10/10
kazsagx 2014 szept. 17. - 23:30:30 10/10 Előzmény olahmiki1959
(444/1164)
Mai napig nem tudom,hogy ki az a Pasztor Anna.... :D lehet gaz vagyok. :)
olahmiki1959 2014 szept. 17. - 21:39:46
(443/1164)
Oké, megpróbálok korrekten válaszolni, és õszintén elmondani azt, amit gondolok, - már csak rád való tekintettel is, akinek mindig adok a véleményére.
Ez a dal, amit belinkeltél, megfogja az embert.
Van egy hangulata, a szövege elgondolkodtató, összességében jó dal.
De.
Ha hátralépsz egy lépést, és szakmailag kezded el vizsgálni, - és sajnos, ezt én sohasem tudom megúszni, ez már így marad, - akkor kiderül, hogy a dallam nulla, az énekteljesítmény nulla, - nem is kell, hogy több legyen, az egész dallam hangterjedelme 6 hangból áll, és azért annyit bárki ki tud énekelni, - viszont az is igaz, hogy a dal pont az egyszerûségével, tisztaságával, hogy úgy mondjam, letisztultságával fogja meg az embert.
Ezzel önmagában tehát nincs semmi baj.
Pásztor Annával kapcsolatban azonban fenntartom a véleményemet, helyesebben a kérdésemet, mármint: egy jól sikerült dal elõadása feljogosít-e bárkit arra, hogy pályakezdõ fiatalok további sorsáról, karrierjérõl, életútjáról döntsön?
Szerintem nem.
Az én véleményem az, - és nem csak ezzel a mûsorral, hanem bármelyik tehetségkutató mûsorral kapcsolatban - hogy zsûritag csak az lehessen, aki mögött már van egy pálya, egy életút, aki a szakma és a közönség által egyaránt elismerten, megkérdõjelezhetetlen teljesítménnyel bír, ami feljogosítja õt arra, hogy mások ügyében ítélkezhessen.
Legyünk õszinték, Pásztor Annát a kutya sem ismeri ebben az országban, - lehet, hogy ez nem az õ hibája, de a tény attól még tény marad - de semmiképpen nem tettem volna be egy zsûribe.
Persze ez teljesen a saját, szubjektív véleményem.
Egyedül abban reménykedem, - mert mást nem tehetek, - hogy jó meglátásai lesznek, és jó döntéseket fog hozni.:D
olahmiki1959 2014 szept. 17. - 18:44:16
(442/1164)
Most olvastam a hírek között, hogy a hamarosan induló Rising Star címû tehetségkutató mûsorban az itt szereplõ Pásztor Anna is benne lesz, mégpedig - és most kapaszkodjunk meg - A ZSÛRIBEN!!!
Kérdem én, Pásztor Anna mit tett le eddig az asztalra, hogy zsûritag lehet BÁRHOL, BÁRMILYEN MÛSORBAN???
Ki ez a hölgy egyáltalán?
Olyan megkérdõjelezhetetlen szakmai múlt van mögötte, ami arra predesztinálja, hogy dönthet mások sorsáról, karrierjérõl, szakmai pályafutásáról, fiatalok tehetségének kibontakoztatásáról, illetve annak elõsegítésérõl?
Ismertek, általában tartózkodni szoktam az erõsebb kifejezésektõl, most mégis azt kell mondjam, a pofám szakadt le, amikor ezt a hírt elolvastam.:DDD
cellasto 2014 szept. 16. - 19:11:40
(441/1164)
nem mondtam rá,hogy ronda,de a széptõl nagyon messze van(szerintem)
csankó zoltán pedig jobb travoltának(szintén szerintem)
tortura 2014 szept. 16. - 19:00:21
(440/1164)
Kenj rá zselét. Úgy nem áll annyira égnek. Én legalábbis így szoktam csinálni és elég hatásos.
Fura vagy nem, ez van. De nem baj, ha fura az ízlésem, én is az vagyok. Nekem az a fura, mikor valaki azt mondja rá, hogy ronda. És igen, szerintem nagyon jól adta a hangját Travoltához. Legalábbis abban a két filmben, ami most eszembe jut (Életben maradni, A vér kötelez). Neked is szép napot!
2/10
nikato 2014 szept. 16. - 17:53:58 2/10
(439/1164)
Nagy Sanyi amúgy nagyon jól parodizálta a ZiZi labort, megnézem újra és újra és röhögök.XD Azért ennyit még a Janicsák sem futkosott. :D
offtopic
cellasto 2014 szept. 16. - 15:46:54
(438/1164)
fura egy izlésed van,mondhatom

-dukai regina szép?
-gergely róbert jól szinkronizálja travoltát?

a hajam égnek állt :D
tortura 2014 szept. 16. - 15:41:22 Előzmény olahmiki1959
(437/1164)
Jaj, Miki, miket mondasz.
Szerintem meg Dukai Regina szép lány, csak mostanában mindenkit kötelezõ már fikázni, aki feltûnik a médiában. Nem olyan, mint M.M., de nem is kell, hogy olyan legyen. Õ csak hadd maradjon meg Dukai Reginának. Amiket leírtál Monroe-ról, az szép és jó. Aztán mire ment vele? Elég csúnya véget ért földi pályafutása. Reméljük, Regié szebb lesz. Szerintem jól hozta a figurát. És nem baj, hogy karcsúbb, mint akit utánoznia kellett. A szépségideál is mindig változik, ne feledjük. Ha megnézzük a századeleji szépségversenyeket, hihetetlen, hogy milyen tramplik indulhattak és nyerhettek. Mert akkor az volt a szépség.
Egyébként csatlakozom azokhoz, akik szerint ez a mûsor - pláne a mai felhozatalt tekintve - egész jó. Nem túl szuper, de szórakoztató. Nekem pedig pont ez volt a lényeg egy szomorú, esõs vasárnap végén, hogy ha leülök egy kicsit, akkor szórakozzak. Ha valaki komolyra vágyik, olvasson Tolsztojt. A zsûri idõnként még humoros is tud lenni, kár hogy nem mindenkinek van humorérzéke (Bye Alex).
Nekem most abszolút Pál Dénes volt a befutó. Ha becsuktam a szemem, azt hittem, hogy az eredeti szól Gergely Róberttõl. Akinek a dalait egyébként nem szeretem, a szinkronját annál inkább. Istenien szinkronizálja John Travoltát. Aztán Hevesi Tamás is elképesztõ volt. Hihetetlen szakmai alázattal oldotta meg a feladatát, meg is volt az eredménye. Az a Pásztor Anna engem is nagyon idegesített a múltkor is, most is. Sipos Peti meg tényleg inkább Bíró Icás volt, mint Zoltán Erikás.
Nagyon sajnáltam Nagy Sanyi kiesését. Nálam inkább Pásztor Anna, Vastag Tomi vagy Kökény Attila ment volna haza.
olahmiki1959 2014 szept. 16. - 01:22:30
(436/1164)
Nálam már kiesett, tehát az "igazi" sem várathat túl sokáig magára... (hihihi!):D
10/10
kazsagx 2014 szept. 15. - 22:43:39 10/10
(435/1164)
Pásztor Annának már ki kellett volna esnie!
2/10
nikato 2014 szept. 15. - 20:20:58 2/10
(434/1164)
Mostani adásban nagyon jók voltak. Réka elképesztõen hasonlított Miley-ra. Aki nem tetszett az a Pásztor Anna (Ki Õ, hogy ennyire felhozták most az ismeretlenségbõl? Zsûritag is lesz a Rising Star-ban. Gondolom színésznõ színházban.)
elizabeth 2014 szept. 15. - 17:44:40
(433/1164)
Nem hiszem el a hallottak alapján hogy Pásztor Anna és Dukai Regina énekesnõk.
8/10
Semprini 2014 szept. 15. - 15:30:40 8/10 Előzmény napraforgó
(432/1164)
Oké, értem én, hogy az eredeti klipben is megvolt manipulálva Cher hangja, viszont a Vastag Tomié ettõl eltekintve SEM emlékeztetett az eredetire, ami azért eléggé jellegzetes és könnyen beazonosítható még így eltorzítva is, valljuk be. A külseje meg no comment volt tényleg, ha egymás mellé rakom a kettõt, akkor se értem, hogy hol kéne ennek hasonlítana az eredetire. Szerintem õ volt a tegnapi adás mélypontja, de igazából nem sajnálom nagy Sanyi kiesését sem, akinek van hangja, de számomra annyira ellenszenves hogy arra nincsenek szavak.
Tóth Vera sajnos nagyon rosszul énekelt tegnap, próbált Katona Kláris lenni, de hát mit csináljon szegény, ha egyszer az õ hangja a Cserháti Zsuzsáéra hasonlít és passz, ráadásul még beteg is volt? Szerintem õ sokkal jobb énekes, mint amennyire ebben a mûsorban tûnik.
Pál Dénes nagyon könnyû és testhezálló feladatot kapott, pont olyan maníros bájgúnár, mint Gergely Robi volt anno - na jó, annyira talán azért MÉG nem, de van még ideje beletanulni. Arra leszek kíváncsi, milyen lesz, amikor nõi elõadó bõrébe kell bújnia?
Hevesi Tamás ismét odatette magát, igaz, hogy Bocelli vékonyka tenorja helyett erõteljes baritonban nyomta, de szépen, korrektül elénekelte, a végén meg is hatódott. Ha az elsõ két adást egyben nézem, az õ két eddigi produkciója volt talán a legjobb. Dobogós helyet jósolok neki.
Sipos Peti Zoltán Erikaként megtett minden tõle telhetõt, persze annyira karakteres az arca, hogy azt lehetetlen nõvé maszkírozni. Ahhoz képest nem volt rossz. Nem lepõdnék meg, ha õ is az elsõ háromban végezne.
Kökény Attila mint Fenyõ Miki - hát, ezt lehetett volna jobban is, de azért egynek elment.
Dukai, Keresztes és Koós Réka számomra a futottak még-kategória, igaz, egyiküket se bírom annyira, hogy szurkoljak nekik.
Összességében továbbra is az az érzésem, hogy a tavalyi évad erõsebb volt, de reméljük, fog még javulni a dolog. Nem rossz mûsor ez így sem. Az pedig, hogy Friderikuszt meg Lakatos Márkot lecserélték, megfizethetetlen. Most mintha még Majka is elviselhetõbb lenne.
8/10
napraforgó 2014 szept. 15. - 12:45:30 8/10
(431/1164)
Itt az eredeti:
https://www.youtube.com/watch?v=CL8rj1w6P18
Szerintem eléggé hasonlított.
fo.ma 2014 szept. 15. - 10:25:38
(430/1164)
Tóth Vera is harmatgyenge!
8/10
napraforgó 2014 szept. 15. - 05:13:33 8/10
(429/1164)
Le a kalappal Keresztes Ildikó elõtt, aki így tud spárgázni 50 évesen, hát... Még akkor is csoda, ha tornászlány volt fiatalon.
Koós Réka is nagyon jó volt Miley Cyrusként, annak ellenére, hogy a csaj kb. feleannyi idõs, mint õ.
Sipos Petinek férfiként egész vicces arca van, de nõként ritka ronda. Akármennyire jól is utánozta Zoltán Erika mozgását, a sminkje, haja katasztofális volt.
Vastag Tomit nagyon elszúrták, a bõszárú ezüst gatya csillogása csak még jobban kiemelte azt, amit el kellett volna rejtenie. Ha már Cher fején változtattak, akkor az ezüst gatyát is lecserélhették volna egy szûk feketére. Az eltorzított géphang nagyon rendben volt, ez Chernél is ilyen volt.
Nagy Sanyi Rumcájsz-Mezõ Misije nagyon rendben volt, kár, hogy õ nem kapott annyi szavazatot, hogy továbbjusson.
Dikai Regina nagyon szép nõ, de Marilyn Monroeként nem volt jó a kitûnõ smink, meg a lebbenõs ruha ellenére sem. Belõle pont az hiányzik, ami Monronak a lényege, a szekszepil. Talán ha kicsit többet riszálta volna a csipõjét, meg rázta volna a vállát, mellét... (De sajna, ami nincs, azt nem lehet se riszálni, se rázni...)
Hevesi Tamás jól megcsinálta Bocellit, még ha az õ hangja nem is olyan ezüstösen magyas fekvésû,csillogó, mint az övé.
Pál Tomi nagyon jó volt Gergely Robiként, és nem pattanás volt az arcán, amit nem tüntettek el a sminkesek, hanem pont egy olyan lencsét varázsoltak neki oda, ami Gergely Róbert bal orcáján van. (na, talán nem ennyire hangsúlyos, de ott van, ezt lehetett is látni, amikor Robi nyilatkozott a szám végén: szeretne õ is ilyen jóképû és sovány lenni...)
Tóth Verának nehéz feladatot adtak, õ nyilván nem tud 40-50 kilós nõt utánozni. Hangilag azért jól megoldotta.
A többiek produkciójára nem is emlékszem, nálam a futottak még kategóriába tartoznak.
olahmiki1959 2014 szept. 15. - 01:06:19
(428/1164)
Tudom, hogy férfi létemre halál ciki - pláne a mai világban, - de be kell vallanom, meghatódtam Hevesy Tamás elõadásától, elszorult a torkom, nagyon jól énekelt, õszinte átéléssel - mellesleg, elképesztõen nehéz feladatot kapott Andrea Bocelli megformálásával - és bár egy kissé vastagabb hangon énekelt, mint az eredeti elõadó, de egyébként meglepõen erõteljes, és tiszta volt a hangja, szépen kijöttek neki a magas hangok is.

Nálam a handabandázó Pásztor Anna volt a mai mélypont, - ha jól emlékszem, a múltkor sem voltam tõle elájulva - aki megpróbálta Kóbor János széles színpadi gesztusait megjeleníteni, de azon kívül semmi köze nem volt sem a dalhoz, sem Kóbor énekhangjához - az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy egy nõnek férfihangon sokkal nehezebb énekelni, mint egy férfinak nõi hangon.

Koós Réka Miley Cyrusként ismét brillírozott, - csakúgy, mint a múlt héten Vincze Lillaként, amit szenzációsan oldott meg - egyedül azt hiányoltam, hogy ebben a klipben Miley Cyrus még ennél is kevesebb ruhát visel, amit Réka már nem mert bevállalni. De a sminkje, a mozdulatai, mind-mind nagyon jók voltak.

Keresztes (50+) Ildikó elõtt le a kalappal, komoly fizikai megterheléssel járó feladatokat is bevállal, és megcsinál - közben pedig jól énekel, bár Pinknek a hangját nem igazán találta el, de 4-5 méter magasban más ember már annak is örül, ha levegõt kap. Tetszett.:D

Kökény Attila, Nagy Sanyi, vagy Vastag Tomi nálam a felejthetõ kategória volt, - Vastag Tomira sikerült olyan elõnytelen, VASTAG derekú ruhát ráadni, (nomen est omen!), hogy azonnal kirúgtam volna a stylist-jait...:)))

Dukai Regina, mint Marilyn Monroe...
Mindent bedobott, tulajdonképpen nem volt rossz, de a legnagyobb baj az volt vele, hogy esetében tökéletesen visszaütött - hölgyeim!!! - az a manapság világszerte eluralkodott idióta trend, hogy mindenki állandóan fogyni akar, tehát egy 40 kilós piszkafa természetesen nem tudja megjeleníteni egy olyan, szép mellû, csodálatosan kerek fenekû, formás combú, igazi szexbomba alakját, - mint amilyen Marilyn Monroe volt, - mert nincs hozzá "megfelelõ alapanyagja"!
A többi tulajdonságról, - búgó hangszínrõl, fátyolos nézésrõl, az egész nõbõl sugárzó erotikáról - már nem is beszélek, mert azt az eltelt 50 év alatt még senkinek sem sikerült igazából megfejtenie, - naná, hogy Reginának sem...:)
A mögötte a zenét nagyon rosszul imitáló álzenekar csak rátett egy lapáttal... Hogy azok mit kerestek ott?...

Sipos Peti jó volt, bár Zoltán Erikaként más haj talán jobb lett volna neki, de így is megtett mindent, amit lehetett.

Pál Dénes jól hozta Gergely Róbertet, kellemes hangú, jóképû srác, - akárcsak az "eredetije", - viszont nagyon zavart az a hatalmas pattanás, vagy kitüremkedés az arcán, azt a sminkeseknek el kellett volna tüntetniük, ha már színpadi megjelenésrõl van szó...

Tóth Vera, jaj istenem, ezért kár volt!...
Kedvelem Tóth Verát, jó énekesnõnek tartom, de Katona Klári dalába - pestiesen szólva - beletört a bicskája.
Más, alacsonyabb hangnemet kellett volna választania, ugyanis a magas hangok egyszerûen nem jöttek ki neki, hamis volt, végig aláénekelt, erõlködnie kellett, amit még a laikus nézõk is észrevehettek. Szakadt a hátamról a víz, annyira drukkoltam neki... Nagyon rossz volt!...

Az õ produkciójából számomra egyértelmûen az derült ki, hogy Katona Klári - aki annak idején ezt a dalt könnyedén, kristálytisztán, a kisujjából kirázva énekelte ki - milyen jó énekesnõ!...:DDD
lizbell 2014 szept. 14. - 21:56:55
(427/1164)
Nagy Sanyi se volt jobb egy hajszállal sem!
malvinkicska 2014 szept. 14. - 21:42:03
(426/1164)
Vastag Tomit a fiatal lányok szavazata bent hagyta, pedig kevés, mint mackó sajtban a brummogás, ez van.
10/10
kazsagx 2014 szept. 14. - 20:52:54 10/10
(425/1164)
Ja és kihagytam Pál Dénest, na õ se volt ma kutya,tetszett nagyon! :D
Vastag Tomika meg egy vicc volt!