compactegon 2015 máj. 04. - 21:06:13
(2413/4273)
Tüzelj Brunei :D
10/10
lizbell 2015 máj. 04. - 20:02:06 10/10
(2412/4273)
Ez nem semmi! Köszönjük! :)
10/10
lizbell 2015 máj. 04. - 19:37:37 10/10
(2411/4273)
Dehogyis miattad :)) egy vacak nézettségi vita nem szegi a kedvünket, amúgyis teszek rá magasról! valaki írta itt korábban, hogy elég szomorú, hogy a nézettség határozza meg a mûsorpolitikát! én nem szomorúnak hanem szánalmasnak tartom, hogy nem lehet megtalálni az arany középutat! Nesze neked Macska-Maricruz, ez kell a népnek, akkor nyomjuk ezerrel! Mért van ez így? Nem lehetne hogy fent az okostojások tisztában legyenek azzal, mi az érték, mi a színvonal, és példát, neadjisten új irányt mutassanak??? Könyörgöm tudják már szétválasztani a gagyi meg az igen színvonalas, komoly értékrendeket közvetítõ sorozatokat és támogassák azt is! Tudom, bilibe lóg a kezem! Úgyhogy én továbbra sem gyarapítom a tévénézõk táborát, ha nálam mérnének nagyon rosszul járnának! Mindent megnézek a neten ami érdekel, ami meg nincs szinkronnal, megnézzük a "saját" feliratunkkal és kész! :)
Marianna Turi 2015 máj. 04. - 19:01:50
(2410/4273)
Az igen. Nem gondoltam volna hogy ennyi díjat kapott. Azt tudtam hogy szép számmal, de hogy ennyit. Na most kérdem én mi is a sikersorozat? Amit néz 200.000 Iq gyenge vagy ami ennyi díjjal van tüntetve. És ahogy te is leírtad, én is reménykedem a hogy a tv2 (Legabor véleményre ellenére) levetíti és hisz a nézõiben...
10/10
v.eres 2015 máj. 04. - 18:47:43 10/10
(2409/4273)
Ez szép volt! Gratulálok... Igazad van!!!
Lengabor 2015 máj. 04. - 18:23:36
(2408/4273)
Hát ha ez a sikersorozat, akkor a Barátok közt mi? Ha eladnánk külföldre, de odakint bukna, akkor is sikersorozatként reklámozná a külföldi csatorna? Még a 18-59 évesek körében sem hozott jól, nemhogy a teljes lakosságnál.
A minõség és a nézettség ritkán függ össze. Sajnos. Na jó, egy hét múlva újabb adatok látnak napvilágot, már alig várom. Egyelõre elég a szócséplésbõl, mert unom. Szép hetet mindenkinek!
Lengabor 2015 máj. 04. - 17:39:07
(2407/4273)
Nem vonom kétségbe, hogy jó. Biztos nem véletlenül vannak rajongói. Csak a csatornákat nem érdekli az, hogy mi minõségi és mi nem, egyedül a nézettség izgatja õket.
Ha csak az Éjjel-Nappal Budapest és a Kuzey Güney között lehetne választani, akkor biztos, hogy a török sorozatra esne a választásom. Egyébiránt nem érdekel. Csak azt akartam, hogy döntse romba az ÉNB elsõségét - ehelyett a TV2-t döntötte romba. Vagyis a sorozat ebbõl a szempontból értéktelen. Nem szabadultunk meg az RTL szennyétõl, úgyhogy nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket. Ez az, amit sajnálok.
Én is arra biztatnám az embereket, hogy nézzék, de pont az ellenkezõjét mutatják az adatok. Egyébként ha valami nem teljesít úgy, ahogy elvárják, akkor akár két rész is elég a törléséhez. Erre volt jó példa a másik török sorozat, ami szerintem az RTL-nek is nagy pofára esés volt.
9/10
gabus53 2015 máj. 04. - 17:04:30 9/10
(2406/4273)
Szia lizbell!

Köszönöm a hozzászólásod, már majdnem azt hittem, hogy miattam fagyott le a fórum, de ezek szerint nem. És sajnálom, hogy az elõttem szólóra reagáltam, nem kellet volna.
Most már én is úgy látom, hogy felejtsük el, ahogy a hozzászólásaiba belenéztem, hát nem nem mondanában, hogy egy boldog ember.

Szép napot mindenkinek! :-)
Lengabor 2015 máj. 04. - 16:47:15
(2405/4273)
Majd én eldöntöm, hogy adok-e választ vagy sem. Miért megy még mindig? Jó kérdés. Valószínûleg kivárnak, hátha csoda történik, vagy gondolkoznak, hogy mivel lehetne helyettesíteni.
Hogy lehet nézettséget elvárni? Úgy, ahogy pl. az RTL Klub is elvárja olyan mûsorai esetében, ami kábelcsatornán ment elõször. Például az RTL II-n a Showder Klubot fele annyian sem nézik, mint az RTL Klubon, hiába van ott a premierje. A Glades - Tengerparti gyilkosságok címû sorozat szintén az RTL II-n mutatkozott be, késõbb került csak az RTL Klubra, mégis sokkal több nézõt szerzett magának. Egy országosan fogható csatorna szinte mindig nagyobb nézettséget ér el, mint egy kábelcsatorna. Ezt a sorozatot is többen nézik a TV2-n, mint ahányan a SuperTV2-n nézték, de így is kevés.
"komoly sikere lett volna" Lehet. De az is lehet, hogy nem. Feltételezésekbe nem érdemes bocsátkozni. A Szerelemben, háborúban is bebukott, pedig premier is volt, fõmûsoridõben is ment és mégis leszerepelt. Kifogást és utólagos magyarázatot, "mi lett volna, ha...?" szituációt bármire ki lehet találni. Most ez van.
10/10
lizbell 2015 máj. 04. - 16:28:00 10/10
(2404/4273)
Nem csak tét nélküliek, hanem felesleges is! Egyáltalán mért megy még mindig, mért nem veszik le??? Egyetlen dolgot szeretnék tudni, hogy lehet nézettséget elvárni és mérni egy olyan sorozatnál ami már lement máshol sõt az ismétlése is?
Nagyon melléfogott a csatorna, ha beismeri, ha nem! Nem matinéban kellett volna adni, hanem egybõl így mint most, komoly sikere lett volna, ha nem is az elsõ rész után!
Nem várok választ, költõi kérdés volt!!!!
Lengabor 2015 máj. 04. - 13:57:38
(2403/4273)
Nem hiszem, hogy olyan hangnemben írtam volna, ami minõsíthetetlen lenne. Az, hogy egyesek álomvilágban élnek, a kereskedelmi csatornát hibáztatják a nézõk helyett, kibúvókat és magyarázatokat keresnek a sikertelenségre, megsértõdnek és elmegy a kedvük a fórumozástól, az nehogy már az én hibám legyen. Érthetõen elmondtam, hogy mi van. Gondolom az néhány embernek nehezen emészthetõ, de talán a táblázatos formula átláthatóbb. De mivel van, aki már eljutott odáig, hogy nem kell szinkronos 2. évad, ezért igazából tét nélküliek a nézettségi adatok.
9/10
gabus53 2015 máj. 04. - 13:50:18 9/10
(2402/4273)
Lengabor!

Mindenki leírhatja az igazságot, csak nem mindegy, hogy milyen hangnemben írod!
9/10
gabus53 2015 máj. 04. - 13:47:42 9/10
(2401/4273)
Kedves Fórumtársaim!

Megvan a 18. heti (04.27-05.03) nézettségi adatok 20-as toplistája. Sajnos a Kuzey sorozat nincs benne. Az indulás hetében a 18. volt a listában.

