Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal Hajdúhadházra látogat, ahol régóta termesztik a jellegzetes, lapos fejű, nagyon vékony levelű káposztát. Marcsi kideríti, mi a titka az igazán jó savanyított káposztának, és mi mindent készíthetünk ebből az ízes és nagyon jó minőségű zöldségből.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások