10/10
mushi 2015 szept. 27. - 22:41:42 10/10
(584/1164)
ezt a többször lejátszós dolgot hanyagolhatnák. csobot adél amúgy is túúúúúúl sok, de tízszer meghallgatni, hogy sziasztok csobot adél vagyok pusziiii még annál is több... és nem vicces, még mielõtt ezt gondolnák.
tilla meg már öregszik - nem kinézetre, agyra. pedig mindig is kedveltem...
8/10
Semprini 2015 jan. 01. - 01:07:08 8/10
(583/1164)
Ez önmagában még nem volna baj, de pont a leggyengébb számokat válogatták ki (kevés kivétellel).
Megint megállapítottam, hogy ez a széria mennyivel rosszabb volt mint az elsõ - fõleg a nõi énekesek vonatkozásában. Kökény, Hevesi és Pál Dénes viszont remekeltek, megérdemelten lett övék az elsõ három hely.
stenimore 2015 jan. 01. - 00:41:11
(582/1164)
Kissé sok bõrt húznak le errõl a músorról
teardrops 2014 nov. 09. - 23:34:25 Előzmény Semprini
(581/1164)
"Nagyon fordítva látjuk a dolgot"
Igen, ez már korábban is feltûnt, de hát nem is kell mindenben egyetérteni mindenkinek.:-) És mégis volt itt is olyan, ahol egyezett a véleményünk.:-)
10/10
Seven7Crown 2014 nov. 01. - 21:19:33 10/10
(580/1164)
A búgó csigának, pedig kb.a mûsor közepén távozni kellett volna!
10/10
Seven7Crown 2014 nov. 01. - 21:16:23 10/10
(579/1164)
Kökény volt a legjobb! Akárkit személyesített meg, az tökéletes volt, és ha valami nehezebb volt a számára, azt a humorral oldotta meg!
10/10
Meklód fia 2014 okt. 31. - 20:51:49 10/10 Előzmény malvinkicska
(578/1164)
állítólag Dénes megnyert valami Voice-ot is, pedig elég átlagos hangja van mai viszonylatban. Itt sem õ volt a legjobb, hanem a Kökény, úgyhogy most Pálnak egy darabig énekelhet a lelkiismeret tücsökje.
Ha mondjuk nem 400 forintos sms-el lehet szavazni, hanem alapdíjassal, akkor valószínûleg a normális emberek is szavaznak, nem csak az eszetlen ...... És akkor talán tényleg a legjobb nyeri meg a mûsort.
8/10
Semprini 2014 okt. 31. - 16:54:08 8/10 Előzmény tortura
(577/1164)
"Egyébként a maszkosok, sminkesek nem nagyon remekeltek. Sokszor jobban lehetett volna hozni az eredeti figurát de elcseszték"
Ezzel maximálisan egyetértek, néha igen gyatra maszkok születtek, Pál Dénes Hofi-maszkja volt talán a legrosszabb. Viszont pont az egyik legjobban sikerült maszk épp Tóth Vera Balázs Fecó-maszkja volt, pedig a két énekes eredendõen kicsit sem hasonlít egymásra, mégis 'megszólalásig' tökéletes volt az illúzió. De CSAK a megszólalásig, utána már nem, mert Vera bizony nem igyekezett Balázs Fecó hangján, stílusában énekelni. Persze, nem is alkart - mondta õ. De ha egyszer ez a mûsor erre lett kitalálva, hogy hasonlítani és utánozni KELL, akkor nincs mese, meg kell próbálni megfelelni, amennyire lehet. Aki pedig nem felel meg, arra ne mondjuk, hogy megnyerhette volna, hiszen mindenki más jobb volt nála. ettõl Tóth Vera még a maga stílusában kiváló lehet, de az utánzásban harmatgyenge volt. Pont.
Keresztes egyébként engem is irritált, méghozzá nagyon, alig vártam, hogy kiesett, drukkoltam, hogy ne kerüljön be a döntõbe, hálistennek pont elõtte zúgott ki.
tortura 2014 okt. 28. - 19:03:52
(576/1164)
"elfogult vagy Verával, ezért elnézed neki azt is, hogy (alkatából adódóan) külsõleg sem hasonlított az utánzott személyekre,"
Persze, hogy nem hasonlított. Hogy hasonlíthatott volna a szerencsétlen mondjuk egy 50 kilós nõre? Fogyjon le egy hét alatt 50 kilót? Ahogy belõlem is nehéz lenne csinálni egy nagy darab néger férfit... Mert hogy egy filigrán nõ vagyok és fehér. Egyébként a maszkosok, sminkesek nem nagyon remekeltek. Sokszor jobban lehetett volna hozni az eredeti figurát de elcseszték.
Egyébként igen, vállalom, elfogult vagyok némelyik versenyzõvel. De ez nem baj, én megtehetem, mert én a nézõ vagyok, nem pedig a zsûri. Kökény Attilát annyira nem kedvelem (igaz bajom sincs vele). Idõnként valóban nagyon jó volt, pl. Eros Ramazottiként.
Egyébként vagyok annyira igazságos, ha pl. valaki nagyon irritál, a teljesítményét (ha van) attól még elismerem. Engem valamiért K. Ildikó és az az Anna irritált. Pedig egyik se bántott, és mégis. Csúnya vagyok, tudom.
8/10
Semprini 2014 okt. 27. - 15:36:59 8/10
(575/1164)
"Ha csak a tegnapi adást láttam volna, akkor Tóth Verának adtam volna a pálmát. Igaz, vele elfogult vagyok, kedvelem ezt a kis pufi csajt."
Na látod, ez az, errõl van szó, elfogult vagy Verával, ezért elnézed neki azt is, hogy (alkatából adódóan) külsõleg sem hasonlított az utánzott személyekre, plusz a hangjukat sem tudta utánozni - nota bene, õ maga mondta többször is, hogy ez nem is volt célja, mivel nem akarta a paródia irányába elvinni a dolgot. Csakhogy a mûsor alapkoncepciója az, hogy UTÁNOZNI KELL, mégpedig a lehetõ legélethûbben, úgy külsõleg, mint hangban. Vera, bármennyire is jó énekesnõ, NEM felelt meg a kettõs követelmény egyikének sem. Kivétel volt az Aretha Franklin és a Janis Joplin-produkciója, ahol valóban 'megõrült' a színpadon, de VÉGIG ezt kellett volna az egész mûsor folyamán, nem csak a végén hajrázni. Ezért szerintem az öt döntõs közül vitán felül a leggyengébb volt.
Pál Dénes egyenletesen jó volt, Kökény viszont többször volt KIEMELKEDÕEN jó, ezért sztem neki kellett volna nyerni, de semmi bajom Pál Dénessel sem, csak õ nem volt egyszer se A legjobb.
tortura 2014 okt. 27. - 15:29:40
(574/1164)
Jó kis mûsor volt, én mindvégig egész jól szórakoztam. Nem vártam túl sokat, de azt viszont túlteljesítette a produkció. Szerintem Pál Dénes megérdemelten nyert, bár én nem vagyok tini rajongó lány. Igaz, a döntõben már bárki nyerhetett volna, egy szót sem szóltam volna. Szerintem Verus igenis jó volt a legtöbbször. Amikor nem, az a szerkesztõk hülyesége volt, mert olyan feladatot kapott. Igaz, ez többekre is áll. Janis Joplinként fantasztikus volt. Régen Zalatnay Cini tudta eszméletlen jól utánozni az Oh, Lord c. számát.
A Macskaduett produkció tényleg siralmas volt. Igaz, Dinibõl nehéz volt kihozni egy Hofit. Ráadásul fiatal kora ellenére õ nyilván nem tud olyan nüanszokat, mint mi, akik még ismertük ezt az évszázad zsenijét. Koós viszont (ismét) alulmúlta önmagát. Nem kéne erõltetni. Meghívják ide-oda, õ meg eleget is tesz a felkéréseknek, pedig jobb lett volna, ha a csúcson hagyja abba. Öreg is már, alkesz is, beteg is. Egyik sem segíti nagyon a fellépések sikerét. Pál Dénes viszont nagyon jól hozta Somló figuráját. Igaz, számomra verhetetlen volt Gergely Robiként és Karády Katiként. Ha csak a tegnapi adást láttam volna, akkor Tóth Verának adtam volna a pálmát. Igaz, vele elfogult vagyok, kedvelem ezt a kis pufi csajt. A duett egy kalap kaki volt, igaz nem is ismertem azt a számot. És ha már Oláh Ibolya szóba került. Amennyiben lesz még következõ szériája a Sztárban sztárnak, szívesen látnám ott Oláh Ibolyát is. Az nem is kérdés ezek után, hogy örömmel venném a folytatást.
malvinkicska 2014 okt. 27. - 11:00:32
(573/1164)
Tetszett az egész mûsor a döntõ jóra sikeredett nem Pál Dénesnek szurkoltam de a fiatal lányok döntik el a szavazataikkal, úgysem lehet mindenki kedvére tenni valakinek nyerni kellett.
8/10
napraforgó 2014 okt. 27. - 05:49:21 8/10
(572/1164)
Jó volt a döntõ, tetszett.

Kökény Attila kezdett Király Viktorként a nõvér mellett egy duettben, amit nem tudok hová tenni. K.Linda valami kobrakirálynõként, abroncsszoknyában, aminek nem volt eleje... Úgy vagyok, mint Hajós András, aki vagy nem ismerte, vagy nem szerette némely számot. Én itt egyiket sem. A számot amúgy Linda énekelte, "Viktor" csak asszisztált neki, Kökénybõl mindenkinek csak annyi maradt meg, hogy nem tud angolul.
Tóth Vera Janis Joplinként hangilag nagyot alakított, habár küllemre nem hasonlított a nyiszlett kábszeres Joplinra.
Pál Dénes és Koós János Macskaduettje - hülye volt, aki kitalálta - nem sikerült túl jól, habár Dénes mindent megtett a maga részérõl, amit egy hét alatt lehet. A maszkja nekem tetszett, sokkal jobb volt, mint sok más maszk, habár Dini fejére tényleg nem egyszerû bármilyen maszkot készíteni.
Vastag Tomi Israel Kamakawiwo'ole-ként egy vicc volt, de vajon hogy is képzelték, hogy egy normál testalkatú fehér férfi bele tudna bújni egy végzetesen elhízott polinéz bõrébe. Nem hasonlított a maszk, mert a polinéznek pici, széles pisze orra volt, Tominak meg nem... Még a haja sem stimmelt, a fejére tettek valamit, ami inkább egy karibi R'n B énekesnek felelt volna meg.
Hevesi Tamás és Balássy Betty duettje jól sikerült, Hevesi éppúgy riszálta magát, ahogy Varga Feri szokta, sikerült hangilag és külalakilag is megközelíteni az eredetit.
Kökény Attila megint nõként - hozta a szokásos formáját, engem erõsen emlékeztetett Natalia Oreirora, talán még a paróka is ugyanaz volt.
Tóth Vera és Oláh Ibolya kettõse jó volt, teszett, Pál Dénes Somló Tamásként már kevésbé. Hangilag ugyan jó volt, de a külleme... Túl jólfésült volt, nem volt annyira loncsos-lompos és bozontos, mint Somló szokott lenni.
Vastag Tomi és Bódi Margó Aranyesõje üde színfolt volt, gondolom nem volt túl nagy énekesi feladat Tominak.
Végül Hevesi Tamás zárt, mint egy igen lesoványított Demis Roussos. Amikor megláttam a fejét, nekem gyerekkorom május 1-ei felvonulásai ugrottak be, ott hurcibáltak a felvonulók ilyen Marx Károly fejeket a táblákon (idõsebbek talán még emlékeznek a Marx-Engels-Lenin hármasra). Majkának a reklám-Zeusz jutott eszébe róla, de ahhoz szerintem nem volt elég ápolt, göndörített a haja.

Végül Pál Dénes lett a gyõztes, többé-kevésbé megérdemelten, bár a sok szavazat nyilván a rajongó tini-lányoknak köszönhetõ. Ez végül is érthetõ, Dénes tényleg jóképû fiú és most már azt is megtanultuk, hogy nem kék, hanem zöld szeme van.
8/10
Semprini 2014 okt. 26. - 22:09:08 8/10
(571/1164)
Engem nem igazán lepett meg, hogy Pál Dénes nyerte ezt a szériát, bár én Kökény Attilát szívesebben láttam volna az elsõ helyen, Hevesi szerintem is második legjobb volt. Pál Dénesnek voltak nagyon jó produkciói, viszont talán soha nem õ volt a legjobb, egyik adásban sem. Az õ esetében a testhezálló és övön aluli feladatok kb. egálban voltak, és fura módon olykor a legnehezebbnek tûnõ feladatokból hozta ki a legtöbbet. Például meglepõen jó volt Karády Katalinként vagy Szinetár Dóraként is. Gergely Róbert pontosan passzolt a hangjához, de Psy Gangnam style-ját is egész jól adta elõ ékes koreai nyelven. A mai döntõben is volt egy nagyon rossz és egy nagyon jó produkciója: Hofi Géza jellegzetes stílusát egyáltalán nem kapta el, persze a partner is eléggé lehúzta, viszont Somló Tamásként nagyon jó volt (hozzátéve, hogy a dalt nem az eredeti hangnemben énekelte, ami bizony elég jelentõs könnyítés volt).
Kökény Attila végig hozott egy egyenletesen magas színvonalat, és több adásban is a legjobb volt szerintem. A három legjobb produkciója talán Lagzi Lajcsi, Eros Ramazotti és Freddie Mercury volt. Natalia Oreiro-ként nem tetszett, de ez nem az õ hibája, hanem azé, aki kitalálta ezt neki.
Hevesi Tamáson látszott, hogy mindig nagyon komolyan veszi az adott produkciót, de kétszer is nagyon rosszul sült el a dolog: Ruzsa Magdi- és Susan Boyle-alakítása egyaránt mélypontnak számít. Mindez még így is elég volt a második helyhez.
Vastag Tomi volt számomra talán a legnagyobb meglepetés. Bevallom, hogy nem sokat néztem ki belõle, mégis, legalább három frenetikusan jó produkciót láttunk tõle. Kiemelkedõen szuper volt az Apostol énekeseként, de Frank Sinatraként is remekelt, valamint a döntõben a hawaii Israel Kamakawiwo'ole Ower the Rainbow-feldolgozását is kifogástalanul adta elõ.
Tóth Vera volt a döntõ egyetlen nõi résztvevõje - hát, azt hiszem, ezt a mûsort nem neki találták ki. Már alkatából adódóan sem lehetett hiteles a különbözõ, kifejezetten filigrán, vékony elõadók bõrébe bújva, emellett nem rendelkezik hangutánzó képességgel sem, így két esettõl eltekintve mindig a saját hangján énekelte el az adott dalt. A két kivétel Aretha Franklimn "Think"-je a Blues Brothers-bõl illetve a döntõbeli Janis Joplin-szám, ami talán a legerõsebb produkciója volt, a zsûrit is õszintén meglepte vele.
Jó kis mûsor volt ez, ha lesz harmadik éved, én biztosan nézni fogom.
Towner 2014 okt. 26. - 20:31:40
(570/1164)
Azt kell mondjam: egyetértek
1/10
loma06 2014 okt. 26. - 20:14:25 1/10
(569/1164)
Én pont azon röhögtem a legnagyobbakat! :)

(Azt a két nagy mellet minden vendég mögé odateszik?)
8/10
Semprini 2014 okt. 26. - 20:07:41 8/10
(568/1164)
Szerintem Kökénynek kéne megnyernie, talán a Natalia Oreiro kivételével minden produkviója minimum jó volt, de többször volt egészen kiváló. Pedig azért kapott övön aluli feladatokat jócskán.
1/10
loma06 2014 okt. 26. - 20:06:05 1/10
(567/1164)
Kökény Attila az egyetlen, aki számomra nézhetõvé teszi a mûsort, nagyon nagy figura! :)
1/10
loma06 2014 okt. 26. - 20:00:14 1/10
(566/1164)
Elég durva volt...
8/10
Semprini 2014 okt. 26. - 19:33:07 8/10
(565/1164)
Hát ez a Macskaduett valami egészen vérlázítóan minõsíthetetlenül pocsék volt! Pál Dénes se volt jó, se maszkban, se hangban nem is hasonlított Hofira, de amit Koós mûvelt, az elképesztõ volt. Gyakorlatilag egyfolytában csak bakizott, elfelejtett belépni, mást énekelt, stb. Ezt így nem lett volna szabad színpadra engedni.