A modern gasztronómia gondol mindenkire: a betegekre, az allergiásokra és az ételérzékenyekre, és természetesen azokra is, akik tudatosan szeretnének étkezni. Ma már mit sem vonhat le az élvezeti értékéből egy ételnek, ha egészségtudatos alapanyagok felhasználásával készült. Ezekkel az anyagokkal azonban tudni kell bánni, ami bizony tapasztalat híján nem egyszerű. Kárpáti Rebeka műsorvezetésével arra vállalkozunk, hogy adásról-adásra megismerkedjünk a legizgalmasabb egészségtudatos konyhai alapanyagokkal, és a belőlük készíthető ételekkel és desszertekkel. Séfek, cukrászok kalauzolnak végig minket ezen a kalandos gasztro-kurzuson!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások