Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal a Bakonyba látogat, hogy felderítse, hogyan készül pontosan a sertés bakonyi módra. Marcsi ellátogat a zirci apátságba, Nemesvámoson mézeskalácsot díszít, majd pedig Veszprém felé veszi az útját, hogy minden alapanyagot összegyűjtsön az esti főzéshez. Közben készülnek zöldséges szendvicskrémek, házi mogyorókrém, és az is kiderül, hogyan érdemes fogyasztani a zsendicét.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások