2/10
-greghouse- 2013 okt. 26. - 10:50:34 2/10
(165/1165)
Teljesen kívülállóként szólok bele, csak nagyritkán reklámszünetben nézek bele (mikor nem az van éppen ott is.)
1. Ki az a Nótár Mary? (Bár én még Bigát sem ismerem), nyilván az én gondom.
2. Milyen alapon adják ki a feladatokat? Ki dönti el, sorsolás, vagy producer? Mert ha rajtuk kívül áll, nem szólhatnak bele (a versenyzõk), akkor szerintem nem fair a kieséses rendszer. Az lenne, ha maguk választanának, és kiderülne, nem jók. De így...
...Szerintem, mivel nagyon változóak a feladatok egy-egy elõadó esetében is, valahogy értelmesebbnek érezném, ha mondjuk legalább öt adáson át senki nem esne ki, és (mint a sportban) összeadódnának a pontok, és alakulhatna a tabella, és a kiesés csak utána kezdõdne el. Feke (történetesen láttam) nem tehet róla, hogy ilyen meglehetõsen színtelen szerepet kapott, nyilván egy Madonnát elõadni hálásabb feladat. Tehát össze kéne adni adásról adásra az elsõ néhány mûsorban, ezeket a "véletleneket" kiegyenlítendõ.
...Dehát ez licensz mûsor, a "Your face sounds familiar" licensze, nyilván így van megírva.
További jó szórakozást. (Még mindig inkább ez, mint az xfucktor, nem mintha bármelyiket is sajnálnám ha eltûnne.)
ponca 2013 okt. 26. - 05:54:59
(164/1165)
Tegnap láttam ezt a mûsort elõször. Szánalmas egy valami! Ha nem vendég az anyósom és nem tapad a tévére, elkapcsolok. Ki az az agyament, aki ezekre a borzalmakra pénzt, idõt nem sajnálva képes sms-t küldeni???
Azt hallja az ember, hogy nagy a csóriság, de az ilyen baromságokra mégis milliókat elsmseznek hetente.
Soma maga volt a borzalom! De hogyan is tudna más hangján énekelni? Saját hangja sincs!
Szandi az állandó hiperaktivitásával annyira ellenszenves! Valaki leállíthatná már! Annyira nem jó! Sõt! Egyre szánalmasabb, ahogy a tiniknek való dalocskákat elõadja a ráncos, koravén arcával.
8/10
napraforgó 2013 okt. 26. - 05:43:03 8/10
(163/1165)
Ez a mûsor nekem tipikusan egy vasárnap délutáni családi szórakozás. Fel nem foghatom, hogy miért péntek éjszaka adják?
Mivel élõben megy, iszonyú sok a reklámszünet, 2 dal és a zsûrizése, utána rekám, ezt elég nehezen viselem.
Friderikusz Sándor nagyon jól vezeti ezt a show-mûsort, engem a régi Friderikusz show-kra emlékeztet.
Nagyon jók a szereplõk, köztük sok olyan fiatalabb elõadómûvészt ismertem meg, akikkel korábban nem találkoztam más mûsorokban. Én sajnálom, hogy kiesésre mennek, mert mindannyiukat szívesen elnézném még akármeddig.
olahmiki1959 2013 okt. 26. - 00:52:42
(162/1165)
Na végre!
Ebben reménykedtünk, ezért drukkoltunk titokban, ezért szorítottuk meg egymás kezét a képernyõk elõtt, hogy Soma végre, végre kiessen!
És imánk meghallgatásra talált...
Ráadásul - és ezzel a szöveggel még jobban elvágta magát nálam, meg szerintem a nézõk elõtt is - amikor kiderült, hogy õ esett ki, illetve, õ kapta a legkevesebb szavazatot, akkor elkezdte magyarázni Friderikusznak, - borzasztó antipatikus módion, - hogy akik a mûsor végén szerepelnek, azokra kevesebb idõ jut szavazni, (kvázi õ biztosan ezért esett ki), holott ez marhaság, mert mindenkire már a mûsor kezdetétõl lehet küldeni az sms-eket, meg a telefonokat, sõt, egész héten folyamatosan mehetnek az illetõre a voksok!
Ebbõl az derült ki, hogy Soma még veszíteni sem tud méltóságteljesen...
Végig kilógott a mûsorból, a "Tom Jones" produkciója kritikán aluli volt, csakúgy, mint amikor Cher bõrébe bújt, és eleve van a nõben valami megmagyarázhatatlanul irritáló, a tudálékossága, a nagy szája, a fölényeskedõ, más mûsorokban megnyilvánuló kioktató stílusa.
Kifejezetten jót tesz a mûsornak, hogy Soma végre kiesett...

Egyébként maga a mûsor kifejezetten szórakoztató, ma valóban egymás után jöttek a jobbnál jobb produkciók, Szandi ma is nagyon tetszett, Biga mint Szikora Robi szintén nagyon jó volt, - én a helyében nem vettem volna le a napszemüveget, mert azzal elképesztõen hasonlított Szikorára, - Bereczky egy igazi Jolly Joker, a hihetetlenül irritáló, de a maga nemében egyedülálló Mick Jaggert tökéletesen elénk varázsolta, Nika a tizenéves Szandiként kedves volt, bár a többiek teljesítményéhez nem jött közel, a közel két méter magas Varga Viktor mint Lady Gaga, mindent kihozott a figurából, amit lehetett, Feke Pál Adélja szerintem félreértés volt, Pali a saját hangján énekelte el szépen a dalt, az eredetihez semmi köze nem volt, Nótár Mary olyan kis semmilyen, helyt áll, csinálja, de teljesen hidegen hagy, Szinetár Dórának nagyon formás lábai vannak, a segge meg kifejezetten tetszett, abban még nagy... khm... lehetõségeket látok, Somán hálistennek túl vagyunk, Puskás Peti meg hozta a szokásos higanymozgást a színpadon.

A zsûri szódával elment, Majka és Friderikusz évõdése néha egy kicsit már sok, ennyi nincs benne, Lakatos Márk szoknyácskája csak azokat lepte meg, akik kevés bulvárhírt olvasnak, Hajós András régebben szellemesebb volt, itt sokszor fáradtnak, enerváltnak tûnik, Liptai Claudia pedig amellett, hogy nagyon szép arca van, idõnként még okos dolgokat is mond, ami meglehetõsen ritka manapság, a celebek között pedig még inkább.

A tánckarban, amikor az egyik fehér ruhás srác a hátára gördült, utána pedig a lábait maga alá kapva, mint egy acélrugó, lendületbõl felpattant, akkor elismerõen felszisszentem...
Meg akkor is, amikor a sárga fürdõruhás csajokat hátulról mutatta a kamera...
Kifejezett esztétikai élmény volt, ami nem egy utolsó szempont ebben a rideg mai világban...

Most kivételesen sajnálom, hogy a következõ adás csak két hét múlva lesz.
10/10
zsouzs 2013 okt. 26. - 00:40:10 10/10
(161/1165)
Én viszont, nem szimplán unalmasnak, hanem undorítónak tartom, hogy egyesek minden alkalmat megragadnak -még egy ilyen tényleg ártalmatlan, szórakoztató mûsor kapcsán is-, egy jó kis cigányozásra. Lehet Majkát és ezt a kis Nótár Maryt bírálni, vagy nem szeretni, de a származásuk alapján gyûlölködni és okádni a rasszizmust, több mint gusztustalan. :-(
10/10
stenmore 2013 okt. 26. - 00:06:59 10/10
(160/1165)
Mindenesetre a mûsor szórakoztatóbb mint a könyökön kijövõ Xfaktor.
10/10
stenmore 2013 okt. 26. - 00:03:06 10/10
(159/1165)
Ki az az SP?
10/10
stenmore 2013 okt. 26. - 00:01:09 10/10
(158/1165)
Te már csak tudod.
zgabor121 2013 okt. 25. - 23:58:25
(157/1165)
A fanatikusok, a nagy rajongók, azok, akiknek van elég sms-pénzük, hogy "állítólagos kedvencüket" támogassák. Bár lehet, hogy tévedek.
vondermonarchi 2013 okt. 25. - 23:56:02
(156/1165)
Például a musical-énekeseknek ( Feke, Szinetár, Bereczki) van egy stabil rajongótáboruk akik biztos adnak le rájuk szavazatokat, hogy a következõ adásban is hallják õket, és ez így van jól ! :)
offtopic
robicsek2 2013 okt. 25. - 23:55:27
(155/1165)
Amúgy meg nem tudom minek hozták föl pont SP-t ! Pont les.arom SP véleményét !
zgabor121 2013 okt. 25. - 23:55:12
(154/1165)
Egy jó döntés született. Soma szépen elment.
offtopic
robicsek2 2013 okt. 25. - 23:53:52
(153/1165)
Én fel nem foghatóm kik azok akik képesek ilyen mûsorokra sms-t küldeni ? És kik azok akik még akkor is mikor nincs is mûsor ?
vondermonarchi 2013 okt. 25. - 23:44:22
(152/1165)
Betelefonálóss-szavazós mûsorban soha nem a nézõk szavazati döntenek, a kereskedelmi tévézés nem errõl szól :)))
Itt majdnem mindenkinek jó hangja van kivéve a gyakran hamisan, erõtlenül cincogó nótár marinak.
zgabor121 2013 okt. 25. - 23:40:51
(151/1165)
Puskás Peti mindent vitt. Bigával együtt õk voltak a legjobbak a férfi elõadók közül. Szinetár úgy volt jó, ahogy elõadta. Nótár Marynál szerintem nem kellett volna levenni a szemüveget, és akkor szinte abszolút fiatalos Dollyt adta volna vissza, felismerhetetlenül. Szandi és ál Szandi is jók voltak.
Soma meg..., hááát..., valami nem tetszik nekem. Meg szinte mindig azzal pontozzák fel, hogy de nehezet kapott, próbálkozott más bõrébe bújni, stb. Mintha a többiek nem. Múlt héten Szandi sokkal jobban adta elõ az AC/DC-énekest, mint Soma Elvist. Sok Elvis-hasonmás van, akik õ zenéjét adják elõ különbözõ helyeken, talán hitelesebben. Amit elõadott, annál nekem nem jött át az érzelem, csak elénekelt egy lassú dalt. Én kicsit kevesebb pontott adtam volna. Feke Pállal állna holtversenyben.
10/10
stenmore 2013 okt. 25. - 23:40:11 10/10
(150/1165)
Biztos azért, mert baromira értesz hozzá.egyébként pedig Dér Henit az összes többivel szemben ejtették ki a nézõk,egyáltalán nem volt alternatíva hogy õ vagy Nótár Mary essen ki.Egyébként pedig Withney Houstonként Mary zseniális volt.
vondermonarchi 2013 okt. 25. - 23:37:14
(149/1165)
Nagyon unalmas vagy :))
10/10
offtopic
stenmore 2013 okt. 25. - 23:36:49 10/10
(148/1165)
Nem Majka cigányozik, hanem Te,úgyhogy szerintemezt máshol gyakorold!
10/10
stenmore 2013 okt. 25. - 23:35:16 10/10 Előzmény fo.ma
(147/1165)
Szerintem baromira agresszív a csaj,rögtön leugatta azsürit is,és egyszerûen beszart a zsüri ,hogy ezt a nulla Elvis produkciót felpontozta
vondermonarchi 2013 okt. 25. - 23:34:28
(146/1165)
Múltkor is borzalmas volt a nótár mari , nem is tudom hogy a szuper hangú Dér Henit hogy tudták vele szemben kiejtetni ...