Disznóvágás hurkával, kolbásszal, tepertővel? Nem rossz. De ez most más! A TV Paprika szakácsa, Magos Zoltán átértelmezi a disznótor receptjeit. Spanyol, olasz, bajor ízeket kever a frissen darált húsokba, citromos, velős, kásás hurkát, zsemlés kolbászt tölt, mediterrán májakat süt. Olyan ételeket mutat a sokat látott bölléreknek, melyekkel eddig még ők sem találkoztak. Cékla, édeskömény, spenót, és fehérbab a TV Paprika rendhagyó disznóvágásán.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
10/10
jozefboi
2008 dec. 22. - 20:27:14
10/10
Ezek nagyon finom receptek.Nincsen meg valakinek a müsor letöltve,vagy a recept leirva?
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások