mulao 2013 okt. 13. - 17:31:46
(85/1165)
Egy tornász vb-n (vagy bármilyen pontozással történõ sportágban) hozzáértõ zsûri van, és a gyakorlatoknak vannak bizonyos szabályai. Ez viszint mindnekinek más tetszik elven mûködõ mûsor, pont, mint mondjuk egy szépségversenynél.
filoszemitabéla 2013 okt. 13. - 17:13:10
(84/1165)
A tornász VB sem objektív. Orr is a zsûri dönt. Tiszta helyzet az úszásban, futásban, kajak-kenuban, evezésben van.
Különösen akkor nehéz az objektív döntés, ha a zsûri inkompetens idiótákból áll.
mulao 2013 okt. 13. - 16:11:56
(83/1165)
Nem sokat hallottam abból, amit a zsûri mondott, de sajnos ez a mûsor se éppen egy tornász vb, ahol igazi szakmaisággal ellehetne dönteni ki mennyire volt jó, mindnekinek más produkció fog tetszeni.
filoszemitabéla 2013 okt. 13. - 14:19:12
(82/1165)
Az egy világszám...
8/10
Semprini 2013 okt. 13. - 11:12:28 8/10
(81/1165)
A zsûri egyáltalán nem kellene, vagy nem ezek. Hajós minden megszólalása nagyképû, flegma és ellenszenves volt, Lakatos Márk túl komolyan veszi saját magát, ugyanakkor sosem szóél hozzá érdemben, Majka még ebbõl a hihetetlen sz@rul összeválogatott zsûribõl is eszméletlen mennyire kilóg, (az sem teljesen világos, hogy miért doktorozzák, vett magának valahol egy diplomát?) Claudiának meg inkább a mûsort kéne vezetnie a borzalmasan rossz Friderikusz helyett.
Ez a mûsor csak és KIZÁRÓLAG a fellépõktõl jó, márpedig azok kevés kivétellel (Delhusa, Puskás, Soma) nem voltak rosszak, Feke, Bereczki és Biga meg egyenesen szenzációsak voltak, és Nika is aranyos volt Beyoncé-ra sminkelve.
Kíváncsi leszek, ha már a versenyzõk fele kiesik, akkor mindenki kettõt fog majd énekelni, vagy annyival rövidebb lesz a mûsor, netán annyival több reklám és indokolatlan idõhúzás lesz majd benne?...
teardrops 2013 okt. 13. - 10:55:00
(80/1165)
Vártam, mert alapból jó az ötlet és kíváncsi voltam, mit hoznak ki belõle.
Tetszett!:-) Sõt, Delhusa kivételével minden produkció jó volt, sõt, voltak kiemelkedõk és egy tökéletes.:-)
(4) szóval, jó ez a mûsor!

Kivéve, hogy Majoros doktor egyáltalán nem kellene, Friderikusz pedig mintha elfelejtett volna mûsort vezetni (= a "ráeröltetett" szöveg nem neki való).
offtopic
robicsek2 2013 okt. 13. - 10:37:08
(79/1165)
:D
robicsek2 2013 okt. 13. - 10:33:50
(78/1165)
Senki nem mondta, hogy nem írhatód le a véleményed, de pont ugyanazt szajkóztad mint a "szakmailag rátermett" zsûri.
mulao 2013 okt. 13. - 09:45:09
(77/1165)
Korábban írtam, hogy nem láttam az egész mûsort, Puskás produkcióját is utólag néztem vissza. Nem tudom hogyan váleményezte a zsûri, vagy milyen bejátszás volt a fellépése elõtt. Így viszont meggondolatlanság volt a hozzászólásom, csupán az õszinte meglátásomat írtam le. De bocsánatot kérek, úgylátom semmit nem lehet leírni ezen a fórumon anélkül, hogy abban valaki valami hibát ne keressen.
olahmiki1959 2013 okt. 13. - 09:20:48
(76/1165)
Szerintem õ Szandit Mandival keveri.:DDD
Tudod, mint a filmben: Ismeri a szandi-mandit?...
Hát õ nem ismeri annyira, meg össze is lehet õket keverni ebben a nagy rohanásban...:DDD
robicsek2 2013 okt. 13. - 08:59:37
(75/1165)
Szerintem valakivel kevered Szandit. Sók fiatal nõ szeretne ugyanolyan bomba formában maradni mint õ.
offtopic
sofi 72 2013 okt. 13. - 08:59:18 Előzmény olahmiki1959
(74/1165)
Köszönöm a kritikát a mûsorról. Élvezet volt olvasni a tulajdonképpen kendõzetlen, de végig a jó modort figyelembe vevõ észrevételeidet, véleményedet. Nagyon jól szórakoztam rajta!
Sõt, tulajdonképpen röhögõgörcsöt kaptam a legtöbb jelzõdön! :DDDDDD

