Bemes 2015 ápr. 21. - 07:21:27
(2113/4273)
Köszönet Gabuséknak. A mai rész nagyon meghatott. Kuzey mennyire várt anyjától akár csak egy szeretetre utaló jelet. De Handan csak magával törõdik, semmit nem jelent neki hogy nem látja többé a fiát. Még Güney is jobban érezte a helyzet súlyát. Handan nem becsüli semmire Kuzeyt,örül hogy megszabadul kedvenc fiával a nyûgtõl.
Mindig is éreztem, hogy Sami jó ember, csak sajnos az õ élete is nagyon kemény volt. Szép volt ez a vallomás a részérõl, nagyon emberi. Szembe tudott nézni , bocsánatot kérni stb.
Én Sami párti vagyok Handannal szemben. Úgy gondolom Handan mérgezte meg a házasságukat, Samit megkérgesítette, õ küzdött a családért. Handan csak akkor érzékenyül el, ha magáról van szó,még Güney esetében is, mert közvetve a saját jólétét félti.
Barisból kitört az állat. Mennyivel különb Saminál? Milyen lenne, ha valamiért is keményen meg kellett volna küzdenie?úgy értem a napi fennmaradásért, és ezért csak morgást kapna?
Az is undorító, ahogy bánnak Burakkal. Barisnak mindig is csak a vagyon számít. Nem hiszem el az érzelmeit, nem sajnálom, olyan mint Handan. Átgázol mindenkin. Tulajdonképpen mi köze neki a Sinaner vagyonhoz? Õ nem a fia Attilának. Az anyja is lelépett, ott hagyta õket Banu összeomlása után. Baris hálátlan, önzõ gazember. Változatlanul azt gondolom, hogy Cemréhez való viszony is csak magáról szól, nem szerelmes.
Semmivel nem finomabb embere a kezdeti Kuzeynál, vagy Saminál. Inkább bûnözõ típusuak, nincs erkölcsi gàt bennük.
malvinkicska 2015 ápr. 21. - 07:18:46
(2112/4273)
Megnéztem gyönyörû volt, mikor beszélgetett apja és fia, elmondta az öreg, miben vétkes, az ember szemébe könnyeket csal, olyan meg hit volt, mikor mondta Kuzey õ érte a magányt választotta az apja. Handan most nagyon örült, hogy kimondták a válást, vajon így lesz mindig.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 20. - 21:44:06 8/10
(2111/4273)
Megnéztem én is a nagy képernyõn egész más azért . Nagyon érdekes , hogy most már mint ismerõsök köszöntek vissza , de mégis élvezhetõ volt. Nem is emlékeztem rá , de Cemre igazán szép itt és mindenki milyen fiatal , még Handan is.
Szóval remélem sokaknak bejön a sorozat és nézni fogják .
Egyébként a kezdéskor a felvezetõ címnél másképp volt megvágva és sokkal érdekesebb újszerûbb volt .
Észrevetted nem volt egy reklám sem . Ezt beszokták dobni az elsõ résznél , de aztán biztosan lesz , mert ugye ez hozza a bevételt a csatornának . Majd elválik a továbbiakban .
malvinkicska 2015 ápr. 20. - 21:08:56
(2110/4273)
Nagyon jó volt látni az eleitõl már sokat felejtett az ember, érdekes, itt Cemre még, egy kis felszolgáló, és mi már ott tartunk Baris felesége.
malvinkicska 2015 ápr. 20. - 20:01:01
(2109/4273)
A másikon fent az új rész de te tudom , most mást nézel, én is késõbb nézem.
malvinkicska 2015 ápr. 20. - 19:58:11
(2108/4273)
Nemsoká kezdõdik én több ismerõsömnek ajánlottam nézzék, mert jó én is oda kapcsolok. Kicsit érdekes lesz, az új nézõk arról fognak írni, mi meg a folytatást, na remélem meg oldódik, ez egy jó csapat.
9/10
gabus53 2015 ápr. 20. - 19:13:42 9/10
(2107/4273)
Kedves Fórumtársaim!

