Téma: Yoo Seung-Ho

10/10
kevita 2013 jan. 07. - 10:06:30 10/10
(779/1199)
SPOILER

És mintha nem lett volna szegénynek így is elég vacak napja, JW is összerakja a képet, vége a "ki kicsoda" játéknak.
10/10
kevita 2013 jan. 07. - 10:05:00 10/10
(778/1199)
A 16-oson túl vagyok, a 17. sajnos nem jött le teljesen, majd csak ma este kebelezem be.

SPOILER
Most nem tudom, hogy állok Harryvel. Kiderült, hogy az édesanyja él, de nem ismeri õt fel. Ez rendesen összekuszálja majd az eseményeket, kívácsi leszek, ha Harry túljut az elsõ sokkon, milyen tervet agyal majd ki. Nagyon sajnáltam õt. Évekig él a tudattal, hogy megölték, erre kiderül, hogy él, de fel sem ismeri õt, csak az öreget hívja újra és újra.
andi44 2013 jan. 06. - 21:57:18
(777/1199)
Kedden az összes csajszi innen neked szorít.

Biztos fog sikerülni.

Köszi a feliratot, én elhatároztam, nem nézem többet angollal, annyira nekem nem megy, és sokáig tart. Bevárok.
Pattika69 2013 jan. 06. - 21:50:15
(776/1199)
Ajajaj!!!
Meg tudtok nekem bocsátani!! (nem Õt akartam idehozni, de remélem nem bánjátok:)
Pattika69 2013 jan. 06. - 21:45:24
(775/1199)
Kösziiiiiiiiiiii!!!:))))
Éreztem, hogy be kell néznem ide!!!!

Már fenn is van a felirat!!!

Iklilnek nagy köszönet és neked is Hayako, hogy hoztad a jó hírt!!!!

Egy kalappal a vizsgádhoz!!!!
Ügyes légy!!!!:)))
Hayako 2013 jan. 06. - 20:34:26
(774/1199)
Kedden, remélem sikerül....

Iklil már át is küldte a 16. részt! A d-addictson keressétek!
andi44 2013 jan. 06. - 18:27:21 Előzmény Hayako
(773/1199)
Hayako, mikor vizsgázol? Sok szerencsét, és biztos sikerülni fog.
Hayako 2013 jan. 06. - 13:34:58
(772/1199)
Most kaptam egy üzenetet, hogy este Iklil 8-9 körül küldi a feliratot!
Szóval már nem sokat kell várnotok! Köszönet Iklilnek újból!
10/10
kevita 2013 jan. 05. - 21:44:40 10/10
(771/1199)
SPOILER

Anyám, borogass!!! Mintha kevertek volna egy Gyilkos elméket a 15-ösbe. A szereplõk hullanak, mint a legyek.

Harry bármit és bárkit beáldoz, eltapos, megöl! Annak alapján, amit ebben a részben elõadott, már nem kételkedem annyira abban, hogy õ lövi majd fõbe JW-t. Bár inkább egy olyan elmélet motoszkál a fejemben, hogy talán Zoéval történik valami, és JW önként adja be a kulcsot. Majd meglátjuk.

A "pszichopata" és az "érzelmi terrorista" kifejezések között vaciláltam ezt a jelenetet nézve!
10/10
kevita 2013 jan. 05. - 18:48:00 10/10
(770/1199)
SPOILEEEEEEEEER

Vissza még mindig nem olvasok, egyszerûen nem merek. A 13. rész visszazökkentett, már épp felvettem a fonalat és készültem hátradõlni, mikor mintha egy tûpárnára ültettek volna.

Harryt nagyon utáltam a csuklószorongatós jelenetnél. Nagyon-nagyon. Ha tudja, hogy mi történt a Zoéval korábban, hogy teheti ezt? Nem tudom, mit gondoljak. Õ is olyan, aki mindent megad, míg vele vagy, de inkább halj meg, minthogy elhagyd? Sarkosan fogalmaztam, azért nem szó szerint értem.

A csetpartner az öreg jobbkeze, legalábbis úgy tûnik, és logikus is lenne. De hogy Harry lenne a patkány gyilkosa? Gyanús volt, hogy „véletlenül” elütik, mikor épphogy kijön a börtönbõl. Gyanús volt az egész, túlságosan kiszámított. Ha mégis véletlen volt, és nem Harry egyre ördögibbnek látszó tervének része, akkor meg Zoe miatt ölte meg. Vagy a bosszú és Zoe is közrejátszott. Összevissza zagyválok, ne haragudjatok, de még friss az élmény.

Harry anyja JW nagynénje? Vagy Harry és JW anyja ugyanaz???

Nem akartam elhinni, hogy rácsapott a botjával JW kezére, mikor az meg akarta mutatni a nagynénje képét Zoénak. Ez a jelenet valami zseniális! YSH arca másodpercrõl másodpercre változik. Tökéletesen visszaadja, gyakorlatilag leolvastatja az arcáról, hogy mi járhat most Harry fejében. Kergetik egymást a gondolatok, lehetõségek, következmények, míg végül muszáj lépnie, illetve ütnie.

Most, hogy Zoe és JW már nyíltan, játszmák nélkül kerülgetik egymást, számomra teljesen YSH vette át a cselekmény fölötti uralmat. A szerelmesek elvesznek egymásban, ez tölti ki idejük legnagyobb részét, míg Harry vezeti a történet fonalát, és tartogatja a meglepetéseket.

Már nem sajnálom Harryt. Ha kellõ távolságból intézte volna a bosszút, nem veszítette volna el Zoét, de õ testközelbõl akarta végignézni, egészen el akart merülni az élvezetben, amit az öreg kivéreztetése közben érez.

Ezer a bocs a hsz hosszáért, csapongásáért, és az ömlengésért.
Megyek, bekebelezem a 15. részt.
andi44 2013 jan. 04. - 17:45:02
(769/1199)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GGIXEU9jGy0

nagyon jó kis videó.

boil, akkor ki lesz Harry2?

már kezdtem megnyugodni, hogy kezdek tisztán látni.
Hayako 2013 jan. 04. - 16:34:30 Előzmény andi44
(768/1199)
Mivel vagy 50 koreai sorozatot láttam már, ráadásul fordítok is, szinte mindent koreai nyelven hallgatok, még zenéket is. Egy két szó és mondat megragad, de nem vagyok nyelvész, mint angi.

Nos ez egy gyerekkori úgymond ,,képességembõl" adódik(ha ezt lehet annak nevezni). Ugyanis kisebb koromban sok szappanoperát és mesét néztem és imádtam a betétdalaikat. Pár rész után megjegyeztem a dalszövegeket és a dallamát is. Még versenyt is nyertem vele. De ahogy öregszem, kopik a memóriám. Már nem vagyok az igazi. Egyébként sajnos, most sem érek rá, jövõ héten megint vizsgázom és tanulnom kell. Ezek a fránya vizsgaidõszakok!

Úgyhogy ráírtam Iklilre, hogy csinálják meg Dorkával jövõ hétre! Így az utolsó 3 részt bevállalom én!
andi44 2013 jan. 04. - 15:51:17
(767/1199)
Talán, nagy nehezen.
andi44 2013 jan. 04. - 14:35:34
(766/1199)
Én a szilveszteri filmre gondoltam, nem a sorozatra, az I miss you-ra.

Vagy nem te akartad megnézni?
andi44 2013 jan. 04. - 14:09:44
(765/1199)
Még nem tudom,megnézzem-e angollal a 16 részt, de valószínûleg egy nyers fordítást összedobok.

Nem tudom, én sem tudom Harryt felmenteni, nagyon szörnyû dolgokat csinál, de ez a Harry2 dolog fura,
Boil véleményét hallottam, ki is, de ha Hayakó erre jársz, te is elmondanád, ki az a srác?

Boil, tetszett a film?
10/10
kevita 2013 jan. 04. - 08:07:04 10/10
(764/1199)
SPOILER

Bár itt mindenki elõrébb van nálam, azért biztos, ami biztos, spoilerbe teszem a mondandóm.
Mindhárom fõszereplõ telitalálat az én szememben. Nem is nagyon volt eddig olyan sorozat, ahol 3 szereplõvel tudtam érezni egyszerre.

Elfogult vagyok YSH-val szemben :-), de még mindig Harryt tartom a legérdekesebb karakternek. Ahogy pillanatokra, esetleg percekre átadja magát az érzelmeinek, aztán visszavált "bosszúálló üzemmódba", egyszerûen lenyûgözõ!!! Megesz a fene, hogy megtudjam, kivel csetel.

A történet egy része azonban nagyon nem tetszett. Annyira nem, hogy nézzétek el nekem, de kicsit mélyrepülésnek éreztem a korábbi eseményekhez képest. Hogy a takarító ölte meg az erõszaktevõt, azt erõltetettnek éreztem. Olyan volt, mintha teljesen fölöslegesen bele akarnának passzírozni a sztoriba még egy erõszakolós minidrámát. Nekem 1 ilyen történet is bõven elég ebben a sorozatban. Ráadásul valamit nem is értek. Ugye JW még egyszer utoljára hallani akarja SY hangját. Vagyis a nõ meg akarja ölni. Miért??? Megtehette volna, hogy kiüti egy adag altatóval, míg õ végez a lánya bántalmazójával. Nagyon kilóg a sorból ez a "megölöm a vejemet, azt az áldott jó gyereket" dolog.

Remélem, hamar lejön minden, és holnapra beérlek Titeket!
10/10
kevita 2013 jan. 04. - 07:49:40 10/10
(763/1199)
Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Már a szivatás kategóriába sorolnám, hogy otthon, anyukámnál nem volt netem, így aztán az ünnepek teljesen töltésmentesen teltek. Ma tértem vissza a munkába, és pótolom a lemaradást.

A Missing youból csak annyit tudtam megnézni, amennyi megvolt, mikor hazautaztam, a 12. rész volt az utolsó, amihez szerencsém volt.
andi44 2013 jan. 03. - 20:46:07
(762/1199)
van már felirat a 16-hoz?

Hayako, te megérted a koreait is?
andi44 2013 jan. 03. - 16:03:57
(761/1199)
kár, hogy nem hosszabbították meg.
kíváncsi leszek, ki ér majd csúfos véget.
Hayako 2013 jan. 03. - 15:32:09
(760/1199)
SPOILER

Kiderült, hogy mindenkit Harry tett el láb alól. Soo Yeon végre megtudja, ki is õ. De az azért durva, hogy rá akarja kenni a HJW anyjának gyilkosságát. Száguldunk a vég felé...már csak 3 rész! A mai az elõzetesekre emlékeztet.
De még mindig nem tudom, kit öl meg a végén Harry. Ugyanis akkor fehér ing van rajta...
3 lehetõség van: - Jung Woo
- Han Tae Joon
- az édesanyja(igen, már ezt is kinézem belõle, ha képes volt Su Yeon-ra fogni egy gyilkosságot, mert elhagyta, szerintem arra is képes, hogy megölje az anyját, aki nem ismerte fel)
Erre is bizonyíték, mikor hazaérve tõr-zúz és azt mondja Harry 2-nek:
- Minden anya hibája. Tönkretettél mindent, anyja. Hogy tudta Zoe ezt tenni ezt velem? HOGYAN?

Mindenesetre ettõl a résztõl is felment a vérnyomásom!

SPOILER VÉGE