Téma: Ezel

10/10
csikosi 2011 jún. 21. - 13:28:21 10/10
(1156/7116)
végülis nem cengiz lõtte le a biztonsági õrt, akkor miért nem ali került a börtönbe?
Nem értem.
szemét volt mindkettõ ömer-rel, errõl a eysan-ról meg nem is beszélek, aki ua. csinálta a férjével, mint régen a szerelmével.
fura
10/10
catrina 2011 jún. 21. - 12:22:33 10/10
(1155/7116)
Eysanra ugy gondolom mindegyikünk itt családban nõtt fel és vagy egészben vagy félben de mindenképpen gyökerekkel és adott helyen. Az erkölcsi normákat pontosan gyermekkorban tanuljuk többnyire a szüleinktõl. Nos Eysan nincs gyökere mert állandóan vándorolnak milyen értékrendet lát hiszen az apja tanitja csalni. Mi róható fel neki???
hiszen mind emellett szereti a hugát és gondoskodik is róla ahogy tud. Amit Ömerrel csinált az nagyon gáz de kérdem én utána már nem csak a kedves papa hanem a hasonmása Cengiz is tapossa a csalások felé.
Mivel mással ha nem a nõi praktikákkal védi a fiát, hogy becsapja Cengizt, hiszen õ meg megzsarolta, hogy maradjon vele.Egyedül azt látom, hogy mivel kiméli a hugát a sok szemétségtõl egyedül lavirozik a farkasok között.
KÉrdem én melyikötök tudna talpon maradni egyes egyedül ennyi zsaroló csaló és szélhámos között? Természetesen az erkölcsi normákat is megtartva???
10/10
ritu38 2011 jún. 21. - 12:08:09 10/10 Előzmény hunyadig
(1154/7116)
A MONITO.honlapepito.hu oldalon találhatsz Ramiz idézeteket, nem sokat de lehet,hogy az oldal üzemeltetõje tud neked segíteni!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 11:34:43 10/10
(1153/7116)
Na ezt most találtam a Facebook-on:

Bemásolom ide is:
" Sziasztok! A kezdeményezésetekre megszületett a döntés: ahogy korábban, a levelében is írta Kolosi Péter, az Ezel-t újra vetítjük majd az RTL Klubon egy késõbbi idõpontban, 16-os karikával, így nem kell egyetlen jelenetet sem kivágni. Az RTL Most-ra a TV-ben látott részek kerülnek fel továbbra is, de ha minden jól alakul még idén újraláthatjuk a kedvencünket! Üdv: AdminDani "

Ez mind nagyon szép és jó....de mi MOSTANTÓL IS VÁGATLANUL szeretnénk látni!!!!!!!!!!!
MOSTANTÓL tegyétek át esti idõpontra!!!

Ki olyan "mazochista", hogy végignézze a 142 részt CENZÚRÁZVA....majd újra nekiüljön amiatt elõlrõl végignézni,hogy a kivágott részekkel együtt láthassa?!!?
Ezt azért nem gondolhatjátok komolyan kedves RTL klub?!?!

MOSTANTÓL TEGYÉTEK ÁT ESTÉRE CENZÚRÁZATLANUL!!!!!!!!!!!!

KÖNYÖRGÖM A TÖBBIEK NEVÉBEN IS!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 11:25:18 10/10
(1152/7116)
Tavasznyár!

Neked is küldtem privát üzit! Elolvastad? :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 11:16:28 10/10
(1151/7116)
Kedves Tavasznyár!

Értem....hát igen...ahány ember annyi vélemény :)))

Nekem Eysan szörnyen ellenszenves :((((

De a film maga SZUPER!!! Csak ahogy szinte MINDENKIT, engem is a KIVÁGÁSOK DÜHÍTENEK!!!!! Ezzel élvezhetetlenné és értelmetlenné teszik ezt a SZUPER JÓ MINÕSÉGI FILMET!!!!!!!!!!!! :(((((((((

Kedves RTL klub! KÖNYÖRGÜNK!!! Tegyétek át mostantól estére és nem kell cenzúrázni!!! A VALÓDI Ezel-t szeretnék látni!!!! Nem az agyonCENZÚRÁZOTT, agyonvagdosott verziót!!!!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 11:09:13 9/10
(1150/7116)
Sziasztok!

Pink Pearl: Bár nemkatit kérdezted arról, miért szimpi neki Eysan, én megírom, nekem miért ill. miért nem.
Valahol Eysan és Ezel/Ömer a szívük mélyén szeretik egymást és az ember ennek a szerelemnek szurkol Eysan bûnét ezzel "elfelejtve".
Valóban, õ is meggazdagodott, de ha emlékszel arra a jelenetre, mikor megkapta a pénzt a húga mûtétjére, buszra akart ülni a húgával együtt és elmenekülni. Cengiz viszont utána ment és megzsarolta, emiatt maradt vele. Valóban gazdag lett, de ahogy mondta, nem volt olyan nap, hogy ne gondolt volna a szörnyû
tettére, Ömerre és utálja is magát mindezért. A pénz nem boldogítja, az élete megkeseredett és a boldogságot keresi azóta is.

Én valójában azt nem értem, ha már kitalálták, hogy pénz kell nekik, miért nem egy idegen embert mártottak be (persze az is egy aljas dolog lett volna, de így még aljasabb), miért a barátjukat?

Válaszolt már valakinek az RTL Klub a kivágásokkal kapcsolatban?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 10:59:48 10/10
(1149/7116)
A filmet RENDESEN leszinkronizálják a szinkronstúdióban /mikroszinkron / :)) A KIVÁGÁST a RETEK klub csinálja :))))))))

RTL klub!!! Tegyétek át estére az Ezel-t!!!! És akkor a vágatlan verziót adjátok le! NEM A CENZÚRÁZOTT ÉRTELMETLEN VÁLTOZATOT AKARJUK LÁTNI HANEM AZ IGAZIT!!!!!!!!!!!!
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 10:56:49 10/10
(1148/7116)
Sajnos nagy valószínûséggel a sorozat már meg van vágva és le van szinkronizálva végig!:((((
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 10:56:17 10/10
(1147/7116)
Neked is küldtem tricse! :) légyszi olvasd el és TEDDDDDD amit jónak látsz :)))))))
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 10:53:30 10/10
(1146/7116)
Komolyan mondom elkezdem vadászni azokat a reklámblokkokat amiben bemutatnak egy olyan filmelõzetest amiben vér és fegyver és erõszak és szex van,miközben Ezelt meg megvagdossák!! Mert akadt ilyen már bõven!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 10:53:06 10/10
(1145/7116)
Többeteknek küldtem privát üzit! Olvassátok el légyszi!!! FONTOS!! :)))
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 10:51:20 10/10
(1144/7116)
Neeeeeeeem és neeeem és ezerszer is neeeeem! Nem a törvényt tartják be könyörgöm,hát üvölt a reklám és az is benne foglaltatik a törvényben,hogy nem üvölthet!!!!! Reklámidõ,reklámidõ,reklámidõ! Ami érthetõ is lenne ha nem kellene ilyen-olyan ótvasos ajánlókat meg semmirevaló reflektorokat nézni közben! Az meg aztán végképp a röhejesség teteje amikor az ezelbõl kivágják a durva részeket és közben meg benyomják a Hiradó elõzetest egy sokkal durvábbal!!!!!:)))))
Zsuzsa28 2011 jún. 21. - 00:35:20
(1143/7116)
Köszi szépen az információkat ! Sajnos én is láttam a végét....
Furcsa ez a befejezés.... Sztem nagyon elhúzódik ez a bosszúhadjárat ! Zavaros, nehezen érthetõ. Ezel sem egy szimpatikus jellemû ember ....
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 00:27:37 10/10
(1142/7116)
tricse!!!!!!!!!!

SZÍVEMBÕL SZÓLTÁL!!!!!!!!!!!!!!!
Azt a jelenetet ha megvágják akkor az egész filmet NEVETSÉGESSÉ TESZIK!!!!!!!!!!

De a második szériában is lesz jópár olyan jelenet amit ha megvágnak (a "véres" titulusa miatt) akkor a film ALAP DRAMATURGIÁJÁT TESZIK TÖNKRE!!!!!!!!!!!!!

Csináljunk valamit! Tüntessük az RTL épülete elõtt! :DDD

Nade a viccet félretéve....tényleg nem tudom, hogy miért kell egy ilyen filmet délután sugározni?? Mert ugyebár ezzel indokolják a KIVAGDOSÁSOKAT, hogy a Fityisz nevû párt által alkotott új média törvény szerint "efféle" filmeket csak este 10 és hajnali 5 között lehet vetíteni! Hát könyörgöm akkor MIÉRT NEM AKKOR ADJÁK?????????
Ez nem is matiné mûsor ami ovisoknak való!
Ez egy felnõtteknek való film!
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 00:20:25 10/10
(1141/7116)
Azért ez a sztori nagyon meg lett írva!:)Komolyan érzelmi dilemmákat okoz a nézõknek a szereplõk megítélése!:))
Én pl. Ezel érzelmeivel állok hadilábon,már ami Bahart illeti! Láttam a sorit végig,igaz törökül és így sem egyértelmû!:)
Viszont mostanában fog jönni az a rész amit ha megvágnak,márpedig megfognak akkor aki nem látta az eredetit az hatalmas élményrõl marad le! Mindenkinek kötelezõ,legalábbis minden Ezel funnak azt megnézni eredetiben amikor Ali megtudja!Az ott az egész jelenetsor megvágási tilalom alá kellene kerüljön! Csak sajnos,véres,fegyveres pedig imádom benne Alit!:)))
Smaitra8 2011 jún. 21. - 00:04:49
(1140/7116)
İpek Bilgin, aki játssza Meliah nénit, a valóságban is vak?
Ha nem, akkor tényleg nagyon jól játssza.
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:59:06
(1139/7116)
Ez így igaz. Teljesen így látom.
A másik amit én beleírtam volna, hogy most még egyszer is megcsinálta a hamis tanúzást.
Oké, rendben, hogy Cengizt nem szereti, de akkor is. Hatalmas mocskos egy nõ ez.
Senkire sincs tekintettel, még talán a saját fiára sem.
Az engem is érdekelne, hogy másoknak mi szimpi Eysanon. Kíváncsi vagyok rá. :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 23:54:57 10/10 Előzmény nemkati
(1138/7116)
Szia nemkati!

Érdekes amit Eysanról mondasz! Megkérdezhetem, hogy neked mi miatt szimpatikus Eysan? Tényleg érdekelne!
Én akárhogy vizsgálom Eysant, nem találok egyetlenegy olyan jellemvonást, vagy cselekedetet sem benne,ami miatt szimpi lenne :(((

Addig rendben van, hogy õ "segíteni" akart a húgának....hogy ne halljon meg....na igen....de ez szerinted FELMENTHET valakit azalól, hogy egy ÁRTATLAN EMBERRE ráken egy rablást és egy gyilkosságot?? Ráadásul arra az emberre aki õt rajongásig szerette és feleségül akarta venni???

A dolog másik része pedig az, hogy.....hááát, hogy is fogalmazzam ezt meg....te elhiszed, hogy Eysan tényleg CSAK emiatt tanúzott anno hamisan Ömer ellen? CSAK emiatt? Én nem így látom! És tudod miért? Kifejtem!

Tegyük fel,hogy õ tényleg CSAK amiatt ment bele ebbe a szemétségbe, hogy a hugának segítsen. Jó! Tegyük fel, hogy így volt!
De ha ez tényleg igaz lenne, akkor a ráesõ pénzbõl elveszi azt az összeget amennyi a HUGA MÛTÉTJÉHEZ kell és egy FILLÉRREL SEM TÖBBET,a többit pedig odaadja a másik 3 "hiénának" és tudni sem akarna róla!
Csakhogy Eysan NEM CSAK annyit vett el a pénzbõl! Megtartotta az EGÉSZET (a ráesõ részt) és vígan élte a gazdagok, luxus, fényûzõ életét ABBÓL A PÉNZBÕL amihez õ úgy jutott, hogy egy ártatlan embert (a "szerelmét" ráadásul)élete végéig börtönbe juttatott a HAMIS VALLOMÁSÁVAL!

Ne hari de tényleg nem értem ez az Eysan ugyan mi miatt szimpi neked? :(((((((

Eysan azt az embertipust testesíti meg akit nem érdekel senki és semmi CSAK ÖNMAGA!
Aki képes egy ilyen "piszkos" módon szerzett pénzbõl VÍGAN, LUXUS színvonalon élni....az azt bizonyítja, hogy még UTÓLAG SEM bánta meg amit tett........!

Tudod, én is örülnék neki ha pl nyernék a lottón 500 milliot vagy valami szuper állással vagy üzlettel multimilliomossá válnék....de ILYEN ÁRON mint ahogy Eysan "meggazdagodott" SOHA!!!!!

Ha emlékszel a múltbeli bejátszott jelenetekre,kiskora óta a MÁSOK BECSAPÁSA, ÁTVERÉSE az élete célja.....igaz, hogy erre az a szemét apja tanította de....késõbb amikor már olyan 20 év körüli volt és összeállt Cengizzel....ott már NEM AZ APJA kényszerítette,hogy szélhámoskodjon.......emlékezz vissza arra a jelenetre amikor 1997-ben abban a mennyasszonyi ruha üzletben "pénzt sírt ki" magának azzal, hogy Cengízzel eljátszottak (egy elõre megbeszélt terv alapján)egy ilyen színjátékot, hogy Cengiz "nem veszi feleségül"....szegény Eysan meg "minden pénzét az esküvõre költötte"...........haha....és kisírta magának azt a köteg pénzt a ruhabolt tulajától amit aztán Eysan nagy röhögések közepette mutatott meg Cengiznek........

Ne hari de ez a nõ egy szörnyeteg szerintem :(((
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:54:45 Előzmény Pink Pearl
(1137/7116)
Végre, végre. Akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy gyûlölöm Eysant. :)
Annyira képmutató egy nõ.
Remélem a filmben megfizet minden bûnéért, és szenvedni fog. Megérdemli! Szerintem.