Téma: A hangok

8/10
Delaco 2015 máj. 03. - 16:16:03 8/10
(5/45)
Tegnap megnéztem... Vegyes érzelmekkel távoztam a moziból. A "fekete komédia", mint jelzõ, szerintem nem állja meg a helyét.
Érzésem szerint jóval közelebb áll a drámához, mint egy vígjátékhoz, bár tény, igyekszik humort csempészni a történetbe. Reynolds nem rossz ebben a szerepben, viszont a film nem enged senki mást igazából kibontakozni mellette. Nyomasztó történet egy félig-meddig skizofrén, félig-meddig elmebeteg, de mindemellett sajnálatra méltó, a világban elveszett ember életérõl. SPOILER: Nagyon nagy gyomrosként hat az elsõ reális kép a lakásról, a helyrõl, ahol él, és a két állatról... Attól a pillanattól kezdve nem tudtam komédiaként nézni a filmet. A film végén nem jó szájízzel álltam fel a székbõl, ellenben a hatását valahogy még most is érzem, ezért nem tudom lehúzni pontszámban. 10/7
7/10
beo71 2015 máj. 03. - 13:13:59 7/10
(4/45)
A film valószerûtlen, mint egy rózsaszín targonca !
...persze, hogy rózsaszín targonca van benne.
Nem vígjáték, horror-szatíra, vagy, mi a szösz.A film pozitívuma, hogy bátor. Nem az a tipikus hollywoodi történet. A film negatívuma, hogy ( nem az én szavaim )leírva, ötletként szórakoztatóbb, mint a vásznon.
A legjobb pillanatok ( amikor , már átálltunk a sötét oldalra, vagyis a gyilkos mellett vagyunk )Reynolds vívódása és a fantázia kontra valóság közötti különbségek. Reynolds szerintem nem zseniális, nehéz is ezzel a fejjel, a szinkronizálása rendben van, de a figura lehetett volna betegebb is.7/10.
Érdekes kísérlet, szerintem egy esélyt megérdemel, mert bár nem olyan szórakoztató, mint szeretné, de mégis emlékezetes.
1/10
Mozikritikus 2015 máj. 02. - 11:49:16 1/10 Előzmény xardarab
(3/45)
Te jó ég..Ez a film egy nagy nulla. Nem csoda hogy a hosszú hévégre tették amikor elmegy az ember moziba. Unalmas,értelmetlen. Maga a fõszereplõ is úgy nyilatkozott,hogy megbánta a szereplést. Senkinek nem ajánlom még letölteni se. 1/10
8/10
xardarab 2015 ápr. 12. - 12:16:46 8/10
(2/45)
Kis költségvetés, de jó alakítás, kivitelezés!

10-8
sanderb 2015 febr. 26. - 10:15:53
(1/45)
Nem mondom, elég beteg egy egy film lehet.