Hat ország, amelyben Jamie nem járt még. Persze most is azért indul útnak, hogy megtapasztalja milyenek a különböző tájakat jellemző ételek, bekukkantson a konyhákba, és a helyi alapanyagokból, de egy kicsit a saját ízlése szerint finomakat főzzön. Ha velünk tartanak, nemcsak ínyenc falatok készítésének lehetnek szemtanúi, de felfedezhetik Marokkó, Spanyolország, Svédország, Olaszország, Franciaország és Görögország egy-egy tájegységének kulturális titkait is. Jamie persze igyekszik mindenhol elsajátítani egy-két jellegzetes konyhai fogást - hol több, hol kevesebb sikerrel -, és mindig varázslatos panoráma előtt mutatja be főzőtudományát. Most is lesz mit tanulni tőle.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
2/10
ponca
2020 okt. 12. - 06:40:41
2/10
Mi a túróért van ennyi J.Oliver műsor a két főzősön? A csapból is Ő folyik! Fiatalon, idősebben.... Ennyire nem jó azért!
Végre értelmes helyre keveredett ahol tanulhat is valamit nem csak a tescos recepteket nyomja....
"Újabban a konfitálás szót használjuk a zsírban abálás helyett. Ennek a konyhai technológiának az a lényege, hogy a konfitálandó alapanyagot teljesen ellepje valami zsiradék, és lassú tűzön néhány óra alatt omlósra készítsük. Ezzel lehet legtökéletesebb kacsa- vagy libacombot elkészíteni. A kovászolásról akkor beszélünk, ha a kelt tésztákhoz kovászt készítünk, vagy a zöldségeket kenyérrel savanyítjuk."
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások