malvinkicska 2015 máj. 05. - 14:48:26
(260/600)
Ahogy nézem úgy látom Liliana még Rebecan is túl tesz ennek már egy egész gép park van ez aztán nem válogatós, mindegy fiatal középkorú, idõsebb csak nadrág legyen rajta, ennek a csûrje nagy befogadó képességû. Sorozatban ritkán láttam ilyen férget, mint ez a felfújt pocok, ennek talán még az agya is szilikon, ennek a sorozatnak vége többet soha nem nézek olyan sorozatot amibe ez a nõ lesz biztos.Az ördögöt elfogták, csak azért árulta el, hogy az õ terve sikerüljön, remélem nem fog, az a másik rabló Gaston, is most azért fél, azt szitává kellene lõni.
9/10
suxel 2015 máj. 05. - 13:35:08 9/10
(259/600)
A TM-nak ez a sorozata az Argossal készül együttmûködésben, és bár a Telemundo sem riad vissza az ilyesmitõl, de az Argosra szerintem méginkább jellemzõ a kendõzetlenség, kegyetlenkedés. Õk egyébként sok olyan sorozatot gyártanak, amihez pl. a mexikói korrupcióhoz, felsõ körök sötét bugyraihoz, napi szinten felmerülõ problémákkal: emberkereskedelem, prostítúcióval vannak kapcsolatban és a legrealisztikusabban õk szoktak sorozatokat alkotni. Na ezekbõl a sorozatokból nem szoktunk mi kapni, nem emlékszem olyan sorozatra, ami színtisztán Argosos készítésû volt a magyar televíziózás törénetében. Vagyis volt: valamikor a Cinemaxon futott a Capadocia, amiben a fõ helyszín egy mexikói nõi börtön volt, és ott mutatta be az életet, igaz az szerializált sorozat volt. Ezeket csak mind azért hoztam el, mert valószínûleg az Argosos közremûködésnek tudható be ez a 3 nyilvános kivégzés: a védett tanú, Gustavo Millan és Gastón Gordillo. A Telemundonál több esetben láthattunk már kínzást (pl: Második esély: utolsó részek Valeria vs Marcia) , de ezekre a nyilvános kivégzésekre nem emlékszek, hogy jellemzõek lettek volna a stúdióra. Még mielõtt valaki félreértelmezné valaki a realisztikusságot, véletlenül sem erre a sorozatra értettem, mert az nem itt kezdõdik, hanem inkább egy igazi drogbárót próbáltak megjeleníteni benne, és ennek része ez a kegyetlenkedés (amit én nem preferálok, csak megjegyzem megint), mint pl Trevino Morales a közismert drogbáró, aki állítólag olajoshordóban sütötte meg az ellenségeit.

SPOILER
Több ilyen kegyetlenkedés már nem lesz a sorozatban, ez volt az utolsó. Talán azért is, mert a sorozatot áttették Amerikában este 9-rõl egy órával korábbra este 8-ra.
Igen, Evaristo látta Genarot és beszélni fog. De sajnos Genaro minden részben szerepelni fog beleértve az utolsót is, innentõl kezdve bujkálni fog, szökésben lesz, de továbbra is a pocok szövetségeseként. Nem moccan mellõle.
Alicante 2015 máj. 05. - 13:05:50
(258/600)
Egyre jobban eldurvulnak ezek a szappanoperák az idõ elõrehaladtával. Eddig még nõ nem ölt ilyen drasztikusan mint a pocok, az Örökségben az Úrnõ párnával fojtotta meg áldozatát, de itt teljes erõvel belevágja Liliana a kést szerencsétlen Gastonba...és ömlik a vér mindenhol. Kezdem azt hinni, hogy a f.könyvíró egy abberált személyiség, mert a levágott fejet még el is küldi Danielnek.

Borzasztó az a tudat, hogy az ártatlan szenved meg mindenért, a gonoszok meg a sorozat végéig gyilkolásznak természetesen büntetlenül. Ez a Daniel inkább utcaseprõnek való!!!
Genaro mikor fog lebukni? Talán akkor mikor Evaristo magához tér?
malvinkicska 2015 máj. 04. - 17:41:32
(257/600)
köszi szépen kijavítottál pedig el szoktam olvasni mielõtt, elküldöm, de olyan pipa lettem a mik történtek, most nem tettem, valóban csak elírás.
9/10
suxel 2015 máj. 04. - 17:07:54 9/10
(256/600)
David? Gondolom itt félregépeltél valamit, nem? Daniel akart, ugye lenni? Van olyan, hogy megtréfálja a klaviatúra, nem azt írja, amit gondol. :)
Teljesen jogos egyébként a felvetésed Zsarukomával szemben, én ezt már eredetiben nézéskor is az elsõ részek óta szajkóztam. De valami nem változik: a zsaruk minden sorozatban nyomingerek.
10/10
levyrronifan 2015 máj. 04. - 16:58:09 10/10
(255/600)
milyen David???
malvinkicska 2015 máj. 04. - 14:47:03
(254/600)
Gyomor forgató mocskos az a pocok képû Lilana amit követ Luciaval az már nem sok, rengeteg, jobb lett volna ha hallgatna, mint lovalja a családot. aztán ezt a fej levágást is unom már minden sorozatban elsütik, nem tudnak túl lépni rajta. Aztán ott van Gaston Pablo észleli, hogy nincs sehol mikor baj van, Szerintem itt hülyére vették Davidot, hogy nem tud kinyomozni semmit.
kikelet54 2015 máj. 02. - 07:40:44
(253/600)
Köszi.
10/10
levyrronifan 2015 máj. 01. - 19:45:28 10/10
(252/600)
talan ez a hét volt a sorozatban a idohuzás erre en is emlekszek osztan utana mar végre ujra beindul a sztory
9/10
suxel 2015 máj. 01. - 18:29:02 9/10
(251/600)
120 részes a sorozat, de itthon lehet 121 lesz, mert a 120. rész 90 perces.
kikelet54 2015 máj. 01. - 18:06:56
(250/600)
Azon én is csodálkoztam, hogy Daniel felfedte Pablót, de utána hivatalosan is bemutatta a rendõrségen. Tényleg sokat foglalkoznak a halálozással és a temetéssel, valóban csak idõhúzás. Pl.: Amparo virasztása. Nekem most úgy tûnik, hogy nem haladnak sehova a történések. Olyannyira, hogy bealudtam a mai részen.
Egyébként hány részes ez a sorozat? Nem találom sehol.
9/10
suxel 2015 máj. 01. - 17:17:06 9/10
(249/600)
Te a pockot utálod nagyon, én meg azt a Genarot. Milyen gusztustalanul tud az vigyorogni. Tovább kellene annak a rohadéknak vágni a szája szélénél, hogy igazi Joker mosolya legyen. De utálom, bizisten!
malvinkicska 2015 máj. 01. - 15:42:06
(248/600)
Lehet én már néha kukacos vagyok, de annyi mindent megértem láttam olvastam néztem, mikor hülyére vesznek azért haragszom, mert a T-s sorozatok sokat romlottak, vagy csak nekem az is lehet. A mondva csinált sztoriktól ki vagyok akadva fõleg meg akkor mikor értek is hozzá. Ma megvertek és egy hét múlva leszek kék, Lucia mikor látta már a dolgokat és ezután fog bûnhõdni na ne.
9/10
suxel 2015 máj. 01. - 14:58:34 9/10
(247/600)
Malvin azt jól látod, hogy idõhúzás jellege van. Többen vetették fel premier idején, hogy nagyon sok idõ telik el Lucia ártatlan bûnhõdése és Cesar halála között. Míg ezt a hasonló elemet a La patronában (Az örökség) már elkezdték a 23. résznél, addig itt csak az 52-nél vágnak bele. Engem az zavart, hogy valaki meghalt és temették és azzal mentek el a részek, meg az elején a kínzások nem tetszettek. Kezdõdött Cesarral, 16-ban meghalt, temették 21. rész körül. Jött Amparo nõvér, az meghalt a 41 részben és temették a 44-ben. És még hamarosan lesz egy újabb áldozat, mondjuk õt nem fogják a nézõk siratni. És megint csak temetés lesz a vége részekkel késõbb.
malvinkicska 2015 máj. 01. - 14:42:44
(246/600)
A mai részben voltak mondva csinált dolgok, pl mikor leütötte az õrzõ rendõrt, aztán ördög bement ahhoz a szemetes ládához, a kórházba, senki nem figyel semmit akkor, hogy akarja Daniel elfogni. Nem ragozom de nekem sok rész csak idõ húzás, biztos lesznek jobb részek remélem.
9/10
suxel 2015 máj. 01. - 14:27:10 9/10
(245/600)
Apró figyelmetlenség: 44. rész Vicky és Octavio is borozgatnak az étteremben, holott szerintem ki se szolgálnák õket. :D

Gastón mire számolt, amikor megkereste Chelot és Vickyt. Pedig azt hittem Consuelo fog hamarabb segítõ kezet nyújtani. Szenzációs volt az a mondata, amikor az anyja kérdésére, hogy mitõl ilyen boldog a következõt felelte: Minden disznót elér egyszer a levágás ideje. :D :D

Helena meg kezdi a hülyeségeit. Még mielõtt nem tudta, hogy Pablo rendõr, maffiózósegédnek gondolta: talán Radames nem is olyan gonosz? Megfordul a fejében lehet vissza kellene menni hozzá. Elvált és a gyerek is nála, most meg visszamenne, elfelejtette a veréseket? És miután kiderül, hogy Pablo zsaru: még akkor sem kell neki. Abszolút nem értem meg. Nem csodálkozok, hogy Chelo és Lucha is furán néztek testvérükre.
9/10
suxel 2015 máj. 01. - 13:20:45 9/10
(244/600)
Amúgy csak engem idegesített fel, hogy képes volt Zsarukoma Lilynek elmondani, hogy Pablo beépített rendõr? Olyan inkompetens az egész.
9/10
suxel 2015 máj. 01. - 12:30:43 9/10 Előzmény levyrronifan
(243/600)
Bocsánatot én kérek. Vannak néha hangulatingadozásaim, amikor semmiségeken is felkapom a vizet és elõbb írok, mint kétszer végiggondolnám. Elég stresszes idõszakot tudok magam mögött és ennek volt az oka, hogy modortalanabbul válaszoltam/kérdeztem vissza a kelleténél. Minden embernek akadnak negatív tulajdonságai, én sem vagyok egy kalkuttai teréz anya. Néha elfelejtek visszavenni az indulatosságomból, ha nagyobb nyomás nehezedik rám.

Amúgy nekem fel sem tûnt eredetiben nézéskor, hogy az Alejandro nevû gyilkossági nyomozó már a 42. részben felbukkan. Na õ itt lesz most már a sorozat végéig. :) Mondjuk a 42-es rész az, ahonnét elkezdtem tekerni és nem néztem meg minden epizódot percrõl percre idõhiány miatt. Csak a fõbb összekötõ kapocsokat követtem már inkább és bíztam egy magyar premierben.
10/10
levyrronifan 2015 ápr. 30. - 19:01:06 10/10
(242/600)
jaaaj bocsi már tudom...ma kicsit sok volt a munkába :D osztan félre neztem...már értem :D
9/10
suxel 2015 ápr. 30. - 17:14:55 9/10
(241/600)
a 3 ??? Vajon mit köszönhettem meg? Nem igaz, hogy nem vetted a lapot.