Téma: Dr. Csont

10/10
offtopic
follia 2010 szept. 15. - 17:32:02 10/10
(6045/28805)
-OFF-
szerintem bárhol van egy suli, hullát akármikor találhatnak a közelében. ha mást nem, elüti a kocsi az illetõt.
hullakezet már én is láttam, az is elég morbid volt, ráadásul lehettem vagy 11-13 éves... az általános iskola mellett, ahova jártam, van egy kolesz, kb. 20 emeletes (11. kerületieknek: Schönherz kolesz a Petõfi híd és a Skála (Allee) között), és onnan az egyetemisták ugráltak ki rendszeresen vizsgaidõszak után. eleinte csak hallomásból ismertük a sztorikat, mert valaki látta a mentõt/halottaskocsit, aztán mindig körbejárt a hír az iskolában.
aztán egyik délután mentem haza, és mondták, hogy aznap is kiugrott valaki, de gondoltam, már biztos elvitték a testet. erre megyek haza, és szerencsétlen ott feküdt a földön, letakarva sötét fóliával, nem túl gondosan, mert a szél már kicsit le is fújta róla, így kilátszott a keze... annyira megijedtem, hogy elkezdtem rohanni, meg sem álltam a buszmegállóig. ráadásul éppen senki nem foglalkozott vele (nyilván adminisztrálni kellett...), így nem tudom, meddig feküdhetett ott félig-meddig letakarva... otthon kiderült, hogy a 3 évvel fiatalabb húgom is látta, de mivel õ elõbb ment haza, akkor még rajta volt a fólia teljes egészében.
számomra ez akkor megrázó volt, viszont sokszor támad nekem is nevethetnékem azon, ahogy egyesek meg tudnak halni... és bár tudom, hogy nem vicces, de ha belegondolok, nem is magán a halálon nevetek, mert az mindig trauma, hanem a helyzeten, ahogyan bekövetkezett. :S

<---- csatolva egy fotó a koleszról

köszi, hogy meghallgattatok! :)
10/10
muveszno.gr 2010 szept. 15. - 17:29:25 10/10
(6044/28805)
nincs a birtokomban per pill az a DVD-n, amin az a rész van-.- de majd holnap ;)
relationships forever 2010 szept. 15. - 16:42:15
(6043/28805)
van amelyiket én csinálom, de van olyan amit letöltök, de ha elküldöd a képek akkor meg tom csinálni:)
10/10
muveszno.gr 2010 szept. 15. - 16:29:09 10/10
(6042/28805)
akartam Nektek a suliról betenni egy képet :D
10/10
muveszno.gr 2010 szept. 15. - 16:14:31 10/10
(6041/28805)
ezeket a napvisszaszámlálásokat Te csinálod photoshoppal (vagy akármivel) ugye? :) Annyira jók :D
Most annak örömére, hogy már csak pár nap van, van egy kép ami eszembe jutott, h tök jó lenne azzal is megcsinálni az egyik napot, ha elküldeném, meg tudnád csinálni? :)
10/10
muveszno.gr 2010 szept. 15. - 16:12:58 10/10 Előzmény dr.szöszi92
(6040/28805)
Oksi majd írok, ha tudok konkrétat ;)

Hát nekem most elméletileg nincs angolórám, mrert leosztályozóztam+leérettségiztem, de csináltak egy csoportot azoknak akik akarnak emelt érettségit vagy felsõfokot angolból, és oda most bejárok. Vagyunk vagy 7-en? Na és olyan durva, mert egy csomó kifejezést+szót ismerek, amit a többiek nem, de nekem meg ezek alapok és mindet úgy tanultam h néztem a bonest a himym-t meg olvastam a fanfic-eket angolul.. Aztán már lassan kezdek mindenki agyára menni, mert én kb mindent tudok õk nekik ezek meg újak.
10/10
muveszno.gr 2010 szept. 15. - 16:08:11 10/10
(6039/28805)
ezt már írtam, de én aludni szeretek a hangjukon :) (nem azért mert unalmas, még mindig nem!:D csak megnyugtató..)
Ennek a hullás sztorinak az örömére ma megjutalmazom magam egy bones-szal. Asszem van valami rész az ötödik évadban, amikor a Mormoták találnak egy hullát? Az a csirkeemberes? mert akkor azt nem nézem meg, csak asszem azt is vízben találják és ide vág. De akkor nemtom.. na majd nézek vmit :D
10/10
offtopic
muveszno.gr 2010 szept. 15. - 16:04:24 10/10
(6038/28805)
Hát nálam is, ugyanez, 1. óra után megyek el a 209-es terem elõtt, nézem h az osztályban egy EGÉSZ osztály az ablakra tapadva áll és ujjonganak/szörnyülködnek, bemegyek, mondom "áá tuti valami jó buli van, megnézem én is:D"
Kérdem h mit néztek?
-Hullát! :D
-Miiit?! :D:D:DxD
-Hullát!
Én meg így értitek, azt hittem szivatnak, megyek oda, rendõrség, tûzoltóság..Hullászsák, azaz akkor tették bele (láttam a 2 hófehér lábszárát..) De basszus így csak lestem, h tényleg ez amit látsz a tévében, nálunk valóra válik xD Meg h ilyen nincs..Ja és rögtön láttam, hogy ami a Bones-ban így meg úgy megy, az itt Gyulán, a Senki földjét kb sehol sincs..(jó tudjuk amúgy hogy túloznak a filmekben, de na..)
Aztán meg nevettem, és még mielõtt Ti is azt hinnétek hogy valami szociopata idióta vagyok -mert nem:D-, azért nevettem, mert annyira morbid, annyira hihetetlen, de tavaly is volt egy vizihullánk, sõt talán kettõ is..xD Egy tuti volt, mert a matektanárnõm "találta", de úgy emlékszem elõtte is volt valami..
És egyszerûen annyira ironikusnak találom, hogy a mi sulink elõtt az Élõvíz-csatornában állandóan hullákat találnak xD és ha ezt elmondanám pl egy pestinek, kiröhögnének...xD más sulikban nem találnak hullát..xD csak ezért nevetek az egészen, amúgy valóban kellemetlen..:S
És amikor találkoztam suliban Borival, röhögve jött le a lépcsõn, meg én is röhögtem, meg mondtam, hogy kéne egy Brennan..xD
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:34:00
(6037/28805)
már csak
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:33:06
(6036/28805)
:)
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:32:22
(6035/28805)
:)
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:26:09
(6034/28805)
annyira megismerhetõ már számomra is a hangjuk demily-éknek valamelyik nap is itthon mek a folyosón tesóm néz vmit a gépen az ajtó behajtva én meghallom BB hangját kérdezem tán csak nem bones-t nézel?:) mondja ezt meg honnan tudtad? annyira kellemes hangjuk van h bárnikor megismerném õket:)
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:23:09
(6033/28805)
Emily:)
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:22:47
(6032/28805)
<--ezt nézzétek milyen édes arcot vág:)
relationships forever 2010 szept. 15. - 15:21:43
(6031/28805)
OF
te jó ég azért nem semmi, biztos fura lehetett olyat látni amit eddig csak a tévében láttál

szerencse a mi sulinknál nincs folyó, mondjuk nem tom h láttátok e a híradóban kb 3 héttel ezelõtt volt Hajdúnánáson, hogy megöltek egy srácot két másik srác és elvileg az egyik elkövetõ a mi sulinkba járt, akkor mindenki arról beszélt én meg mondom otársamnak h kár hogy nem hívták el BB-t õk se perc alaltt megoldották volna és még talizhattam is volna velük:)
10/10
offtopic
boreeester 2010 szept. 15. - 14:35:41 10/10
(6030/28805)
állítólag egy fickó belefulladt az Élõvíz csatornába (ez pont a suli elõtt folyik el.)
egyébként, remélem nem haragszol Lilla, ha elmondom.. ugye?? :P

szóval kb 2 óra elõtt mentünk át tesiórára a tornateremben, és csak annyit láttunk, h egy csomó emberke kint áll a suli elõtt, meg egy tûzoltó kocsi áll a túloldalon.. odamentünk a kerítéshez, és kérdeztük, h mi történt. erre az egyik srác mondta, h "most húzta ki egy hullát a vízbõl.. :O ott a keze"..
erre közelebb mentünk, h megnézzük, hogy most komolyan?? és tényleg, ott volt kint a parton, állítólag a suli gazdasági irodáján vette észre valaki, h hé, ott úszik valami...
annyira durva, hogy eddig csak sorozatokban láttunk "ilyet" és nem gondolná az ember, hogy ilyen a velóságban is történhet, erre tessék.

de egyébkét nem kell megijesni, mert állítólag vmi 81 éves bácsi volt, és valószínûleg belecsúszott a vízbe.
egyébként konkrétan ma mindenki azt hitte rám, hogy valami pszichopata vagyok, mert össze vissza vigyorogtam, jó amúgy sajnálom,meg minden, de olyan izgi. :$

eddig kb ennyi derültz ki:
http://www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/holttestet-talaltak-a-gimnazium-mogott-327871
10/10
follia 2010 szept. 15. - 13:38:53 10/10
(6029/28805)
10/10
follia 2010 szept. 15. - 13:37:12 10/10
(6028/28805)
mikor Hart és Emily szinkronban beszél: http://www.spoilertv.com/2010/09/bones-hart-hanson-talks-about-cyndi.html

nem spoiler, úgyhogy bárki megnézheti. Emily nem látszik, de a hangja, a beszédstílusa és a nevetése behallatszik. :)
10/10
follia 2010 szept. 15. - 13:10:46 10/10
(6027/28805)
ugye nem öltek meg senkit??? :S
10/10
pluhildi 2010 szept. 15. - 12:14:11 10/10
(6026/28805)
sziasztok
a napokban nem tudtam ide feljönni mert otthon nem mükszik a netem, most gyorsan írok is amíg tudok

M tényleg nem jó ezen a foxfall eseményen (ismét)
kócos séró nem jó neki, legalábbis így, nem tudom talán saját maga kreálta azt nem sikerült valami jól (bocs M)

én is hasonlót érzed David irányából mint amit írtatok, valahogy tényleg távolságot tart, de lehet azért is mert mégiscsak van pere azzal a nõcivel aki bemártotta zaklatásért és ezt javasolták neki az ügyvédek, ha lehet kerülje a feltûnõ ölelkezést és jópofizást más nõkkel, fõleg kollégákkal, vagy tényleg J van a háttérben (ez a kutyás hasonlat haláli :D)

maratonoztam a héten, elkezdtem nézni az 5 évadot ismét, még csak az elején tartok, de jót mulattam a mosogatószerelõs részen ami eddig fel sem tûnt, elmondom min:
amikor szerelik a mosogatót és Booth mondja Bren-nek mit csináljon, eredetiben azt mondja, hogy So stick that little fuzzy ball in there and switch it around (vagy hasonló) éppen a ragasztót keni a csõre Bren. Na most a felirat valahogy úgy hangzott, hogy Dugd be azt a kis lompost és tekerd meg (vagy hasonló, bocsi ha nem szó szerint de csak az angol van elõttem) Nos ezen akkorát nevettem.... mekkora mondat!!!! a fordítók is pajkoskodtak egy kicsit :D

most ismét eltûnök egy idõre, remélem hétvégén fel tudok jönni, ha nem legkésõbb hétfõn a melóhelyrõl, és akkor már csak 4 nap lesz hátra!!!!

legyetek jók