Keresztes³ovag 2016 okt. 23. - 20:11:35
(925/1165)
Andrét megint szívatják, hogy direkt egy buzit kellett megszemélyesítenie. Tényleg nagyon alázzák az elejétõl kezdve.
Keresztes³ovag 2016 okt. 23. - 20:09:31
(924/1165)
erre a verébre már lusták voltak maszkot készíteni. Szégyen...
southwind 2016 okt. 23. - 18:57:23
(923/1165)
EZ a mûmájer ábel mit keres itt? kinek a macája, hogy így betuszkolják most mindenhová ezt a tehetségtelen ripacsot?
whitedoor41 2016 okt. 21. - 07:10:40
(922/1165)
Valaki elmondaná ez hogyan mûködik, mit jelent? Honnan van Murinak 25, míg Radicsnak csak 10 pontja?
tortura 2016 okt. 18. - 20:15:37
(921/1165)
Ez azért érdekes, amit írsz, mert gyakorlatilag - nemcsak szerintem - Bereczki is "véleményes" e tekintetben....
Sõt, a legelsõ szériában - mikor még Bereczki versenyzett, nem zsûrizett - Lakatos Márk volt az egyik ítész. Akkor csak nem bunkóztak.
Keresztes³ovag 2016 okt. 18. - 19:03:41
(920/1165)
Keresztes³ovag 2016 okt. 18. - 19:02:03
(919/1165)
én is sajnálom amikor azért hozzák direkt kellemetlen helyzetbe a zsûritagok, mert hatalmas nagy buzi. És a Clau is volt már bunkó vele ezt illetõen.
Én szurkolok hogy André nyerjen, de erre nem sok esélyt látok, amikor ilyenek mint Veréb Tamás, mindig hozzáillõ stílusú feladatot (Bruno Mars, Timberlake) kapnak, amibõl könnyû jót kihozni, és így nyeretik meg vele a versenyt.
kaboca12 2016 okt. 18. - 17:09:32
(918/1165)
Egyetértek! Szerintem sem olyan rossz André, mint ahogy többen írják. Bevallom, én bírom és szerintem meg is birkózik hétrõl hétre a faladattal. Néha jobban, néha rosszabbul éppen ugyanúgy, mint mások. Még mindig jobban, mint mondjuk Nagy Adri. És igen, valóban próbálják alázni. Én Majkát is kedvelem (úgy látszik teljesen ellentétes oldalon állok a többséggel :D ), de a múltkor tényleg bunkó volt, mikor megkérdezte Andrét, hogy mit húzogat? Engem rohadtul nem érdekel, hogy valaki meleg-e vagy sem addig, amíg azt diszkréten csinálja és ez a kérdés olyan lealacsonyító volt, hogy mindenki azt gondolta, hogy éppen azt csinálja André, mint amire Majka célzott. Szerencsétlen André pedig még majdhogynem bocsánatot kért, magyarázkodott. Abban a pillanatban sajnáltam.
Keresztes³ovag 2016 okt. 18. - 16:06:21
(917/1165)
erõs fajgyûlöletet érzek nálad a homár pajtikkal kapcsolatban. Igaz, hogy jó dolog nevetni rajtuk és megalázni õket (mint ahogy Andrét szívatják, hogy mindig nõi énekes bõrébe bujtatják, mert tudják hogy egy homi :D) De amikor valamit letesznek az asztalra, mint elõadó, akkor azt el kell ismerni. És az André az aki mindig igyekszik az eredeti elõadó akcentusait / hangi adottságait leutánozni. Úgyhogy az eddigiek alapján õ érdemelné a gyõzelmet.
filoszemitabélus 2016 okt. 17. - 16:53:33
(916/1165)
Mitõl lenne a szakmaiság? Zeneakadémia helyett az Élet iskoláját járta ki és lett belõle egy igazi dörzsölt simlis. Nagyon gyorsan tud beszélni, idõegység alatt lehetõleg rendkívül sok baromságot. Botrány, hogy egy ilyen figurát képernyõre engednek és eljátszhatja a zenekritikus szerepét.
kaboca12 2016 okt. 17. - 16:39:46
(915/1165)
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, mert én szívbõl örültem, hogy Gigi végre távozott. :) Bár való igaz, hogy Nagy Adri hozzá képest harmat gyenge és szegénykém még ugrálva örül a dicséretnek... na mindegy. Szóval az elõzõ évadban sokaknak az volt a baja, hogy Tóth Gabi bármit énekelt Tóth Gabis maradt, hát sajnos nekem ugyanez volt a véleményem Gigirõl. Bármit csinált, bármilyen elõadót és dalt kapott, hiába csuktam be a szemem csak Gigit hallottam. Azt az idétlen levegõvételét és még lehet, hogy nem is ez irritál benne, de olyan akcentusa van szegénykének, mintha nem magyar ember volna. Lehet, hogy énekelni tud (bár szerintem csak visít, de ez a szubjektív véleményem) de tisztán beszélnie sem ártana megtanulni. Ettõl függetlenül azt is elismerem, ha valaki valamiben jó és Giginél kifejezetten tetszett az elõzõ adásban nyújtott teljesítménye. Véleményem szerint nekem a hangjához mérten az a kategória állt hozzá a legközelebb. Máskor nekem sajnos olyan az énekstílusa, mintha beakarná kebelezni az egész világot. :)
Ábel Anita nekem sem tetszett, pedig õt viszonylag kedvelem. És nem gondoltam volna, hogy ezt valaha leírom, de nekem hiányzott onnan Claudia. Pedig õ is idegesített az állandó "én azt gondolom" szövegével. De az biztos, hogy neki a nevetés tényleg a szívébõl jött (innen látva) és a "poénjai" is spontán jöttek.
Innentõl nekem lényegében mindegy, hogy ki nyeri meg, mert a szereplõk közül tényleg annyira vegyesen teljesítenek hétrõl hétre, hogy az, aki a múlt héten tökre tetszett, az tegnap nem alkotott semmi maradandót számomra. Ami még feltûnt, hogy az ismert elõadóktól is pont a semmilyen dalaikat veszik elõ és lapossá teszik az egész mûsort.
tortura 2016 okt. 17. - 16:22:32
(914/1165)
Ja, még egy téma, félig OFF.
Az OK, hogy Klau elköszönt, nagyon aranyos volt a kis búcsúzó videójában, tényleg a legjobbakat neki. Nem lepett meg az sem, hogy Ábel Anita került a helyére, mikor a TV2 szerzõdtette, valahol éreztem, hogy a Klau-féle vonalat akarják vele továbbvinni (ehhez jó apropó volt Klaudia terhessége).
De túl erõteljesnek és hosszadalmasnak éreztem a "bemutatását". Túl sokat foglalkoztak vele idõben is meg mélységben is. Nem a versenyzõkrõl kéne hogy szóljon a mûsor?
Szerintem ebben a - számára elsõ - részben eléggé gyenge volt Anita. Mosolyog 32 foggal bele a kamerába, próbál humoros lenni, nagyokat kacag (saját magán), de nekem valahogy olyan erõltetett ez az egész. Klaudia õszintébb volt, legalábbis el tudta velem hitetni, hogy belülrõl jön minden, amit mond. Szerintem Anita beleesik abba a hibába, amibe nem kéne: utánozni akarja Klaudiát. Ami - szerintem - lehetetlen vállalkozás.
8/10
Semprini 2016 okt. 17. - 16:21:29 8/10
(913/1165)
Én nem látok semmiféle fejlõdést, végig ugyanazon a fejhangon vonyít (talán egy kivétel volt). Ugyanezt csinálta már a Csillag születik-ben, sem hangban, sem technikába, sem pedig elõadóként nincs itt fejlõdés. Nyomják és pont. Még a legnekivalóbb feladatban, Honthy Hannaként se volt jó, a saját hangján elvisította a dalt, pont a Honthy-ság hiányzott belõle, a jellegzetes honthys szín, az összetévesztehetetlen manírok.
Csepregiként hiteles volt - túlságosan is.
tortura 2016 okt. 17. - 16:16:31
(912/1165)
Egyetértek. Innentõl kezdve elég keserû lesz a szám íze, ugyanis nálam Radics Gigi volt a titkos favorit, nagyon drukkoltam neki, hogy nyerje meg. Ehhez képest Nagy Adri megy tovább.... ehhh. Annyira semmilyen, hogy már nem is emlékszem rá, milyen volt. Meg Muri Enikõ, õ a másik nálam, akit már rég kiejtettem volna. Ehhez képest megszórták 40 ponttal. Akár Gigi helyett, akár a pici lány helyett (Orsi). Azt meg még most sem tudom elhinni, hogy Király Lindát az elején kiejtették... Igaz, hangszál- vagy torokgyulladása volt, lehet az is, hogy megkönnyebbülés volt neki a kiesés. Mindenesetre õt nagyon sajnáltam, szeretem a hangját.
Igen, igazad van, bárkivel ki lehet szúrni sajnos. Tök szar produkciókra szórták a max. pontszámot, ha Bereczki riszálni tudta magát rá, mert tetszett neki az eredeti dal. Ha valaki meg kap egy noname énekest, az úgy járhat, mint most Gigi. Nekem se volt halvány lila segédfogalmam sem az eredeti elõadóról. Viszont Gigi hétrõl-hétre hatalmasat alakított. Ezek után már csak Lilla marad, akinek õszintén tudok drukkolni.
Valaki említette Andrét. Én is úgy vagyok vele, hogy kissé irritál a srác, de azt el kell ismerni, amilyen halványan indított, egyre jobb teljesítményt nyújt.
Keresztes³ovag 2016 okt. 17. - 15:59:18
(911/1165)
én is hányok ettõl homoparádétól, de el kell ismerni, Andrea egyre jobban teljesít. A legnagyobb fejlõdést õ mutatja.
akác41 2016 okt. 17. - 12:33:36
(910/1165)
A kiesési sorrend igazságtalanságával, Orsi és Gigi méltatlan kiesésével messzemenõen egyetértek,mert õk értéket képviseltek, úgy, ahogy számomra Kocsis Tibor is. Nyilván Pavarotti nehéz feladat, nagy kihívás, de szeretném, ha megérintene az elõadás. Majd meghalljuk,meglátjuk!
8/10
Semprini 2016 okt. 17. - 12:17:15 8/10
(909/1165)
Jó, persze, kevertem a Star Academy-vel, ott adnak 25 pontokat.
Castia 2016 okt. 17. - 12:11:12
(908/1165)
Vicces lenne ha 100 pontot kapna, mert 40 a maximum.
8/10
Semprini 2016 okt. 17. - 11:45:04 8/10
(907/1165)
Valóban volt egy-két jó produkciója Kocsisnak (a kedvencem tõle a Demjén volt, de még az is messze volt a Bereczkiétõl), de összességében nem ájultam el. Pavarottival pedig szinte garantáltan be fog fürdeni (akárcsak Feke Pali korábban), az egy könnyûzenei énekes számára megoldhatatlan feladat (sõt még egy operistának is az lenne, hacsak már eleve nem hasonlít a hangszíne a Pavarottiéhoz!) Mivel azonban a zsûri többnyire messze túlértékeli, ráadásul nyilván nincs fülük a klasszikus technikához, könnyen kaphat rá 100 pontot (de ne legyen igazam!)
Ez a széria egyébként feltûnõen gyengébb, mint az elsõ három, és ami még rosszabb: nagyon nem jó sorrendben esnek ki az emberek. Kozma Orsit és Radics Gigit simán a TOP5-be vártam volna, de Király Lindát is nagyon hamar kiszórták, a szerintem leggyengébb láncszem, Vásáry André pedig még mindig versenyben van és egyre jön föl, számomra érthetetlen módon.
akác41 2016 okt. 17. - 11:27:58
(906/1165)
Számomra a Kocsis Tibor tejesítménye volt egyenletesen jó. idõnként a legjobb. Értem ezalatt a hangot, az apró kidolgozott modulatokat, a mozgást, a reppelést is beleértve, egem mindig szórakoztatott, mert tehetségesnek tartom. Adrit szintén kedvelem, de Fenyõ. és a Bangó M. szerintem inkább groteszkre sikerült, mint jóra, de ez talám nem csak az õ hibája. Azt meg nem tudom elfogadni kritikaként, hogy Kocsist túlértékelik, lásd a Szeptember c. számot, ahol kapta a nyolcakat, utána meg szórták a tizeseket, vagy a Demjént, amiben szerintem nagyon jó volt, vagy azt,hogy idõnként hallottam Kocsis Tibort. Volt, ahol idõnként hallottam csak az eredeti elõadó hangját, vagy idõnként sem. Persze tárgyilagosan nehéz megnyilvánulni, hiszen szimpátia, és az érzelem befolyásolja az értékítéletet. Minden esetre várom Pavarottit, és szorítok, hogy sikerüljön.