Formabontó malacbontó

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő film

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Disznóvágás hurkával, kolbásszal, tepertővel? Nem rossz. De ez most más! A TV Paprika szakácsa, Magos Zoltán átértelmezi a disznótor receptjeit. Spanyol, olasz, bajor ízeket kever a frissen darált húsokba, citromos, velős, kásás hurkát, zsemlés kolbászt tölt, mediterrán májakat süt. Olyan ételeket mutat a sokat látott bölléreknek, melyekkel eddig még ők sem találkoztak. Cékla, édeskömény, spenót, és fehérbab a TV Paprika rendhagyó disznóvágásán.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
jozefboi 2008 dec. 22. - 20:27:14 10/10
Ezek nagyon finom receptek.Nincsen meg valakinek a müsor letöltve,vagy a recept leirva?