9/10
offtopic
Ezüstliliom 2011 máj. 17. - 12:01:23 9/10
(32845/239045)
Oké, értek a szóból. Nem zavarlak Benneteket többet. Bocs, hogy megríkattalak, Maggi!
talponálló 2011 máj. 17. - 11:53:58
(32844/239045)
Szép a lelked!
Ma még jelentkezem.
Aludnom is kell, és dolgokat elrendezni.
Aztán dolgozni is, és hazaérkezni este kilenc után.
jelem 2011 máj. 17. - 09:48:17
(32843/239045)
Keves Maggi!!! Igaz nyiltan nem régóta vagyok itt a fórumon de olvaslak és szeretlek benneteket kb a Silla befejezése óta, mert olyan hatással volt rám a sorozat, hogy úgy éreztem nem lehet vége nem is lett hála a "mennynek" és nektek. Véleményem ebben a dologban az hogy én is azt hittem vége és nem beszélünk róla nem azért mert a szõnyeg alá söpörtük, hanem mert van sokkal- sokkal fontosabb témánk és már "gumicsont" ez a dolog. Te nem hülye rajzot készítettél hanem egy "családi fotót" nagyon kedves és szeretett teljes, ötletes kivitelezésben. HÁLA NEKED ÉRTE!!! gondolom ti is láttatok már olyan képeket mikor válás után vagy veszekedés után a képen álltak bosszút és levágták a gonosznak szemétnek tartott félt.Nagyon kicsinyes bosszú.Olyan mintha a szívében õlné meg a vétkest.Maradjon meg benned a kis herceg és a róka erõsen és ne is foglalkozz tovább ezzel a dologgal. Reméllem nem fogtok megkövezni én is szeretnék mindenkit kérni FELEJTSÜK EL végre.
Ellana 2011 máj. 17. - 08:42:10
(32842/239045)
A hitehagyott - Raoul Renier
10/10
BicskaMaxi 2011 máj. 17. - 07:00:25 10/10
(32841/239045)
Szép napot Mindenkinek!
Ma nehéz napom lesz, Édesanyámat kísérem a kórházba.
Annyi baj van az életben...
Szeressük egymást! :)
10/10
BicskaMaxi 2011 máj. 17. - 06:57:56 10/10
(32840/239045)
A soyobdó õre a következõ határozati javaslattal áll elõ:

"Akinek fontos a csapat ... legyen nagyvonalú, és bocsásson meg annak, aki megbántotta!
Adjunk tiszta lapot egymásnak, magunknak!"

A javaslattal egyetértek:

1. BicskaMaxi
2. ...
3. ...

:)
10/10
BicskaMaxi 2011 máj. 17. - 06:45:41 10/10
(32839/239045)
(((♥♥♥♥♥)))
10/10
BicskaMaxi 2011 máj. 17. - 06:44:45 10/10
(32838/239045)
"Én nem akarok senkit elveszteni! Persze tudom, hogy hülye vagyok. Van családom, munkahelyem és barátaim. És mégis.... Ez a dolog a Kisherceggel és a rókával nálam úgy látszik, túl erõsen mûködik..."

Pont így vagyok én is.

Akkor kérek én helyetted, Maggikám!
Azt kérem, hogy akinek fontos a csapat, az hagyja abba ezt az értelmetlen vitát!
Legyen nagyvonalú, és bocsásson meg annak, aki megbántotta!
Adjunk tiszta lapot egymásnak, magunknak!
10/10
Ljerk 2011 máj. 17. - 03:52:50 10/10
(32837/239045)
Hébe hóba látogatok hol erre a fórumra, hol egy másikra - mindenhol más és más a mentalitás, a stílus - nem ismerem hogy itt pontosan milyen konfliktus alakult ki, de mivel ez nyílt fórum - nem várható el mindenkitõl hogy 100%-ra ráhangolódjon a másikra. Én például jórészt Silla színészeinek játéka miatt vagyok itt, egyszerûen lenyûgöztek azok a párbeszédes párbajok és érzelmek amit láttam e sorozat részeiben. Másrészt tapasztalat nálam az is, hogy nem minden az aminek látszik, tehát ha valaki leír valamit az nem biztos hogy egyenlõ azzal, ha ugyanazt a szájából hallanád, valamikor egy mondat leírva és elmondva tökéletesen ellentétes értelmet nyer. Én például racionálisan írok és általában semmi irónia vagy más csavar nincs benne. De ismerek embereket akinél ez nem így van. Nem véletlenül alkalmazzák ez esetben a fórumokon az emotion ikonokat (pld. nevetõ száj, kacsintás), ha valaki sértõt talál saját magára nézve - nem árt visszakérdezni, hogy nem felejtett-e el valami ilyesmit jelezni.
maggi99 2011 máj. 17. - 02:36:41
(32836/239045)
Mikor elkezdtem írni nektek, már senki nem volt itt, csak egy új hsz. a régi témához.
Reméltem reggel megtaláljátok. Azóta az élet ment tovább és én a nagy grafomániámban észre se vettem.
Így hát szépen belefulladok a nevetségességbe is.
maggi99 2011 máj. 17. - 02:29:05
(32835/239045)
Kedveseim,
Ha csak egy kicsit is számítok Nektek, -és tudom, hogy számítok, mert annyi szeretetet kapok tõletek, hogy nem gyõzöm viszonozni- akkor nem kezdjük újra.
Kérlek!!!
Én ebbe bele fogok betegedni. Napok óta ölöm magam rajta. Pedig akik ismernek tudják, a nap 24 órájából 20 órán keresztül fülig ér a szám. Én nem tudok választani közületek. És nem is akarok. Itt ülök hajnalban a gépem elõtt és nyelem a rohadt könnyeimet, pedig engem sosem látnak sírni.
Ha van erõtök arra, hogy befejezzük, kérlek segítsetek. Egyedül nem fogom tudni megoldani. Pedig nagy önteltségemben azt hittem, majd csak átlábalunk ezen is. Hát nem! Persze hogy a fejemre koppintottak fentrõl. Így hát segítséget kérek (pedig az nekem nagyon nehezen megy). Mert csak egy hajszál választ el attól minket, hogy elrontsunk mindent.
A hülye rajzolgatásom miatt most minden tönkre mehet. Pedig higgyétek el nem ér az egész ennyit.

Holnap nem jövök. Elõször is mert mindent elhanyagoltam a dolgaimból 3 napja. Csak a porton lógok és olvasok, meg pü-kre válaszolok, meg folytonosan aggódom.
Meg azért sem, mert át kell gondolnom ezt az egészet. Tényleg fogalmam sincs, mit csináljak. Ha valakinek van ötlete megírhatná nekem. Én nem akarok senkit elveszteni! Persze tudom, hogy hülye vagyok. Van családom, munkahelyem és barátaim. És mégis.... Ez a dolog a Kisherceggel és a rókával nálam úgy látszik, túl erõsen mûködik...

Már szavaim sincsenek. Azt sem tudom mit kérjek. Segítsetek!
10/10
Ljerk 2011 máj. 17. - 02:11:07 10/10
(32834/239045)
A Gaeyang ura készen áll !
9/10
offtopic
Ezüstliliom 2011 máj. 17. - 02:11:04 9/10
(32833/239045)
Szivesen elmegyek, bár gondolom, Pesten szoktatok találkozni, nekem pedig ritkán sikerül elutaznom olyan messzire. És még azért várjuk meg, mások is akarnak-e látni.:D

Jó éjt!:)
10/10
Ljerk 2011 máj. 17. - 02:08:43 10/10
(32832/239045)
Mishil átlépi az utolsó határt is
10/10
Ljerk 2011 máj. 17. - 02:07:32 10/10
(32831/239045)
Mishil emlékezik Sadahamra
10/10
Ljerk 2011 máj. 17. - 02:06:35 10/10
(32830/239045)
Lehetséges, hogy igazad van - ennél a jelenetnél például baloldalról szépen megvilágítják a mezõt (itt emlékszik Mishil Sadahamra), dehát ha a filmet és a színészek játékát mûvészetnek hívjuk - akkor az operatõrök képi világát is nyugodtan ide lehet sorolni - Mishil emlékei fényt hoznak számára az éjszakában, ez igencsak kifejezõ.
8/10
edimir 2011 máj. 17. - 01:59:50 8/10
(32829/239045)
Látod, szép tágas a fa, jó lenne, ha ötletet adnál magginak, milyen libagoly portrét szeretnél, ha pedig eljönnél a találkozóra, akkor mesélhetnél a lovakról, mert imádom a lovasportokat, igaz csak közvetítésrõl nézni.
9/10
offtopic
Ezüstliliom 2011 máj. 17. - 01:39:16 9/10 Előzmény BicskaMaxi
(32828/239045)
Bocs, hogy beleszólok a libagolyfás-bipbipes eszmecserébe, de valahol érintett vagyok az ügyben, még ha nem is vagyok libagoly. Ha gondoljátok, ugorjátok nyugodtan át, amit most írni fogok!

Elõszöris tényleg nagyszerû dolog ez a libagolyság, gratulálok hozzá Neked, Maggi!:) De Vondert is abszolút megértem, ha nem akar egy képen szerepelni Bipbippel. Egyáltalán ki volt az a mazochista, aki kérte, hogy Bipbip felkerüljön???:O

"Ráadásul hónapok óta nem szólalt meg itt a fórumon."
Legfeljebb a Silla topikban nem szólalt meg. A KHT-ban most is ott van.

"Meglehet, hogy butalibázott, azonban sose kezelt buta libának minket. Éppen ellenkezõleg. Pedig mi nõk sokszor buta libák vagyunk, amikor becuclizzuk, ha negédes, hízelgõ szavakkal néznek buta libának minket. Én speciel ez utóbbira sokkal érzékenyebb vagyok."
Ezzel vitába szállnék. Ha egy kritikai észrevételre neki az az elsõ reakciója, hogy ismeretlenül lebutalibáz, az azért jelent valamit: erõs jellemhibát. Ez a "mi nõk" kitétel pedig... Szerintem csak a magad nevében kellene beszélned, BM!

"Ha egyvalakit igazságtalanul kirekeszt egy közösség, akkor az onnantól az egész közösséget sebzi meg."
Nem tudom, mit nevezel igazságtalannak. Többünket megsértett. Jó, engem hagyjunk ki! Akkor is van a libagolyfán sok más ember, akit megsértett. Nem véletlenül! Szánt szándékkal!
Edimir ezt írta:
"Maggi, te tudnál mesélni róla, hogy én is kaptam már gyalogkakukktól hideget-meleget, nem is nyeltem le a sértést, a gyûlölködést pedig utálom. de mindig úgy érzem, hogy egy másik embernek kell adni egy esélyt arra, hogy megbánhassa, hogy beláthassa, hogy változhasson."
A megbocsátás, a hibák elnézése, a megértés, stb. nagyon szép dolgok, de szerintem a megbocsátáshoz valami feltétlenül szükséges: megbánás és bocsánatkérés. Olvasott-e itt bárki is ilyesmit Bipbiptõl?

Arra is hivatkoztok többen, hogy mekkora a tudása. Mit ér a sok tudása errõl az ázsiai kultúráról, ha annyit nem tanult belõle, amit pár résszel ezelõtt a KHT-ben a kis herceg idézett Konfúciusztól, és valami ilyesmi volt a lényege: tisztelj másokat, hogy önmagadat is tisztelhesd! Másrészt pedig amennyit õ tud ezekrõl a dolgokról, ugyanannyit tudunk mi más témákban. Nekem pl. a lovak a szenvedélyem, van egy lovas topikom. De nem találtok egy olyan hozzászólást sem tõlem sehol a neten, amiben kigúnyolok, lenézek valakit, mert nem elég tájékozott a lótenyésztés/lovaglás/lótartás témákban!

Bocsánat, hogy megzavartam a békességet, de véleményem szerint ezt nem lehet homokba dugott fejjel megõrizni. Vállalom, hogy megharagusztok rám, és nem álltok talán szóba velem eztán, mint ahogy azt is túléltem, mikor Bipbip magánüziket kezdett nekem is irogatni. (Persze olvasatlanul töröltem õket, mert ismerem annyira, hogy tudom, mi volt bennük.:) ) Egyszerûen az igazságérzetem nem veszi be, hogy azt az embert, aki így bánik itt mindenkivel, van, aki védelmébe veszi. Ébresztõ, emberek!
maggi99 2011 máj. 17. - 01:37:16
(32827/239045)
Aludj jól,
sarkcsillagfényes álmokat.
Harcosodnak minden jót a vizsgához :)))
8/10
edimir 2011 máj. 17. - 01:36:13 8/10
(32826/239045)
Mit gondolsz, sminkelni szoktam én hajnalban felkelni két nagyétkû és igényes fiúval megáldva?:))))