10/10
Redym 2011 szept. 30. - 16:24:15 10/10 Előzmény Rodman 91
(77/917)
Véletlen akadtam rá, és egybõl felkeltette az érdeklõdésemet. Az elsõ évadot már megnéztem...szerintem is eléggé "érdekes", hogy az ilyen jó sorozatokat miért nem hozzák be Magyarországra.
Ahogy néztem az extrákat, akkor láttam, hogy ez a sorozat képregénybõl készült. Nemrég pedig kiadták idehaza a képregényt, és folyamatosan jön a többi rész is. Ez talán már egy pozitív elõjele annak, hogy talán behozzák a sorozatot Mo-ra is.... De csak TALÁN. Én mindenesetre REMÉLEM.
10/10
Rodman 91 2011 aug. 11. - 16:32:07 10/10
(76/917)
Végre 1 yoo sorozat és zombiess!!DE attól vagyok ki hogy ilyen jó sorozatot nem mutatnak be itt,csak az ilyen .... sorozatokat amiknek semmi értelme.
Bakufu 2011 júl. 26. - 16:00:48
(75/917)
Október 16-án kezdõdik a 2. évad.
2011-es Comic Con-on bemutatott elõzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=1L1Czx_YNkM
sarahangel 2011 júl. 03. - 15:20:51
(74/917)
Semmit nem hallottam sajnos, pedig engem is érdekelne (na meg azt is jó lenne tudni, hogy egyáltalán mikor jut el hozzánk?).
sarahangel 2011 jún. 10. - 23:31:33
(73/917)
Folytatódik a zombi-õrület, forgatják a 2. évadot:

http://www.sorozatjunkie.hu/2011/06/09/folyik-a-the-walking-dead-2-evad-forgatasa/

;-)
7/10
Sasha Wins 2011 máj. 16. - 22:16:07 7/10
(72/917)
Jó kis sorozat, ami lemegy az 3. rész legelején az maga a csúcs, azért tényleg kaphatott volna valami díjat, legjobb drámai alakítás stb.. Brutál volt.
sarahangel 2011 máj. 01. - 11:54:26
(71/917)
Ezt a képet most találtam :

*** SPOILER ***

http://img.photobucket.com/albums/v463/Godrics_Hollow/Ep-6-Chandler-Riggs-760copy.jpg

*** SPOILER VÉGE ***

Jó lenne már tudni valami friss infót az új szezonról, forgat(hat)nak már?
sznúp 2011 ápr. 06. - 03:33:11 Előzmény Krisa88
(70/917)
Oda van írva, hogy jelölés :)
Krisa88 2011 márc. 30. - 17:45:48
(69/917)
Annyit szeretnék a port.hu-tól h nézzék meg a díjak és jelöléseket ugyan is nem a walking dead nyerte 2011es goldent csak jelölve volt
Pinhead 2011 febr. 18. - 14:27:24
(68/917)
A hírek szerint idén megjelenik itthon is a képregény! :D
http://www.kepregeny.net/mi-var-rank-2011-ben/
10/10
Spidercide 2011 febr. 02. - 00:46:03 10/10
(67/917)
Szerintem ne várjátok a második évadot (mivel szerintem azt is helo... halowe.. eh nemtom hogy irják, szal halottak napjára tervezik mint az elsö évad elsö részét, bár ez csak az én tippem) INKÁBB OLVASSÁTOK A KÉPREGÉNYT :DD Fent volt a neten az elsõ 6 rész magyarul de sajna letörölték, viszont ha többeket érdekelne neki állnék a fordításnak. A képregény 81. része elvileg jövöhéten jön ki és már türelmetlenül várom :) Ha csusznának vele akkor megrázogatom Mcfarlane bácsit hogy ne a Spawnját rajzolgassa hanem sürgesse meg a TWD kiadását :D (vagy 20 év után huzzon vissza Pókembert rajzolni és írni :D
DDT- 2011 jan. 27. - 22:15:11
(65/917)
Na közben a végére értem én is. Ha õsszel valóban elkezdik majd vetíteni a 13 új részt, akkor abból jövõ január lesz mire a végére érnek. Azelõtt neki se állok letölteni...

SZPOJLER --->
Véleményem szerint nagyon korrekt volt a befejezés, a hátam közepére se hiányzott volna egy erõltetetten hatásvadász cliffhanger (a'la Szökés 1), a sugdolózás pont jó volt erre, no meg az hogy nem tudni merre indulnak tovább. Egy kicsit valóban fura hogy a flashbacket leszámítva az egész 6. rész rész bunkerben játszódik, minden egyéb lehetséges történetszálat félretéve. Nem vagyok nagy sorozatfan, de megragadott az hogy nem tudom egyértelmûen kategóriába sorolni: scifi-horror-dráma?
10/10
dzsuhi90 2011 jan. 24. - 21:42:55 10/10
(64/917)
Nem tudja valaki ,hogy mikor jön a folytatás?
10/10
Spidercide 2011 jan. 21. - 21:35:08 10/10
(63/917)
Már egy jó ideje hogy végig néztem a sorozat elsõ 6 részét és egybõl cuppantam is rá a képregényre úgyhogy tudok pár dolgot melyeken a sorozatban sem hiszem hogy nagyon másképp csinálnának meg. A 28 nappal késõbbi kezdésrõl annyit hogy a TWD képregény elõbb volt és a sorozat elsõ része szinte egy az egyben megfelel az elsõ képregénynek :) A képregény most tart a 80. résznél és eddig ha jól emlékszem másfél évnyi idõ telt ott el, és egyenlõre nem tudni hogy a világ mitõl is lett pontosan olyan amilyen. A képregényt olvasva jobban megnyilvánul a sorozat lényege és fõbb mondandója. A sorozatban az élõhalottak megjelenése csupán úgymond a kiváltó ok, lehetne bármi más, a lényeg ugyanis az hogy az emberek hogyan reagálnak ebben a helyzetben mikor minden irt és íratlan szabály megszûnik létezni. Az élõhalottak a látható és kisebb veszély forrás, a fõbb veszélyt ugyanis az élõk jelentik. Eddig a sorozat 6 része nagyjából ezt követte de ez még semmi ahhoz a sok szörnyûséghez képest mely a képregényben van és melyeket a való élet brutalitása és kegyetlensége ihletett. Még sok gondolat kavarog bennem a sorozattal kapcsolatban de az a baj hogy csak kavarog és most ennyit sikerült rendeznem belõle :) Rólam annyit hogy kb 15 éve olvasok képregényeket leginkább pókembert de miután láttam a 6 részt és elolvastam a TWD képregényeket teljesen megfogott pedig két teljesen eltérõ kategória. Elvileg a sorozat kissé másképp fogja tovább vinni a karaktereket mint a képregény, pontosan azért hogy akik a képregényt is olvassák azok számára is legyen újdonság de nem hiszem hogy olyan nagyon megváltoztatnák. A sorozat folytatása valószínûleg hasonló sikert fog aratni köszönhetõen a nagy képregény rajongói tábornak szóval nem hiszem hogy elfeledkeznek róla.