Ezért jó ez a fórum. Legtöbbször itt szembesülök vele, hogy milyen mûsorok is mennek a televízióban, és a profi, minden részletre kiterjedõ kommentek csak megerõsítenek abban, hogy milyen jól is teszem, hogy nem nézem õket... ;)

(nem tévedés, nem ámítás, ugyanezt az "üzenetet" mindkettõtöknek szántam. :DDD
robicsek2 2013 okt. 13. - 08:56:57
(73/1165)
"Mivel egyszerre volt férfinak és nõnek öltözve."

Te mond úgyanazt a müsórt nézted ? Nem kell ennyire inni a zsûri szavait. Világosan lehetett tudni hogy be lesz öltözve, mert elõtte mutatták a klippet amin Freddie Mercury ugyanazt csinálta ugyanúgy volt felöltözve.
Annyi volt a különbség hogy Mercury kisportoltabb, mint vézna Petike. És nem annyira férfias.
Namármost, hogy a rákba várnak el olyat amit nem lehet megtenni. Nem lesz valakibõl színészkedéssel sem Alfa him. Mert ha azt játszotta volna el akkor az inkább szánalmas lett volna. Amúgy meg bele tett egy pár saját mozdulatot is hogy kihasználja a rendelkezésére álló teret. ( Érdekes modon kula majka másik énekesnél ezt pont pozitívumként hozta fel. ) Amúgy más az ha valakinek egy nõt kel eljátszani, és más az ha valakinek egy nõi ruhába bujt férfit.
Amúgy megvagyok róla gyõzõdve hogy eleve ki volt adva hogy neki ezt a klippet kell lemásolnia. Nem ö akarta a nõi ruhákat.

AZ a vicces hogy pont én védem aki nem igazán bírom a gyereket. De azt látom hogy elég köcsög mondón leszavazták.
offtopic
sofi 72 2013 okt. 13. - 08:56:56 Előzmény filoszemitabéla
(72/1165)
Köszönöm a kritikát a mûsorról. Élvezet volt olvasni a tulajdonképpen kendõzetlen, de végig a jó modort figyelembe vevõ észrevételeidet, véleményedet. Nagyon jól szórakoztam rajta!
Sõt, tulajdonképpen röhögõgörcsöt kaptam a legtöbb jelzõdön! :DDDDDD

Ezért jó ez a fórum. Legtöbbször itt szembesülök vele, hogy milyen mûsorok is mennek a televízióban, és a profi, minden részletre kiterjedõ kommentek csak megerõsítenek abban, hogy milyen jól is teszem, hogy nem nézem õket... ;)
fo.ma 2013 okt. 13. - 08:10:28
(71/1165)
A pontozásról én azt gondolom, hogy az ilyen betelefonálós mûsorokban néhány versenyzõt szerkesztõi utasításra pontoznak le, ami aztán egy csomó embert annyira feldühít, hogy még az is küld egy SMS-t a lepontozott énekesre, akinek amúgy esze ágában sem lenne. Még a mûsor elején nekem is átfutott az agyamon, h 'vajon ki az az idióta, aki erre egy fillért is hajlandó költeni'? Aztán már a második versenyzõnél (BIGA) kinyílt a bicska a zsebemben, amiért a tehetségtelen, tohonya Sománál kevesebb pontokat kapott, hogy dobtam neki egy SMS-t. :) Aztán kapcsoltam, hogy nem igaz, h a zsûri - akármilyen dilettáns is - ne látta volna a kiugró különbséget Biga javára, nem! ezt direkt csinálják pont azért, hogy ezzel buzdítsák szavazásra a népet.
fo.ma 2013 okt. 13. - 07:53:49 Előzmény olahmiki1959
(70/1165)
Soma nemhogy "alig tudta tartani a tempót", hanem végig le volt maradva a zenétõl. Borzasztóan zavaró volt! Egyszerûen nem értem, ez a nõ hogy tudott élvonalbeli celeb lenni! Ronda, közönséges, fahangú, idegesítõ egy IZÉ!
mulao 2013 okt. 12. - 23:54:16
(69/1165)
Azt hiszem a mûsorban az lesz a nehéz, hogy ne menjen át paródiába az utánzás. Inkább megidézni, tisztelegni akarnak, semmint kifigurázni ezeket az énekeseket. Puskás Petit talán azért pontozták le, mert nála kétes volt, hogy ez utánzás vagy inkább paródia kategória. (Mivel egyszerre volt férfinak és nõnek öltözve.) Meg ahogy elnézem próbálják egy-egy jellegzetes momentuban visszaadni a legendás énekeseket (pl Whitney Houston a Több, mint testõrbõl.)
10/10
stenmore 2013 okt. 12. - 23:39:09 10/10 Előzmény olahmiki1959
(68/1165)
Hát Szandival elég nehéz lehetett volna felidézni a sexbomba cserhátit hizsen én pl már régebben láttam ,és kifejezetten megdöbbentem hogy hogy összeaszott és megöregedett Szandi,úgyhogy adta magát az öreg Cserháti karaktere.Ami cserhátit illeti ponthogy a második korszakára érett be ahangja és bár volt egy handykepje a szõke babához képest mégis sokkal érzelemgazdagabb lett az elõadásmódja.Azaz ha lemezei között kell választani ,akkor nem kétséges hogy a második virágzása volt anyerõ.
Egyébként szandi profin próbálta hozni a hangját ,nem is rosszul,bár az erdeti általában mindig jobb ,kivéve pély barnát,ahol Biga jobb volt.
10/10
stenmore 2013 okt. 12. - 23:32:15 10/10 Előzmény fo.ma
(67/1165)
Egyetértek, messze jobb mûsor mint pl az Xfaktor.
10/10
stenmore 2013 okt. 12. - 23:27:26 10/10
(66/1165)
Méltánylandó hogy a Tv2 egy új variációt próbál ezzel amûsorral és nem a végtelenségig nyúz egyet mint az RTL az Xfaktort pl.A mûsor nem is rossz ,sõt kifejezetten szórakoztató.az viszont zavaró hogyha nem veszi komolyan magát.rangsort próbál állítani,elég képlékeny kritériumok alapján(hang vagy smink stb)és ugyanakkor Hajós meg bohóckodik hogy "azért adok nyolcat mert nem volt jó",a jóknak meg egyformán 7-et ad mintha direkt szarna az egész pontozásra.A kiesõ Delhusa igen jól énekelt pl,sokkal jobban mint Soma,akinek nem tudom miért kell mindenhol ott lennie ,akárcsak a bögyös Claudiának.Lehet valami góré az RTl ben szereti a csöcsös nõket?Majka egy nagypofájú proli,a lakatos Márk ez meg ki ,azon kívül hogy lerí róla hogy meleg?