Téma: Dr. Csont

1/10
martino 2010 szept. 21. - 13:08:20 1/10
(6145/28805)
Kedves Petrapetrus!

Sajnos ez a sorozat már csak ilyen. Javaslom, hogy nézd meg a következõ részt, mert ez a kettõ összetartozik, mint a sziámi ikerpár, csak ketté vágták õket egy hatalmas bárddal. Azt hiszem az eredeti cím felirat:
Yankees in England (04 x 01-02)és egyben adták le az USA-ban.
martino
1/10
martino 2010 szept. 21. - 12:56:16 1/10
(6144/28805)
Drága memari!

Szerezz be egy 16 éves uncsihugicát, aki Bones Bolond és a teljes vagyonodból kiforgat mindenféle ürügyekkel. A legújabb, hogy rendeljem meg dobozosban a Bones-okat. Mondom neki, hogy Mo.-n egy példány sincs még (hála Istennek, egy újabb vagyon), erre a fruska mutogatja, hogy hol rendelhetem meg idegen honból az egészet. Képzeld el, ekkor hirtelen elfelejtettem angolul. Mindenben up to date. Film, könyv plakát szülinapok, a macskák szülinapja, stb. A matek nem jön be neki...
martino
Petrapetrus 2010 szept. 21. - 12:45:41
(6143/28805)
Én tegnap láttam életemben elõször ezt a sorozatot. Leszögezném, hogy csak azért ültem le megnézni, mert az elõzetesben láttam, hogy Londonban forgatták. Szóval. Ez a sorozat mindig ennyire bugyuta, vagy csak nekem volt szerencsém kifogni pont ezt a részt? :-S
10/10
memari 2010 szept. 21. - 12:41:37 10/10
(6142/28805)
amikor némi alkohol elfogyasztása után lábon lõtte a képviselõ csicskáját, aki megölte a lányt, utána utasította el Booth a fegyverviselési kérelmét

de ez a kép a pilot egy változatából van, más "letartóztatásról" nem tudok
10/10
memari 2010 szept. 21. - 12:32:31 10/10 Előzmény relationships forever
(6141/28805)
rf megkerestem neked a leírásom, rem így más menni fog :)

BSPlayer lejátszóból P-betûvel tudsz képeket lementeni.
A jobb klikk-beállítások-egyéni beállításoknál tudod megadni, h hova mentese: kimentett képek helye: ... fájlformátum jó a jpg, kimentett fájl név formátuma: jó tipp, ha azt akarod, h szépen sorba mentese õket: Bones001, Bones002; akkor azt így írd be: Bones %A2, (de ha ráállsz a mezõre kiadja milyen formátumúak lehetnek)

A kész képekkel való játszadozásra, összeszerkesztésre én a PhotoScape progit használom, annak is leginkább az Editor, Page, Combine menüit, de pl az AniGif-fel ha képeket egymás után beraksz, \"kisfilmet\"- mozgó képet csinál
10/10
memari 2010 szept. 21. - 12:28:52 10/10 Előzmény follia
(6140/28805)
Spoiler vidihez
- látom többen kifogásolják HM képét, de hogy lett ott Boothnak mobilja, és itthon sem ilyen telója volt.
- Caroline csak úgy lazán felhívja közvetlen Bootht, és Boothnál pont van mûholdas teló, amin tudja ezt fogadni, miért nem a központon keresztül kereste C
- Bones azért tényleg érdeklõdhetett volna vhogy, h mizu a többiekkel
- Daisytõl vártam volna 1 sikítást v vmi visító hangot, Bones aranyos volt nõként :D
-Sweetsnek 1 kis fogyókúrát kérnék mert a szakáll ennyire nem kövérítheti
- az a szívroham tényleg környékezte Bonest, de engem is, olyan emberi, esendõ volt szomorúan - belül magában biztos elmorzsolt 1-2 könnycseppet
- a FOXos párnás interjúban Ausselioval volt 1 megjegyzés, h komoly? -komoly, mint egy szívroham - vágták rá asszem 1xre, vagy legalábbis összenevettek ekkor, valszeg ez a jelenet jutott eszükbe, nekem errõl ez
10/10
memari 2010 szept. 21. - 11:52:58 10/10 Előzmény BB.
(6139/28805)
nagyon üdvözlendõ ez a cikk, csak 1 kis helyreigazítás, most már a 4. évad megy

és végre valaki, akinek a Bonesról eszébe jut A simlis és a szende, akárhányszor elkapom ezt a tv-ben, mindig a késõbbi B&B jut róluk eszembe
Már csak a fiatalabb és a die hard elõtti Bruce Willis elsõ sikere miatt is megéri ezt nézni.
10/10
memari 2010 szept. 21. - 11:49:36 10/10 Előzmény martino
(6138/28805)
nem hiszem el, pont akkor van az A-ban akciózva Bones könyv, amikor már csak 1 hiányzik. Eddig akárhányszor kerestem ott csak a 2 "legújabb" kiadású volt meg.
10/10
follia 2010 szept. 21. - 10:49:49 10/10
(6137/28805)
ja, vagy ez az a dolog, amiért Brennan nem kaphatott anno fegyvert sem? de akkor csak az volt a kérdés, hogy vádolták-e már valamivel?
10/10
follia 2010 szept. 21. - 10:47:52 10/10
(6136/28805)
mellesleg: Booth mikor tartóztatta le Brennan-t? egy fiction-bõl emlékszem ilyen szálra (talán a 62 részes?), de a sorozatból nem...
10/10
BB. 2010 szept. 20. - 20:05:23 10/10
(6135/28805)
tegnap esti szinkron? most az elsõ részrõl beszéltek? és második felvétel? :) Szerintem itt még nem hangsúlyozott annyira, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam, sokkal lágyabban beszélt.
10/10
muveszno.gr 2010 szept. 20. - 19:50:23 10/10
(6134/28805)
én amúgy beteg vagyok (csak vki kérdezte h nem vagyunk-e betgek) most is táncpróbáról jöttem és xtem még jobban "ráfáztam" a náthámra. Lesz Szecskabál (semmmi köze a bálhoz), és csinálunk táncot mi, negyedikesek és azt gyakoroltuk. De tök jó volt :D:)

Hát én nem néztem további spoilert és nem olvastam végig egyik-másik hozzászólását sem, mert láttam h mikrõl írtok és inkább nem olvastam végig. Én majd pénteken szívrohamot kapok :D De nem tetszik, amikrõl írtatok és véletlen láttam..:D

RF, én nem tudom, Memari hozzászólásai közt keress vissza, olyan augusztus közepén lehetett, õ leírta h kell beállítani (akkor nekem sikerült, most megint nem menne..:-/)

Várom a pénteket!:) (meg a mai részt)

Amúgy Pluhildi, kérdésedre válaszolva, tényleg nem volt rossz a tegnap esti szinkron, sõt. Ez vmi tuti második "felvétel" volt, mert múltkor máshogy volt szinkronozva. Ez kifejezetten tetszett (éééés bontsatok pezsgõt!). Nem ordított benne Brennan.
relationships forever 2010 szept. 20. - 19:23:00
(6133/28805)
tom hogy már volt róla szó, de kéne egy kis segítség:
miután kimentem a képet a bsplayerbõl hova menti, mármint hogy és hol kell beállítani hogy hova mentse, mert amit találtam a googleben azt nem találom azenyémen?
ekõre is thanks:)
10/10
BB. 2010 szept. 20. - 17:32:43 10/10
(6132/28805)
Belépek, nézem mi ez a rengeteg hozzászólás, úgy meglepõdtem, mert mostanában alig van élet, mikor megtaláltam a videót. Hát...Daisy hozta a formáját, Sweets-en pedig még nem tudtam magam túltenni :) A többit nem nagyon értettem, de Bren nagyon csalódott volt mikor Booth mutatta HM képét.
Most pedig megyek, elolvasom a hozzászólásokat, csak amilyen lyukas az agyam, (ami ugye nem lehetséges :D ) elfelejtem, ha fordítva csinálom.
relationships forever 2010 szept. 20. - 17:12:38
(6131/28805)
oh annyira várom már a 6. évadot:)

sajan nem voltam gép közelben a hétvégén:( de azt sem tom hogy mikor fogom tudni megnézni az 1.részt mert péntekem mek tesómmal david guetta koncertre de mondjuk én felirattal akarom és ha szerencsém van vasárnapra kész mert az 5.évadnál is legfeljebb hétfõre mindig kész volt

omg a video szupi:)

hát én a hm ûgyhöz annyit bones döbbenjen rá kit szeret és hm tünjön el jó messze,
10/10
follia 2010 szept. 20. - 16:44:48 10/10
(6130/28805)
én is ezen vagyok kiakadva! mint egy kisfiú az új játékautóját, úgy mutatta meg a képet... és az a háttere/képernyõvédõje, hogy csak 1 gombot kellett megnyomni, hogy elõjöjjön HM feje? én azért csalódtam Booth-ban! mégha ez színjáték is, hogy Brennan-t féltékennyé tegye (ami - teszem hozzá - nem látszik, csak a riportokban hallottuk, most még egész "élethû"), kicsit szerintem túlzásba viszi. OK, õ sírt, mikor Bren nemet mondott a 100. részben, az is legalább ennyire fájó lehetett, de ez mégis más.

ráadásul milyen már az a kép?? modellfotó... ilyet Afganisztánban nehezen készített Hannah-ról. :)

az elmúlt héten többször megnéztem a 2x20-at, mert imádom a végét, és mert nagy hatással van rám Bren&Ange beszélgetése, amikor Brennan elismeri, hogy biztos nagyszerû dolog lehet osztozni egy igazi, mély testi-lelki kapcsolaton, és azzal, hogy õ egy ilyenbe nem mer belevágni, rengeteg mindentõl fosztja meg magát. és itt mondja neki Angela, hogy igen, és másokat is, akik szeretnék szeretni. - hát, ez csak úgy kikívánkozott, kicsit aktuális a téma. vagy épp aktualitását vesztette...?
10/10
R.ka 2010 szept. 20. - 16:35:05 10/10
(6129/28805)
Szerintem nem vesztette aktualitását, csak jegelik egy idõre a témát. Egyébként nekem is fura volt az a fotó, a készítõk figyelhettek volna rá. Tuti, hogy tudtak volna csinálni hasonló dögös képet, ami jobban illik az afganisztáni környezetbe (háttér, ruha, stb.)
Valahol érthetõ Booth lelkesedése, a kapcsolat viszonylag friss, Brennan-tõl meg távol volt hét hónapig... Remélem minden visszaáll majd a régi kerékvágásba, amint elkezdenek együtt dolgozni.
10/10
pluhildi 2010 szept. 20. - 16:34:29 10/10
(6128/28805)
nagyon jó a video, már alig várom hogy a teljes egészet lássam legkorábban pénteken.... remélem lesz netem akkor :D

milyen érdekes azért, hogy míg Booth-t elérték mobilon egy háborús övezetben addig Bren csak veszélyhívásokra használhatta a mûholdas telefont...hogy érték akkor el hogy jöjjön haza? küldtek postagalambot? vagy füstjelet?

azért Daisy a szokásosat adta :DDDDD

sajnos az elszomorít kicsit, hogy Booth szinte boldogan mutatja HM képét, meg hogy serious as a heart attack...hogy fogom kibírni amíg ez a csaj lelép vagy nem is tudom mi lesz vele....

meg hogy a többiek még meg is kedvelik barbi babát... hát ez már kezd több lenni a soknál....
10/10
follia 2010 szept. 20. - 16:30:10 10/10
(6127/28805)
én is ezen vagyok kiakadva! mint egy kisfiú az új játékautóját, úgy mutatta meg a képet... és az a háttere/képernyõvédõje, hogy csak 1 gombot kellett megnyomni, hogy elõjöjjön HM feje? én azért csalódtam Booth-ban! mégha ez színjáték is, hogy Brennan-t féltékennyé tegye (ami - teszem hozzá - nem látszik, csak a riportokban hallottuk, most még egész "élethû"), kicsit szerintem túlzásba viszi. OK, õ sírt, mikor Bren nemet mondott a 100. részben, az is legalább ennyire fájó lehetett, de ez mégis más.

ráadásul milyen már az a kép?? modellfotó... ilyet Afganisztánban nehezen készített Hannah-ról. :)

az elmúlt héten többször megnéztem a 2x20-at, mert imádom a végét, és mert nagy hatással van rám Bren&Ange beszélgetése, amikor Brennan elismeri, hogy biztos nagyszerû dolog lehet osztozni egy igazi, mély testi-lelki kapcsolaton, és azzal, hogy õ egy ilyenbe nem mer belevágni, rengeteg mindentõl fosztja meg magát. és itt mondja neki Angela, hogy igen, és másokat is, akik szeretnék szeretni. - hát, ez csak úgy kikívánkozott, kicsit aktuális a téma. vagy épp aktualitását vesztette...?
bebe18 2010 szept. 20. - 16:05:00
(6126/28805)
Hát ez a videó. Nagyon kemény volt. De Booth milyen büszkén mutatja meg a képet. Ezt nem vártam volna tõle.