Akinek tetszett az eddigi 6 rész és nem tud várni a következõ évadig, és annak is aki tud, sõt annak is akinek nem tetszett és rendelkezik angol tudással (pár része magyarul is megtalálható) az mindenféleképpen álljon neki a képregénynek mert nem fog csalódni. Én mikor elkezdtem olvasni nappal volt mire legközelebb felnéztem a monitorról még mindig nappal volt, aztán rájöttem hogy MÁR nappal van és elmentem aludni :)
DDT- 2011 jan. 19. - 16:41:31
(62/917)
Az elmúlt hetekben bepótoltam a hiányosságaimat az elmúlt évtized néhány zombisztoriját (Legenda vagyok, The Crazies, 28 nappal/héttel késõbb) illetõen, és így került képbe ez a sorozat is.
Ahhoz képest hogy sorozat, egészen nézhetõ és látványgazdag, és nagyjából az sem lep meg hogy a szokásos amerikai "politikai korrektséget" ide is beklisézték megvan a néger-latino-ázsiai, csak a kiskutya hiányzik, habár lehet hogy a késõbbi részekben majd lesz az is. Érdekes hogy a "28 nappal késõbb"-höz hasonlóan itt is egy kórházból pottyan a fõhõs a zombiapokalipszis kellõs közepébe fantasztikus mértékben lerövidítve a beteg lábadozási idõszakát :)
Katona Gábor 2010 dec. 22. - 12:31:27
(61/917)
Imádom! Nem tudtam mi hiányzik az életembõl, de már megvan! Az hogy Darabont TV-sorozat forgatókönyvet írjon és rendezzen! Még vagy 10 húsz-harminc részes évadot el tudnék viselni! XD
sarahangel 2010 dec. 18. - 14:40:41
(60/917)
*** SPOILER S1X06 ***

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ez az utolsó rész bennem is hasonló érzéseket keltett. Inkább szezon közepi résznek illett volna be, mint szezonzárónak, cliffhanger sem igazán volt. A CDC (és azon belül is fõleg az a rész, mikor a doki a géppel "beszélgetett") nekem kicsit sci-fi jellegû volt, valahogy kilóg a többi rész közül.

A flashback jelenetnek én is örültem; most legalább kiderült, hogy Shane azért nem hagyta volna ott a barátját (bár az egyik részben meg majdnem megölte :S). Mikor borozgattak és vidultak, az a jelenet nekem nem annyira tetszett. Értem én, hogy a megpróbáltatások után szükségük volt valami ilyesmire, meg örültek, hogy végre biztonságos helyen vannak, de ez a jelenet nekem valahogy kilóg a sorozat eddigi stílusából és hangulatából. A zuhanyzós jelenet... na az már sokkal jobban tetszett. ;)

Ismét meghalt két szereplõ, de nekem a dráma valahogy nem ütött úgy, mint az elõzõ részekben (a fekete csajszi önként vállalt halálát nem éreztem megalapozottnak, kidolgozottnak).

Annak örültem, mikor kiszabadultak a CDC-bõl (a mesterséges fény zavaró volt számomra), és végre elõkerült pár járkáló (hát igen, a sorozat hangulatához kellenek õk, még ha minimális mértékben is ;)).

A fekete pasit a fiával én is hiányoltam, és Merle sem került elõ, de gondolom, a következõ évadban majd visszatérnek rájuk.

Összességében nem volt rossz, de ettõl sokkal jobb részeket láthattunk. Ettõl függetlenül viszont szerintem is a szezon egyik legjobb sorozata.

Remélem, be meri majd vállalni valamelyik magyar csatorna (tök jó lenne, ha addig leadnák, amíg nem kezdõdik el a 2. évad ;)).
sarahangel 2010 dec. 18. - 14:14:01 Előzmény Marcipáncica_
(59/917)
Na igen (pedig az utolsó részre még tovább nõtt a nézettség). Kíváncsi vagyok, a szünet milyen hatással lesz a sorozatra (egyrészt sikerül-e megtartani a nézõket, másrészt amirõl beszéltünk, az új írók mennyire bizonyulnak majd szerencsés húzásnak...). Ha jól tudom, februárban (más források szerint januárban) kezdik a forgatást, talán kapunk majd egy kis hírmorzsát. ;)
sarahangel 2010 dec. 18. - 14:09:14 Előzmény Zajac
(58/917)
Igen, azt értem, hogy zombik nélkül a film sem létezhetne, de elméletileg azért érdekelne a kérdés, hogy mi lenne velük "hús" nélkül (bár erre valószínû a TWD-ben sem fogok választ kapni ;)).