khajni87 2017 aug. 28. - 14:31:53
(1734/2154)
Sziasztok.....Aki nézi a Kara parát feliratosan is, meg az Izaurán szinkronnal magyarázza már meg a hülye fejemnek hogy lett e Feliratos verzió Fatihjából a szinkronos verzióban Metin............mi a túró mármegint ez.................
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 18:38:36 10/10
(1733/2154)
Azért másoltam be, mert a te drágádról is van infó, nem csak Enginrõl. És nem tudom, kit szerettek még. De ez csak a KanalD.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 18:19:06 10/10
(1732/2154)
Ezt találtam, fényképekkel, amit nem tudok berakni, mert csak egyet enged.
http://fav10.net/kanal-dnin-ekran-yuzleri-reytingleri-sallayacak-iste-o-starlar/

TV İncelemeleri
Kanal D’nin Ekran Yüzleri Reytingleri Sallayacak! ݺte O Starlar…

•1 hafta önce

•tarafından Yiğitt

•1 Yorum
Csatorna D's arcok megjelenítéséhez értékelése fog rázni! Itt van ... 1 hete • By Yiğitt Egy csillag • 1 Comment

gsdgsdfdsf

Yazan Yiğitt
Yazan Yiğitt

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Kanal D, yine dopdolu! Elçin Sangu’dan Kenan İmirzalıoğlu’na, Siben Can’dan Engin Akyürek’e kadar birçok ünlü reytingleri sallamaya geliyor… ݺte Kanal D’nin 2017-2018 sezonu ekran yüzleri:
Channel D, felkészülve az új szezonban, mint egy bomba, még csordultig tele! ApCsel Sanguine Kenan İmirzalıoğlu Sibu Can származik reszketett, sok híres értékelõ Engin Akyürek Channel D 2017-2018 szezonban ... Itt látható a képernyõn arcok:

Elçin Sangu (Dizisi henüz net değil, Ekim-Kasım aylarında izleyiciyle buluºacak.)
elçin sangu ile ilgili görsel sonucu
Sang Ambassador (Array még nem világos, találkozik a közönség október-novemberben.)

Engin Akyürek (Ay Yapım & Kanal D hazırlıyor, Ekim-Kasım aylarında izleyiciyle buluºacak.)
engin akyürek ile ilgili görsel sonucu
Engin Akyürek (Hold & Construction Kanal D készül, találkozik a közönség október-novemberben.)

Kenan İmirzalıoğlu (O3 Medya titizlikle ‘Fatih’ dizisini hazırlıyor, Aralık-Ocak aylarında ekrana gelecek.)
kenan imirzalıoğlu ile ilgili görsel sonucu
Kenan İmirzalıoğlu (O3 aprólékosan Media 'Hódító' készül egy sorozat, meg fog jelenni a december-januárban.)

Birce Akalay (D Yapım imzalı ‘Sana Kalbimi Verdim’ dizisiyle Ekim’de izleyiciyle buluºacak.)
birce akalay ile ilgili görsel sonucu
Birce Akalay (D Építõipari alá „Neked adtam a szívem” sorozat októberben találkozik a közönség.)

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel (O3 Medya imzalı ‘Vatanım Sensin’ ile Ekim’de izleyiciyle buluºacaklar.)
halit ergenç ile ilgili görsel sonucu
És Halit Ergenç csatorna nevû (O3 Media aláírt „Te az én hazám” októberben és találkozik a közönség.)

Ekin Koç (Most Yapım imzalı ismi henüz netleºmeyen dizide rol alacak, Ekim-Kasım aylarında izleyiciyle buluºacak.)
ekin koç ile ilgili görsel sonucu
Ekin Koc (Mostar aláírta a nevét az építkezés nem lesz egyértelmû szerepe nem sorozat, találkozik a közönség október-novemberben.)

Sibel Can (Gold Film’in ‘Sevda Bahçeleri’ dizisinde rol alacak, dizi Ekim’de ekrana gelecek.)
sibel can ile ilgili görsel sonucu
Sibel Can (Gold Movie „Sevda Gardens” vesz részt a sorozatban, a sorozat jelenik meg októberben.)

İbrahim Çelikkol (D Yapım imzalı ‘Sana Kalbimi Verdim’ dizisiyle Ekim’de izleyiciyle buluºacak.)
ibrahim çelikkol ile ilgili görsel sonucu
Abraham Celikkol (D Építõipari alá „Neked adtam a szívem” sorozat októberben találkozik a közönség.)

Hande Soral (Eylül’de yeni sezonuyla yayınlanacak olan ‘İsimsizler’ ile karºımıza çıkacak.)
hande soral ile ilgili görsel sonucu
Hande Soral (amelyet szeptemberben közzétett egy új szezonban a „Untitled”, és hogy lesz ütközött.)

Ali İl ve Sevda Erginci (Eylül’de ‘Ver Elini Aºk’ dizisiyle karºımıza çıkacaklar.)
Ver elini aºk ile ilgili görsel sonucu
Tartományi és Sevda Ali Ergincan (szeptember Add a kezed akaratunk ellenére love „a sorozat.)

Gülse Birsel (Yepyeni komedi dizisiyle Ocak 2018’te izleyiciyle buluºacak.)
gülse birsel ile ilgili görsel sonucu
Gülse Birsel (január 2018't nézõ találkozik vadonatúj vígjáték sorozat.)

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı (Her pazar ‘Çocuklar Duymasın’ ile izleyiciyle buluºmaya devam ediyor.)
İlgili resim
Pınar Altuğ és Tamer Montenegro (minden vasárnap „Gyermekek Duymasýn” továbbra is eleget tesz a közönség.)

Çetin Tekindor (Usta oyuncu yeni sezonda yayınlanacak ‘Fatih’ dizisiyle karºımıza çıkacak.)
çetin tekindor ile ilgili görsel sonucu
Cetin Tekindor (mester játékos teszi közzé az új szezonban a „Hódító” jön át a tömböt.)

Emre Kınay ((Gold Film’in ‘Sevda Bahçeleri’ dizisinde rol alacak, dizi Ekim’de ekrana gelecek.)
emre kınay ile ilgili görsel sonucu
Emre Kınay ((Gold Movie „Sevda Gardens” vesz részt a sorozatban, a sorozat jelenik meg októberben.)

Farah Zeynep Abdullah (MF Yapım imzalı ‘Bir Litre Gözyaºı’ dizisiyle Kasım ayında izleyiciyle buluºacak.)
farah zeynep abdullah ile ilgili görsel sonucu
Farah Zeynep Abdullah (MF építõipari aláírt „találkozik egy liter könnyek” szekvencia a közönség novemberben.)

A szöveget török-magyar fordítóprogram fordította. A lényeg, Engin rajta van a listán.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 17:46:34 10/10
(1731/2154)
Vural szerintem mindenképpen meghalt volna. Hilal asszony ezt elég korán tudatta velünk. Már a 13. bölümben. Amikor Erdogan az apja halála után elfoglalja az irodát, hárman vannak bent, Erdogan, Selim és Vural. Akkor mondja Erdogan Selimnek, hogy az elsõ intézkedése, hogy felveszi a céghez Vural GÜNEY-t. (Nem Vural Namlit). Rögtön fölkaptam a fejem, mikor meghallottam, és az eredeti törökben is ez van. (13. bölüm 58:43)
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 27. - 16:41:01 10/10
(1730/2154)
Musztafát én már az elején leírtam magamban, akkor amikor a tengerbe esés utén vizes ruhában ment haza, és nem azután érdeklõdött, nincs-e valami baja a lánynak, hanem neki esett, hogy most mit fognak gondolni róla, Musztafáról az emberek. Na meg utána a kórházi jelenete is.
Arra kíváncsi lennék, hogy Vuralnak eredetileg is ezt a sorsot szánták, vagy csak azért kellett meghalnia, mert Bugra átigazolt a a Kuzey Güneybe, Õ még az a karakter, akit sokan próbálnak mentegetni, hogy mennyire megbánta a dolgot, és ráment az élete. De amikor cselekednie kellett volna, akkor semmit sem tett.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 13:43:48 10/10
(1729/2154)
Újra elolvasva, lehet, hogy félreérthetõen fogalmaztam. Nem a pajtába járogatással van bajom alapvetõen. Azt mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy teszi vagy nem teszi. Az abból származó következményekért egy gyereket okolni (akit akkor még nem is ismert), és a gyereket vádolni, a gyerek életét megkseríteni a szerinte tönkrement életéért, na az az ami bicskanyitogató. Fatmagül a hajtépés után el is mondja ezt a bátyjának. Hogy Mukaddes soha nem akart neki semmi jót, nem törõdött vele.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 13:30:55 10/10
(1728/2154)
Igen, igazad van. Én azon morfondíroztam, hogyha ezt a részt az elején vetítik le, mennyiben változott volna a véleményem a szereplõkrõl. Mert én bevallom, hogy az elején, próbáltam mentséget találni Musztafa viselkedésére ( környezet, neveltetés). Még a pénz elfogadásánál is arra gondoltam, hogy egyrészt azért tette, hogy kimeneküljön a szorult helyzetébõl, miután rálõtt Selimre, másrészt Fatmagülnek akar imponálni. Akkor szakadt meg bennem valami, amikor az elsõ tárgyalás után elrabolta Fatmagült, és rálõtt Kerimre. Ha az utolsó részben látott Musztafát az elején látom, biztos, hogy nem kerestem volna neki mentséget. (Valószínûleg Hilal asszony célja is pont ez volt, hogy kételkedjünk a szereplõ megítélésében).
A másik ilyen szereplõ Mukaddes. Akirõl az elején még csak úgy tûnt, hogy egy mindenlében kanál. Nem túl jóindulatú, és nem túl okos. Igazából az életben is azok a legveszélyesebbek, akik azt hiszik magukról, hogy õk tudnak mindent jól, közben pedig buták. Az mondjuk nála tudható volt, hogy a pénz a mindene. Remélte az ember, hogy némi sajnálat szorult belé. De nem. A sorozat harmadik harmadában, én már úgy gondoltam, hogy alapból gonosz. Aztán a végkifejlet, hogy azért gyûlölte Fatmagült, mert fel kellett nevelnie. Hát. Tipikusan az az ember, az elkövetõkhöz hasonlóan, aki semmilyen tettéért nem vállal felelõsséget. Vajon miért nem mondta Rahminak, mikor eltitkolva a terhességét hozzáment, hogy nem leszek a feleséged, mert saját, önálló életet akarok, és nem akarok egy kiskamaszt nyûgnek? Mert nem Rahmi akarta mindenáron feleségül venni, õ akart hozzámenni. Arról nem beszélve, hogy azt a kislányt végig cselédnek használta. És Fatmagült okolni azért amit õ követett el. Nem kellett volna pajtákba járogatni, és akkor nem került volna olyan helyzetbe.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 27. - 12:38:09 10/10
(1727/2154)
Szívesen :)

Fatmagülös írásodra még nem is reagáltam.
Hát igen a hozzászólások... Úgy veszem észre, sokan csak nézik a sorozatot, de nem értelmezik a látottakat. Egyébként minden szavaddal egyetértek, ugyanezt írtam volna le én is, de te jobban fogalmazol :D
Musztafa pénzhez való hozzáállása már itt kimutatkozott, pedig mennyivel tökösebb lett volna, ha a Yasaranoktól elfogadott pénzt nem a luxus életére fordította volna, hanem hogy kiderüljön az igazság.
Egyébként bennem megfogalmazódott egy kósza gondolat, bár a sorozatban nem utaltak rá, de valahogy nekem Musztafa jellemétõl nem lenne idegen. Vajon tényleg csak azért gyûlölte Kerimet, mert elvette tõle Fatmagült, vagy úgy hátsó gondolatként azért is, mert kiderült hogy Kerim apja gazdag és befolyásos, vagyis Kerim is gazdag (lehetne, ha Kerim is úgy akarná) Én kinézem Musztafából, hogy ha õ lett volna Kerim helyében, kihasználta volna Fahrettint.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 12:14:16 10/10
(1726/2154)
Hát látod, ezzel is egyetértek!
10/10
lizbell 2017 aug. 27. - 11:29:38 10/10
(1725/2154)
ez a véleményem :)
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 11:23:22 10/10
(1724/2154)
Vagy ehhez? De a tied tényleg mindent visz!
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 11:22:00 10/10
(1723/2154)
Ehhez mit szólsz?
10/10
lizbell 2017 aug. 27. - 11:00:30 10/10
(1722/2154)
majdnem megállt a szívem :)))
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 10:14:46 10/10
(1721/2154)
Köszönöm! Ez még nem volt meg.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 27. - 00:41:05 10/10
(1720/2154)
Bezsuzska, ezt neked küldöm. A KPA 2 írójával :)
10/10
bezsuzska 2017 aug. 27. - 00:14:26 10/10
(1719/2154)
Látod, ezt így nem gondoltam végig. Lehet, le kellett volna írnod. Mert abban egyetértek veled, hogy házasságon belül is el lehet követni a nemi erõszakot. Akár fizikai, akár lelki bántalmazás a kényszerítés eszköze. És bizony, igazat adok neked, hogy Kerim anyja nem önszántából hálta el a házasságot. És Fahrettin sem úgy kezelte (olyan türelemmel és megértéssel) mint Kerim Fatmagült. Azt a mondatát annyira szerettem Kerimnek, mikor a második éjszakájukon azt mondja Fatmagülnek, hogy "nem foglak semmire sem kényszeríteni, nem foglak arra kérni". Abban minden benne volt.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 26. - 23:58:07 10/10
(1718/2154)
Engin ahogy elnéztem, magánembeként is inkább pólós (hacsak nem kell valahol megjelenni). Pont a múltkor jutott eszembe, mikor kerestem egy képet, és nézegettem a képeket, hogy valahol azt nyilatkozta, hogy nem igazán szeret ruhát vásárolni. A képei láttán elképzeltem ahogy bemegy a boltba, és azt mondja, hogy: - Ebbõl az Isztambul feliratos polóból kérek két feketét, egy szürkét, meg egy fehéret. Ebbõl a steppelt dzsekibõl meg legyen egy kék, meg egy zöld.
Hogy a nyaraláskor hordott elnyûtt pólóit hol szerzi be, nem tudom. A csúcs az volt, amiben idén Rodoszon fényképezkedett, az már a 2013-as nyaralási képein is szerepelt.
De ettõl még szeretjük.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 26. - 23:54:22 10/10
(1717/2154)
Akkor nem írtam, csak olvastam amit írtál. Úgy éreztem, hogy te sokkal megbocsátóbb vagy Fahrettinnel, mint én.
Ez az egész sorozat a bûn-bocsánatkérés - bûnhõdés-megbocsátás köré épül. Megbocsátani egymásnak, illetve Kerim megbocsátása önmagának.
Nekem valahogy hiányzott Fahrettintõl az igazi bocsánatkérés. Sokat segített a nyomozásban, meg az anyagiakban, de bocsánatot szerintem elõször talán Bodrumban kért Kerimtõl.

Egyébként belegondoltam, ha tágabb értelemben értelmezzük a nemi erõszakot, akkor valahol Fahrettin is egy erõszakoló, Kerim pedig egy erõszakból született gyerek. Fahrettin tudatosan egy olyan nõt vett el, aki nem szerette õt, a házasságuk alatt sem szerette meg, de a nászt ugye elhálták, nemhiszem hogy Kerim anyjának szabad akaratából. Lehet hogy nem kiabált és rúgkapált, hanem csak eltûrte, de akkor sem akarta.
10/10
HZsuzsanna70 2017 aug. 26. - 23:17:12 10/10
(1716/2154)
Már Kerimnél is jobban tetszett ha póló és cippzáras felsõ volt rajta :)
10/10
lizbell 2017 aug. 26. - 23:00:00 10/10
(1715/2154)
annyira nem szerintem, inkább pólós, rajta cippzáras felsõ :)
de a piros brutál volt, amúgy sem szeretem ezt a színt.