marmyk 2006 okt. 26. - 14:21:13
(67/227)
Jaja, nem. Megnéztem félig az elsõ részt és a másodikat. Igazából elkapcsolni nem akartam annyira nem volt rossz, de ott tartani se tudott (mentem játszani :) ). Szerintem nem lenne akkor probléma vele, ha nem koppintás lenne és nem erõltetnék ennyire az eredeti színészek stílusát. Akkor még jó is kisülhetett volna a dologból. Az a gond hogy az ember eleve elõítélettel ül le – megint egy ócska magyar koppintás. Ebbõl soha nem fog már kilépni az tutti és le is fog térdelni miatta. Ugyan ez a sorozat más címmel, más karakterekkel, szerintem életképes lett volna elõbb utóbb. A történet párbeszéd maradhatott volna. De a nagy öreget soha nem fogja utolérni. Bár engem ami nagyon zavar az, Bertalan Ági (ugye õ játsza? :) )erõltet mozdulatai. Annyira rosszul utánozza a Pegget alakító színésznõt.
FoPnkA 2006 okt. 26. - 12:20:25
(66/227)
nem tudom minek kell 1 külföldi sorozatot "magyarra" átültetni.. ez úgy volt jó ahogy van.. a TV2 azt hitte hogy majd meglovagolják az eredeti sorozat sikerét? majd ezt nézi is valaki? kb ugyanakkora gagyi mint a Jóban rosszban vagy a többi ilyen baromság :/ inkább adnának Maffiózókat mint ezt :P
Bogyo1 2006 okt. 25. - 21:04:39
(65/227)
Ez nagyon szánalmas hogy utánozni probálja és s**r is lett
ilyet nem kellet volna ez nem magyarhoz méltó
ppwhere 2006 okt. 24. - 22:54:02
(64/227)
Egy pozitivum van abban, hogy beleneztem ebbe a filmbe... Most hogy lattam ki volt az aki meg birta alkotni ezt a "kiraly" forgatokonyvet, legalabb tudom, hogy ne nezzem meg a Szabadsag, ... filmet, mert ezek utan olyan film nem tud erdekelni aminek o irta a forgatokonyvet... Ezuton is gratulalok Divinyi Reka nagyszeru(?) munkajahoz... Siralmas a magyar film ipar
ppwhere 2006 okt. 24. - 22:51:28
(63/227)
Nem tudom miert szidjatok... Biztos nagy munka volt elkesziteni... Itt megragadom az alkalmat es gratulalok az ironak es a rendezonek is... Azt az 5 perces munkat amig beutottek egy replace all-t minden nevre... Szuper teljesitmeny volt... Es meg 2-en is kellettek hozza... A "Bándi" meg kulonosen nagy otlet volt. Ujabb magyar sz*r szuletett... A szineszekrol meg ne is beszeljunk... Asszem ezt sem fogom nezni.
Místico 2006 okt. 24. - 20:59:48
(62/227)
Ez a sorozat nekem nem tetszik!
Tenaxpsd 2006 okt. 24. - 18:38:18
(61/227)
Nem bánnám, ha rögtön az elején kiderülne, különben kerülgethetjük egy pár évig fõmûsoridõben, mint az a vacak táskanyitogatós istencsapását.
Komrad 2006 okt. 24. - 17:02:13
(60/227)
Szerintem ez a sorozat elég nagy bukás lesz. Nem lehet a 90-es évek Amerikáját és az akkori sorozatok stílusát átmenteni egy 2006-os Magyar koppintásba. Én arra leszek kiváncsi, hogy a társadalomkritikára és politikára irányuló poénokat és utalásokat, hogyan dolgozzák át. ( Már ha eljut a rendezõk agyáig ez a gondolat)

Én is csak ugyanazt tudom mondani, az igazi Ed O'Neil féle Al Bundy karaktert a kerek világon egyetlen színész sem tudja eljátszani, legyen az Szervét Tibor vagy maga Tom Cruise, vagy bármely másik színész a kerek világon.

Akik pedig a sorozatot jónak tartják, ám legyen engem nem zavar, de a tény az tény. A tény pedig az, hogy ez a sorozat csúfos bukás lesz. Ezen a sorozaton csak az tud jókat nevetni aki nem látta az eredetit. Még az is elõfordulhat, hogy negatív nézettségi rekordot fog dönteni Bándi Sanyi és kompániája.
Lilesz 2006 okt. 22. - 14:22:52
(59/227)
Hát mit mondjak...tény h az IGAZI rém rendes család 100* jobb, de szerintem nem olyan gáz, meg lehet szokni
Teemeah 2006 okt. 20. - 11:49:17
(58/227)
Teljes rémálom. Pocsék. Mint minden koppintás. Ha már sorozatot csinálunk, nem lehetne eredeti ötletbõl? Még a poénok is dettó ugyanazpk, röhög alatta a géphang, miközben a nézõ el se mosolyodik... Úristen, vegyék le mûsorról, mert CIKI ez a sorozat!
kevinspéci 2006 okt. 20. - 08:22:52
(57/227)
Látom, nem vetted észre a csöppnyi iróniát.
Nem (csak) a nõci miatt néztem, hanem, mert kíváncsi voltam, mit hoztak ki a filmbõl. (Semmit...)

Pl. a Gladiátort se azért néztem meg kétszer, mert csodálatos alkotás - elég gyér, szerintem, Króval együtt -, hanem, mert Joaquin Phoenix-et az egyik legtehetségesebb ifjú színésznek tartom, akinek minden mozdulata élményszámba megy.

Mellesleg, ti nõk, képesek vagytok focimeccset nézni, mert Bekecs jól néz ki...
De, bocs, ha irritállak, viráxálam!
Angyi1 2006 okt. 19. - 20:14:46 Előzmény kevinspéci
(56/227)
Ha valaki azér nézte, mert a "Peget alakító nõci nagyon bejött" akkor erre vannak ugyebár más csatornák is. ezért nem kellett volna megvenni...

Szóval eddig csak csendesen olvasgattam, nagyon vártam az elsõ magyar részt, de amennyire vártam, olyan gyorsan nyomtam át a DVDre, mert undorító volt a magyar.
Érdekes módon amikor az eredetit nézem, (pl.cool), akkor nézhetem este, nézhetem délután, akár ugyanazt a részt is, mégis szórakoztat.
Egyszerûen nem értem, hogy a Szervét Tibor hogy adhatta a nevét ehhez :( Szomorú, hogy ezért pénzt adtak... bárkinek is
szisz 2006 okt. 19. - 17:27:50
(55/227)
Ekkora szart! Most nem azért, de hogy gondolták hogy leutánozzák az eredetit, tök ugyanazokkal a poénokkal, meg minden, és ez majd tetszeni fog a közönségnek?! Egy nagy 0. Az eredetit nem lehet felûlmúlni, Al Bandi figurája egyszerûen utánozhatatlan. Szervéth Tibor bármennyire is jó színész, ebbe nem kellett volna belemennie. Csak lejáratja magát. Ez a sorozat se lesz hosszú életû!
orsusz 2006 okt. 19. - 17:19:43 Előzmény marmyk
(54/227)
Na azért te se tulajdonítottál neki sok esélyt:)
Bridge' 2006 okt. 18. - 21:27:36
(53/227)
Ez igaz!
A legelejét nem láttam.
De,ha láttam volna sem emlékeznék rá szóról-szóra.Sajna nincsenek meg dvd-n a részek...:(
És azzal is egyetértek,h az eredetit nem lehet felülmúlni,sõt elérni a szintjét sem.

Anno a Tea is alaposan befürdött,az meg afféle Jóbarátok koppintás volt.
Bridge' 2006 okt. 18. - 21:21:47
(52/227)
Tényleg!!!!!!!!!!!
Bocsi!:S

Tegnap éjjel pont néztem az Rtl-en az eredetit és beadtak reklámszünetet,aztán meg kezdõdött Az elnök emberei. Kissé morci lettem.
cseppke 2006 okt. 18. - 18:05:31
(51/227)
Százszor láttam az eredeti részeit különbözõ csatornákon. Mindig újra meg újra megnevettet. A magyar változat viszont siralmas, kiábrándító. Lehet, hogy még korai, de nem szerethetõ a családtagok lúzersége. Alpári a stílus, ami az eredetitõl kifejezetten távol állt. Hiányzik a durvának tûnõ, valójában finom és szofisztikált humor, az utalások. Szóval kicsit túl "lepozícionálták". Bundyékat miért kellett Gyõzikéékrõl mintázni???
Árpád 2006 okt. 18. - 17:52:37
(50/227)
...ha eredeti mûsor lenne, akkor talán még jó is lenne.
De!!
"Sajnos" van mihez hasonlítani és az jobb.
Egyébként is évtizedeket késtek vele.
searnold 2006 okt. 18. - 16:01:09
(49/227)
Csakhogy kedvenc, magyar színészemet, Mucsi Zoltánt idézzem egy mondatával, amit a "Nekem lámpást adott az Úr kezembe" c. filmen mondott el: "Gratulálok...ilyet még nem láttam...komolyan mondom ilyen f*st még nem láttam. El lehet húzni a pics@ba villámgyorsan fogalmaztam ugye?" A "húzni" szót itt persze átvitt értelemben kell értelmezni. Minden tiszteletem a színészeké, de ebbe nem kellett volna belemenniük. Szerintem.

Üdv minden eredeti Rajongónak, és NO MAAM!
kevinspéci 2006 okt. 18. - 14:45:55
(48/227)
Hát, annál egy fokkal jobb volt, mint amit vártam.
Mondjuk, a Peget alakító nõci nagyon bejött nekem külsõre, s lehet, hogy végig tré volt, csak õ elvonta róla a figyelmemet. Dehát, ez is egy megoldás. :)