:-(
Lengabor 2015 máj. 04. - 13:41:11
(2400/4273)
http://www.origo.hu/teve/20150504-heti-nezettseg-2015-aprilis-majus.html
A "sikersorozat" olyan sikeres, hogy még a TOP20-as listára sem fért fel. Lehet támadni nyugodtan, de én csak az igazságot írtam le.
10/10
lizbell 2015 máj. 04. - 09:45:11 10/10
(2399/4273)
Huhhh, lassan kirakhatjuk a 18-as karikát! :)))
9/10
gabus53 2015 máj. 04. - 09:32:55 9/10
(2398/4273)
Woooh, egy picit fokoznám még, hogy teljes legyen a sorozat... :-)
malvinkicska 2015 máj. 04. - 08:27:42
(2397/4273)
Igena mai kor már nem az mikor én voltam gyerek de a munkám során sok mindent tanultam és nyugdijas koromra nem olyan vagyok, mint a régebben, én sem gondoltam volna mikor az élet sûrûjében voltam nap, mint, nap, egyetlen szórakozásom, ez lesz, pedig én elég nyitottnak érzem magam, mivel életem nagy részét fiatalok között töltöttem azokkal dolgoztam. Azt nem mondom mindenhez értek de az emberek lelki világa közel áll hozzám, hogy más emberek dolgokról, hogy vélekednek, és mi a meglátásuk. A mai fiatalok között sokan azt hiszik, hogy felettünk eljártak az évek, és nem jó az érték ítéletünk sem de ez nem így van. Annak idején, mi is tettünk sokat az életünk minõségi legyen tanultunk becsületesen dolgoztunk, az embereket tiszteltük, de sajnos ez napjainkban, már nem így van, látjuk mik történek meg, embereket ezreit csapják be.Lehet kicsit sokat írtam de ez ki kívánkozott, senkit nem bántottam csak véleményem írtam le, ahogy én látom, igen nagyon jó ez a fórum , mert a téma is adott a mirõl a sorozat szól.
Bemes 2015 máj. 04. - 07:54:32
(2396/4273)
Sziasztok!

Köszönöm kedves, megértõ szavaitokat. Nekem ez az elsõ fórum amire feljöttem, amikor leálltak az elsõ rész adásával egy-két hétre. Keresgéltem a neten, hogy mi történhetett, így bukkantam rátok. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó kis beszélgetések alakulnak ki.
A tegezésre annyit mondanék, hogy nekem valahogy természetes itt, "egy klubban". Érdekes dolog ez is, a többi hasonló korú biztosan megerõsíti, az ember belül valahogy megáll a korban, néha magunk is rácsodálkozunk ha a gyerekeinkre nézünk, hogy elszállt az idõ. Egyébként egész jó karban vagyok.
malvinkicska 2015 máj. 04. - 07:34:57
(2395/4273)
Olyan jó meglátásaid voltak eddig, miért törõdsz aki ezt nem szeretné, hogy itt, együtt folytassuk. Az igaz nekem is voltak ilyen gondolataim, de át gondoltam és maradtam a fórumon, remélem te is ezt a döntést hozod. A mondás azt tartja egy fecske nem csinál nyarat, és õ egyedül van mi meg többen. Szép hetet neked és írj továbbra is.
malvinkicska 2015 máj. 04. - 07:30:17
(2394/4273)
Szép volt a mai rész Kuzey szüli napja nagyon érdekes lett a facsemete, könnyeket csalt a szemébe, még az eddig konok, Sami is most gyengéd , aranyos volt ahogy gratulált a fiának. A taxis egy üde folt benne kicsit feldobja az amúgy elég komoly dolgokat boncolgató történetet. Baris valami nagyon rossz dologban sántikál hazudik össze, vissza, hogy elrepült közben meg valami, nagy dologra készülhet, a pénz a vagyon teljesen elborította az elméjét, mindenáron, ártani akar.