Téma: Dr. Csont

10/10
muveszno.gr 2010 aug. 29. - 19:31:30 10/10
(5325/28805)
Borbála, szerinted mire valók a nicknevek? :D
Nem gond amúgy, nem mintha titkolnám..:D:D
Szóval Lilla vagyok, sziasztok :D (bár nagyjából mindenki tudja már :) )
10/10
boreeester 2010 aug. 29. - 19:20:13 10/10
(5324/28805)
sziasztok! én is visszatértem a szecskatáborból, de ahogy gyorsan átfutottam, láttam, hogy Lilla már beszámolt nektek! :D még nem olvastam vissza, mert most kb 200 bejegyzéssel vagyok elmaradva, és nincs túl sok idõm, de remélem holnap lesz idõm visszaolvasni, mert tuti, hogy ha most nem pótolok, egyhamar nem fogok felzárkózni.. xD
láttam a promót, éés nagyon kíváncsi vagyok már. de tényleg. :D:D
10/10
pluhildi 2010 aug. 29. - 17:37:58 10/10
(5323/28805)
olvastam, hogy elkészültek a 3. résszel ami a Jersey Shore-os rész és hogy állítólag a legjobb részek közé sorolták
jó gyorsan dolgoznak azt megállapítottam ismét :D
és az is kiderült, hogy a 6. vagy a 7. rész lesz az amikor Bren-nek meg kell oldania saját ügyét
az október vége november eleje lesz, én már alig várom mit hoznak ki ebbõl
10/10
pluhildi 2010 aug. 29. - 17:32:14 10/10
(5322/28805)
ez a kép nagyban nagy :D
Emily szerintem szuper, de David.... hát, mint aki citromba harapott, nem tetszik így kettõjük szereplése bár - remélem -
- úgy érzem - van szándékosság abban, ahogy pózolnak a promoképeken. szerintetek? ezt már lehet hogy csak bemagyarázom magamnak amiért nem értem mi ez a távolságtartás...gondolok az évad elejének történéseire amikor bejön a képbe a szõke ciklon és remélem ez is csak azért van..... és nem más az indok, legrosszabb esetben tényleg olyan mintha összerúgták volna a port, amit nem értenék ha igen, és nem hinném hogy J asszonypajtás keményített volna be, hogy hozzá ne érjen még egy kollégához...
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 29. - 17:29:32 10/10
(5321/28805)
juppppiii ma este Bones -elsõ évad, holnap este Bones -3. évad, kedden este Bones-2. évad... Ma már néztem egy negyediket, úgyhogy most kell egy ötödik is, hogy tiszta legyen a sor :D
relationships forever 2010 aug. 29. - 12:34:53
(5319/28805)
http://www.youtube.com/watch?v=ZVplwMbCMFc&feature=player_embedded

<--Emily Deschanel and Neil Patrick Harris(HIMYM)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 21:04:53 10/10
(5318/28805)
Nekem is érdekes az osztályom, és nem felhõtlen a viszony, de azért mégis az "enyémek"..:) mwg ilyenkor, nyáron hiányoznak, amúgy nyilván nem..xD de most fújuk rájuk (is) ezért -.-

És köszi :)

Ami azt illeti a Royal Diner köré is elkelne egy szégyengödör, rögtön belevághatnánk Hannah Montanát..:DxD:D

Hazajöttem 11-kor, elmentem még egy ismerõsömhöz élménybeszámolóra (a szoknyakészítõmhöz <3:) ) utána haza és 3-6-ig aludtam..xD aztán felkeltem, úgy volt, h talizom barátnõmmel, de lemondta, úgyhogy írtam Nektek :D most meg nézem tesómmal HIMYM-t, aztán folytatom, amit felfüggesztettem 6 órakor :D:D:D:D *.*
10/10
follia 2010 aug. 28. - 20:51:53 10/10
(5317/28805)
- OFF -
ezt olvasva mindjárt bõgök, úgy hiányzik a sulis idõszak!!! :) bár az én gólyatáborom a tietekhez képest elég sekélyes volt, meg igazából 4 éven keresztül utáltam az osztályom 80%-át, de mégis visszasírom.

egyébként nagy-nagy gratula, fõleg a kitartáshoz, de a kreativitáshoz is, tök jó új játékokat írtál - baráti körrel simán megcsináljuk. :)
az a "szégyengödör" poén lehetett! még most is röhögök, elképzelve a csajt, akit beleállítottatok... szerintem kb. minden második utcasarokra elkelne egy ilyen, én mindig bele tudnék vágni valakit. :))))

köszi az élménybeszámolót, én élveztem! aludd ki magad. xD
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 20:39:57 10/10
(5316/28805)
reggel fél 7 ébresztõ, reggeli torna, reggeli, Airkel totó (amit én csináltam 2 otársammal és nagyon jóóó lett!).
Esett az esõ, egyik tanárnõ jön, hogy a negyedikesek oroszlánrésze felszívódott az éjszaka folyamán, és folyamatosan hagyják el a tábort, az esõ esik, tájfutni nem vihetjük ki a szecskákat (ami egy háromórás progi volt..), van-e B terv, mert ha nincs, akkor van egy korábbi, 10:45-ös vonat haza, mert 5 órán át aligha tudunk mit kezdeni a szecskákkal, mi, kb 20 ottmaradt negyedikes...:S

Erre rohamot fújtunk, takarítás a szobákban meg mindenhol a tábor területén, 2 fõszervezõnk ugye eltûnt (mert hát SZIN meg ugye miért ne?), így maradtam ott 3 másik "szerencséssel (fõszervezõk)"+ x számú negyedikessel, akik kitartottak és próbáltak segíteni, hívjuk fel a MÁV-ot, hogy felfér-e a 130+x ember a vonatra, takarítsunk ki, pakoljunk el...Kihajtottam 6 fiút, hogy szemétszedés, mikor megláttam a sportudvaron lévõ szeméttelepet, azt hittem elsírom magam. A twister maradványai elázva, szétfolyva a földön, minden liszt, tojás, elázott, mustáros és tojásos és büdös kartonpapírhalmok, szemét mindenhol.
Kukászsákokat elõ ás szedtük szegényekkel a szemetet, persze tutyimutyik és utasítani kellett õket, de komolyan mondom, sajnáltam õket. A szégyengödröt visszaásni, szobákat kiganézni, felszedni a le-nem-bomló dolgokat a földrõl.. hihetetlen.
És persze roppant hálásak voltunk a kedves évfolyamtársainknak, akik -mondjuk ki- otthagytak minket a sz_rban.. jó lett volna az egész, de erre azt mondom, hogy a parasztság netovábbja. Csak mert van 6-7 ember, aki nyáron kiteszi a lelkét és szervezi a tábort (igaz kettõ ezek közül szintén meglépett), õk eljönnek partizni, elégedetlenkednek, húzzák a szájukat, isznak, majd mint akik jól végezték dolgukat lelépnek és otthagyják azt az 5 embert (+ a többit)...Meg hát ugye a disznóólat nem nehéz megcsinálni, csak amikor az eltakarításról meg a pakolásról van szó, valahogy mindig elfogy a nép. Ezt majd igyekszem szóvá tenni az elkövetkezendõ héten, mert ez csúnya dolog volt. Fõleg a fõszervezõkkel volt kitolás, mert mi kellett közöljük a szecskákkal, hogy "Sorry, pakolj, vége, nincs negyedikes, esõ van,nincs program." És még mi érezzük rosszul magunkat, meg mi kérünk elnézést...Hát le a kalappal az évfolyamom elõtt is!

Bocsánat, hogy hosszú lett, akinek nem inge, ne olvassa, ezért írtam, hogy hosszú és offos, csak gondoltam lehet érdekel valakit, ha épp nagyon unatkozik..:) Persze nem mondom, hogy nekünk nem lehetett volna jobban szervezni a dolgokat, de most utólag látjuk a hibákat, és jövõre tanácsokkal láthatjuk majd el a negyedikeseket.

Köszi a türelmet, aki olvasta :)

ps: volt ám nékem Bones-os "tetkóm" ! :P (alkoholos filccel, menõ volt! csop.társam rajzolta :P)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 20:23:06 10/10
(5315/28805)
Összeszedtem 6 szecskát, akiknek negyedikes a tesójuk, többek között Boreeester öccsét, Boldizsárt :). Írniuk kellett egy ódát a legjobb testvérhez, ölelkezõ rímmel (ezt leredukáltuk párosra a késõbbiek folyamán), legalább 6 versszak (külön-külön a tesókról). Ezt késõbb volt szerencséjük az egész tábor elõtt, reflektorfényben elõadni a szeretett testvéreknek (ügyes ez a Boldizsár, ugye kedves B.? Beleírta a Bones-t is meg a Kispált :) )

Este koncertek, hirtelen ötlettõl vezényelve beszálltam 2 szám erejéig -mondjuk úgy hogy- vokálozni az egyik együttesbe egy volt negyedikesemmel, Diával :). PEDIG NEM ITTAM EGY KORTY ALKOHOLT SEM. Ez már csak azért is fura amúgy, mert kb oviban énekeltem utoljára emberek elõtt (+pesten karaoke, de az más, ott nem ismernek). Látszott is, hogy úgy közöm nincs az egészhez, de azért élveztem! Mellesleg egyszer vagyok negyedikes és egyszer vagyok szecskatáborban..xD De az osztálytársaim olyan arik voltak, beálltak elsõ sorba énekelni+táncolni+fotózni, meg szivecskét mutatni :DxD (a lökött fiúk persze.:D) <333 :)

A koncertek kitartottak 1-ig, utána takarodó, majd fél 3-kor éjszakai túra az erdõben, mert az osztályfõnököket "elrabolták" és elrejtették az erdõben, meg kellett keresni õket térkép segítségével. Most mit mondjak? a térképolvasást még gyakorolni kell szecskáéknál, és igaz a "mi ofõnk" (a fél bé osztállyal mentem) volt a legközelebb a táborhoz (40m?), mi egy totál másikat próbáltunk megközelíteni elõször (egy X jelölte az ofõket, nem tudhattad, melyik a tied), így Netti lett meg utoljára, egy kb 2-3 km-es túra után az erdõben. Ott aztán be kellett várnunk az osztály másik felét, kínunkban a földre ülve, lábunkra borulva aludtunk, mert vagy fél órát kellett várni a többi B-sre.
Visszaérve aludtunk egy jó másfél órát. Elõször egy padon feküdtem le kint, mert bent oroszlán és hagymaszag volt, de kényelmetlen volt, ülve aludtam egy 10 percet, majd bementem egy szobába (amúgy szobafelelõs voltam, de nem a sajátomba mentem xD) és befeküdtem egy ágyba, azt se tudtam, ki mellé fekszem be, csak volt egy kislány mellett hely és odamentem, megébredt, mondom h Ne haragudjon, nem tudom kicsoda, sötét van és amúgy is fáradt vagyok és fel se fognám, de majd reggel megbeszéljük XD és h nem baj-e ha idejövök? De ari volt, engedte (próbált volna ellenkezni..). De elfértünk, mert õ az egyik sarokba volt alapból összekuporodva én meg lentebb feküdtem szintén kucorogva, nem nyomtuk agyon egymást, és jól aludtam!

a csúnya része to be continued ;)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 20:05:14 10/10
(5314/28805)
Szóval akkor az OFFos szecskatábor beszámoló -próbálom azért röviden, a lényeget.

A szoknyáról még nincs kép, de lesz és felrakom! :D A megnyitó lehetett volna jobb is, mert drága mûvésznõ "elmûvésznõsködte" elõzõ este és nem küldött át egy zenét az egyik kollégának (átküldtem 4 másikat, de pont azt nem...), de azért meghagyta neki, hogy tegye fel az mp3-ra, hogy majd lejátszhassuk a suli elõtt egy ipig-gel (ez egy vicces, rózsaszín, zenét lejátszani képes disznó)

Az elsõsök generációja egyszerûen ijesztõ. A fiúkák édesek, tényleg. Kis mulyák még, azt csinálják, amit mondasz, nem kérdik miért. Volt két (három) kedvenc szecskám, osztálytársaim tesói. A lányok. Ha láttatok már bosszantó, öntelt, kivagyok-mivagyok, beképzelt, elszállt kislányokat, akkor azok mind a táborban voltak tegnap. Szájhúzás, feleselés, beszólás -tovább nem is sorolom. Az egyik kisasszonyt elvittük a szégyengödörbe megfüröszteni, és ugyan én próbáltam megfékezni a kedves negyedikeseket, hogy 2 vödör vizet a nyakába zúdítsanak és elénekeltessék vele a Kis kacsa fürdik címû gyerekslágert, nem jártam sikerrel. DE nem sajnáltam egyáltalán. Ugyanis õ elszántan tiltakozott, esze ágában nem volt énekelni és büszkén felegyenesedve, öntelt mosollyal az arcán állt a gödörben. Utána pedig hogy riszálta magát miután elengedtük. Tchö.
A többi osztályt leosztottam, hogy nálunk ez a magatartás nem pálya, úgyhogy visszavettek az egóból a lányok (a többség).

A cirkuszi mûsorszámok között, volt egy OROSZ szám is, külön "Borisz és Natasha orosz cirkusza" címet adtam neki és mikor felkonferáltam az osztályz, Boreeesternek és még egy lánynak, aki szereti a Bones-t ajánlottam, "õk értik, miért" -címszóval.

Volt teleshop- az ofõjüket kellett eladni balerinának/pszichológusnak/úttörõ közmunkásnak és biomolekuláris részecskeelemzõnek -ennek hatalmas sikere volt, ügyesen oldották meg, tényleg.
Csempeszámlálás (1 csempe, 2 csecsempe, 3 csecsecsempe...), ebéd, sorverseny, majd fakultatív programok. Twistereztem (kecsap, tojás/mustár, habfürdõ és mosogatószer- bleee undorító!)egy osztálytársammal úgy h volt neki is két szecskája, nekem is, õ mondta az enyémnek, én az övének, persze forgató tábla nélkül, úgy a módi! xD:D

-ezt asszem elküldöm, mert nem vagyok tisztában a fórum kapacitásával :D, mellékelek egy képet, ezeket a dalokat kellett megtanulniuk-
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 19:48:55 10/10
(5313/28805)
ja ide a megszólítás után akart menni egy smiley, így elég fenyegetõ lett ( a megsz.), elnézést! :)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 19:47:24 10/10 Előzmény relationships forever
(5312/28805)
ezt a képet látva két dolog történt: összeszorult a szívem ( a szívizmom) és olyan érzésem van, mintha gyomorszájon vágtak volna. Szegény Brennan.
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 19:40:28 10/10 Előzmény pluhildi
(5311/28805)
tényleg van valami stoppos beütése, de nagy :D
kiderült, h mégsem megyek na este sehova, szóval mindjárt belekezdek az OFFos élménybeszámolóba :D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 28. - 19:26:53 10/10 Előzmény follia
(5310/28805)
Follia kedves!

Igen, a szecskák az elsõseink, de ne kérdezd, miért szecskák, mert nem tudom :D Máshol csigák, fikák, stb..:D
A táborból 1-2 érdekes dolgot leírok majd este, mert hát volt az is...
Érdekes a poszter vagy mi, Brennan hajától olyan a feje, mintha kétszer akkora lenne, a kép nem rossz ;)

lehet új kajálóhelyük lesz? a "Diner" elég régi már
10/10
follia 2010 aug. 28. - 15:54:06 10/10 Előzmény relationships forever
(5309/28805)
ez tényleg nem lenne rossz, csak David arckifejezése számomra meghatározhatatlan... kicsit bamba... :) Emily viszont jó!!!! csak miért adnak rá folyton zubbonyt? miért nem lehet valami csini felsõben? vagy egy extrább blézerben?
legszívesebben lecserélném a Bones/FOX összes stylist-ját és fodrászát! :)
miért nem nézhetnek ki olyan jól, mint ebben a videoban, meg mint amúgy természetesen is?: http://www.youtube.com/watch?v=4zeXC6DUuEk

:S
relationships forever 2010 aug. 28. - 14:19:55
(5308/28805)
:)
relationships forever 2010 aug. 28. - 14:03:19
(5306/28805)
Csak nekem hiányzik az övcsat, de még jobban az hogy jóformán egymáshozsem érnek,:)

Na de remélem majd több ilyen is fog majd jobb méretben megjelenni és legalább egy ölelõs kellene:)