A Duna jobb partján, mellékágak és öblök találkozásánál, költői szépségű környezetben fekszik Rácalmás, "a vizek hazája". Nem csoda, hogy jelentős hagyománya van a folyami halászatnak, és nagy népszerűségnek örvendenek a különféle halételek is. A nézők a rácalmási rakott ponttyal, valamint a sült menyhal és süllő helyi változataival ismerkedhetnek meg, de említést érdemel az arató bableves és a káposztás nokedli is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások