malvinkicska 2015 máj. 22. - 20:05:07
(340/600)
Mindig akad egy jó lelkû ember akiért nézzem tovább, most te is írod érdemes a másik fórum társam is erõt ad nézzem tovább, nagyon szeretem Luciat az, az Aracelyt, és erõt veszek magamon, hogy még is.
malvinkicska 2015 máj. 22. - 19:20:29
(339/600)
Az ördögöt Gabriel Porras alakítja, sok sorozatban láttam, és elkönyveltem az õ egyéniségéhez, ezek a drog bárós szerepek illenek , eddig nem csalódtam amit csinál férfi, és még jól is áll neki lehet velem vitázni. A másika pocok nõ és soha nem láttam csak így aljaskodni, nekem egy féreg úgy hozza a képernyõ, még azt is leírom nekem még úgy jön le néha, túl sok is a karaktere. Valahogy végig nézem egy hét és, fordul a kocka remélem.
kikelet54 2015 máj. 22. - 18:00:48
(338/600)
Ne add fel, már eljutottunk a közepéig, innen már kifele haladunk. Különben is nem vagy kíváncsi, hogyan fordul a visszájára Daniel sorsa? Meg hogyan oldják meg, az igazság kiderítését?
No meg jön az Ördög, majd felkavarja az állóvizet. Igaz, hogy nem egy matyóhímzés, de most ez jól jön Luchanak a késõbbiekben. Félre ne értsetek, nem vagyok az Ördöggel, utálom nagyon a kegyetlenségei miatt.
10/10
levyrronifan 2015 máj. 22. - 17:40:02 10/10
(337/600)
arran em gondoltok netántalán nincs e lefizetve a bíro? :-) amugy meg Daniel mar hetfon szex kozben ott hagyja Lilianat...es lassacskán kezd eszhez térni majd es birosag is lesz meg :-) de mar tobbet nem arulok el...az biztos nem ajanlon abba hagyni most lesz igazan jó :-)
malvinkicska 2015 máj. 22. - 16:22:26
(336/600)
Annak örülök más is, úgy látja, mint én hülyére veszik a nézõt, 20 évet nem dobálnak csak úgy mobil telefonon készített fényképre el vannak ezek varázsolva, igazi nyomozás aprólékos sok mindenre kiterjedõ, és megfontolt tapasztalt emberek vezetik a nyomozást, nem ilyen agyatlan Daniel, és szinte bizonyíték híján elítélik. Lehet jobban tettem volna, ha abba hagyom , mit a többit.
Alicante 2015 máj. 22. - 15:54:15
(335/600)
A pocok és Daniel egyformán aljasok, megérdemlik egymást. Érzéketlen barmok, Daniel még szemellenzõs is. Sajnáltam a papát és Roxánát, ennyi büntetést kimérni egy rendes családra!?
A bíróság döntésén is kiakadtam. Ha már eldöntötték, hogy Lucia a gyilkos miért nem keresték meg a "bûntársát" aki egy másik pisztolyból az elsõ lövést leadta Cézárra? Carlos vallomását is semmibe vették, helyette hittek az öregnek.
Minket is hülyének hisznek, mert itt semmiféle nyomozás nem volt.
Azt sem értem miért bízták meg Danielt Lucia ügyével, mert itt az elfogultság vádja áll fenn. (Érdekelte is õt, hogy ki hívta fel Deyanirát ha az nem León volt?)
20 év börtön a semmire?...
malvinkicska 2015 máj. 22. - 14:47:08
(334/600)
A mai részbõl úgy jött le Danielt, a farka irányítja esze semmi az tuti, liliana szót sem érdemel, annyira jellemtelen, össze fekszik mindenkivel. Roxanat sajnálom az utcán fog kikötni, ezek a barmok miatt. A tárgyalás úgy zajlott teljesen hülyének néznek bennünket, azt hiszik a ma embere nem tudja mi a vád és egyebek, szóval ez gyenge elégséges a bírónak, meg a tisztes társaságának.Ez a sorozat messze nem olyan, mint a régi telemundos sorozatok ez számomra csak utánzat.
malvinkicska 2015 máj. 22. - 11:00:32
(333/600)
Nekem az lenne öröm ha a pockot az ördög jól megszívatná, annak is örülök, hogy csak ágyasnak van használva, és az a másik jobbik prosti ha el kezdene beszélni a sok mocskáról, amiért nem tudja kihozni a sittrõl.
kikelet54 2015 máj. 21. - 21:18:05
(332/600)
Nekem úgy tûnt, mintha a bíró már elõre eldöntötte volna Lucia bûnösségét. Ennyire "jól dolgozott" Daniel? Mindenesetre a tárgyaláson se köpni, se nyelni nem tudott, úgy kiosztotta Lucha apja.

Pablót nemsokára felmentik.
10/10
levyrronifan 2015 máj. 21. - 20:59:42 10/10
(331/600)
es utana lesz mikor viszater addigra Daniel is mar kevesbe hiszi hogy Lucha bunos
malvinkicska 2015 máj. 21. - 19:31:57 Előzmény Patrona
(330/600)
Az elõzetesben azt olvastam az ördög 65-ös részben megszökteti a rabszállító kocsiról, addig sok minden fog történni Luciaval.
Patrona 2015 máj. 21. - 17:19:35
(329/600)
Mikor/hanyadik részben derül ki Lucia ártatlansága és,hogy?
malvinkicska 2015 máj. 21. - 14:53:40
(328/600)
Érdekesen zajlanak a tárgyalások, akire ráfogják bûnös az az akkor is ha semmit nem csinált, itt a példa. Az nagyon tetszett, mikor Lucia apja megmondta neki, egy semmire való, nem rendõr, az öreg a pockot is elküldte hazulról. Az észrevette, valamit csinálta agyerekkel azért fél ennyire a kislány, azon csodálkozom most még az anyjuk is Lucia mellet volt. Octavio egy minõsíthetetlen aljas kis féreg, az volt az is lesz. Carlos az orvos is az igazat mondta és annak sem hisznek. Pablo sorsa mi lesz várom, mert ezek a balfékektõl jó nem várható. Radames csak némult volna meg, meg ne tudna verekedni.
malvinkicska 2015 máj. 20. - 15:42:53 Előzmény kikelet54
(327/600)
A mai részben is az a kis púpkötél Octavio, mit követett a kis csajjal, egy szemét láda jól írta elõzõleg Suxel, de nagyon igaza volt, olyan mint az alkoholista anyja, aki hagyja, hogy szegény Pablo szenvedjen amit el sem követett. Elena is rossz irányba változik annak is kezdenek elmenni otthonnan. Daniel amit követ Luciaval, még az ügyvédnõ is sokallta, az is egy húgy agyú barom. Liliana ahogy viselkedik régen a Rákóczi téren jobb érzelmû nõk voltak, szerintem az élvezi, hogy így megalázza Luciat. Az tetszik hogy megszökött az ördög, legalább félelembe tartja a díszes társaságot, ott nem volt olyan nagy legény, csak Luciaval szemét.
kikelet54 2015 máj. 19. - 17:09:10
(326/600)
Egy nõ számára nincs nagyobb megalázás, mint szerelem helyett csak használják. Hát Pocok is így járt, bõghet, neki sem árt. Mindenesetre undorító dolgot csinált Daniel, remélem a falba veri a fejét, ha kiderül az igazság.
Szegény Abel, még mindig nem tudja mi van vele, nem meri bevallani még saját magának sem a valódi érzéseit.
Pablót én is sajnálom, õ a legjobb fej.
malvinkicska 2015 máj. 19. - 15:53:57
(325/600)
Aki jó érzelmû ebben a sorozatban annak bûnhõdni kell,most Pablona sor, már az Elena esze is elmenõbe, úgy látom, az sem hisz P-nek. Vici anyja jól fogadta nagymama lesz. Liliana, hogy régen erre vágyott, hogy Daniel lefeküdjön vele, de nem tudom elhinni, valaki egy nagy szerelmen, ilyen hamar túl teszi magát, szerintem dacból feküdt le vele, igaz a pocok, észlelte is a dolgokat. Amit a kislánnyal csinál a pocok, feltudnám érte akasztani lábbal.Az iker száll miért kellet bele nem tudom, ezt nagyon sokszor elsütik, szerintem nem nagy az értelme.
kikelet54 2015 máj. 18. - 22:42:05
(324/600)
Tudom, tudom....
9/10
suxel 2015 máj. 18. - 21:51:03 9/10
(323/600)
Vicky és Octavio nem egyszer voltak egyutt, ok nem biztos elsore talaltak be. Ok a felelotlen kamaszok, akiknel elmaradt a felvilagositas.
Alicante 2015 máj. 18. - 21:34:18
(322/600)
Itt is az van, hogy egyszeri együttlét miatt mindketten teherbe esnek. Ezt is már elsütötték már egy párszor. Octavió is ugyanolyan szemellenzõs mint Daniel, de mit vártunk tõle?
9/10
suxel 2015 máj. 18. - 20:53:53 9/10
(321/600)
Lucianak nem lehet gyereke, mert miutan terhesen hasba lottek, kivettek a mehet is. Ez nem egy Salvador Mejia sorozat, ahol termeszetfeletti csodak tortennek.

Octavio viselkedeseben inkabb Danielre hasonlit, mint az apjara. Mondjuk ennek a sracnak.en a voselkedeset az eleje ota nwm szerettem.