napraforgó 2014 nov. 26. - 11:39:21
(2692/2772)
Sajnos a Duna csak hetente adja, pedig jó lenne ha minden hétköznap lenne.
10/10
DarkGirl 2014 nov. 26. - 09:51:20 10/10
(2691/2772)
Én is örülök neki,hogy újraindult a sorozat az elejétõl az egyik kedvencem. Sok részt az elejébõl én is vagy nem láttam,vagy már nem emlékszem rá úgyhogy most majd bepótolom kedd esténként. :)
Nekem Marc & Niki a kedvencem.
napraforgó 2014 nov. 26. - 07:25:43
(2690/2772)
Örülök, hogy elõlrõl kezdik a sorozatot. Az elsõ részeket vagy nem láttam, vagy már rendesen elfelejtettem.
Hány felügyelõ is volt a gazdája Rexnek 4-5, vagy 6?

Na és hány "Rex"-et fogyasztott el a 16 évad? Mert ilyen hosszú életû csodakutya nincs is...
Nem beszélve arról, hogy sokszor látni, hogy Rex foltjai nem pont ugyanott vannak, sem a pofáján, sem a hátán...

Az biztos, hogy itt nem 7, hanem 16 bõrt is lehúztak a csodakutyáról....
10/10
syuzi 2014 nov. 23. - 14:39:24 10/10
(2689/2772)
Nekem is Rivera és terzani voltak a kedvenceim
ezt a Jégkorzskos részt nem igazán értettem
nekem nem szimpi az új felügyelõ, meg nem is igazán értettem hogy Rex Rómában a sori címe a fõcímben meg németül volt írva
Várom már én is a 17-18 évadot:)
Nightspeed 2014 nov. 20. - 15:44:05
(2688/2772)
Felõlem bemásolhatod!
Viszont ha személyesebb elküldheted privát üzenetben is :)
eztasorozatotszeretem 2014 nov. 19. - 18:41:42
(2687/2772)
Akkor megelègszem jövõre a 17.èvaddal is :P
Jah nem volt annyira rossz a mai rèsz,sajna tegnap csak az éjszakai ismètlèsböl kb az elsõ 10percet lâttam..Terzani üdvözletèt küldi Monterossoval:D
No meg Rexet..aztán Monte el is tûnt..?:O
De ellenszenves volt a bajszos rendõr..
Ha bemásolnèk ide egy olasz pár soros szöveget,le tudnád nekem fordítani mi van benne?:))
A webfordîtó egy nagy nulla..
Nightspeed 2014 nov. 19. - 17:55:38
(2686/2772)
Amikor azt írtam, hogy talán tavasszal vagy nyáron levetíthetik a 18. évadot, akkor arra gondoltam, hogy az olaszoknál :)
Habár már volt arra példa, hogy hamarabb láthattuk az új részeket, mint az olaszok :D
Ami az olasz nyelvtant illeti; részemrõl könnyen ráállt az agyam :D viszont objektív szemmel szerintem nehéz, mint az össze többi nyelv esetében, de semmi sem lehetetlen :D
Jó volt a mai rész! ;)
eztasorozatotszeretem 2014 nov. 19. - 14:56:08
(2685/2772)
Juhè,de menõ lenne,ha levetítenèk jövõre a 17-18 èvadot..:)))
Már nem igen emlèkszem,hogy volt a kínais rèsz..:)
Olyan jó neked,hogy beszèlsz olaszul..èn nèmetet tanultam xd
De csak alapfokon beszèltem max ès rengeteget felejtettem:((
Ñagyon nehéz az olasz?Néztem neten a nyelvtanjât,igen nehèznek láttam.
Nightspeed 2014 nov. 19. - 12:00:38 Előzmény eztasorozatotszeretem
(2684/2772)
Igen, úgy tudom, hogy készül a 18. évad, amit valószínûleg tavasszal vagy nyáron adhatnak le.
Tanultam olaszul, és bevallom õszintén, mióta olaszul van sokkal kedvezõbb számomra, mivel németül meg nem tudok. :-)
Abban a részben Monterosso csak azt fordította le, amit a kínai mondott az anyanyelvén! Viszont ahogy elõbb is írtam, amit már olaszul mondott, nem szinkronizálták le. De mindegy én értettem úgyis :-)
eztasorozatotszeretem 2014 nov. 18. - 21:05:42
(2683/2772)
Köszönöm az információkat! :))
Pedig nagyon szeretném,ha levetítenék a 17. évadot is :)) Azt nem lehet tudni,lesz-é 18.évad?(vagy azt forgatják most)? :)
Azért is imádom a filmet,mert van benne humor is no meg a kutyus..:D Jó volt a krokodilos is :D meg a vidámparkos:D
No meg a jóképû Davide és Terzani XD
Am te beszélsz valamennyire olaszul? :)
Petterson 2014 nov. 18. - 19:44:17
(2682/2772)
Pedig le lett fordítva, csak nem írták ki, hanem Montereszto mondta, hogy mit mond a kínai.
Nightspeed 2014 nov. 18. - 08:36:01 Előzmény eztasorozatotszeretem
(2681/2772)
Igen napjainkban is forgatják a sorozatot Terzanival :)
Szerintem nem vették meg a 17. évadot, de ebben már nem vagyok biztos :/
Ami engem illet, én a három olasz felügyelõ közül Davide Rivera volt az, akit a legjobban kedveltem :) habár a többivel sincs bajom :)

Nem tudom ki követte figyelemmel a tegnap leadott Darabokban (A pezzi) címû epizódot? Volt benne egy hatalmas baki, nem a film részérõl hanem a szinkron részérõl; amikor az öreg kínai felhívja az "ügyvédjét", és Terzani megkérdezi mire jutott, akkor nem szinkronizálták le amit válaszolt -_-
Aki nem értette volt, akkor én most fordítom; "Avvocato venire qui subito" vagyis "Ügyvéd jönni ide azonnal"
Ne essen félreértés én jól fordítottam, ugyanis a kínai törte az olasz nyelvet...
eztasorozatotszeretem 2014 nov. 16. - 18:51:42
(2680/2772)
Sorozatfüggõ:nincs mit,örülök h tudtam segíteni..

Háát,halljátok..
Ahan,hallottam róla,hogy nov25 az elsõ résztõl újra kezdi a Duna tv..igazság szerint anno néztem Rex felügyelõt,mindegyik gazdival láttam részeket,de össze vissza,nem úgy,hogy végig néztem az elsõ résztõl az utolsóig.
Mivel nem vagyok nagy tv nézõ pár 1-2 jó sorozatot nézek meg kézilabda forma1 pl.
Most is csak kapcsolgattam a tvt,mikor megláttam h van Rex Rómában,én most a Davides részek második felénél kapcsolódtam be,de anno láttam pár Lorenzos részt is..ezért is zavaros most picit nekem...
Nagyon sajnálom,hogy vége lesz,hiányozni fog:(((De egyáltalán megvettük a 17.évadot?Vagy ezután fogják?Egyáltalán mennyi évados?Még forgatják a filmet?
Meg olyan rossz,h mindig másik felügyelõ van:( Nektek szimpatikus Terzani?
Darrel B. Mays 2014 nov. 16. - 16:46:01
(2679/2772)
Igen, sajnos vége. Mivel a Duna TV-n november 25-én az elsõ résztõl hetente újraindul,nem hiszem,hogy amíg azt be nem fejezik,lesznek új részek. Amíg a 170 részt levetítik,kb. 2017-ig fog tartani, de ne legyen igazam!
Utoljára ilyen heti vetítéssel a TV2 próbálkozott 2005-2007-ig, persze akkor csak az osztrák részek voltak...
Az sem tartott valami kevés ideig.

De elõre szólok (SPOILER!!) , hogy egy borzasztó nagy katyvasszal ér véget. Ha olvastad az epizódismertetõt, Rexi drágánk most kivételesen az olasz-osztrák határnál, Meranoban kap egy gazdát összesen 1 (nálunk kettészakítva 2) rész erejéig, akinek "Brandtner" lesz a hangja...
(Viczián Ottó)
Ez gyakorlatilag-ha jól tudom- világpremier, mert eddig bizony sehol sem ment... De az M1 nem is nagyon harangozza be,Terzani is egészen el lett titkolva nálunk. Szerintem a fantasztikus menedzsmentnek köszönhetõen élnek hazánkban olyan emberek is,akik azt hiszik, hogy a 12.évad után nincs szinkron :)

A Rex most tart...hanyadik csatornájánál is a Duna TV-vel?! TV2, Story4, Story 5, M1, AXN White, AXN, és Duna TV.
A felújított,16:9-es változatban (AXN-es vetítések a 6.évad közepéig) az RTL csoport is megvehetné, ha már a Knight Ridert valahogyan adják a Cool TV-n (és Rexszel együtt mindkettõ a TV2-n ment kb. 10 évig.) Ha elkezdeném pl. a Knight Rider helyén,legalább lenne valami értelmes azokon a "szennytévéken" a '90-es évek-beli Gálvölgyi show-k (amikor még tényleg humoros volt,bár azért nem érte el a korábbi színvonalat már) huszadszori ismétlése mellet :)
(Aki szereti ezeket a mûsorokat, amik ott mennek, attól elnézést kérek persze.)

A képen a 16.évad 11-12.részének fõnökével látható Rex :)
Sorozatfüggõ 2014 nov. 16. - 15:04:33
(2678/2772)
Köszönöm az infót, némileg megnyugtatott, hogy Davidét legalább nem "halasztották meg".
Nightspeed 2014 nov. 15. - 18:01:12
(2677/2772)
Igen éppen ezért lenne jó, ha az olasz vetítési sorrendet tartanák be - mint írtam :)
Úgy tûnik a következõ évadot már nem szinkronizálták le :/
eztasorozatotszeretem 2014 nov. 15. - 17:00:38
(2676/2772)
Davidevel nem történt semmi,nem halt meg csak úgy eltûnt mint a kámfor
jaa,akkor az az újságíró nõ volt...én meg csodálkoztam,mi lett azzal az újságíró nõvel,akivel lefeküdt..ez számomra érthetetlen volt...
csak kár h vége lesz 19.én :((
10/10
Tilla 2014 nov. 14. - 21:52:28 10/10
(2675/2772)
Sõt, az sem baj, ha marad a német juhászkutya, hiszen Kántor, Rin Tin Tin, vagy Kelly is filmsztár volt, nem Rex az elsõ ezen a pályán. Csak más nevet kell találni... :-)
Sorozatfüggõ 2014 nov. 14. - 20:11:03
(2674/2772)
Kedves Rex rajongók!
Kérem, ha valaki tud válaszolni, tegye meg!!
Azt szeretném tudni, hogyan ért véget Davide és Rex kapcsolata. Azt a részt láttam utoljára, amikor Rexet elrabolták, de Davide megtalálta. A következõ volt az utolsó rész, sajnos nem tudtam megnézni, és látom, hogy a folytatásban már Terzaninak hívják Rex gazdáját. Szépen kérem, ha valaki tudja, írja le nekem, mi történt Davidéval! Elõre is köszönöm!!!!
Nightspeed 2014 nov. 14. - 17:46:59
(2673/2772)
Nah itt még nagyon adja :D