Belle 2009 júl. 22. - 17:40:47
(24169/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:40:23
(24168/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:38:53
(24167/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:37:27
(24166/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:36:37
(24165/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:36:20
(24164/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:36:00
(24163/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:35:44
(24162/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd

Nem is bírtam a kíváncsiságommal, bele is olvastam.:-)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 júl. 22. - 17:32:35 10/10
(24161/30469)
szívesen :)
offtopic
Belle 2009 júl. 22. - 17:31:54
(24160/30469)
Oké.:-)) Köszike a tartalmat.:-))
Belle 2009 júl. 22. - 17:31:27
(24159/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:31:03
(24158/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 júl. 22. - 17:30:46 10/10
(24157/30469)
Ez a részlet pont ide illett :)
Ahogy készül a többi fordítás, jövök vele!
Belle 2009 júl. 22. - 17:30:35
(24156/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:30:17
(24155/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:29:31
(24154/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
10/10
dzsanna3 2009 júl. 22. - 17:29:21 10/10
(24153/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela - LA TORMENTA
Cap – 080 – Telemundo
2009 július 21 – KEDD – Dzsanna

DEMETRIO HÁZA ELÕTT

ARGIMIRO – Szia, Demetrio!
DEMETRIO – Don Argimiro!
ARGIMIRO – Az unokaöcsém hol van?
DEMETRIO – Santos a megsebzett lelkével lóra pattant, a szavannákra ment, legalábbis ezt mondta nekem. – válaszol, miközben sikálja a bicaja kerekét.
ARGIMIRO – Nem kellett volna elmennie
DEMETRIO – Túlságosan késõ. Sokkal könnyebb egy madarat a tenyeredbõl etetni, mint Santos-t itt tartani a tanyámon.
ARGIMIRO – A birtokok jelenlegi tulajdonosai figyelmeztetve lettek. Közöltem velük, hogy a legitim tulajdonosuk Hilario Guanipa volt. A gyújtózsinór begyulladt, bármelyik pillanatban robbanhat.
DEMETRIO - Mit mondtak? Hogy fogadták?
ARGIMIRO – Dühöngeni kezdtek. Azok bárkit megölnének, aki megpróbálja elvenni a földjeiket. Santos… Santos halálos veszélyben van.
DEMETRIO – És MT kisasszony is így reagált?
ARGIMIRO - Nem tudom. Nem tudtam beszélni vele.
DEMETRIO – Santos azt mondja, hogy bosszút akar állni rajta… hogy tönkre fogja tenni. De mondja, Don Argimiro, hogy teheti tönkre egy férfi a saját szívét? Ha megteszi, meghal!
ARGIMIRO – Az unokaöcsém nagyon össze van zavarodva. De hol lehet? – néz körbe – Hova mehetett?
DEMETRIO – Keresse Montilla asszonyt, és a közelében lesz Santos, errõl biztosíthatom.
ARGIMIRO – Remélem, hogy az unokaöcsém nem követ el hibát. Vigyázz erre, Demetrio – dob neki oda egy táskát. Elmegyek mindkét birtokra, megkeresem õt.
DEMETRIO – Sok szerencsét!

A FOLYÓPARTON

MARÍA TERESA MONTILLA asszonyság kalapja és csízmája már a földön vannak, és követi õket a farmernadrág is. Éppen a blúzát gombolja ki, amikor megjelenik két kíváncsi szempár egy pálmaág mögött, kellemes zene szól. MT megszabadult a blúztól is… SANTIAGO GUANIPA nem tudja levenni róla a szemét, de megvillan a tekintetében a bosszúállás lehetõsége, amit egy világért sem szalasztana el. MT jól körülnéz, és leül egy hatalmas sziklakõre a folyóparton, ahol kéjesen vizezi és simogatja vele a bõrét. SANTIAGO-nak több sem kell, eltûnik a pálmaág mögül…

AZ AYALA-HÁZ ELÕTT

Katonai dzsip érkezik, CIPRIANO száll ki belõle. Bernarda a ház elõtt áll.
CIPRIANO – Hogy merészeltél a családom közelébe férkõzni?
BERNARDA – Tûnjön el azonban a házamból Cipriano Camacho! Sem magának, sem senkinek nincs joga eljönni a házamba, hogy inzultáljon!
CIPRIANO – A feleségem a te hibádból értesült a te eltitkolt lányodról! A te hibádból tudta meg, hogy az az én lányom!
BERNARDA – Tûnjön el a földemrõl, azt mondtam! És ha nem, arra kényszerít, hogy…
CIPRIANO elkapja a seprût tartó kezét, kitépi belõle, és megragadja a csuklóját – Mit mondtál neki?
BERNARDA – Engedjen el! Engedjen el! –
CIPRIANO egy olyan hatalmas pofont kever le neki, hogy a szájából csurogni kezd a vér, de itt nem hagyja abba: megragadja a haját, és azt mondja – Megtanítalak, hogy tartsd a szádat! – ordítja, de… váratlan dolog történik: a háta mögött megáll ARGIMIRO a lován, csõre töltött pisztollyal
ARGIMIRO – Engedje el, vagy megölöm! – ordítja Camacho-nak, a minden idõk legnagyobb macho-jának

A FOLYÓPARTON

MT már a vízben áll, és a Santos-sal való elsõ találkozásának emlékei elõtörnek – „Hol szerezhetek egy limo-t? – kérdi Santos-tól, akirõl akkor még nem tudta, hogy õ az.
SANTOS válaszol – Egy limo-t? Nézze, milyen szerencséje van! Itt hozok egyet éppen, éppen ezen a héten szereztem. Limo! Limo! Gyerünk a kisasszonyhoz! – szólítja a szamarat
MT – Mi? Maga õrült? Hogy gondolja, hogy én felülök erre a… dologra?
SANTOS – Szamár, kisasszony!
MT – Nézze… Hülye! Maga nem tudja, ki vagyok én! Hallotta? És vigye innen a szamarát, mert én nem fogok felülni rá!”
MT – Santos, micsoda nõt ismertél meg azon a napon, Santos! És mégis belém szerettél. – sóhajtja, amikor hirtelen, éppen az orra elõtt felbukkan Santos a vízbõl. – Santos! Santos, te vagy az, szerelmem? – kérdi, és szájon csókolja õt. – Jaj, Santos, én tudtam, hogy élsz! Én tudtam… én tudtam… én tudtam! – és össze-vissza csókolja a némának tûnõ Santos-t, természetesen a következõ dalocska kíséretével: Ay amor, por ti las horas se detienen para verte caminar… lalalala – Tudtam, hogy eljössz értem! Én tudtam! – csókolja szüntelenül, de most már Santos is bekapcsolódik. – „Por ti la brisa se vuelve para poderte acariciar. Ay amor…” lalalala
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

MT – Jaj, Santos, bocsáss meg nekem! Bocsáss meg szerelmem, hogy nem hittem benned! Bocsáss meg! Apa elmondott mindent! Elmondta! Nagyon súlyos hibát követtem el! De nagyon késõn mondta el, szerelmem! – mondja, miközben szüntelenül csókolja az ismét szobornak tûnõ Santos-t. – Santos, én soha, soha többé nem leszek bizalmatlan veled szemben! Szeretlek! Szeretlek, szerelmem!
„Ay amor, te vas alejando, y yo no te puedo detener y yo no me puedo contener al ver que nuestro amor se está derrumbando…” lalalala
MT – A tiéd akarok lenni! A tiéd akarok lenni, Santos! A tiéd akarok lenni! – és a kép távolodik, mert azért az intim részletekhez semmi közünk! 
„ y no descansaré hasta que vuelvas a mí, siempre voy a esperarte! Por tu amor yo sentí…” lalalala

AZ AYALA-HÁZ ELÕTT

CIPRIANO – Ne avatkozz bele ebbe, Argimiro! – ordítja Cipriano – Ez egy férfi és ez a szégyentelen szemét közötti ügy – néz hátra Bernarda-ra
ARGIMIRO még mindig Cipriano-ra célozva szól Bernarda-hoz – Asszony, van valami közöd hozzá? – utal Cipriano-ra
BERNARDA – Adja ide a fegyvert, és elmondom, milyen kapcsolatban vagyunk. Inkább meghalok, mint egy ilyen disznóval lenni, mint ez!
CIPRIANO – Szerencsétlen!
ARGIMIRO – Elég! Nem szívesen öllek meg most, Cipriano! Hallottad õt! Tünés innen! Nem érdekel, hogy te vagy itt a mindenható. De egy férfi ha megüt egy nõt, akkor nem érdemli meg az életet.
CIPRIANO – Nagyon kevés a te szavad, nagyon finomak, ráadásul tõled származnak, egy olyan gyilkostól, mint te vagy! Szemét Guanipa-fajta! De börtönbe foglak záratni! Már megtettem egyszer, és megint megteszem! Ez nem marad ennyiben, Argimiro! Aki ellenem lép, az megfizet! Én felejtek!
ARGIMIRO – Nos, én sem, Cipriano! Eljött az ideje, hogy megfizess minden egyes szemétségért, amit elkövettél! Te undorító patkány! És most takarodj! Kifelé! – ordítja
CIPRIANO Bernardahoz fordul – Vigyázz a családodra, mert legközelebb nem lesz, aki megvédjen! – ezzel eloldalog az dzsipjéhez
ARGIMIRO leszáll a lóról, és odamegy Bernardahoz , aki a száját törölgeti a vértõl – Jól érzed magad? Nem akarod, hogy bevigyelek a faluba, hogy megnézzen egy orvos? – nyújtja át a zsebkendõjét
BERNARDA – Az én betegségemre egyetlen orvosnak sincs orvossága. Én csak azt akarom, hogy ez a gazember ne térjen vissza a tanyámra! Ez az egyetlen, amit kérek!
ARGIMIRO – Nem a legjobb idõpont arra, hogy megismerkedjünk, de mit tehetünk? – mosolyog Bernarda-ra. A nevem: Argimero. Nagyon örülök! – nyújtja át a zsebkendõt egyúttal. Szolgálatára, nagyon nagy örömmel. És a tiéd?
BERNARDA – Bernarda. Bernarda Ayala. Köszönöm, hogy segített nekem. Tehetek egy szívességet?
ARGIMERO – Nem, nem! Nem tartozol semmivel. Látom, még mindig nem fogadod el a zsebkendõt, így nem marad más választásom… lép oda Bernarda-hoz, hogy letörölje a vért
BERNARDA – Kérem!
ARGIMERO – Csak egy pillanat lesz… és törölgetni kezdi Bernarda ajkát, aki most elfelejt tiltakozni  - sõt rámosolyog. – Óvakodj ettõl a gazembertõl, kérlek! Ahogy látom, nagyon elszánt. Megígéred nekem? – Bernarda bólint rá – Egy olyan szép nõ, mint te vagy, nem érdemel meg még egy rossz pillantást sem. Soha ne engedd meg, hogy így megtámadjanak, Bernarda Ayala! Emlékezz rá, hogy én itt vagyok neked, hogy megvédjelek téged! – Bernarda megbabonázva pislog

A FOLYÓBAN IMMÁR

L’amour ezerrel… Santos beindult, de szava, az továbbra nincs… Csak a szeme és az arca komorul el néha, amikor MT beszél… egyébként elfogadja a kínálkozó lehetõséget, és él vele, mint bármelyik férfi 
MT – Nem tudod, mennyire kívántam ezt a pillanatot! Jaj, Santos… nem tudod… - de Santos folyton félbeszakítja, miután belelendült a csókolózásba  - … hányszor álmodtam arról, hogy a tiéd legyek… szerelmem, egyetlen szerelmem, az elsõ szerelmem! – és innen már nincs megállás:
„por tu amor viviré, por tu amor cada instante! Y no descansaré hasta que vuelvas a mí, siempre voy a esperarte!” lalalala – itt lekerül a bikini felsõ! 
„Por tu amor yo sentí… por tu amor que estoy vivo! Y no pienso dejar en esta vida jamás que nos separe el destino!” lalalala – (a többi nem ránk tartozik! Majd visszajövünk késõbb! )
Belle 2009 júl. 22. - 17:29:08
(24152/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
offtopic
Belle 2009 júl. 22. - 17:28:25
(24151/30469)
LA TORMENTA - képek
80.rész – Telemundo
2009. július 21. kedd
Belle 2009 júl. 22. - 17:28:10