24:36 10/10
(1213/7116)
Kattintsatok ide: http://www.rtlklub.hu/

Itt a lap alján van egy szavazás arról, hogy "Mi a kedvenc sorozatod"?

Elsõ helyen pillanatnyilag a "Barátok közt" van 27 %-kal, második helyen az Ezel 26 %-kal. (tegnap még csak 25-ön állt, szal növekszik) :)))))))

Szavazzatok ti is az Ezelre! Na nehogymár az a vacak "Barátok közt" jobb film legyen :DDDDDD
10/10
sunflower_seed 2011 jún. 22. - 20:13:38 10/10
(1212/7116)
1500. :) és Mert magyar hangja Szabó Máté :)
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 18:36:55 10/10
(1211/7116)
Ali szinkronhangja egyáltalán nem hasonlít Barıº Falay hangjára. Egyébként semmi kifogásom Galbenisz Tomasz hangja ellen, de a nevetése baromira idegesít. Barıº Falay nevetése egészen más és egyáltalán nem irritáló. Ezzel együtt nagyon nem szeretem Alit.
10/10
Hopegirl 2011 jún. 22. - 18:28:45 10/10
(1210/7116)
Jaj, szegény Tefo :( ha vágtak ki belõle ma részt, hát jól tették, mert én bizony tutira nem bírtam volna :D Egyetértek Sebnemmel, nekem is elég lenne, ha Ali elõvenné a fogóját, és csattogtatna vele... belõlem már ki is törne a szóáradat :D ez van, gyenge jellemek vagyunk :)
Azért milyen aranyos volt már Sebnem, hogy aggódik Tefoért :) az egyik kedvenc szereplõm lesz sztem hamarosan :)

És a végén Eysan meg Ezel... hiába nem csípem Eysant, ez egy nagyon szerethetõ jelenet volt :)
zanzi2010 2011 jún. 22. - 18:28:02
(1209/7116)
Köszönöm szépen !!
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 18:20:25 10/10
(1208/7116)
Csak most, csak Nektek, csak tõlem :)

Ezel Bayraktar - Kenan İmirzalıoğlu - Viczián Ottó
Eyºan Tezcan Atay - Cansu Dere - Németh Borbála
Cengiz Atay - Yiğit Özºener - Dányi Krisztián
Can Atay Utku Baris Serma Bogdán Gergõ
Bahar Tezcan - Sedef Avcı - Molnár Ilona
Serdar Tezcan - Salih Kalyon - Forgács Gábor
Ömer Uçar - İsmail Filiz - Varga Gábor
Meliha Uçar - Ipek Bilgin - Zsurzs Kati
Mümtaz Uçar - Beyazit Gülercan - Pálfai Péter
Mert Uçar - Kemal Ucar - Czetõ Roland
Ali Kırgız - Barıº Falay - Galbenisz Tomasz
Tevfik Bostancı (Tefo) - Sarp Akkaya - Seder Gábor
Ramiz Karaeski - Tuncel Kurtiz - Versényi László
ªebnem Sertuna - Bade ݺçil - Bertalan Ágnes
Kamil Çamlıca - Güray Kip - Várday Zoltán
10/10
Peter 79 2011 jún. 22. - 18:12:17 10/10
(1207/7116)
Az RTLklub oldalán meg lehet nézni az összes részt, csak regisztrálni kell, de az meg ingyenes.
zanzi2010 2011 jún. 22. - 18:07:51
(1206/7116)
Sziasztok!

Hébe-hóba tudom nézni ezt e sorozatot. Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni valahonnan az elejétõl?

Köszi a segítséget.
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 17:46:38 10/10
(1205/7116)
Igazán sajnálom, ha így van. De akkor azt nem értem, hogy Ezel, aki ugye olyan jó és tökéletes, hogy tudja mégis a mai napig szeretni Eysant?
csenge31 2011 jún. 22. - 17:13:09 Előzmény Tavasznyár
(1204/7116)
Tökéletesen igazad van abban, hogy a gének, a tanult és szerzett viselkedésminták kitörölhetetlenek, meghatározzák a személyiséget, a személyiségfejlõdést. Eysannal egészen a menyasszonyi ruhás jelenetig úgy voltam mint te. Szegény Eysan mennyit szenvedett, milyen nagyon szereti a testvérét satöbbi, satöbbi... Ekkor azonban rádöbbentem, hogy Eysan menthetetlen, hiába voltak elõtte pozitív példák is : az édesanyja, a nagynénje, Ömer és a családja õ képtelen a változásra. Nem hiszek a nagy szerelmében, nem hiszek a testvéri szeretetében. Valóban nem lehet õt egyértelmûen megbélyegezni és rossznak kikiáltani, hiszen ha a pszichológus szemével nézem /kérdésedre válaszolva/õ egy súlyosan sérült személyiség, de volt lehetõsége jobbá válni, de õ ezzel a lehetõséggel nem élt. Elõ - elõbukkannak benne néha pozitív jellemvonások, de a következõ pillanatban ez már volt, nincs.Elképzelhetetlennek tartom, hogy képes lett volna együtt élni Ömerrel egy tisztes szegénységben. Valószínûleg az elsõ adandó alkalommal lelépett volna egy gazdag pasival.Ez a nagy szerelem csak azért tûnik nagy szerelemnek, mert nem voltak benne hétköznapok. Szinte alig voltak együtt. Így könnyû valakit szeretni.
csenge31 2011 jún. 22. - 16:47:22 Előzmény tricse
(1203/7116)
Betegségével való zsarolás??? Hol, mikor és fõleg kit?
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 13:47:49 10/10 Előzmény Tibag05
(1202/7116)
Értem.
Tibag05 2011 jún. 22. - 13:39:43
(1201/7116)
Eysan "súlyosan meglakolt a bûnéért."?????????????
na ne mondd! a rablás óta olyan luxusban él, hogy még azt is megkapta amit nem akart. nagyon meglakolt!
hogy nem boldog? nem látszik rajta. szemét ribansz. remélem a végén tényleg meglakol, de úgy ahogy a nagykönyvben..!
mondjuk én nem tökölõdnék sokat. kinyírnám az egész tetves mocskos bagázst oszt jónapot.
boci74 2011 jún. 22. - 13:02:22
(1200/7116)
Valóban úgy tûnik, hogy alapjában Ramiz mozgatja a szálakat, neki valamiért kapóra jött Ezel bosszúvágya.Ezel is önállósodott, de nagyon ad az Öreg véleményére. Azt azért nagyon szeretném tudni, hogy mi Ramiz célja, mert egyértelmû, hogy nem véletlenül találta meg magának Ömert.
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 12:37:13 10/10
(1199/7116)
Nekem csak az nem tetszik hogy mintha Ezelnek alig lenne önálló gondolta, mindig Ramiz mondja meg, hogy mit tegyen. Ramiz nélkül Ömer se megszökni nem tudott volna, se nem tudott volna bosszút állni.
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 12:33:25 10/10
(1198/7116)
Szia! :)

Már tegnap is írtam (kérték, hogy magyarázzam meg miért nem ítélem el annyira Eysant, de az írásom elveszett) hogy amit írtam (volna), az majdnem pont az, amiket Te írtál. Teljesen egyetértek Veled, Eysan a gyerekkorából hozta a negatív tulajdonságait, az apja mikor nagy néha hazament, mindig õt ajnározta, dícsérte, szeretgette, hát ez volt elõtte a példa. Amikor meg megutálta azt az életmódot amibe Serdar vitte bele, ott is hagyta. De a csalás, a könnyû élet iránti vágy már a részéévé vált. De súlyosan meglakolt a bûnéért. Azt hiszem, Eysan, leszámítva azt a pár évet amíg Ömerrel járt, soha nem volt boldog, sõt, nagyon sokat szenvedett és szenved most is. Én ezért sajnálom õt nagyon, még ha a bûne megbocsáthatatlan is.

Na és a szerelem. Õk ketten igazán végletesen szerelmesek egymásba. Az alaptörténet, ami az õ szerelmükrõl szól, ugyanazt a mély érzelmet hordozza, amit a világ leghíresebb szeremeseinek története (Rómeó és Júlia, Ámor és Psyché, Orpheus és Euridiké, Salamon és Szulamit, stb. Sajnos, ezekben legtöbbször a halál diadalmaskodik.
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 22. - 11:26:20 9/10
(1197/7116)
Lehetséges, hogy tudat alatt ezek mind benne voltak végig.
Nem tudom, milyen pályán mozogsz (pszichológus, pszichiáter?), én többször jártam kineziológusnál a problémáimmal.
Megtudtam és szerintem ebben tényleg van valami, hogy az elsõszülött gyermek továbbviszi szülei rossz tulajdonságait, bûneit, akaratlanul is, hátha még az apja ezt nevelte belé...
Eysan lehetett volna jó ember is, ha normális családban nõ fel. De õ csak a csalást, lopást, hazugságot tanulta meg az apja révén. Emiatt gyûlöli õt, de mivel az apja, nem tagadhatja meg és akármennyire is rossz ember, szereti. A környezetünkben is vannak emberek, akiket vertek a szülei, alkoholista volt az apja, de 10 körömmel védi, holott sokat ártott neki...
Azzal, hogy Eysan Cengiz ellen vallott, valahol büntetni akarta Ömerért, és mindazokért az átvágásokért, ami elkövetett ellene (felélte minden vagyonukat és errõl semmit nem mondott Eysannak ill. volt még valami átvágás, már nem emlékszeem pontosan...)és igen, így valóban szabad volt az út Ezelhez.

Azt nem értem, hogy annak idején, mikor bement meglátogatni Ömert a börtönben, miért nem mondta el neki, hogy mindezt miért tette... Ömer persze akkor sem bocsátott volna meg neki, de talán a miért-re meglett volna a válasz.

Nem mentegetni akarom, abszolút elítélem a tettét, de õ nem egyértelmûen fekete vagy fehér. A kettõ között...

Vontatottság: Érdekes, amit írsz! Én pont a sorozat elsõ néhány részét éreztem vontatottnak, mikor sokat mutatták a múltat és kezdték kibontakoztatni a cselekményt. Azóta izgalmasnak és jól összerakottnak gondolom és tetszik, hogy be kell indítani ahhoz az agytekervényeimet, hogy mindent megértsek. :-))))