offtopic
tücsök85 2009 febr. 27. - 21:52:46
(9689/30469)
de ha már így szóba jött, hogy kell szépen fordítani azt, hogy: ...a flor de piel? :)
találtam rá pár szinonímát, meg angolol magyarázatot, de ütik egymást :D
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:52:34
(9688/30469)
Gondoltam én is neki esek, a refrén még menne is, de a többi részében vannak nehezebb szerkezetek nekem még.:-)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 27. - 21:51:15
(9687/30469)
igen, átküldtem Ananak még akkor priviben, de ma átnéztem és elég sok hiba van benne hihi :D
10/10
dzsanna3 2009 febr. 27. - 21:50:32 10/10
(9686/30469)
:) Elõre is szívesen :)
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:48:11
(9685/30469)
Rendben, és elõre is köszönjük neked!:-)))
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:47:28
(9684/30469)
Tényleg, le tudtad fordítani Antonio Romero: Tus ojitos címû számát?:-) Úgy rémlik írtad, hogy lefordítod majd.:-) Elnézést, hogy így rákérdeztem.*-*
10/10
dzsanna3 2009 febr. 27. - 21:47:13 10/10
(9683/30469)
Átküldöm a képeket Anitának, és utána kezdem a Zorro-t :)
10/10
Ana8 2009 febr. 27. - 21:47:08 10/10
(9682/30469)
Oké de kell egy kis idõ, hogy kiválasszam a jobbakat. 1-2 egy kicsit elmosódott.:)
10/10
Ana8 2009 febr. 27. - 21:45:12 10/10
(9681/30469)
Köszi a DB-t Tücsök:-))
offtopic
tücsök85 2009 febr. 27. - 21:43:11
(9680/30469)
nincs mit! :)
holnap hozom a képeket, ma már nem megy, ellustultam :( :)
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:39:52
(9679/30469)
Részemrõl jöhet!:-))) Én imádok képeket nézegetni.:D
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:38:48
(9678/30469)
Huhhh, köszi!:-)))) Gyorsan el is olvasom!:-)))

Ne aggódj az elírásért, mindenkivel elõfordul.:-)
10/10
dzsanna3 2009 febr. 27. - 21:38:29 10/10
(9677/30469)
Köszi a DB-t Tücsök! Ari vagy, és szorgalmas :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 27. - 21:37:04
(9676/30469)
szóval a múltkori elmaradt... nem tudok írni normálisan, ha sietek bocsi :D
10/10
Ana8 2009 febr. 27. - 21:36:57 10/10 Előzmény dzsanna3
(9675/30469)
De jó Zorro! Nemrég néztem bele az utolsó részbe:-) Hozhatok én is egy pár képet belõle, ha gondoljátok?
offtopic
tücsök85 2009 febr. 27. - 21:35:49
(9674/30469)
Tartalom - Dona Bárbara - 133. rész
(a múltkori, de sok lényeges dolog nem történt, az majd ebbõl úgyis kiderül)
------------------------------------------------------------
DB-t bevitték a dutyiba Sapo feljelentésére, Balbino megölésével vádolják... persze Pernalete már tud Saporól, már neki dolgozik, õ csukja le Bárbarát.
Santos elhatározza, hogy megvédi Bárbarát, mert tudja, hogy ártatlan Balbino halálában és már azt is tudja, hogy egy bizonyos Sapo nevû valaki akar ártani neki és persze Santosnak is.
Bemegy Bárbarához, mint ügyvédje, hogy beszéljen vele. Próbálja rávenni Bárbarát, hogy egyszer az életében legyen õszinte és árulja el ki az a Sapo és miért akar ártani neki. Persze DB most is, mint mindig, hazudik, azt mondja nem is emlékszik Sapora, nem tudja az igazi nevét sem, valamikor régen akart üzletelni vele, de ennyi az egész. Santos tudja, hogy Bárbara hazudik. B sírdogál egy sort, hogy még mennyire szereti Santost bla bla bla Santos erre csak annyit mond, hogy nem hiszi el, mert ha valóban szeretné, nem hazudna neki. Végül otthagyja Bárbarát, mert ha nem mondja el igazat, akkor nem tud segíteni rajta.

Mondragonok Saponál, õk is átállnak hozzá, kapnak egy halom pénzt, cserébe hogy folytassák eddigi dolgaikat (lopások stb), csak ezentúl neki tegyék, ne Bárbarának. De intézzenek mindent úgy, mintha DB állna minden mögött.

Lucia egyre betegebb, Antonioval elmennek San Fernandoba egy dokihoz, hogy rendesen kivizsgálják a lányt.

Marisela Ceciliának panaszkodik, féltékenységi rohama van, hogy Santos csak úgy rohan DB után.
Majd kopog Santos, jön érte, hogy menjenek vissza Altamirára. De Marisela persze nem megy, vitáznak egy sort, mindegyik dühös a másikra. Santos dühöng, mert Marisela kislányként viselkedik és így nincs is rá szüksége, elmegy.

Pajarote és Maria Nieves (kedvenceim ismét alakítanak :D) magukban heverésznek, majd felkerekednek, hogy elmennek a kupiba, hogy ne legyenek egyedül.

DB a dutyiban álmodik... Sapo közeleg

Mondragonok a faluban cseverésznek új üzletükrõl, Melqui figyeli õket

Pajarote és MN végeznek a kupiban (szinte egyszerre jönnek ki, az egyik Federicától, a másik Josefától) eljátszák egymásnak, hogy milyen jó volt mindegyiküknek, majd elmennek a bárba iszogatni, ahol végül bevallja MN, hogy mégsem olyan boldog... mert a sok nõ helyett egyet akarnak vég, akit igazán szerethet :) Pajarote komolyan néz rá: csak egyet... :)

Santos Altamirán, Genoveva segít neki, Santos duzzog kicsit Marisela, majd elindul El Miedora, beszél Taquival, tõle akarja megtudni Sapo dolgát. De persze az öreglány nem mond semmit, csak kesereg egy sort.

