Téma: A Géniusz

napraforgó 2021 nov. 26. - 08:23:40
(18/78)
Hát sajnos engem kicsit sem érdekel, hogy ismert és ismeretlen emberek hogy kúsznak-másznak, mikor lesznek nyakig sárosak, stb, miközben a műsorvezető ordit, mint a sakál.
A lényeg az, hogy sok, nagyon sok olyan műsor van, amelyben celebek, meg ismeretlenek olyasmit csinálnak, aminek a világon semmi értelme nincs.
Még a főzőversenyeket sem vagyok képes megnézni, mert ott is csak ordibálnak, kapkodnak, hisztiznek, stb. Rengeteg gasztroműsor van, amiben nem versenyeznek, csak szépen megmutatják, hogy mit, hogy készitenek el.
Sok szép énekes műsor van, amikor nem kell egymással versengeni és nem kell sem a műsorvezető óbégatását hallgatni, sem a botcsinálta zsűri elméncségeit hallgatni.
Egyáltalán minek ez a sok ilyen-olyan verseny?
Elhaym 2021 nov. 26. - 08:04:50 Előzmény napraforgó
(17/78)
Azért egy Exatlon, Ninja Warrior nem hülyeség, hisz ezekben ügyes és példaértékű fiatalok, olimpikonok versenyeznek és sok fiatalnak meghozzák a kedvet a sporthoz, kitartáshoz és tiszteletre, elfogadásra tanít. Több ilyen műsor kéne, meg Géniuszhoz hasonlók. Mert ezekből csak tanúlni lehet.
malvinkicska 2021 nov. 26. - 07:39:49 Előzmény napraforgó
(16/78)
Szeretettel köszöntelek, én is nagyon szeretem ezt a műsort , nem a sok buta celebet kell nézni ahogy Istenítik őket. Nézel valami sorozatot, vagy filmet, én már kezdem a török sorozatokat hanyagolni, már nem olyanok, mint régen. Szép napot kívánok.
napraforgó 2021 nov. 26. - 03:49:20
(15/78)
Végre egy szinvonalas, tudásalapú vetélkedő műsor, nem olyan, mint az Észbontók, ahol azon lehet röhögni, hogy a játékosok nem tudják még azt sem, hogy mennyi a 3 köbre emelve, vagy, hogy mennyi 100-nak a 25 %-a.
Azért az kár, hogy a partik erősen a teniszre hajaznak, hány megnyert játszma kell, hogy a parti nyertesnek lehessen mondható.
És igen, kukába a sok idétlen Exatlonnal, Ninja warriorral, meg az összes többi hülyeséggel. El nem tudom képzelni, hogy vajon miért erőltetik egyiket a másik után?
6/10
lac08 2021 nov. 25. - 21:04:44 6/10
(14/78)
jobb lenne ,ha ezt a vetélkedőt is inkább a Rónai Egon vezetné,Gundel az nagyon sok és rengeteg időt vesz el a műsorból a gagyi poénkodásaival ,nagyon fárasztó egy ürge!
tortura 2021 nov. 24. - 16:00:36
(13/78)
Nagy öröm ismét látni Cserey Gábort, aki anno elvitte a 40 milliós főnyereményt Vágóéktól. Nagyon nagy koponya.
malvinkicska 2021 nov. 24. - 14:29:39
(12/78)
Biztosan sokan nézik még sincs vélemény érdekes, pedig nagyon jó sokat lehet belőle tanulni.
Sweet-But-Psycho 2021 nov. 17. - 11:38:41
(11/78)
A kevés értékelhető tévéműsorok egyike a jelenlegi kínálatban. Nagytudású játékosok, többé-kevésbé megfelelően szelektált kérdések, sokszor tapintható feszültség. Még a rengeteg ostoba reklámblokk, a hangját esztelenül búgató Lutter Imre csatornahang és a műsorvezető, Gundi kissé sablonos manírjai sem rontják el nagyon az összhatást.
malvinkicska 2021 nov. 17. - 07:22:02
(10/78)
Valóban figyelem nem csak a tudás hatalom ebben a műsorban, hanem milyenek az ember reflexei
7/10
74Szixi 2021 nov. 16. - 21:08:05 7/10
(9/78)
Sajnálom, hogy inkább a reflexen dől el egy párbaj. Ez elveszi a kedvem a műsortól.
malvinkicska 2021 nov. 03. - 11:30:51
(8/78)
Végre van egy olyan műsor ami nem a celebekről szól, igaz itt ők nem rúgnának labdába, mert eszük az nem sok van, csak egymás szavába vágnak meg mutogatják a mellüket, mintha másnak nem lenne. Szurkolok Mártonnak egy okos megfontolt fiatal ember.
tortura 2021 nov. 02. - 17:24:45 Előzmény íBanduloló
(7/78)
Köszi. Aztán így, hogy már több adást is végignéztem, megvilágosodott a képlet. Nagyon drukkolok Boros Mártonnak, mert irtó nagy koponya. Mikor anno játszottam a Milliomosban, aznap szerepelt ő is benne és szegény kiesett egy zenei kérdésen (ha jól emlékszem). Ami abból adódott, hogy még túl fiatal volt, a kérdést meg inkább az idősebb korosztály tudta megválaszolni.
tortura 2021 nov. 02. - 17:22:41 Előzmény Molnár Csaba
(6/78)
Teljesen egyetértek. Ez szerintem is oltári nagy baromság. Ha korán nyomja, az a baj, ha későn, akkor meg az.
10/10
Walaki1234sdfsd 2021 okt. 28. - 06:59:56 10/10
(5/78)
Szinte az egyetlen nézhető vetélkedő, ahol nem "sztárnak" nevezett izomagyú barmok és szilikonos, 80-as IQ-jú kurvák heherésznek!!! Köszönöm, ATV! (Kár, hogy az "500, az ország géniusza" abbamaradt...)
íBanduloló 2021 okt. 26. - 23:31:45 Előzmény Molnár Csaba
(4/78)
Sajnos teljesen egyet kell értsek veled. Ettől én még nézni fogom, de ugyanúgy szomorú vagyok ...
Molnár Csaba 2021 okt. 26. - 21:32:13
(3/78)
Nem lenne baj, ha ezt olvasnák a műsor készítői, mert alapvetően nekik szól, csak nem tudom, hová tudnék írni, ezért megteszem itt. Amikor van a 7 vegyes kérdés, ami gyorsaságra megy, ott elképesztően igazságtalan és béna dolog, hogy meg kell várni a mondat végét és csak azután lehet gombot nyomni, mert ha a játékos hamarabb nyomja meg a gombot, akkor a nyomás érvénytelennek számít. Azért nem jó ez így, mert ha a játékos már a kérdés felénél tudja vagy tudni véli a helyes megoldást, akkor nyugodtan nyomhatná a gombot, hiszen ha csak "blöffölt", akkor úgyis megkapja a büntetését, a pontlevonást. Így viszont arra kell figyelnie, hogy Gundel mikor fejezi be a mondatot és hogy azután nyomjon, így a játék nem a tudásról szól elsősorban, hanem valami idióta reflexjátékká teszi azt. Simán kiesett az okosabb új játékos, csak azért, mert nem volt rutinja a gombnyomás időzítésében. A néző sem szenved hiányt, hiszen maga a kérés ki van írva a képernyőre, illetve Gundel attól még befejezheti azt, hogy a versenyző már gombot nyomott. (Engem személy szerint úgy felhúzott az ilyen igazságtalanság, hogy a jobb képességű játékosnő esett ki, csak azért, mert nem érzett rá a gombnyomás megfelelő időpillanatára és mert túl hamar nyomta meg a gombot, hogy elment a kedvem a műsortól.)
íBanduloló 2021 okt. 26. - 19:08:06 Előzmény tortura
(2/78)
Elhangzik ez, csak több részletben.

Alapvetően a két játékos 3, 4, vagy 5 fordulót játszik. Az nyer, aki először éri el a 3. nyerést. Így lehet 3:0, 3:1, vagy 3:2 a végeredmény.

Egy forduló addig tart, amíg valamelyik játékos el nem éri a 10 pontot (ez alól kivétel, amikor döntetlenre állnak, akkor egy másik játék jön, ld. alább). Az első fordolóban az kezd, aki már nyert mérkőzést valaki ellen (kihívott). A következő forduló(ka)t mindig a rosszabbul álló játékos kezdi. Minden helyes válaszért kap 1 pontot, ha eléri a 10-t, akkor megnyerte az adott fordulót. Ha rossz választ ad, az ellenfél rabolhat, ha tudja a helyes választ, innentől ő gyüjtheti a pontokat. Ha az ellenfél nem tudja a helyes választ, az eredeti játékos folytathatja a pontgyűjtést.

Ha bármelyik forduló után az eredmény döntetlen, akkor egy másik játékból áll a forduló: Itt 7 pontot kell elérni, de rossz válasz esetén nem nő, hanem csökken a válaszadó pontja, ha az több, mint nulla. Ebben a játékban az válaszolhat, aki hamarabb nyomja meg (a teljes kérdés elhangzása után) az előtte lévő gombot (amivel azt jelzi, hogy tudja a helyes választ). Míg az előző játékban 5 másodperce van a válaszadónak a helyes válaszra, addig itt azonnal válaszolni kell. Ha tudja plusz pont, ha nem tudja mínusz pont (vagy marad nullán). Rablás nincs, a másik játékosnak akkor sem jár pont, ha tudja a helyes választ). Fontos méh, hogy ugyan 7 pontid tart ez a játék, de lagalább 2 pontos különbségnek kell lennie (azaz 7:6-nál, 8:7-nél, stb. tovább folytatódik a játék).

Nagyjából ennyi, remélem nem csak számomra érthető.
tortura 2021 okt. 26. - 16:43:53
(1/78)
Az nem tetszik benne, hogy sosem hallom, hogy meddig kell eljutnia a játékosnak, hogy NYERTES-nek nevezhesse magát és legfőképp, hogy mit nyer. De lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen.