Tony Bourdain, szakács és író, az utóbbi húsz évét éttermekben töltötte. Miután megírta a vendéglátóipar érzékeny pontjait felfedő híres-hírhedt könyvét, A konyhafőnök vallomásait, most a TV Paprika nézői is elkísérhetik Tonyt világkörüli útjára, és osztozhatnak a bizarr étkek és a bogaras személyiségek iránti szenvedélyében. Japánban valódi gésákkal vacsorázik, Ausztráliában frissen szervírozott rákot, Mexikóban pedig grillezett hernyót kóstol... Egy izgalmas sorozat a távoli nemzetek kulináris sajátosságai iránt érdeklődő, kötélidegekkel (és erős gyomorral!) megáldott nézőknek.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
Kata original
2008 dec. 10. - 17:45:42
Imádom,mint szakácsot,mint pasit,mint írót. Tömören ennyi. Könyvei azoknak is érdekesek,akik nem a szakmában vannak.:)
A port legalább közli az idõpontokat. Azt hogy melyik rész melyik is, és melyik az ismétlés, azt sajnos nem közlik, a tvpaprika honlapja pedig hetek óta nem üzemel, nagy kár, mert azt is onnan lehetett megtudni, hogy pl. mi lesz a menü a mit eszünk mában, meg a spájz részletezését, amikor is régebbi kedvenceket tûznek mûsorra :(
Olyan kár, hogy minden nap más idõpontban van! A tegnapi részt láttam, s mikor rájöttem, hogy arról az emberrõl van szó, akinek a könyvét is olvastam... :) (Bár a könyvben nem volt ilyen jópofa, vagy lehet, hogy a fordításban nem jött át ez a vicces hangnem.)
Valamikor nem fogják leadni a teljes sorozatot egyben?
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások