Balatonszárszótól délre, a Somogyi dombok által körülzárt vidéken fekszik a jó borairól ismert Szólád. A filmben a pincesoron, szabadban elkészített ételeket mutatnak be a helyiek: a nyúlpörköltet és nyúlpaprikást, a zúzás-gombás disznópörköltet, a velős marhapörköltet kapros galuskával, a betyáros csirkepaprikást, a velős-májas-gombás pirítóst, és különböző nyárson sült húsokat.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
malcso
2009 febr. 19. - 11:08:57
Nagyon tetszik a sorozat,gratulálok az alkotóknak! Két észrevételem van: 1.A sorozat darabjait ritkán vetítik.2. A mûsorujságban nem lehet elõre tudni mikor jön a következõ rész. Szinte vadászni kell rá, bár így is megéri.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások