Téma: Ah In Yoo

Milida 2014 dec. 14. - 17:21:50
(709/1509)
Átméreteztem:)
10/10
szakire 2014 dec. 14. - 17:07:58 10/10
(708/1509)
Milida!!!!! Köszönöm szépen, nekem ez is tökéletes! Olyan tündér vagy, mééééég szeretnék ilyet!

Lehetne egy aprócska kívánságom??? Le tudnád kissé kicsinyíteni a fotót, mert bizony ezeket is el akarom Neki küldeni! Puszi!
10/10
szakire 2014 dec. 14. - 17:05:24 10/10
(707/1509)
Még régebben olvastam az adatlapjain, hogy hobbija a zongorázás. Ennek nagyon örültem személy szerint. Mert úgy ahogyan SJS és BYJ elég magas szinten tudnak pillangót úszni és mûvészetüket figyelembe véve nagyon értékeltem ebbéli tudásukat, úgy Ainnál ez a zongorázásra vonatkozott.
A film kapcsán sokan arra voltak kíváncsiak, hogy ezt milyen szinten mûveli. Mert ugye bár én is el tudom zongorázni a szamárindulót, még attól nem tudok zongorázni. ::))) Nagy szerénységre vall. hogy ezt Ain elég jól tagadja, mindig az a válasz, hogy sokat gyakorolt. :::)))
Még régebben tettem be egy rövid videót az egyik zongoradarab "gyakorlásáról". Nagyon is jól csinálta. Ezt a gyakorlást elég megszállottan csinálhatta, a hangzást az eredeti zongoradarab szolgáltatta, a zongoránál õ játszott és a technika, az átélés az maga volt a tökély.
Milida 2014 dec. 14. - 15:59:10
(706/1509)
Ezüstvasárnapi ihlet, még nem tökéletes, de mindig tanulok valami újat:)
bori3 2014 dec. 14. - 15:57:29
(705/1509)
"Csak meg kellett hallgatni többször is a darabot újra és újra, hogy amikor eljött az ideje, hogy zongorázzak, megjöttek az érzések is és szétáradt bennem, amellett, természetesen ott volt a sok gyakorlás is. Ennyi az egész. " - na ja, ennyi az egész :DDD nyilván valamilyen szinten tud zongorázni. Bennem is mindenféle szétárad a zene hallgatása során, magamévá is tudom tenni, de valahogy nem tudom eljátszani.... :))) Ja, hogy õ baromi tehetséges és belõlem hiányzik ez a csekélység - viszont nagyon átélem, amit õ közvetít nekem... briliánsan csinálta :))))
10/10
szakire 2014 dec. 14. - 10:59:34 10/10
(704/1509)
Sina: Annyi beszéltünk karakterekrõl, de mi a helyzet az életben Yoo Ah Innal, milyen életre vágyik? Hogyan töltöd a szabadidõdet, mikor pihensz?
YAI: A szabad idõben, gyakran lógok a barátokkal, együtt vacsoráztunk, beszélgetünk, megosztjuk érzéseinket, és néha utazok. Nemrég, sokat együtt voltam barátaimmal a tervezés területén, mert nagyon érdekel a divat design. Így aztán, bár nekem nincs forgatás ütemezése ezekben a napokban, voltan nagyon elfoglalt.

Sina: Apropó barátok, néhány évvel ezelõtt, mint egy meglepetés vendég részt vettél Jung Yumi drámájában "Discovery of Love", és azt megelõzõen mind a ketten dolgoztak egy filmen. Van lehetõség, hogy egy drámában együtt dolgozzatok?
YAI: Ez nagyon nehéz megmondani, mert én nem tudom a következõ projektemet még. De ha lesz egy jó lehetõség, hogy ketten együtt dolgozzunk, nagyon remélem, persze, ha õ is szeretné. Korábbi munkánk túlságosan is rövid volt.

Sina: Yoo Ah In egy híres divat királya. Ön is részt vesz a tervezésben? Mi a lényegi eleme a divat? Gondolt már arra, hogy létrehoz egy saját divatmárkát?
YAI: Én csak alkalmanként veszek részt tervezésben. Színész vagyok elsõdlegesen, ezért ráér, hogy megfontoljam a saját divat márkát. Elsõsorban színészi karrieremre összpontosítok.
Személy szerint nekem a lényeg, divatban az egyszerûség és az egyensúlyérzék. Függetlenül attól, hogy párosítva választás textúrák, színek, vagy egyéb szempontok egy ruhánál, ezek hogy egyfajta egyensúlyban legyenek, nem túl díszes, egyszerû és kényelmes legyen, ennyi elég.
10/10
szakire 2014 dec. 14. - 10:36:02 10/10
(703/1509)
Sina: Idén dolgozott együtt senior színésznõ, Kim Hee Ae egy népszerû dráma "Secret Love Affair", amely sikeres lett mint minõségét tekintve és a kereskedelemben, valamint a rajongók körében egyaránt. Hogyan sikerült elérni ezt megértését két különbözõ színésznek és ezt a zökkenõmentes csapatmunkát?
YAI: Ez egy nagyon összetett kérdés. Azt hiszem, három alapvetõ tényezõ van, hogy a munka sikeres legyen: rendezõ, forgatókönyvíró és színész. Dráma "Secret Love Affair" -nél meg volt ez a három elem, rajtunk kívül a közös játék is, így természetesen a show lett nagyon tökéletes. Csakúgy, mint a jó ételeknél fontosak az összetevõk, íze, és minden szempontból, amelyek alapja a jó konyha. Ezek nélkülözhetetlenek. (milyen diplomatikusan, árnyaltan fogalmaz :D)

Sina: A karakter ebben a drámában, Lee Seon Jae, egy szelíd és finom karaktert, de õ is nagyon bátor ember. Hogyan fogta meg ezt a fajta visszafogott érzelmeket és belsõ érzéseket? Rajongók nagyon kíváncsiak ezen túl, hogy mennyire mély van a zongora készség. Voltál egy zongora képzésen?
YAI: Igazából Lee Seon Jae egy nagyon egyszerû, nagyon szókimondó és õszinte karakter. Ennek ellenére õ aki aktívan és bátran kifejezni az érzéseit is, hogy a nõ aki szeret 20 évvel idõsebb a koránál. Keményen kitartó és ragaszkodott a szereleméhez és zongorához egyaránt. Tehát, fogtam ezt a két pontot, erõsen megformálni, és hoztam létre a karaktert. Ami a zongorázást illeti, nincs különleges titok. Csak meg kellett hallgatni többször is a darabot újra és újra, hogy amikor eljött az ideje, hogy zongorázzak, megjöttek az érzések is és szétáradt bennem, amellett, természetesen ott volt a sok gyakorlás is. Ennyi az egész. (de jó :D)
10/10
szakire 2014 dec. 14. - 10:11:26 10/10
(702/1509)
Sina Szórakozás: Ez az elsõ látogatása a Shanghai tartani egy fan találkozót. Mi a benyomása a város Shanghai vagy a kínai rajongók?
Yoo Ah In: Nagy volt bennem az izgalom az út során, ezt még mindig nehezen szokom. Mivel a repülõtéren, rögtön ahogy leszállt velem a gép, a rajongók már utánam videokamerával és készítették a fotóm. Azt hiszem, nekem, aki jön, mint egy külföldi színész, hízelgõ ez a váratlan, nagy ismertség, és úgy érzem, nagyon varázslatos.

Sina: A legtöbb kínai rajongók ismerik, és nagyon szeretik a "Sungkyunkwan botrány" drámáját. Abban az idõben, milyen volt a sorsa, hogy le tudja játszani a szerepét a vadon Guroh?
YAI: Igazából ez nem volt igazán könnyû szerep és azt lehet mondani, hogy én "lenyúltam" a sorstól. Kezdetben, a rendezõ azt akarta, hogy játsszam egy másik karaktert a drámában, de miután elolvastam a forgatókönyvet, én voltam "fegyelmezetlen" mélyen vonzódtam a szerepért, ezért kértem a rendezõ, hogy hadd játsszam ezt a karaktert.
10/10
szakire 2014 dec. 14. - 09:56:38 10/10
(701/1509)
Sziasztok, szép vasárnapot!

Úgy gondoltam érdemes megosztanom a Shangai tv interjút, amit készítettek Ainnal.
Már pár hónappal ezelõtt elkezdett dolgozni a csapattal, megtárgyalták a részleteket és keményen dolgoztak annak érdekében, hogy még több meglepetést hozzanak a rajongók számára. Ain pedig kínaiul tanult, hogy az õ nyelvükön tudjon beszélni a rajongókhoz.

Yoo Ah In mondja: sok, nehéz kínai filmeken nõtt föl és felnéz azokra a rendezõkre. A jövõben szeretne is együtt dolgozni
Zhang Yimou, Wong Kar Wai, Chen Kaige és más kínai rendezõkkel. Szeretne együtt dolgozni több kínai színésznõvel, de különösen nagy elismerését fejezi ki Gong Li színésznõ teljesítményének.

Köszönet a "Sungkyunkwan botrány", vad és lázadó rosszfiú szerepért, amely lehetõséget és több figyelmet adott számára szerte Ázsiában. Yoo Ah In mondja, õ maga egy kicsit lázadó személyiség, így a rendezõk számára prioritás, hogy egy vad és makacs karakter eljátszását magas szinten tudja megformálni.
10/10
szakire 2014 dec. 13. - 17:32:22 10/10
(700/1509)
Yoo Ain már Japánban van. A szállodai szobájának erkélyérõl látható a Tokyo torony. Remélem kipiheni magát.
A fotót IG barátja küldte.
10/10
szakire 2014 dec. 13. - 09:11:44 10/10
(699/1509)
Sziasztok, szép hétvégét!
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:20:07 10/10
(698/1509)
Még egy mai utolsó cigi és megyek aludni.

Mindenkinek jóéjt, szép álmokat.
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:10:14 10/10
(697/1509)
Vissza az eredeti témához. :)
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:09:29 10/10
(696/1509)
Eprecskés.
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:08:27 10/10
(695/1509)
Van másik is, nehéz volt a döntés. :)
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:06:51 10/10
(694/1509)
Arcának legjelentõsebb és jellegzetes "része" az mégis csak a szája. Pedig a szeme is szép annak ellenére, hogy asszimetrikus. :)
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:04:28 10/10
(693/1509)
::)))Nem rossz a felvetés. ::)))
A nyáron sétáltunk a Kossuth téren és néztük az Õrségváltást és jött pár ázsiai (örömömre). Ilyesmi szemüveg volt rajtuk és azt mondta a barátnõm, hogy ez olyan, hogy fotóz is. Annyira nem mertem megnézni, de én elhittem neki. :))) Hogy hogyan is mûködhet egy ilyen arról fogalmam sincs, de én elképzelhetõnek tartom, hogy már van ilyen. :)
k.sior 2014 dec. 11. - 21:03:22
(692/1509)
Nem mondom... szép darab. :)))
10/10
szakire 2014 dec. 11. - 21:01:16 10/10
(691/1509)
Szia Siorka! (itt Is :D)

Mint általában minden, de lehet már az elfogultságom mondatja? :D
Szedjük kissé darabjaira...
k.sior 2014 dec. 11. - 21:00:07
(690/1509)
Ez már kicsit olyan, mint az a csini spéci eszköz, amit felraknak az emberre, hogy bemérjék hányas szemüveget kell felírni. :)))