Téma: Dr. Csont

10/10
justone 2011 jan. 10. - 16:02:06 10/10
(8625/28805)
pontosítanék elirtam nem 5x10et hnem 5x20at
10/10
justone 2011 jan. 10. - 16:01:36 10/10
(8624/28805)
most néztem meg az 5x10-et
és a végén amikor Booth elégette " a kicsi Bones-t "
azt kivánta Bren-nek h találja meg a boldogságot..na remélem ezt Boothnál fogja megtalálni és a 6.évad végére be is teljesül (ha átlépik azt a bizonyos ajtót ) :D
10/10
muveszno.gr 2011 jan. 10. - 15:57:41 10/10
(8623/28805)
szerintem Mo-n nem fogják leadni a 6. évadot, vagy legalábbis még vagy 2-3 évig tuti nem..
Én Hannah-t magát bírom, nem tehet arról, hogy rosszkor van rossz helyen. Per pill jobban bírom, mint Booth-t.
(békés megyeieknek megsúgom, hogy van egy cikk davidrõl a békés megyei hírlapban, de nem nagy szám,szerintem kamu a fele, meg bren-t nem említik. csak emilyként kb 1 sor erejéig)
10/10
muveszno.gr 2011 jan. 10. - 15:55:03 10/10
(8622/28805)
1. Booth az többnyire tisztességes.
2. amúgy -általában- melyik pasi ne mentené magát a "hõn szeretett" nõ elõtt, ha ilyen dologról lenne szó? és itt most a mentés egyenlõ a nem említéssel, mert ha már felhoznák az õ érzéseit, azt nem tudom elképzelni, hogy hazudjon és letagadja, mit érzett. Szóval lehet nem említi, de ha már feljött, nem hinném, hogy hazudna.
3.lehet kiderülnek az õ érzései is és hannah pusztán ahhoz fog ragaszkodni, hogy kicsit tartsák a távolságot, de szerintem az elsõ olyannál, ami okot adhat féltékenységre, kidobja booth-t.. vagy booth dobja õt..
4.mikor megnéztem a 6x9-et, rákeresetem T.S.Eliot versére (The Waste land), amiben benne van az az ominózus verssor (I'll show you fear in a handful of dust."), és elolvastam a versnek vagy 2 versszakát (ja pontatlan voltam, mert az kötet, vagy ciklus, vagy mi, több részbõl áll) de elég érthetetlen volt, majd most -hogy lassan elkezdjük a 4.es könyvet magyarból- rájöttem, hogy mi is venni fogjuk. Legalábbis vennénk, csak szerintem ugrunk, mert nem lesz idõ végigvenni azt, ami tétel. Na és mi is vesszük a -fúú puskáznom kell, mert nem jut eszembe- az Átokföldjét (elméletileg..), és elolvastam, de még magyarul sem értettem. Aztán kinyitottam a könyvet hozzá (na hátha abból az elemzésbõl felfogom, amit amúgy mindig lehúzok..) és írták, hogy Eliot-ot nehéz érteni, és elsõ olvasás után, másodikra érdemes a költõ magyarázatait olvasni,majd harmadjára is elolvasni, és negyedjére már egész jó eséllyel indul az illetõ, hogy felfogja. Na ezek után nem problémáztam azon, hogy nem értettem az angolt.:D
Ha vesszük, ha nem, most már elolvasom majd a verseket meg az életrajzát is, már csak azért is, mert kíváncsivá tett :D.
10/10
R.ka 2011 jan. 10. - 15:26:50 10/10
(8621/28805)
Én a magam részérõl bízom benne, hogy Booth nem lesz "genyó", és nem csak Bones-t mártja be Hannah-nál, hanem elmeséli az egész sztorit. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ne viselkedjen tisztességesen Brennan-nel :(

A Miss Akadály sztem tökéletes elnevezés! Nem bántó, de tökéletesen fedi a valóságot :D
10/10
pluhildi 2011 jan. 10. - 14:56:21 10/10
(8620/28805)
tény hogy nem kedveljük, nekem is fáj a szívem, ha látom õket együtt, ha nem Booth-al enyeleg éppen akkor egyébként tényleg szerethetõ figura,
mellékesen nem irigylem, mert nem hálás a szerepe, de errõl kapott felvilágosítást az elején, úgyhogy tudja mibe vágta a fejszéjét :) és éppen ezért jó színésznõ
pozitívan is lehet szemlélni a dolgokat, mert nem lehet elvenni némileg elõrelendítette az eseményeket, amik sajnos amíg itt szerepel, tovább nem fognak fejlõdni

szerintem itt mi még elég finom jelzõket használunk rá :D máshol durvábbakat is olvastam (nem magyart) ezért én csak jót mosolygok ezeken

én is ajánlom, hogy nézd meg milyen szerepet találtak ki neki, közben szörnyûlködhetsz is és mosolyoghatsz is stb....
10/10
follia 2011 jan. 10. - 14:08:23 10/10
(8619/28805)
egyébként szerintem nem kéne kihagynod a hannah-s részeket, mert ha nem Booth barátnõje lenne, mindenki kedvelné a karaktert. így sincs vele semmi gond, csak bezavar a BB-képbe, de szerintem nem érdemel meg ilyen jelzõket. fõleg úgy, hogy nem "ismered". ezzel most nem megbántani akarlak, félre ne értsd, mi is használunk rá jelzõket, de azok más típusúak. nem egy ribanc a csaj, eddig õszintének tûnik, és tényleg szereti Booth-t. nekem sem a szívem csücske, de nem az õ hibája, hogy akadály lett Brennan és Booth között.
10/10
pluhildi 2011 jan. 10. - 13:39:52 10/10
(8618/28805)
huh egyre jobb :D
lassan egy egész gyûjtemény lesz belõle :D

sorry Hannah de nem igazán kedvelünk :D
10/10
follia 2011 jan. 10. - 12:40:38 10/10
(8617/28805)
jaj, igen a Sírásót már én is akartam írni, hogy gondolom, akkor nem ebben a részben lesz, és vajon miért cserélték föl az epizódokat?
10/10
follia 2011 jan. 10. - 12:39:24 10/10
(8616/28805)
szerintem nem mérges lesz, inkább elárultnak érzi majd magát, amit fájdalomként él meg. és csalódott is lesz gondolom. amellett, hogy a Hannah-val való beszélgetés már önmagában kínos...
10/10
pluhildi 2011 jan. 10. - 11:35:31 10/10
(8615/28805)
várom õket... :D
10/10
pluhildi 2011 jan. 10. - 11:02:11 10/10
(8614/28805)
jaj és kihagytam
"what goes on between us that should just be ours"
na ezzel mi történt????
hol van ez a tojásos fasírt sztorihoz képest!!!
egek!!
a készítõk totál ellenszenvessé teszik Booth-t ezekkel a viselkedésekkel....

remélem Bren hasonlóan mérges lesz Booth-ra mint akkor Booth õrá.... vagy még jobban

én most már nagyon is azt értem, hogy valami másról van itt szó vagy máshogy lesz mint ahogy hisszük... nekem ez túl gyanús...
10/10
pluhildi 2011 jan. 10. - 10:55:38 10/10
(8613/28805)
akartam már jelezni, hogy nekem gyanús, hogy ez a rész jön most, én a sírásó epizódra vártam (ld 8059-es comment) ugyanis korábban ez volt a 10-es számú rész. nos jól éreztem és valóban csavartak egyet "NEW SCHEDULE As you can see, The Body in the Bag is now airing on January 20th instead of The Bullet in the Brain"
hogy miért kevernek kavarnak ennyit, ez már nem az elsõ azt nem tudom....
pedig úgy vártam volna már egy kis izgalmat!

arra nem is akarok gondolni, hogyan is kerül szóba az, hogy Bren mit érez.... "Hannah képzeld Bren többet érez irántam mint munkatársi kapcsolat és barátság.... gondoltad volna????" na jó ez a leggonoszabb verzió volt belõlem, de el nem tudom képzelni...
arra pedig nagyon kíváncsi leszek, hogy mit válaszol Booth Hannah-nak arra a kérdésére, hogy "És te mit érzel iránta?" mert ha tényleg csak az egyik irányból közelíti meg a történetet, akkor ez egy logikus kérdés lesz....
10/10
pluhildi 2011 jan. 10. - 10:54:28 10/10
(8612/28805)
missqurvinca :D :D
hova jutunk még?? :D :D
10/10
follia 2011 jan. 10. - 09:38:17 10/10
(8611/28805)
"Booth, we're talking about translation!!" :)))))))

egész reggel ez a mondat ismétlõdik a fejemben, és csak mosolygok, mosolygok, mosolygok... :)
képzeljétek, meséltem errõl a részrõl egy barátomnak, aki nem kifejezetten kedveli a Bones-t, de azt mondta, hogy ezt megnézhetnénk együtt... hát kíváncsi vagyok, õ is értékeli-e majd a poénokat, mert szerintem fetrengeni lehet a röhögéstõl.
10/10
follia 2011 jan. 09. - 20:18:27 10/10 Előzmény BB.
(8610/28805)
volt személyiségtolvajos rész is? :) nekem az valahogy kimaradt, azt hiszem... mármint a nyomozás. biztos elakadtam, aztán úgy voltam, hogy B&B-t megnézem, megértem, a többit meg majd magyarul... a téli szabadság alatt meg is tehettem volna, de valahogy nem a Bones foglalt le, sõt, csak fórumoztam, de semmit nem néztem, pedig be volt készítve pár dvd. :S
no, majd pótolom, ha úgy lesz kedvem. ma viszont belenéztem kicsit újra a 6x09-be meg az 5x17-be, és olyan jó volt! :) már hiányoznak nagyon!
jah, meg azt is felfedeztem, hogy a pénteken belinkelt interjút (ahol E&D a Diner elõtt állnak, Katheryn-nel meg egy szobában beszélget a riporter) Emily-vel és David-del a 6x09 forgatása alatt rögzítették. azon járt az agyam, hogy Brennan mikor viselte azt a ronda csíkos felsõt, aztán ma láttam, hogy kilógott a sötétkék kabátja alól... és bár YT-on is láttam, hogy oda van írva, hogy októberi riport, de most realizálódott bennem, hogy valóban nem mai. miért csak most hozták nyilvánosságra?
10/10
BB. 2011 jan. 09. - 17:46:33 10/10
(8609/28805)
Na, már majdnem a végére értem :) Eddig a csokis résznél járok, ami jó volt, nyomozásilag is (az elején letettem a csokievésrõl, de lancelot (:D) észhez térített) és a történet szerint is. A végén szegén Hodgins, hogy mindenki tudott a babáról :)

A személyiségtolvajos résznél már az eljén tudtam, hogy a feleség volt az.
Ebben volt az a rózsaszín nyálkavirág is, ugye? Hát az elég érdekes volt... :)

Úgy látom ez a bebetonozott áldozat elé menõ téma a krimisorozatok írói között, a bonesban is most volt másodszor.

A 6.04 nagyon tetszett, a laboros, úgy is mondhatnám 'it was amazing' :D B. nagyon aranyos volt azokkal a nagy kezekkel és a csontvázrucival.
10/10
pluhildi 2011 jan. 09. - 17:12:33 10/10 Előzmény boreeester
(8608/28805)
nagyon sokat írtatok, alig gyõzöm, megyek egyesével így bocs, ha hasonlókat írok...
mivel én talán ha egy teljes részt láttam akkor sokat mondok nem tudom megítélni mennyire másolják vagy sem, ezt nem is magamtól találtam ki, hanem anno írták valahol... paszolom, hogy hol

idõközben megkaptam én is a választ mit mond Bren Hannah-nak
Brennan: "I insist on knowing why you're avoiding me."
Hannah: "I found out about you and Seeley."
Brennan: "Booth told you?"
úgyhogy jól írtátok :D

azt hiszem valami lefolyószerûségbõl jön fel a szmötyi, de azt hiszen nem is akarom tudni hogy mik :D
közben olvastam tovább a hozzászólásaitokat és látom, hogy jól sejtettem...és nekem is szemet szúrt, hogy Booth csak azt meséli el, hogy Bren mit érez iránta, arról már mélyen hallgat, hogy mi volt korábban???? na már megint utálni fogom õt ezért, ha így lesz... látom nem csak én vagyok ezzel így :D :D :D

a könyvbõl a másik oldal is kiderülne nem csak Bren érzései, így én ezt kilõném... bár fogalmam sincs Sweets mit írt valójában róluk....

hát majd kiderül, de ne felejtsétek el, hogy a promokat nem úgy szokták összevágni, vagy legalábbis nem mindig úgy, ahogy egymás után jönnek a jelenetek...
én erre készülök :D
10/10
follia 2011 jan. 09. - 13:56:12 10/10 Előzmény zora
(8607/28805)
hát ez az! DE, AZ, SZEMÉTSÉG az egyoldalú tájékoztatás! csak remélni merem, hogy Hannah azért vág olyan gyászos képet, és azért kerüli Brennan-t, mert Booth mondott valamit a saját érzéseirõl is. bár lehet, hogy azokról múltidõben beszélt. simán ki lehet kerekíteni az egész sztorit úgy, hogy "Bones-szal mindig is kötõdtünk egymáshoz, a legjobb barátok vagyunk/voltunk, bár ez anno többnek tûnt szimpla barátságnál. õ most jutott el oda, hogy tisztázta magában a felém való érzéseit, és amit szeretne, ahhoz már késõ, mert bár még mindig nagyon fontos számomra, de te vagy az, akit szeretek"... de hátha visszatér Booth lion-heart-ja, és lesz olyan drága nem, vagy nem csak Brennan-t kényelmetlen helyzetbe hozni a háta mögött.
10/10
BB. 2011 jan. 09. - 11:58:43 10/10
(8606/28805)
de igen, tegnap néztem a halloween részt és nagyon jó volt :)