DBt elviszik San Fernandoba (elõtte végigmennek vele a falun gyalog teljesen logikátlan, de azért történik, hogy eközben DB tudjon emlékezni Santosszal eltöltött pillanataira) találkozik Ceciliával az utcán, odaüvölt neki, hogy szóljon Santosnak, hogy elviszik. Antonio azt javasolja, hogy ne mondja el Santosnak, de Cecilia szerint jobb ha megtudja, mert emlékezzen mi történt legutóbb, mikor eltitkolták elõle a kettejük ügyét. Ceci nem akar hazudni.

Marisela Genoval beszélget, Marisela elmondja neki, mennyire kételkedik stb. Geno gyõzködi, hogy ne legyen buta, ha azt mondja szeret, akkor az úgy van! :)

Cecilia elmondja Santosnak mit üzent neki Bárbara, hogy elvitték San Fernandoba. Santos nem érti, hogy vihették el, hisz Balbinot itt ölték meg, semmi köze SF-nak hozzá, de tudja hogy Sapo van mindez mögött és segítenie kell Bárbarának.

Marisela megérkezik Altamirára, a földszinten Genoval pusmognak, hogy oldja meg a dolgot. Fontolgatják mit is mondjon Santosnak :DGeno szerint menjen fel, mondja meg hogy hisz neki, szereti és csókolja meg :) de Marisela szerint neeeem, ezt nem így kell csinálni, nem ad semmilyen csókot, mindent csak szép lassan. És kell egy indok amivel felmegy hozzá, nehogy azt higyje Santos, hogy csak miatta szalad utána. Mire elhatározza, hogy felmegy, addigra Santos már csomagol, indul SF-ba.
Marisela beállít egy tálcával, hogy kitisztítja a sebét, de helybõl megtudja mire készül Santos, a földhöz csapja a tálcát és kimegy. Santos utánamegy, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza vele a dolgot.

DB san fernandoi dutyiban... Santos után sír (brrr ezt tekertem is :D nem bírom nézni sem)

Santos Marisela után, jó kis beszédet tart a lánynak, nyomatékosan elmondja, hogy szereti õt, higyje már el neki, majd mondja, hogy neki olyan nõre van szüksége, aki egyben a barátja, a társa, a szeretõje, nem egy buta, féltékeny kislányra. Kap egy kis oktatást az életrõl, mondja, hogy õ sem tökéletes, tudja jól hogy sok hibát követette el, hogy hülye volt, de az a nõ, aki a börtönben van, az az anyja. Tudja, hogy megbocsáthatatlan dolgokat tett ellene, de most az egyszer biztos benne, hogy DB áldozat. Kéri, hogy értse meg... Marisela visszavág azzal, hogy Santos mindig DBt védi, míg õt támadja. És õ nem is buta féltékeny kislány.
Santos: ez még rosszabb, mert akkor meg úgy viselkedsz. Marisela szemében már könnycseppek. Santos ismét elmondja mennyire szereti õt, és bármit mondjanak róla az emberek (anyja után lánya), nem érdekli. Bárbara megérdemli a szolidaritását, segíteni akar neki... törölgeti Mariseláról a könnycseppeket, közben édesen mondja, hogy tudod, hogy szeretlek. Te továbbra is egy értelmes, erõs nõ vagy, akibe beleszerettem, ezért kéri, hogy higyjen neki, ne kételkedjen benne, legyen a barátja, szerelme... majd elmegy, otthagyja a lányt :/

Marisela csak sír, elismeri, hogy Santosnak igaza van.Ceci, Gervacia, Geno gyõzködik, hogy ne tegye ezt, menjen Santos után, mert szüksége van rá, mellette kell lennie. Marisela elindul.

Melezio javasolja MN-nek, hogy lépjen, valljon szerelmet Altagraciának, hisz a lány is ugyanúgy szereti. (nagyon bírom az öreget :))

Marisela megállítja Santos kocsiját az úton, megkérdi Santostól, hogy elkísérheti-e. Válasz egyelõre nincs, de tudjuk hogy perszeeeee vele megy:)

DB cellájánál megjelenik Sapo...
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:35:16
(9673/30469)
Jaj nem azért írtam!:-))) Csak eszembe jutott arról, amit írtál.:-) Nem mára terveztem felrakni, tényleg össze kellene rendesen gyûjteni.:-) Inkább másik napon teszem fel, mikor tényleg mindet átnéztem.:-)

Tudtam, hogy valami kiment a fejembõl! Anitának nem küldtem el a Chris számokat...:-(((( Megvan azóta neki? Mert ha nem, szólj. Mondom én, már feledékeny lettem.:-((
10/10
dzsanna3 2009 febr. 27. - 21:28:20 10/10
(9672/30469)
OK... de ha gondolod, kezdheted, addig Anitának dobálom át a képeket...
offtopic
Belle 2009 febr. 27. - 21:26:59 Előzmény dzsanna3
(9671/30469)
:-)))) Ez jó, pont én is a Zorro képeket nézegettem ma, s lesz is majd még egy képsorom nektek, csak még nem raktam õket egy mappába.:-)

Várjuk a képeket!:-)))
10/10
dzsanna3 2009 febr. 27. - 21:24:10 10/10
(9670/30469)
Lányok, ma azon dolgoztam, hogy összehozzam a legjobb ChM -Zorro és Diego képeket... egy kicsit nosztalgiázunk, ha nincs most jobb dolgunk ok?