8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 15:27:23 8/10
(2313/4273)
Szia Gabus !

Most futottam át a Gecce.com magazin oldalát arról ír a Kurt Seyitet az Egyesült Államokban is fõ mûsoridõben adják majd .
Plakátokon hírdetik Los Angelesben és Miamiban , fotón is látni .
Ha érdekel olvasd el a cikket .

További szép napot Neked :)
malvinkicska 2015 ápr. 30. - 15:16:20
(2312/4273)
Elvagyok foglalva a fiam disznót vágott hûtõbe, kevesebbet gépezek egy kicsit.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 15:07:57 8/10
(2311/4273)
Ma este nézem meg Gabus videóját , majd utána írok .

Addig is szép napot Neked és mindenkinek :)
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 15:05:14 8/10
(2310/4273)
A beszólásokkal nem foglalkozunk , megnéztem a delikvens egyéb kommenteit , hát........egyébként mindig férfi aki negatívan beszólogat . Nézzék inkább a focit :P
Sajnos tegnap már a tv2-s résznél 2 reklám blokk is volt . Viszont ott is már kezd a drámai vonulat kirajzolódni , hátha többen nézik illetve nem adják fel .
Tegnap a fodrásznál várakozás közben a kiskegyed újságot lapozgatva abban is hirdeti a sorozatot a tv2 .
Két ismerõsömet is telefon beszélgetésnél " rázavartam " a sorozatra , nem is tudtak róla .
Két helyen - sokszor három helyen is nézem , de a youtub-n és egyéb török csatornákon is vannak rendszeres sorozataim amit nézek folyamatosan hétrõl hétre .
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 14:01:39 9/10
(2309/4273)
Így igaz, nekem is sokkal jobban tetszik eredeti nyelven. :-)
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 13:59:38 9/10
(2308/4273)
Igazad van, csak nem veszik észre, hogy mennyire ártalmasak ezek a sorozatok a fiatal korosztálynak már most (az egész hozzáállásuk, a tiszteletlenség, stb.).
Sokat tanulhatnának ebbõl a sorozatból a tisztességrõl, helytállásról, szeretetrõl, stb.

Na sebaj, este folyt.köv... :-)
malvinkicska 2015 ápr. 30. - 13:26:30
(2307/4273)
Gabukám é téged nagyon tisztelek ismeretlenül, de nem érdemel szót sem az egész a mai fiatalok a szenyen szocializálódnak , pl éjjel nappal bp, aztán való világ, kukac evés, stb. Rendes tv játékok szellemi vetélkedõk , valami érdekes dolog amire a mûveltebb réteg is vevõ volna az magas fán terem. A sorozatot mi szeretjük nézzük van mondani valója nem trágárságokkal teli, és kész. akinek nem tetszik kapcsoljon el nézze abunkókat, az adózó állam polgárok pénzén, más vért izzad azok meg fajtalankodnak felelõsség, nincs rajtuk. Tudom mit beszélek 34 évig egy munkahelyen dolgoztam ezt csinálják utánam, ebbõl 22 évig vezetõ beosztásom volt, nem a dicsekedõ blúzom van rajtam , de most már nálam betelt a pohár ezzel a sok szenny mûsor méltatásával.
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 13:03:50 9/10
(2306/4273)
Kedves Fórumtársaim!

Megvannak az április 28-i nézettségi adatok, sajnos az elsõ napi szinten (04.20) van a nézettség, bár a közönségarányt kibõvítették (18-59 célcsoport).

Szép napot mindenkinek :-)
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 13:00:45 9/10
(2305/4273)
Itt nem az istenítésrõl van szó, hanem arról, hogy van végre egy olyan sorozat, amelyet én is és még sokan mások szívesen néznek, mert nem azokról az ingyenélõkrõl szól, akik nem akarnak dolgozni, csak megélni a médiából. Én nem vagyok kíváncsi mindennap arra, hogy ki hogyan részegedik le, a mai napon kivel mikor k...l, már elnézést és hányszor vetkõzik le, a kiabálásról nem is beszélve. És meg kell, hogy mondjam a fiatalok körében is egyre több panaszt hallok arra, hogy elegük van ezekbõl a szenny mûsorokból.
Az is közrejátszik ennél a sorozatnál, hogy teljesen más a török kultúra és szokások, valószínûleg a fiataloknak ez túl maradi.

És ha olyan rossz lenne ez a sorozat, akkor nem kapott volna díjakat - és hozzá kell tennem, nem csak Törökországban. Csak úgy mellékesen, ha jól tudom, Irwin Shaw Gazdag ember, szegény ember c. regénye alapján készült.

Mondj nekem 3 olyan magyar sorozatot, amely valaha! is kapott volna díjat. Vagy beszéljünk a Zsaruk c. sorozatról, amit már levettek mûsorról? Vagy beszéljünk a Kasza c. mûsorról, amit a SuperTV2-rõl áttettek az anyacsatornára, mert a kutya sem nézte?
És ha jól látom, lassan hasonló nézettsége lesz, mint a Kuzey sorozatnak, vagyis akkor nem is olyan rossz ez a török sorozat.

És ha annyira rossz lenne ez a sorozat, akkor nem néztem volna már meg a 2. évadot törökül, angol felirattal, borzalmas magyar felirattal, és most tökéletes magyar felirattal.

Természetesen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése, de én még mindig szívesebben nézek olyan mûsort, amelyre még 5-10 év múlva is emlékezni fogok.

Szép napot :-)
medvegyev 2015 ápr. 30. - 12:27:48
(2304/4273)
Nem a vásárlási kedv csökken, hanem 50 fölött az ember már nem fog lemondani a megszokott márkáról. Ennyi. De tök mindegy, mert teljes lakosságban is pocsék a nézettség.

"Elég lehangoló a 4.6 %-os nézettség és elképzelhetõ a tv2 berág és leveszi a képernyõrõl ."

Nem elképzelhetõ, hanem biztos. A kérdés csak az, hogy már jövõ héten, vagy kap még egy-két hetet a mûsor.

És ezen nem kell kiakadni. Mert lehet, hogy olyasmi kerül a helyére, ami sokkal több embert érdekel, ergó a nézõkért lesz a csere. Az nem érv, hogy sokan nézik így is, hiszen minden bukást sokan néznek, több tízezren, több szézezren. Az sok ember.

És az sem okos dolog, ha csak azért, mert mások az õ kedvencét nem nézik, az ember azokat szidalmazza, akik más néznek. Mert aki ezt a sorozatot szereti, annak is van olyan sorozata, amit nem néz és zseniálisnak tartana. Ha nézné. Attól, hogy valaki nem tudja, hogy ez kellhet neki, még nem lesz ****.

A TV2 megpróbálta. Kevés volt a nézõ ismét. Ez nem véletlen. Lehet másokban keresni a hibát, de csak a sorozatban érdemes. Még a legpocsékabb sorozatnak is vannak azt istenítõ rajongói, jóval többen, mint amennyi komment van ebben a fórumban.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 30. - 11:25:28 10/10
(2303/4273)
Ez az egyik része, hogy miért csak a 18-49 korosztályt nézik? A másik pedig, hogy ha jól értelmeztem, akkor 1120 családnál van mérõ (de cáfoljatok meg, ha tévedek). Ez elenyészõ Magyarország lakosságához képest. Tehát ami érdekes, hogy hiába nézem én, mi, rohadtul nem számít sehol.
Szomorú viszont, hogy az az 1120 mégis nagy szám ahhoz képest, hogy a szennyre mennyi vevõ van. :( Nem is volna bajom akkor, ha azok, akiket celebeknek titulálnak esetleg tanult, értelmes emberek lennének, de általában a botrányaikról híres embereket dobják be mûsorvezetõnek, fõszereplõnek. Itt tisztelet a kivételnek! Aki meg éveket tanult érte, azt semmibe veszik, nem tud érvényesülni. Valamelyik este belecsöppentem az Éden éjjelbe. Egy Cintiának nevezett rút, csúnya nõ vezette a mûsort Berki Krisztiánnal, akinek a neve mellé még a diktátor szót is oda biggyeszteték. Az a nõ amellett, hogy hogy volt felöltözve, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni, mert olyan beszédhibája van, hogy nekem alig volt érthetõ. És az a baj, hogy ez kell a népnek, hiszen ha megnézzük a mûsorújságot, akkor délben, délután, este és éjjel is ez a mûsor megy.
malvinkicska 2015 ápr. 30. - 08:06:30
(2302/4273)
Ahogy nézem minden nap meglepnek, nem értem most már, miért ment Cemre feleségül Barishoz, ha ennyire nem szereti, miért nem várt, játszadoznak egymás érzésével. Gülten is hibás szerintem benne , mert annyira akarta óvni a lányát, rosszat tett vele, most már nehezen tudja jóvá tenni. Güney nagyon irigy ember, nem akarja elfogadni másnak, is van agya ép gondolata az üzletrõl, nem csak neki. Cemre jól képen vágta a kis japán kakast, mikor mondta mindig szereti, Handan meg hallotta. A látottak lapján sok gondolat felmerül az emberben egy nõ kegyeiért ennyi férfi esedezik, vagy csak játszadoznak egymás érzelmeivel, különleges Cemre is benne, most egy határozatlan tébolyult valaki, nem tudja merre van arccal.
Bemes 2015 ápr. 30. - 05:54:07
(2301/4273)
Idõnként vannak itt beszólások nekünk, akik szeretjük ezt a filmet. Mi késztethet valakit arra, hogy egy általa utált sorozatot nézzen, aztán feljöjjön ide a fórumra és beszólogasson, megsértsen másokat? Ez betegség, normális ember ilyet nem csinál. Ezért nem is hiszem el, hogy ennyien lennének, inkább hogy ugyanaz az illetõ más nevek alatt.

A nézettséggel kapcsolatosan nem hiszem el, hogy ilyen filmre nem lenne igèny. Azt igen, hogy hosszú évek alatt sikerült tömegeket leszoktatni a komolyabb témájú filmekrõl. Megváltozott a társadalom is, az ebben a filmben taglalt erkölcsi dilemmák sokak számára úgy tûnik màr nem is érthetõ.( lásd beszólogatók)
Ennek ellenére nehezen tudom elképzelni, hogy a nézõk zöme inkább nézi az unásig ismételt sorozatokat, mint egy újat. Mert a csatornákon ugyanazokat ismételgetik különbözõ idõpontokban.
Én már ott tartok, hogy a híradón kívül ritkán találok magamnak valamit amit megnézek.
Megfigyelhetõ, hogy a kereskedelmi csatornákon, de már sajnos a Jakupcsek mûsorában is milyen gyakran szerepelnek ugyanazok. Mintha lenne a vezetésnek egy 50 fõs listája, akiket el kell látnia pénzzel, szerepeltetnie kell.
Egyébként a közszolgálati TV sem akar minõségi szórakoztatást nyújtani, õk is a filmmúzeumi régiségeket és egyéb szappanoperákat adják.
Drágák lehetnek a filmek, a reklámból származó pénz kell a csatornák dolgozóinak és annak a kb. ötven embernek.
Szóval hála Gabuséknak, és tanuljunk törökül.
9/10
gabus53 2015 ápr. 29. - 21:45:04 9/10
(2300/4273)
Szia Malvinkicska!
Szerintem is ez nagyon jó, hogy megint írnak róla, talán ez hozzásegít ahhoz, hogy jobban rácuppanjanak a sorozatra.
Szép estét :-)
malvinkicska 2015 ápr. 29. - 21:35:13
(2299/4273)
Aranyos vagy nekem is hozta a postás, mert nekem jár, az Epizód az az elsõ megnézem, meg is lepõdtem mert már most második alakalommal írnak Kivancról persze én ennek nagyon örülök, sok mással együtt, fõleg itt veletek .
9/10
gabus53 2015 ápr. 29. - 21:27:24 9/10
(2298/4273)
Kedves Fórumtársak!

Azok kedvéért, akinek nincs FB hozzáférésük---
Az Epizód Magazin mai számában egy újabb cikk jelent meg Kivancról, amelyet teljes egészében itt olvashattok:

---------------------------------

Féltem, hogy meggyûlölnek a nézõk

Kivanc a nálunk is nagy sikerrel vetített Tiltott szerelemmel robbant be igazán a köztudatba, s Törökországban is ez a széria emelte õt a legnagyobb sztárok közé. Kis túlzással azt is mondhatjuk, lényegében mindent ennek a sorozatnak köszönhet. Éppen ezért meglepõ, hogy Kivanc évekkel késõbb elárulta, nagyon komolyan gondolkodott azon, visszautasítja a szerepet, annak ellenére, hogy korábban mindent megtett azért, õ játszhassa el Belhült.
„Azt persze már a kezdet kezdetén tudtam, hogy a Tiltott szerelem egy nagyon jó és nézett sorozat lehet, hiszen remek volt a forgatókönyv és nagyszerû színészgárda állt össze - kezdte Kivanc. - így természetesen rettentõen büszke voltam magamra, amikor kiderült, hogy a több jelölt közül engem választottak ki Belhül Hazendar szerepére. Aztán az örömöm¬be egy kis ürüm vegyült. Pontosabban elkezdtem félni ettõl a karaktertõl. Egy barátom ugyanis felhívta rá a figyelme¬met, ez a szerep akár tönkre is teheti a karrieremet."

Rájött, veszélyes vizekre evez

Kivanc elmesélte, elõször csak nevetett, s nem értette, mi lehetne a probléma Belhüllel. Ám az ismerõse igen hamar ráébresztette a szerep kockázatosságára. „Egy európai országban talán furcsának tûnhetett volna az érvelése, de tudni kell, hogy Törökországban mások az erkölcsök, nagyon erõsek az iszlám gyökerek. A barátom szépen elmagyarázta, a sorozatban Belhül nem tesz mást, mint hogy megpróbálja elvenni egy másik ember feleségét. Ami mifelénk az egyik legnagyobb bûnnek számít. Az pedig csak „hab a tortán", hogy ez a másik férfi történetesen az apja. Persze elõször megpró¬báltam védekezni, s védeni Belhült. Azzal érveltem, ez egyáltalán nem rendkívüli, hiszen mindketten láttunk, tapasztaltunk már hasonlót a környezetünkben. Ama barátom arra is rámutatott, hogy ezekben az esetekben soha senki nem áll a csábító mellé. Az ilyen embereket Törökországban sokszor kiközösítik, megvetik."
Kivancnak tehát mérlegelnie kellett, mennyit hajlandó kockáztatni. A karrierje még éppen hogy csak beindult. Nem lett volna jó, ha egy olyan szereppel azonosítják, amit a nézõk esetleg tényleg meggyûlölnek. „Komoly vívódásokkal teli napok következtek. Tudtam, hamar kell döntésre jutnom, mert nem haragíthattam magamra a tévéstúdiót sem. Végül elhatároztam, vállalom a kockázatot, s a szerepemben megpróbálom megmutatni nem csak Belhül érzelmeit, hanem a motivációját is. Azt, hogy miért nem tud ellenállni Bihternek. És azzal együtt, hogy megsérti, sõt tulajdonképpen elárulja a nevelõapját, más tekintetben mégiscsak azt az utat járja be, amit kijelölt számára a sors."
Ma már persze tudjuk, hogy Kivanc jó döntést hozott, mert az aggodalmai ellenére, nem csak a sorozat aratott zajos sikert, de õt magát is rendkívüli módon megszerették a nézõk. (Aligha¬nem tényleg sikerült neki megmutatnia Belhül emberi oldalát.) És persze a szakma is újabb ajánlatokkal halmozta el. Ezt bizonyítja két további fõszerepe, a Kuzey Güneyben, s A szerelemben háborúban címû sorozatban.
-Palánki Rita-

Kuzeytõl már nem tartott

Kivanc elárulta a Kuzey Güney címszerepétõl már egyáltalán nem tartott, sõt ki-fejezetten élvezte, hogy egy igazi macsó bõrébe bújhat bele. Noha hozzátette azt is, leginkább az inspirálta Kuzey megformálásánál, hogy a zord és kemény külsõ mellett az érzelmes oldalát is ki kellett bontania a karakterének.

---------------------------------

További szép estét mindenkinek!
hanguktaekwondooo 2015 ápr. 29. - 13:02:50
(2297/4273)
elég alacsonyan, hússzinten rezegnek ezek az álmodozók
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 29. - 12:25:21 8/10
(2296/4273)
Pontosan ez a cél agyatlan fiatalokat embereket akar ez a társadalom . Addig se gondolkodjanak nézzék a sok szemetet .
A tv2 is színvonalon aluli , begyûjti a sok gané mûsorokat .
Csak olvastam a friderikusznak van valami mûsora a gesztesivel volt együtt , egy nap vagy ilyesmi....összepiált az a színész tetemes mennyiségû alkoholt az adás alatt . Nem régen azért rúgta ki a tv2 a színészt , mert sokat ivott , most meg a képernyõn van újra .
Szóval ez a tv2 . az rtl meg a stohl andrással büszkélkedhet annak is lesz majd mûsora.
Csak ilyen ezekhez hasonló szemetek töltik ki a mûsorokat .
Ezt úgysem lehet erõltetni , hogy a török sorozatokat nézzék , ha valaki rájött ezek jók , akkor megtalálja a módját és online fogja nézni.
Van aki a szomszédokat nézi a retró csatornán....ennyire különbözõek vagyunk :))
malvinkicska 2015 ápr. 29. - 12:05:26
(2295/4273)
Szióka gondoltam el vagy foglalva, mint én is olyan mûsorokkal teszik egy lapra ezt a sorozatot, meg áll az eszem, nem értek sok mindent, de ezt végképp nem, az a fontos hála az úrnak mi tudjuk nézni, és lerajzol a Tv2. A másik valahol olvastam nagyon drágák állítólag a török sorozatok azért nem veszik õket, kell a pénz az iskolázatlan telepekrõl feltört celebeknek, de hidd el azt tudom nem lehet mérni a nézettséget a neten de online a semmit mondó sztorikat többen követik el vagyok képedve a kultúra a béke feneke alatt, vagy még annál is lejjebb, szinta, mintha a butító dolgokra lennének vevõk az emberek.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 29. - 11:45:12 8/10
(2294/4273)
Nem léptem le, csak kevesebb idõm van . Inkább este késõig nézem több helyen is a sorozatot.
Gabus megint újabb háttér képpel lepett meg minket és ez nagyon új .
Nagyon izgalmasan alakul a folytatás és nincs is megállás egyre fokozódik majd.
Handan és Güney nekem borzasztó negatív , eddig sem szívleltem õket , de amilyen formát hoznak majd az csúcs .
Zeynep meg Simay ugyancsak .
Elég lehangoló a 4.6 %-os nézettség és elképzelhetõ a tv2 berág és leveszi a képernyõrõl .
A nézettséget a 18-49 év közötti korosztály hozza....és a többiek nem számítanak ?
Leszoktam már a tv nézésrõl a neten nem korlátoz befolyásol senki és semmi .
Egy mai újságcikkben olvasható háborúznak a tévé csatornák majkáért....és amig a berki stb féle primitívek vannak a képernyõn , addig nincs is mirõl beszélni .