A Vas megyei Kemenesháton, Vasvár mellett fekszik Oszkó, melynek gasztronómiáját az erdő közelsége és a borkultúra határozza meg. A filmből megismerhetjük a híres vasi pecsenye, a szüret idején főzött pincepörkölt, a házi tarhonyával tálalt gombás szelet és a dödöllével körített vadpörkölt receptjét, de láthatjuk azt is, hogyan készül a hagyományosnál jóval kevesebb munkával a fenséges sodort rétes tökös-túrós töltelékkel és a szintén egyszerű, olcsó, de annál finomabb kanonok lepény.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások