A műsor ismertetése:
Az agy és a gyomor harca! Együnk jó vagy együnk egészségeset? Az örök dilemma. Vagy mégsem? Lehetséges egyszerre a kettőt? Janella Purcell és Gary Mehigan új műsorából kiderül! Janella táplálkozási szakértő és dietetikus, a vitamindús, zsírszegény és bio-élelmiszerek elkötelezett híve, kinek mottója: az vagy, amit megeszel.
Gary vérbeli hedonista séf, imádja a ízeket és nem vonja meg megaától az ezzel járó kalóriákat sem. Mottója: ha finom, edd meg! És melyiküknek van igaza? Vajon melyikük a jó és melyikük a rossz szakács? Döntsék el Önök.
Adrian Richardson séf és Janella Purcell táplálkozási tanácsadó visszatérnek a Jó szakács, rossz szakács harmadik évadjában, hogy különleges receptjeik újabb válogatását mutassák be a TV Paprika nézőinek.
Adrian rajongása a hús és a fűszeres ételek iránt keveredik Janella modern konyhát képviselő ízlésével, hogy a végeredmény laktató, egészséges és ínycsiklandó étel legyen, ami nem a derékbőségünket növeli, hanem a jó közérzetünket. A sorozat harmadik évadja hozzávalók, receptek és technikák olyan kombinációit kutatja fel és tárja elénk, amelyek segítségével könnyedén megteremthetjük az egészséges egyensúlyt mindennapi főztünkben magunk és családunk számára.
Hozzászólások