A műsor ismertetése:
Szemléletes, magas színvonalú főzőiskola klasszikus bajor ételekkel: indul a Schuhbeck-iskola! A müncheni sztárszakács, Alfons Schuhbeck első ízben mutatja be a bajor konyhaművészet alapjait. Legyen szó tyúkhúslevesről, perecgombócról, ropogós disznósültről vagy süteményekről: egy részletes főzőtanfolyam keretében lépésről-lépésre ismerhetjük meg a legnevezetesebb klasszikus bajor ételek elkészítési módjának mesterfogásait.
Itt a szakma legjobbjától leshetjük el a titkokat: Alfons Schuhbeck, a kedvelt TV-s szakács és a bajor konyha pártfogója elárulja, hogyan lesz a disznósült kérge és a panír ropogós. A receptek sokfélék, a finom előételektől és a pikáns levesektől a remek hal- és húsételeken át a csábító desszertekig terjednek: a klasszikus bajor fogások, mint például a disznócsülök, a sajtos fasírt vagy az aranygaluska minden ínyenc szívét megdobogtatják.
Hozzászólások