A múlt heti epizód magazinban megjelent egy rövid cikk Kivanc-cal a Kuzey sorozattal kapcsolatban.
Tudjátok, HAMAROSAN!
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 20. - 18:51:46 8/10
(2106/4273)
Szia Malvinka ! Írtam ma 10:14 kor , de elfelejtettem Neked címezni a mondani valómat.
Ki nem hagyok egy részt sem , nekem ez a második évad annyira tetszik , hogy már már mániákusan nem tudok meglenni nélküle.
Annyira jók ezek a színészek és az általuk megformált karakterek nagyon el van találva.
Õszintén én ezeket a mai témáju történeteket , sorozatokat szeretem . A Szulejmán eleinte a érdekelt az más világ , gyönyörû jelmezek ott is remek színészek meg maga a történelem , de annyira elhúzzák és nekem sajnos unalmas már .
Ez a Kuzey megunhatatlan nem tehetek róla .
Egy ismerõsömnek ajánlottam nézze ma , mert még nem látta .
Bemes 2015 ápr. 20. - 18:44:09
(2105/4273)
Nagyon tetszik, hogy így kivesézzük a szereplõket. Nekem még érdekes is , hogy más megvilágításban is látom ,érdekel, hogy a fiatalok hogyan gondolkodnak.

Szerintem generációs szemlélet különbség is van ebben. Változik a világ, és mi is benne. Fiatalon bizonyos szempontból még inkább fehéren-feketén látjuk a dolgokat. Aztán olyan sok történetet lát, hall az ember, saját bõrén tapasztalja meg milyen is az élet. Ezért úgy érzem valahogy elfogadóbbá válunk, megértõbbé.
Itt most magamról beszélek, nehogy megbántsak valakit, lehet hogy másnál ez nem így történt.
Nagyon kiváncsi vagyok pl. Mankos véleményére ahogy alakul a film, és benne Kuzey karaktere.
BMariska52 2015 ápr. 20. - 17:39:46
(2104/4273)
Köszönöm szépen, hogy megnyugtattál! Igazad van, csak nem akartam kellemetlenül érezni magam, ha nem odaillõen szólok hozzá, de tényleg, mi már régebbóta itt vagyunk, és igaz, hogy én újra nézem majd elejétõl, de tényleg nehéz lenne mindenkire tekintettel lenni, valamint semmit nem jelent, ha nézem az elejétõl, mert amit Gabusék felraknak, minden nap alig várom, és ki nem hagynám semmiképp!
BMariska52 2015 ápr. 20. - 17:36:16
(2103/4273)
Hát persze, hogy ugyanúgy tetszik! Már 100-szor leírtam, lehetetlen megúnni! Sokféle zenét szeretek és hallgatok, de ez viszi nálam mostanában a prímet, minden nap meghallgatom, és ezt a variációt szeretem a legjobban, ahogy itt néz a tengerparton Kuzey, elolvadok tõle.
A magyar szöveg, amit Katica írt, CSODÁLATOS!, költõi, gyönyörû, illik a képekhez, azt is naponta elolvasom, mindkettõ már 100 helyre el van mentve.
Köszönet ezerszer mindkettõért! Azt talán mondtam már, ha nem ismerjük meg a török filmeket, nagy veszteség lett volna lemaradni Toygar gyönyörû zenéjérõl (és nekem nem félelmetes a feje!).
BMariska52 2015 ápr. 20. - 16:54:13
(2102/4273)
Hogy Te milyen aranyos vagy! Tûzön-vízen át megvéded a tudod, nekem is kedves Cemrét, mindig találsz magyarázatot a viselkedésére, mint egy jó védõügyvéd, mint egy igazi Édesanya; pedig ma még én is berágtam rá!
BMariska52 2015 ápr. 20. - 16:26:54
(2101/4273)
Én is mindig ezt a féltést-óvást éreztem-láttam Kuzey viselkedésében, mozdulataiban, mikor átöleli, óvja, védi, félti, (már írtam, amit én láttam a klipekben, ha igaz lesz!) és hát nem azzal tesszük ezt, akit nagyon szeretünk, aki fontos nekünk?
Nehéz lesz így írni, hogy most új emberek is bekapcsolódnak majd, akik most kezdik el nézni, bár én is elölrõl kezdem ma. Kérek mindenkit, ne haragudjon, ha rosszul, rossz helyen, szólok hozzá, igyekezni fogok, hogy ez ne forduljon elõ, csak most ez egy fura helyzet. Vagy most újra el kéne kezdeni a "spoiler" használatát? Mit gondoltok, régi, gyakorlott fórumozók?
zandra 2015 ápr. 20. - 14:47:40
(2100/4273)
Ugyanez a véleményem. Elhiszem, hogy Kuzey szereti Cemrét, mégis, a testi vonzódásnak - ami elvileg része a szerelemnek - még a szikráját sem látom rajta. Nem azt mondom, hogy a szex hiányzik a sorozatból, mert nekem egyáltalán nem, hanem, egyszerûen, ahogy mankos is írja az a "bizsergés". Ami érdekes, Barisnál megvolt, aki már-már zavarbaejtõen néz Cemrére (pl. mikor rövid szoknyában beszáll a kocsijába az állásinterjú után, mint valami cukrosbácsi :D) pedig õ fele annyira se szereti, mint Kuzey.

Pl. Van egy jelenet, amikor Kuzey meglátja Cemrét törölközõben. Hát kb. úgy reagál a szeretett nõ látványára mintha egy rokona lenne. Bezzeg, ha Baris látta volna így... :D

Meg lehet ezt magyarázni azzal, hogy Kuzey nagyon is tiszteli Cemrét, azért, de pl. a Seherezádéban, ahogy Onur eszményítette a Sehrezatot, az már nekem volt sok, mégis a túlzó tisztelet ellenére azért látszódott hogy vágyik is rá testileg is. Nos, Kuzeynél ezt nem látom.
zandra 2015 ápr. 20. - 14:27:19
(2099/4273)
SPOILERES
Definiáltad, hogy én meg miért haragszom annyira rá :D Komolyan, ha kicsit is sajnálná Barist vagy tisztelné Kuzey Güney iránti elveit talán még valamennyire együtt is éreznék vele. De hogy még azt a 3 hónapot se bírja ki tetõnvalócsókolódzások, a férje házában való skypolások és a Kuzey iránti futkosások nélkül...

Amúgy megnézem azt a jelenetet az 51. részbõl, amire mondtad, hogy Cemre hajlandó lett volna Barissal... Nem tudom felirattal nézted-e, de én úgy értelmeztem, hogy Cemre attól RETTEGETT(:D) hogy majd közös szobájuk lesz Barissal (mert ugye aznap költöztek be), és amikor mondja neki, hogy az õ szobája a másik irányba van, azért könnyebbül meg. A lánc további viselése is arra enged következtetni hogy nem mondott le annyira Kuzeyrõl a reptér után se:P
zandra 2015 ápr. 20. - 14:08:33
(2098/4273)
Igen, lehet, de akkor meg ez is fura, hogy hogy tud 4 évig együtt lenni valakivel, hogy jegyezheti el magát valakivel, akihez nem vonzódik fizikálisan? És igen, Güneyt se nagyon érdekelte, de szintén fura: tényleg létezik olyan huszonéves férfiember, akinek 4 évig nincsenek igényei? Miközben Banu végig csábítgatta?
Amúgy szerintem Kuzey is hideg ilyen téren, és ez a nevelésükbõl fakadhat. A 49. rész végén beszélnek is errõl Samival, hogy nehéz kimutatni a szeretetüket. Güneynél is ez lehet, leszámítva az apróságot, hogy õ nem igazán szeret senkit. Mégis, én elhiszem, hogy a Cemre iránti érzéseiben volt õszinteség is, vagyis a forgatókönyvírók szerintem ezt akarják sugallni a nagy "Güney szenved" jelenetekkel.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 20. - 13:39:28 10/10
(2097/4273)
Az a helyzet, hogy Kuzey és Cemre között nem hogy szex, de még egy valamire való csók sincs. Picike szájra puszik ilyesmik igen, de más nem nagyon. Szerintem is inkább testvéries Kuzey "szerelme", Cemre érzelmei pedig nekem inkább rajongás, mint szerelem. Viszont lehet, hogy egy ilyen kapcsolatból jobb házasság születik, mint a szenvedélybõl, hiszen az egyszer csak elmúlik. És erre mondhat bárki bármit, ez így van. Ott is csak a szeretet, a tisztelet marad. Kuzey és Cemre kapcsolata a szeretetrõl és a másik állandó féltésérõl szól. Félteni csak azt tudom, aki igazán fontos nekem. És a féltés nem múlik el, mint a szerelem.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 20. - 13:30:11 10/10 Előzmény Bemes
(2096/4273)
Szia Bemes!
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen megválaszoltad! :)
malvinkicska 2015 ápr. 20. - 12:09:49
(2095/4273)
Biztos nézted de nem írtál semmit, most már annyira ki van vesézve Cemre viselkedése, nem nagyon van hozzá fûzni való, az fura amit csinált.
9/10
gabus53 2015 ápr. 20. - 11:59:23 9/10
(2094/4273)
Köszönöm szépen. :-)