Gasztronómiai kalandozásunk következő állomása a borairól, fürdőjéről híres Egerszalók. A közismert Palóc leves mellett elkészítjük az ízletes Laskó-völgyi halászlevet. Három különleges étel elkészítésével is megismerkedhetnek a nézők: barna sörben párolt kakas, kemencés babos csülök és fűszeres házinyúl kerül az asztalra.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
feketevipera
2011 jún. 09. - 07:54:00
Belenéztem a mûsorba, jók voltak az ételek, no meg különleges látványt nyújtottak a barlanglakások, én korábban nem láttam ilyesmit.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások