Téma: Dr. Csont

10/10
follia 2011 júl. 14. - 13:26:39 10/10
(16305/28805)
élõben nyomon követhetõ az Emmy-jelölés kb. egy óra múlva: http://www.spoilertv.com/2011/07/emmy-nominations-2011-live-stream.html

hajrá Em! :)
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 13:16:18 10/10
(16304/28805)
OFF

Az anyukák már csak ilyenek. :)
10/10
follia 2011 júl. 14. - 12:36:56 10/10
(16303/28805)
OFF
:)
ugye-ugye? :)
én szuper mami és szuper feleség leszek, erre hajtok! :D jah, és konyhatündér! egyébként anyukámmal sincs sok baj azon kívül, hogy az õrületbe kerget. :)
10/10
zora 2011 júl. 14. - 12:31:14 10/10 Előzmény follia
(16302/28805)
OFF

Ez az "én ennél is jobb leszek!" -dolog határozta meg a pályafutásomat! :-) Utáltam óvodába járni, mert még most is emlékszem, milyen igazságtalan volt velem az óvónénim, néhány gyerekkel meg mennyire kivételezett. Hát ezért lettem óvónéni, hogy megmutassam: lehet ezt sokkal jobban is!

OFF vége

Tényleg nem illik Brenre, hogy most pánikol be, esetleg nem lesz jó anyuka. Õ nem olyan típus, aki nagy mellénnyel, vakmerõen belevág dolgokba, aztán ahogy benne van, kétseégbeesik. A 4x25-ben is szinte megbántódott, mikor azt hitte, Booth szerint nem lenne jó anya (autóban beszélgették). Mitõl ez a nagy pálfordulat??? Akkor ráadásul egyedül akarta nevelni, most meg ott van mellette, aki szereti. Szóval, szerintem is karakteridegen lenne, ha Tempe ezen problémázna. Karakterhû az lenne, ha az összeköltözésrõl vitáznának.
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 12:04:17 10/10
(16301/28805)
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:56:10 10/10
(16300/28805)
BRENNAN: This stain here must’ve hit Diane Sidman almost exactly where the tumor formed.
BOOTH: [leaps up from chair] You’re testing me on the cancer chair?
BRENNAN: What- You’re wearing a suit! Plus, it’s not radioactive anymore! We’re gonna need to take this chair.
BOOTH: No, no, no! No, you don’t just go around doing human testing on people, Bones! I gotta go to the bathroom. [runs out of the room]
BRENNAN: Well, I touched it with my bare hands! [touches it again] See?

4x19 The Science in the Physicist
10/10
follia 2011 júl. 14. - 11:44:24 10/10
(16299/28805)
de ami nem probléma, azt nem kell megoldani. márpedig náluk már egy csomó minden nem probléma, mégis felfújják, hogy az legyen. nekem ez az irreális.
10/10
follia 2011 júl. 14. - 11:41:44 10/10
(16298/28805)
számomra nem esett le, hogy ez a valaki honnan szerezte az infóit? mondjuk a 3/4-ét már tudtuk, de ott a közepe táján kicsit anti-bones-os az a "Booth azzal vigasztalja Brennan-t, hogy..." aztán persze ki tudja...

fú, két dologtól kapok hülyét:
1.) rossz szülõ leszek, mert az enyémek sem voltak valami ászok,
2.) nem megyek férjhez, mert az én szüleim is elváltak...

basszus, engem mindig az motivál, hogy "de én ennél jobb leszek"! ha csak a személyes példámat nézem, lenne mit sorolnom, de mégsem ez határozza meg a jövõre vonatkozó terveimet! vagy csak olyan szinten, hogy milyen az, amilyen nem szeretnék lenni, ill. mik azok a hibák, amiket igyekszem kerülni.

és akkor még a Bones-ban is ebbe a szerencsétlen hozzáállásba ütközöm? Brennan évek óta szeretne gyereket, ne már most találja ki, hogy rossz anya lesz! :@
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:40:59 10/10
(16297/28805)
Most hogy elolvastam a cikket amit beraktam, látszik hogy 1 rész alatt valószínûleg lezongorázzák ezt az összeköltözéses dolgot. Együtt akarnak õk élni, csak a 'Hogyan?'-ról vitatkoznak majd.
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:36:53 10/10
(16296/28805)
Ja és amúgy biztosan összeköltöznek majd. De kell ahhoz még pár rész.
Milyen durva, hogy most volt egy szüléses rész, erre 6-8 rész múlva lesz még egy. :O :))
Tisztára mint egy kórházas sorozat. :D
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:34:57 10/10
(16295/28805)
Szerintem nem lesznek irreális dolgok. Egyszerûen csak lesznek problémák amiket meg kell oldaniuk és meg is fogják. Engem ez nem zavar, ettõl nem megy át sci-fibe a sorozat. :)
A való életben is annyi lökött ember van. Na jó, nem akarlak meggyõzni, elhiszem hogy ezt kicsit máshogy látjuk.
Bár abban egyetértek, hogy itt inkább az az irreális, ahogy zárult az évad. :)
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:29:42 10/10
(16294/28805)
Szerintem tök jó lesz, úgy indul az elsõ rész, hogy Bren Boothnál töltötte az éjszakát és együtt reggeliznek. Majd panaszkodik hogy milyen kicsi a lakás. (amúgy ezt mi is szóvá tettük az utolsó elõtti részben, emlékeztek?? :)) )
Ez nagyon Brennan-es lesz, már látom elõre. Szakadni fogunk rajta. :)
Vicces, hogy Bren kicsit hisztis lesz az elsõ részben, ezt nagyon-nagyon várom! Végre kizökken a "normális" életébõl! :DD
10/10
follia 2011 júl. 14. - 11:28:58 10/10
(16293/28805)
én nem ezért nézem. nem szeretem az irreális dolgokat, hacsak nem sci-fi-t nézek. számomra ezek a kérdések irreálisak.
- Booth örül a gyereknek, legalábbis az utolsó részben így tûnt. hogy Brennan örül-e, számomra kérdés, Booth reakciója mindenesetre nyugtatóan hatott rá.
- Booth odavan Brennan-ért, kész elkötelezni magát. elvileg Brennan is kész egy kapcsolatra.
- szerintem az alapvetõ értékrendjük hasonló a világnézetüket kivéve (ez most lehet, hogy hatalmas ellentét), de az utolsó elõtti részben (meg korábbiakban is) nekem úgy tûnt, hogy Brennan formálható ilyen téren is. mindig fontos lesz neki, hogy a történésekre legyenek racionális magyarázatok, de régebben mondta, hogy számára az is megnyugtató, hogy tudja: 2+2=4, a kávé édes lesz a cukortól, szóval a számára megmagyarázhatatlanra is van magyarázat, csak õ nem tudja.
- ki az a hülye, aki nem szeretne mindennap amellett az ember mellett ébredni és feküdni, akit szeret??

szóval én egyáltalán nem értem, mit lesz köztük olyan eget rengetõen nagy kérdés?? :S
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:25:35 10/10
(16292/28805)
Lehet örülni. :))))))))

Epic Flail: First SPOILERS for #Bones season 7 [they’re definitely…..]

The first spoilers for Bones’s seventh season are out, and they weren’t lying when they said they were doing a time jump. In fact, in this premiere, it’s three years later, and Booth and Brennan have a child. They got married, but it didn’t work out, and they are now divorced and splitting custody of their kid. See? They managed to keep the tone of the show exactly the same! They’re back to WILL THEY OR WON’T THEY, but with EVEN HIGHER STAKES because now there’s a child involved. DRAAAAAAAMA.

Just kidding. That’s not what happens.

***vicces kedvében volt a cikkíró.. :)***
Innen a lényeg:

Actual spoilers after the jump.

We pick up several months later. It is indicated that Brennan is “great with child.” It appears that she and Booth are maintaining separate residences, and at least on this morning, they’ve spent the night at Booth’s. Brennan is bitching about his apartment being too small; in reality, she’s just Aunt Marge-ing it up in there.

From the limited information we have, we know that the case, which involves a woman who lost her memory, will evoke memories for Booth and Brennan about their respective childhoods. Brennan in particular seems kind of moody throughout the episode, which is to be expected, since she’s still working on her feet all day while she’s hugely pregnant.

That’s pretty much all we know, but I feel pretty confident reaching the following conclusion:

By episode’s end, Booth and Brennan will have decided to live together, either at her apartment or at a new place that’s big enough to fit all of their tchotchkes and children. (Recall that Brennan slept on the couch in “The Hole in the Heart,” suggesting that there’s no spare bed in the apartment, even for Parker. Where are they going to put a second baby?) Brennan may also express to Booth her doubt that they can successfully parent a child, considering how crappy their own parents were. He’ll reassure her with lovely statements such as, “You’re going to love this baby so much.” and “Parker’s turning out okay, right?” and “Hey, at least you know what not to do.” They’ll determine that, at the very least, they’ll do better than their own parents did. Which, really, is a low bar to set, considering Booth’s dad beat him and Brennan’s parents preferred bank robbery to successful parenting. Bottom line is, this is the episode where they’ll decide to officially raise this baby as a family.

Michael Hodgins also makes an appearance, to which I say, Child, enjoy your time as the baby on this show, because you’re about to get upstaged but good in a couple months.

No word yet on whether or not B&B have been remanded to Sweets’s psychological jurisdiction or if there’s been confirmation that this baby will be female (she will).
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:15:14 10/10
(16291/28805)
De várom. Már jó nagy pocakja lesz Emilynek! :)
Ha minden igaz, lassan túl lesz a 6. hónapon. Belegondoltatok, hogy mikor az elsõ részt látjuk a 7.évadból, õ már anyuka lesz? :))
10/10
csikrisz 2011 júl. 14. - 11:10:12 10/10
(16290/28805)
16 rész biztosan lesz. Dejódejódejó!!!! :))

Most lehet, hogy megköveztek, de én nem bánom ezeket a problémákat. Nyilván a való életben túlzás lenne, és biztosan az õsszel én is ki leszek akadva mikor ezeken megy majd a vita 2B között, de akkor is.
Tök lapos lenne az egész, ha szépen csendben együtt élnének és nevelgetnék a kisbabát. Szerintem nem is nézném tovább ezt az amerikai barátok köztöt. Kellenek a konfliktusok, hogy legyen mit megoldani és egy ilyen megoldásnak ezerszer jobban fogunk majd örülni, mintha már az elejétõl így lett volna.
Tudom, hogy a való életben mi hogy alakulna, de ez így sokkal izgibb, fõleg hogy tudjuk hogy úgyis megoldják a felmerülõ kérdéseket, csak idõ kérdése. Higgyétek el, ezért nézzük a sorit, és ezt az író/rendezõ gárda is tudja. Ezért van mindez.
10/10
follia 2011 júl. 14. - 10:34:45 10/10
(16289/28805)
jövõ héten Comic-Con. azt hiszem, pénteken lesz a Bones-panel, én szombaton jövök haza, úgyhogy tegyetek majd sok linket és képet, hogy tudjak szemezgetni! :D remélem, idén is lesz valaki olyan jófej, hogy az egészet videóra veszi, és fölteszi a YT-ra!
jah, közben eszembe jutott, hogy legalább 7 óra az idõeltolódás, úgyhogy lehet addigra kezdenek majd el szivárogni az anyagok, mikor már én is itthon leszek újra. :)
10/10
follia 2011 júl. 14. - 10:32:08 10/10
(16288/28805)
ez tök igaz! :) mindig ott, ahol éppen nem kellett volna! rossz helyen rossz idõben.
10/10
zora 2011 júl. 14. - 10:21:56 10/10
(16287/28805)
Igazad van, összekevertem a 6. évadbelivel, mikor Hannah is ott volt. Fogjuk fel úgy, hogy Hannah mindenhol ott volt, ahol nem kellett volna, és már befészkelte magát az agyamba is... :-))

Ettõl függetlenül valóban, ha Hannah nem lett volna, Bren még vígan ellubickolt volna évekig abban a biztos tudatban, hogy Booth mindig ott lesz neki.
10/10
memari 2011 júl. 14. - 10:16:11 10/10
(16286/28805)
Booth a 2. gyermeke felnövésénél se legyen jelen-ez már sok. Eszembe jutott zora ffje (5x30), azt el tudnám képzelni jelen helyzetben.