Rosemary, aki eltökélt híve a skót konyhaművészet népszerűsítésének, már nem elégszik meg azzal, hogy a Harris-szigeten működő főzőiskolájában oktassa a kuktákat. Útra kel, de nem azért, hogy a lenyűgöző szépségű skót tájban gyönyörködjék, hanem hogy máshol is megtanítsa az érdeklődőknek a régi recepteket. A maga sajátos modorában megmutatja, hogy miként kell csodás és valódi skót lakomát készíteni a különleges alkalmakra.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások