Téma: Árva angyal

Cibi-Szasza 2010 szept. 02. - 18:04:20
(5309/20489)
Marichuy miért volt olyan szomorú a film nézés közben?
Candy ♥ 2010 szept. 02. - 17:55:44
(5308/20489)
Köszönöm. =)
Cibi-Szasza 2010 szept. 02. - 17:51:18
(5307/20489)
még milyen party van
Candy ♥ 2010 szept. 02. - 17:13:59
(5306/20489)
Nem én kérdeztem a 139. résznek a tartalmát, de köszönöm, hogy leírtad.
Candy ♥ 2010 szept. 02. - 17:13:26
(5305/20489)
A tegnapi után nem is tudom, hogy merjek e írni, kérdezni, de azt szeretném megtudni, hogy Juan Migel mikor jön rá, hogy M. még mindig vak és nem lát??Mert a 139 részben, ezek szerint még úgy fogja tudni, hogy lát.
Maiacska 2010 szept. 02. - 16:06:43
(5304/20489)
az írás részlet az én tartalomelõzetesembõl:
139.rész: M. nem tudom mibõl hiszi,hogy Juan nem szereti és fõleg most hogy vak. nagyon úgy néz ki,hogy még mindig nem tudja világosan Juan hogy M. még Vak??? mert mondja M. hogy nem mondta el neki ,ne sajnálja. Viszont mikor bejelentik,hogy Juan jött hozzá,nagyon örül. az atya biztatja,hogy mondja el az igazat. M. érti és sokat vár ettõl a talitól. Juan azonban mikor bejelenti,hogy búcsúzni jött teljesen borít minden tervet sztem. M. nem tud megszólalni,Juan elmondja,hogy talán õk is hibásak abban,hogy szakításra került a sor és ezek a veszteségek számára nagyon voltak,elmegy. Most,hogy nem fogják tudni saját szerelmüket helyreállítani,kereshet majd egy újat. Patr. és a többiek odakinn izgulnak. M. sír és Juan kérdi ,miért??M. azt mondja nincsenek szavak és ezért könnyezik. de könyörgöm mire nincsenek szavak? a fájdalomra,hogy szereti és elmegy!!! erre Juannak is rá kéne jönnie,de M. is kinyithatná a száját!!!! Szóval megmagyarázhatatlanok a könnyek és nincs jelentõsége. Juan nem érti,de épp a fontos pillnatban bejön Patr.Juan búcsúzik,nyújtja a kezét,kétszer is mondja,viszlát,de ugye M. nem látja. Aztán mondja nem akar kezet fogni vele? M. pedig nehogy véletlenül kiderülne,hogy vak inkább nem.És még jó utazást is kíván!!! És elengedi. és elmegy!!!! M. kicsit felnagyítja azért a szavait Juannak,de szülei hitetlenül hallgatják,hogy azt mondta új szerelmet keres és nem szereti,csak sajnálatból a vaksága miatt maradt volna. Juan pedig pont azt hiszi,hogy M. már lát és nincs szüksége rá.
csiperke 2010 szept. 02. - 14:47:00
(5303/20489)
Sziasztok,

Én is új vagyok erre, és kicsit bátortalanul írok, mert rögtön egy kéréssel kezdeném. Mégpedig Dinához... Lehet?
A Youtube- on nézegetem a sorozatot, de mivel nem beszélek és nem értek spanyolul, bizony vannak számomra fekete foltok... Segítenél helyretenni egyet, ha neked jobb, nekem priviben is megfelel...

A 139. részben JM meglátogatja MC-t. MC láthatóan nagyon várja JM- t, de aztán a beszélgetés egyre sírósabb lesz. Ha nem gomd, segítenél, hogy mi történik köztük?

Csak a könnyebbség kedvéért becsatoltam a youtube- os linkeket:

http://www.youtube.com/watch?v=rWxC-sDJ3Rc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mtuQWYbClTY&feature=related

Köszönöm,
cs.
Maiacska 2010 szept. 02. - 14:37:15
(5302/20489)
benne van megint william és elizabeth...csak nem rakja be a scaneket,mert nagyok,nálam fenn vannak: www.ccea.eoldal.hu
szép napot
Maiacska 2010 szept. 02. - 14:36:21
(5301/20489)
mai epizód
Hope7 2010 szept. 02. - 13:56:43
(5300/20489)
Szijjasztok!
Nekem még most sem volt hûdesok leckém csak matekházi, ezért már kész vagyok! :)
És nem mellékesen ma négy órám volt! :D

Visszaolvastam a hsz-eket, éshát egyetértek Kerkaaa elsõ hozzászólásával, csak én nem egyszer 45 percig élem bele magam hanem még egyenlõre 3x de ez csak addig lesz így míg csak ennyit kell tanulni! :)
Kerkaaa 2010 szept. 02. - 13:24:49
(5299/20489)
Igen erre céloztam, hogy olvasni kell a sorok között, és látni, hogy mire/kire/miért megy a jelzõ.

Ergo: egy dologról beszélünk. ;o)
potifart 2010 szept. 02. - 10:35:41
(5298/20489)
Mert a Nagyapó szereti a Zsiráfot, Cecit meg nem érdekli, hogy ott van e vagy sem, hiszen õ a lányát akarja megtalálni. Ráadásul Isabela magára vállal mindent, hogy Estefi nem tudott az egészrõl semmit sem, mert még így is jól jöhetnek ki.(Estefánia ugyanúgy a papa kislánya lesz, aki persze pénzeli, aminek egy része Isabela zsebét üti, úgy vélem ezt nem kell tovább magyaráznom. :D )
Kerkaaa 2010 szept. 02. - 08:49:23
(5297/20489)
"És most lehet illetni jelzõkkel, hogy na a nagyokosok de mindent tudnak." - Én bízom benne hogy ezt a részét el lehet kerülni, mivel nem a spanyol viasz receptjét fogalmaztuk meg! ;o)
(Ha nem így lesz, akkor max a nap végére kiderül, hogy naív voltam/vagyok! :-D )
suha14 2010 szept. 02. - 08:22:16
(5296/20489)
Egyetértek, a reakciókból ítélve, tényleg jó az alakítása, hiszen a rendezõ ezt akarta elérni. Én csak annyit szeretnék még hozzá fûzni, hogy itt ki tudjuk fejezni az utálatunkat, és a szeretetünket, és a bennünk lévõ feszültséget is oldjuk egyben ezzel.

És most lehet illetni jelzõkkel, hogy na a nagyokosok de mindent tudnak.
Kerkaaa 2010 szept. 02. - 00:49:37
(5295/20489)
Sziasztok!

Új és elsõ hozzászólásom, de kb az eleje óta olvaslak Titeket.
Nem szeretném a kedélyeket borzolni, hisz már lecsitultak, de valahogy mégsem tudtam megálljt parancsolni az ujjaimnak, amikor végig olvastam Candy vs. Dina feat. Alicante szösszenetét.

Telenovellákat arra találták ki, hogy az emberekbõl érzelmeket váltsanak ki.
Nem Jókait és a romantikát kisebbítve, de kb ezek a sorozatok arra jók, mint az említett író és a korstílus is: az olvasókat – jelen esetben tv nézõket – elkalauzolja egy olyan helyre, ami nem a saját valósága. Célja: egyféle elvágyódás a valóságból.
És valljuk be, azért nézzük, mert addig is nem a saját környezetünkkel foglalkozunk, hanem belecsöppenünk egy olyan világba, ahol valakikkel azonosulunk, valakiket közösen nem szeretünk, és valakit(valakiket) közösen imádunk… (itt szerintem Mindenki tudja KIKRE is gondolok! ;-D )
Aztán ha túl vagyunk a napi 45 perces dózison, visszacsöppenünk a környezetünkbe, és egy nagyot sóhajtunk.
Mivel emberek vagyunk és nem robotok, naná hogy kialakulnak bennünk kötõdések, és ellenérzések egy-egy karakterrel kapcsolatban. És ezeknek hangot is adunk. Ekkor viszont a forgatókönyvíró és a rendezõ, sõt a színész is elkezd tapsolni, és pezsgõt bontani, mert akkor elérték a céljukat, mivel hiteles alakítással leptek meg minket.
Estefania zsiráf jelzõjén felhúzhatnám a nózimat, és durcássá válhatnék, hisz a magassága miatt kapta meg ezt a címét. Miért is duzzoghatnék? Azért, mert a 185 cm-t súrolom. Ergo zsiráf vagyok! :-P
De azzal hogy ekkora ellenszenved váltott ki belõlünk, azt bizonyítja, hogy NAGYON JÓ SZÍNÉSZNÕ. (magánéletben meg lehet hogy egy tündérmackó, nem hord masnit a hajában, és mondjuk mindig nadrágot hord…tudjuk miért..)
A Hölgyek (Dina, Anne, Alicante) nem a színésznõt, hanem Estefaniat jellemezték. És ez szerintem minden sorozatban így van. (Dallasban is mindenki utálta Jockey-t, mégis sokan örültek, amikor a színész Magyarországra látogatott nem egy alkalommal!!!)

Bocsánat, elsõre kicsit hosszúra sikeredet ez a levélke, de bízom benne hogy a cél(om) szentesíti az eszközt!

P.s.: Lehet kicsit erõs volt a délutáni kávém! ;o)
9/10
Halle00 2010 szept. 01. - 23:43:28 9/10
(5294/20489)
miután kiderül, h Estefania nem Ceciliáék lánya, miért marad még utána is a házban???
naine 2010 szept. 01. - 22:51:47
(5293/20489)
:D :D
Lehet Mexikóban nem szokás betakargatni a beteg gyreket... Vergõdjön csak ruhástó az ágyon :D
A szellem a rég meghalt nagyanyja volt :D :D akivel beszélget :D
evvan errefelé ebben a soriban :D
De szeretjük :)
7/10
nikato 2010 szept. 01. - 22:49:20 7/10
(5292/20489)
2 részbe néztem bele.. hát nem igazán jött be. De mennyi ismerõs arc van benne régebbi szappanoperákból!!! Ez a Laura Zapata meg szinte mindig gonoszt alakít!
Nem értettem, h ha olyan beteg volt a kislány, miért cs. késõbb takarták be, és, h ki volt az a szellem mellette.
Marichuy pedig olyan idegesítõ volt a színész próbán!!!wááááááh
fruzsanna12 2010 szept. 01. - 22:04:31
(5291/20489)
Jólvan.nem firtatom,végülis majd kiderül..:)
fruzsanna12 2010 szept. 01. - 21:47:56
(5290/20489)
Csak kíváncsi lettem volna..mert olyan zavaró ez a helyzet:)...Ja azt a filmvetítéseset én is néztem.