9/10
elisabet 2008 aug. 26. - 13:24:11 9/10
(5/165)
Pihent agyú társ is akad bõven. Legalábbis az én környezetemben van elég. Jajjj, most jut eszembe, lehet, hogy az Uri Geller-féle topicon volt a bonc. De már régebben, ha van kedved, lapozz hátra. Mostanában kihalt ez a topic, abban nagyon sokat dumcsiztunk pedig, káááár, hogy már nincs a "top"-on, sztem vincent miatt is. A maga kis beszólásaival néha jókat derültünk rajta, néha állatira felbosszantott bennünket, de mindent összevetve, jó volt. :))
Persze mást is kitalálhatsz, nem féltelek! :)))
9/10
elisabet 2008 aug. 26. - 13:20:04 9/10
(4/165)
NEM LÁTTAD??? Az egyik topicban már volt errõl szó vmi kapcsán, és megkaptam a video-felvételt, azt néztem meg. Rémes volt, tényleg féltem, de nagyon! :((
Hihihi.. fel akarod lendíteni nálatok az idegenforgalmat? Ebben sztem nagyon könnyen tudsz tenni, néhány haver, rászántok egy fél éjszakát és már kész is! Persze ki ne derüljön, hogy "emberi kéz" van a dologban, mert akkor vége a feelingnek (remélem, jól írtam, de nem bizti, bocs). Jaaa és amint írtad, az elmaradhatatlan fény-kompozíciót sem felejtsétek el, az is nagyon-nagyon fontos az illúzióhoz! :)))))
Olyan kár, hogy most nem jut eszembe, hol néztem meg a boncolást - ne haragudj, de lehet, hogy vki tud segíteni, ha ezt olvassa. Mindenesetre - ha lesz egy kevéske idõm, utánanézek, hátha Te is borzongani szeretnél kicsit.... :)))))
9/10
elisabet 2008 aug. 26. - 12:59:11 9/10
(3/165)
Valaminek kell lennie, az 100 %, ha már a százalékoknál járunk. Azt én is nagy baromságnak tartom, hogy "köztünk" élnének ilyen lények és mi nem vesszük észre, mert emberi alakot öltenek. Ez akkora hülyeség, hogy eszméletlen. Abban is biztos vagyok én is, hogy nem csak MI vagyunk az egész világegyetemben, mert ezt is lehetetlennek tartom. Csak kíváncsi lennék, hogy már jártak-e itt tényleg, vagy csak néhány "jó humorú" ember állítja. És honnan vették, hogy így néznek ki? Ki látta? Ez is kitaláció. Sztem sokkal nagyobb intelligenciával és technikával rendelkeznek, mint mi. Akár észrevétlenül is megközelíthetik szerény bolygónkat. De azt nem értem, miért kell kacsa hírekkel majdhogynem "ijesztgetni" szegény földlakókat. És mit szólsz az UFO-boncoláshoz? Nekem elég hihetõnek tûnt a mellett, hogy undorító kicsit és mellesleg még féltem is, mikor nyitja ki a szemét. Hiába ilyen kis butus vagyok. Szerinted, ha esetleg megérkeznének, jók, vagy rosszak?
9/10
elisabet 2008 aug. 26. - 09:19:01 9/10
(2/165)
Ezzel én is egyetértek! Azért nagyon kíváncsi lennék, tényleg meglátogattak-e már bennünket, vagy az összes errõl szóló hír "kacsa"... mindenesetre néha elõfordul, hogy este, ha kimegyek az udvarra, eszembe jut, mi lenne, ha szembe jönne velem egy ilyen élõlény. BRRRRR.... azt hiszem, frászt is kapnék azon nyomban. Vagy nem tudom. De ez a téma nagyon érdekel. :)
kevinspéci 2008 aug. 26. - 07:54:43
(1/165)
Biztos, hogy nem vagyunk "egyedül".