Kina a világ népességének 1/5-ét teszi ki és ezáltal szuperhatalom, bár ezt kevesen tudják az országról. Ken Hom, aki köztudottan a kínai konyha atyja már 30 éve, hogy világhírűvé tette a Wok-ot, mint főzőedényt. Ching-He Huang pedig a kínai konyhaművészet új generációját képviseli, aki modernebb szemléletet hozott a gasztronómiába. Kettejük fúziójáról szól ez a csodás sorozat!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
breeder
2016 máj. 22. - 14:58:32
Érdekes, tartalmas, klassz kis gasztronómiai útifilm-sorozat a Felfedezõ úton Kínában.
Az utolsó részt kicsit meg is könnyeztem.
Kár, hogy vége van.
Kora hajnalban (ha tehettem) mindig megnéztem belõle egy-egy részt. :)
"Tartalom
A Felfedezõ úton Kínában címû gasztro-sorozat a kínai konyhamûvészet egészen páratlan rejtelmeibe avatja be a nézõket. Egyik moderátora Ken Hom, aki mellett, hogy 30 éve kiváló szakács, a wok serpenyõ világhírûvé tételével vált igazán ismertté, míg Ching-He Huang a kínai konyhavarázslók új generációját képviseli."
(Forrás: mafab pont hu)
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások