Téma: Ákos

1/10
Krisz 78 2009 dec. 27. - 18:54:01 1/10 Előzmény rockqueen
(11/71)
Akkor veled komoly baj van, ha neked ez a nagyképû majom viselkedése egészséges önbizalomnak tûnik! Ákoska már régen túllépett az egészséges önbizalmon.
rockqueen 2008 júl. 25. - 14:00:00
(10/71)
Nekem is leírod, ha szépen megkérlek?
Én is hallottam pár dolgot róla, pl.: amikor a Tankcsapdás Lukács Lacival italozgatott, de szerintem ez egyeltalán nem baj, mert Ákos is csak egy ember.
Én nem tartom beképzeltnek, inkább egyfajta egészséges önbizalommal rendelkezik.
oldindianboy 2008 júl. 25. - 13:02:12
(9/71)
Akkor kérnék egy privit!:)
Köszi!
offtopic
Miki1900 2008 júl. 25. - 12:56:38
(8/71)
ez jó.
egyébként privbe elmesélhetem a megbizható forrásomtól származó botrányt. engem megrázott mikor elõször hallottam. nem hittem volna.
oldindianboy 2008 júl. 25. - 12:39:44
(7/71)
Nem tudom milyen botrányról beszélsz, nekem nincsenek megbízható forrásaim, de kezdesz kíváncsivá tenni!:)
Egyébként sokan beképzeltnek is tartják Ákost, amiben van is némi igazság, de én a cinikus hozzáállását bírom nagyon.
Egyszer (még az õsidõkben:)) elmentem egy egri dedikálására.
Metallica póló volt rajtam, mire Kovács úr megkérdezte, hogy a kemény zenéket szeretem-e.
Mondtam neki, hogy igen.
Erre õ: "akkor mit keresel itt egy nyálas popsztár dedikálásán?"
Mi ez, ha nem önirónia!:)
offtopic
Miki1900 2008 júl. 25. - 12:31:03 Előzmény oldindianboy
(6/71)
abban igazad van, h a magyar átlag fölött áll, énektudásban, szövegben, mindenben.
de a botrány már nem a bonanzás idõkben volt.
oldindianboy 2008 júl. 24. - 18:44:22
(5/71)
Szerintem most már jóval visszafogottabb, mint a Bonanzás idõkben volt.
Akkor lehetett igazán extravagáns!:)
Amúgy szerintem nincs túl jó hangja, de kihozza belõle a maximumot és folyamatosan fejlõdik.
Érdemes összehasonlítani a Bonanzás idõkben használt énekstílusát a mostanival!
Ég és föld!
Régen erõltette ezt a Dave Gahan-féle mély hangot, meg ugyanazaokat a manírokat próbálta hozni, mint példaképe.
A Még Közelebben meg már marha színesen énekel, maximálisan kihasználva az amúgy korlátozott hangterjedelmét.
Az meg, hogy az egész lemezt egymaga dobta össze önmagáért beszél!Egyik hangszeren sem virtuóz, de nem is a nagy villantásokról szól a zenéje, bár koncerten azért a zenekara tagjai néha igen csak elengedik az ujjaikat és jó kis szólókat improvizálnak!
Szerintem simán nyugati színvonalú zenét játszik.
A dalszövegek elemzésébe meg nem mennék bele, legyen elég annyi, hogy azok is magasan a nagy magyar átlag fölött állnak!
offtopic
Miki1900 2008 júl. 24. - 16:58:09
(4/71)
hoz= ról
offtopic
Miki1900 2008 júl. 24. - 16:57:50
(3/71)
tényleg jó hangja van, de van pár biztos forrásból kapott információm a viselkedési extravaganciájához. ami talán moráltalan, de mindenképpen eltér a megszokottól.
de mondjuk Freddie Mercuryhoz képest egy kisangyal.
rockqueen 2008 júl. 23. - 19:45:51
(2/71)
Nagyon szeretem és becsülöm, mert a legtöbb számát maga írja, játszik zongorán, dobon, gitáron, és nem hagyja, hogy mások irányítsák. A hangja és a zenéje gyönyörû. Ahány koncertjén voltam, mindig elégedetten tértem haza, csak egy kicsit szomorúan, mert olyan hamar vége lett. Háromszor voltam budapesti koncertjén, ebbõl kétszer lekéstem az utolsó buszt és vonatot, ezért a vonatállomáson kellett északáznom. Mindkétszer nagyon fáztam, de megérte ez is, mert a koncertje csodálatos volt.
oldindianboy 2008 júl. 23. - 15:13:57
(1/71)
Gyerekek!
Nem volt eddig Ákos topic?
Ejnye-bejnye!:)
Most már van!