Téma: A Kód

offtopic
ildimix 2012 nov. 28. - 10:27:07 Előzmény ildimix
(55/155)
Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy a tegnapi részben megjegyzik ezt a hosszú kódlistát. Mondjuk ha nem a fiú megy ki, akkor nem lett volna esélyük erre szerintem.

Üdv: Ildimix
Vilora 2012 nov. 27. - 13:42:19
(54/155)
Teljes mértékben egyezem, most néztem vissza a tegnapi adást, de egyszerûen 5 perc után nem bírtam elviselni a nõt, meg ezt az irritáló, hiperaktív, bugyuta viselkedést, rögtön a végére tekertem, és milyen jól tettem... :)
Bár úgy emlékszem, már anno a Széfben is megfordult a csaj, le a kalappal Balázs elõtt, hogy másodszorra is elviselte, pedig szerintem nem kis erõfeszítésébe került nem elküldeni szerencsétlent a fenébe, úgyhogy megérdemli a fizetését, akár kis emelést is. :D
offtopic
ildimix 2012 nov. 27. - 07:27:50
(53/155)
Sziasztok!

Orsi engem is idegesített és ráadásul buta is volt szerintem. A másik lány évi normálisabban viselkedett szerintem. Remélem ma valami normális párt tesznek a játékba. 1 listaelem hiányzott és megnyerték a pénzt, de ez nem jött nekik össze. Mondjuk Orsi helyében elfogadtam volna azt, amit balázs felajánlott.

Na várom a mai részt!

olahmiki1959 2012 nov. 27. - 06:40:03
(52/155)
A mai adásban szereplõ hölgyek - a saját bevallásuk szerint, - mindketten gyógypedagógusok.
Na most, amikor ezt meghallottam, akkor egy pillanatra úgy éreztem, mintha valaki gyomorszájon vágott volna.
Úristen, emberek!
Szegény sérült gyerekeknek nem elég a saját bajuk, még azzal a teherrel is meg kell birkózniuk, hogy ilyen hiperaktív, túlmozgásos, be nem álló szájú emberek foglalkoznak velük?...

Le a kalappal Balázs elõtt, hogy különösebb probléma nélkül le tudta vezetni a mai adást.
Az Orsi nevû hölgy egész végig "játszott", egy õszinte hanghordozású, hétköznapi mondata nem volt, ehelyett olyan negédes, édibédi stílusban beszélt a társához és Balázshoz is, - talán foglalkozási ártalom lehet, hogy munkaidõ után, civilben sem tud kilépni a gyógypedagógusi szerepbõl, - mintha retardált kisgyerekekhez beszélne.
Talán azt hitte, hogy ezzel a mesterkélt, aranyoskodó viselkedéssel meg tudja magát kedveltetni a nézõkkel, de szerintem egy idõ után olyan "sok volt", hogy inkább az ellenkezõ hatást érte el vele.

A barátnõje egy fokkal szimpatikusabb volt, õmiatta egy kicsit sajnáltam, hogy végül nem nyertek semmit, de összességében a mai volt az egyik legborzasztóbb élményem az eddigi adások közül.
7/10
nikato 2012 nov. 26. - 22:24:49 7/10
(51/155)
Undorító, hányinger kerülgetett ettõl az Orsi nevû idiótától!!!!!!!! Ilyet nem engednék képernyõre!!!!!!! + A Gyûrûk urás kérdést nem tudni? Vazze. Ha nem is látta, ennyi év alatt már olvashatott volna róla! Nem igaz, hogy nem láttak tizenév alatt egy Orlando Bloom-os képet se az újságokban, vagy bármilyen cikket errõl a filmrõl!
A ruhája is nevetséges volt! Mintha egy mackó lett volna alatta! És miért ment olyan lassan? Tán hibás volt? Az látszott..
8/10
Apróság 2012 nov. 26. - 20:08:03 8/10
(50/155)
Úgy látom, másnak se szimpi ez a csaj!
Olyan, mint aki kettyós.
pillangókisasszony 2012 nov. 26. - 20:02:43
(49/155)
Juj milyen borzalmas ez a nõ.Elviselhetetlen kategória.Ennyire sötét legyen valaki.És azt hiszi magáról kis aranyos,hebrencs.Az ilyen típusú embereket mindenki utálja!!!
offtopic
ildimix 2012 nov. 26. - 07:30:07
(48/155)
Sziasztok!

Szerintem akkor ajánlanak fel kevesebb nyereményt a játékosnak, ha az elõzõ mûsorokban több pénzt vittek el. Majd figyeljétek meg ezt én erre jöttem rá. Ha lesz 2. évad a pánikmezõ kódjait én felosztanám a játékosok között, ezt úgy értem, hogy van 10 elem a pánikban az 1. 5 mezõt az egyik a másik 5-öt a másik jegyezze meg és ha a kép alapján nem jön rá, akkor gyorsan hadarja el mindenki a saját megjegyzett elemét így hátha többet találnak el. Szerintem ha lesz is 2. évad jövõre változtatnak a szabályon, hogy ne legyen túl egyszerû a játékosok dolga.

olahmiki1959 2012 nov. 26. - 06:55:27
(47/155)
Engem nagyon zavar néhány dolog a mûsorral kapcsolatban.
A pánikmezõ elemeit elsõ látásra megjegyezni, - mondjuk ismeretlen lepkefajok nevét, vagy harmadik-világbeli országok zászlóit, - és amikor összevissza keverten visszaadják õket, a nevüket visszamondani, ahhoz kb. autista memóriára lenne szükség. Szinte lehetetlen vállalkozás, szerintem aránytalanul nehéz feladat.

Aztán Balázs ajánlatainál is feltûnt nekem valami, mégpedig az, hogy teljesen kiszámíthatatlanok az arányok.
Az egyik párosnál, - két srác játszott, - 1 millió 600 ezer forintnál Balázs 400 ezret ajánlott fel, (25 százalék), míg legutóbb, a két lány játékosnak 2 millió forint lehetséges nyereménynél 1 millió 200 ezret, ami 60 százalék!!
Figyeli ezt valaki a vezérlõben, vagy teljesen hasraütés-szerûen állapítják meg a felajánlott összeget?
Mert ez borzasztó aránytalannak tûnik, olyan, mintha személyes szimpátia alapján döntenék el, hogy ki mennyit kapjon, ha elfogadja a felajánlást.
Volt egy fiú ikerpár, akik nagyon jól játszottak, ott 2 millió 100 ezernél 750 ezer volt az ajánlat, ami kb 30 százalék. Szerintem az is nagyon kevés volt.

A legutóbbi, pénteki játékban még valami feltûnt, mégpedig az, hogy hihetetlenül könnyûek voltak a kérdések, mintha a két lánynak direkt ilyen kérdéssort állítottak volna össze.
Bulváros, csajos, a film, celeb és médiavilágból való kérdések szerepeltek, egyetlen komoly irodalmi, történelmi, vagy földrajzi kérdés nem volt.

Úgy tudom, hogy amikor valaki jelentkezik egy ilyen kvízmûsorba, kérdõíveket töltetnek ki velük, - ez Vágó mûsorainál biztosan így volt, ezt véletlenül tudom, - amelyekben sok más mellett megtudakolják az érdeklõdési köreiket, valamennyire felmérik a mûveltségi szintjüket, és talán személyre szabva állítják össze a kérdéseket a számukra. Én másra nem tudok gondolni, mert ennek a két lánynak olyan könnyû kérdéseket tettek fel, hogy hihetetlen. (Ismerõsök voltak esetleg, és mindenképpen azt akarták, hogy nyerjenek?)
Természetesen, ez csak egy kis csipkelõdés, nem kell komolyan venni.):))
A legutolsó, elméletileg legnehezebb sorban például az volt a kérdés, hogy a 4 hangszer közül melyik fúvóshangszer, és a megfejtés a pikoló volt.
lehet, hogy nincs semmi a háttérben, de túl sok a gyanús mozzanat...

A játék egyébként nem rossz, és bizony, alaposan próbára teheti az ember memóriáját, hiszen láthattuk, hogy nagyon jó játékosok is elbuktak az utolsó pillanatban, mert egyszerûen leblokkoltak, és nem jutott eszükbe a legutolsó elem, ami egyébként nem is volt nehéz.

Balázst pedig már ismerjük, õ ilyen, néha egészen jó, néha egy kicsit sok belõle, de összességében nézhetõek a mûsorai.
offtopic
ildimix 2012 nov. 25. - 22:22:00 Előzmény fogjunkössze
(46/155)
Sziasztok!

Szerintem balázs zavarában tördeli a kezét. Írjátok itt többen, hogy szóljon neki valaki, hogy ezt hagyja abba, csak ezzel az a gond, hogy ezeket a mûsorokat már felvették nem élõben mennek. Kíváncsi leszek januárban milyen vetélkedõt fognak adni.

A pénteki adásban ügyesek voltak a versenyzõk megérdemelték a nyereményt.

fogjunkössze 2012 nov. 24. - 17:25:08
(45/155)
Komolyan mondom, hiába jó maga a mûsor, de amit a Balázs gesztikulál, ahogy tördeli a kezeit!!! annyira idegesít, hogy nem fogom nézni a mûsort!!! Örülök, hogy nem vagyok egyedül, akinek nem tetszik, ez az új gesztikoulási módszer, fogjon egy papírt a kezébe!!
7/10
nikato 2012 nov. 24. - 09:59:11 7/10
(44/155)
A mûsor maga tetszik!
7/10
nikato 2012 nov. 24. - 09:58:19 7/10
(43/155)
Ez a 2 nõ!! Pff!!! A Dallas szereplõin, hogy koncentráltak!! Ezt nem tudni fejbõl!
Amúgy ennyi részt felvettek elõre, hogy még mindig nem tudják, hogy hátul a másik kap ajánlatot, vagy csak eljátsszák, hogy nem tudják?
Balázs meg egy nyálas szájú.
8/10
Frank92 2012 nov. 23. - 23:38:43 8/10
(42/155)
Nekem tetszik ez a mûsor, sokkal jobban mint a Széf.
full moon 2012 nov. 23. - 20:29:36 Előzmény Akosh
(41/155)
Na végre,hogy másnak is feltûnt!
Engem halálra idegel ez a Balázs gyerek!
Reggel a rádióból,esténként meg a tv-bõl folyik az ürge,pedig amikor megszületett a pulyája,azt ígérte,hogy kevesebbet lesz a tv-ben,azt tessék...mindenhol õ van,mintha tényleg csak õ tudna kvíz mûsort vezetni.
De ez a kéztördelés,ez tényleg a teteje mindennek.Ennyire nem tud mit kezdeni a kezeivel??
Ez valami felvett szokás,vagy zavarban van??
Könyörgöm Balázs,vagy valaki...szóljon már neki,hogy ezt fejezze be!
Direkt végigolvastam az össze hozzászólást,hogy csak nekem tûnt fel,vagy másnak is?!De úgy látom másnak is...
offtopic
ildimix 2012 nov. 23. - 07:50:10 Előzmény Deny95
(40/155)
Sziasztok!

Deny, végre valakinek tetszik ez a mûsor és nem csak kritikákat olvasok róla.

Láttad a tegnapi részt? Az iker párnak nagyon drukkoltam. Én az utolsó héten összehoznék 1 olyan mûsort, amiben azok játszanak, akiknek 1 vagy két elemen múlt a gyõzelem. Nem az ikerpár volt az elsõ ilyen játékos pár.

Decemberben csak az rtlmoston fogom visszanézni a játékot, mert a tv 2-n indul a családi titkok.

lilei 2012 nov. 22. - 20:03:34
(39/155)
Hello...azt nem tudjátok, hogy miért a szerencsén múlik, hogy ki mondja vissza a kódokat? Szerintem még egy jó memóriájú embernek is nehéz...fõleg, hogy húzzák a végén az idõt, mint a rétestésztát....addig is hadd hulljon ki a füleses emberkének a fejébõl a memorizált kód:-)
Akosh 2012 nov. 22. - 19:37:07 Előzmény fogjunkössze
(38/155)
Téged is idegesít? Kenjük be neki ragasztóval és abbahagyja.
10/10
Deny95 2012 nov. 22. - 17:47:20 10/10
(37/155)
Szia, ildimix! Örülök, hogy egy újabb mûsort szeretünk közösen. :) Nem tudom, emlékszel-e még, a Dzsungeldokik fórumán találkoztunk. :)

Egyébként nem veszik le a mûsorról, hiszen néha még az 1 perc és nyersznél is jobb a nézettsége! Viszont tényleg már csak pár hétnyi epizód maradt, de biztosan lesz második kör, mint ahogy az 1 percnél is. Egyébként, bármilyen fura, sorrendben mondani talán könnyebb lenne, mert ahogy észrevettem, a legtöbb játékos azon vérzik el, hogy végigmondja simán az egészet, de a kusza sorrend miatt nem emlékeznek az utolsó mezõnél, hogy melyik elemet hagyták ki. Persze már az is nagy szó, ha valaki egyáltalán megjegyzi a kódot. Örülök, hogy itt siker lett a mûsor, Angliában elbukott, akárcsak a Széf, de nálunk az is hatalmas siker volt.
offtopic
ildimix 2012 nov. 22. - 15:56:42
(36/155)
Sziasztok!

Nekem tetszik a mûsor, ha tehetem minden mûsort megnézek. Néha idegesítõek a játékosok, de sokan nagyon okosak jó a memóriájuk. Tudjátok ki volt a kedvencem? Volt 1 matematikus nõ aki simán kijött sõt a kódlistát sorba is mondta. Valaki írta, leveszik a mûsorról a játékot, ahhoz képest még decemberben is folytatni fogják. A keresztapa és keresztlánya is ügyesek voltak! Kíváncsi leszek a mai részre.