8/10
Érsekvári 2015 ápr. 17. - 10:57:24 8/10
(2033/4273)
Szerintem volt és van ilyen , hogy elhamarkodottan összeházasodnak és nagyon rövid idõn belül el is válnak . Nem csak a sorozatban , hanem a való életben is. Jellemzõ a sztárokra külföldön , de kis hazánkban is elõford
Végül is az életben sok furcsa szitu adódhat.
Az oka lehet prózai : bosszú , valakit féltékennyé tenni , érdekbõl , muszájból , vagy csak fiatalos vagányságból .
Maga az élet is írhatja a forgatókönyvet sok esetben .
10/10
lizbell 2015 ápr. 17. - 10:48:15 10/10
(2032/4273)
Igen, így van, nekem a legjobb a török sorozatok közül, színészileg, forgatókönyvileg és nekem bejön ez a feszített tempó!
Itt nem érzem azt mint a szappanoperáknál, hogy ragozzák a semmit a végtelenségig, mert nem olyan gagyi módon van tálalva! :)

tegnap egyébként személyesen az illetékes szájából hallottam, hogy még nincs 2. évad szinkronmegrendelés :(
Bemes 2015 ápr. 17. - 09:34:19
(2031/4273)
Kiváncsian várom azok gondolatait is, akik még csak most kezdik nézni. Mi itt többen vagyunk, akik már törökül is megnézték a második évadot. Valahogy részrõl részre elragadott sokunkat a történet, a karakterek alakulása, jellemük formálódása, az emberi kapcsolatok drámája. Elég kemény film, itt már kimondtuk, olyan mint az élet.
Remélem Neked is kedvenced lesz, jó szórakozást kívánok hozzá.
malvinkicska 2015 ápr. 17. - 08:39:55
(2030/4273)
Igaz felemás állapot, amikor Gabuék elkezdték fordítani, akkor még nem volt szó sem róla, hogy a TV2 adni fogja, és ugye az is kétséges, lesz e második évad.
napraforgó 2015 ápr. 17. - 07:33:46
(2029/4273)
Kicsit furcsa lesz, hogy a fórumozók egy része már a 2. évad történéseit vesézgeti, míg azok, akik most vágnak bele, az elejéhez fûznek kommenteket. De hát már most 164 oldal van (15/lap), ennyit nem lehet utánaolvasni.
malvinkicska 2015 ápr. 17. - 07:21:18
(2028/4273)
Megnéztem hát elég Szemét Baris is, érdekbõl vette el Cemret, és most meg zsarolja is, az egy olyan család ahol hírnév és a pénz a domináns, embereknek lelke van az nekik semmit nem számít. A két fiú dulakodása, az apja beteg agyánál, Güney is csak az önös érdekeit védi, igazán fura alakok. Handan elmondta Kuzeynek az egész életét, volt benne sok igazság, de a megbocsátást õ sem ismeri elvette az eszét az õt körülvevõ csillogás, arra nem gondol, hogy egyszer az véges. Azt látom az igazi testvéri harc most kezdõdik, Cemre a cél.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 16. - 19:43:33 8/10
(2027/4273)
Szia!
Nagyon érdemes nézned , lehet az 1 évad elsõ része kicsit nehezen indul be , de pár rész után nem tudod abba hagyni .
A Gümüs sorozatnál is ott voltál a fórumon , ha jól emlékszem .
Szerintem ez sokkal jobb , igaz más a story , de rendkívül jó színészek nagyon jó karaktereket alakítanak .
Majd meglátod szuper , zenére is felhívom a figyelmedet külön ! Toygar Isikli a szerzõje . A legismertebb zeneszerzõ török o-ba és sok sorozat zenéjét õ szerezte.
Más sorozatokból lehet ismerõs lesz pár színész(nõ). Kíváló mindegyik .
Mi itt a fórumon a 2. évadot nézzük ahogy írta Gabus , az õk ügyes kezük , színvonalas munkájuk gyümölcseként élvezzük .
Hétfõn indul a sor. tv2-n és a továbbiakban találkozunk itt a fórumon :))
napraforgó 2015 ápr. 16. - 17:22:15
(2026/4273)
Köszi Gabus, bár egyelõre elég lesz a magyar 107 rész. Az is el fog tartani jó 5 hónapig, aztán majd meglátom. Talán megveszik és leszinkronizálják a 2. évadot is addigra.
9/10
gabus53 2015 ápr. 16. - 17:03:23 9/10
(2025/4273)
Szia napraforgó!

Üdvözöllek a fórumonkon.
Szeretném ajánlani neked az oldalunkat, ezt nem sokkal az 1. évad befejezése után indítottuk, hogy a 2. évadot is meg tudjuk nézni, ha már nem szinkronosan, de legalább felirattal.
Naponta teszünk fel 20 perces részeket. Az egyik 20 éves diáklány fórumtársunk, zandra fordítja angolból a feliratot profi módon, én pedig az egyéb technikai dolgokat csinálom (FB oldal, feliratégetés, videó vágás, stb.). És talán ezért érthetõ is, hogy miért csak napi 20 perc, hiszen neki most a tanulása fontosabb, de ettõl függetlenül sok-sok szeretettel készíti, mint ahogy én is az oldalt, lehetõséghez mérten megpróbálunk színvonalas, naprakész és követhetõ oldalt készíteni.
De a visszajelzésekbõl is egyértelmûen kitûnik, hogy még ennek a napi 20 perces videónak is örülnek a rajongók.

Szeretettel várunk: https://www.facebook.com/Gabus53

Az elõzõ hozzászólásodra visszatérve, az eredeti török sorozat 2 évadból áll, 2x40 epizódos. A SuperTV2-ön csak az 1. évadot adták le 107 részben. Remélhetõleg megveszik a 2. évadot is, de ha nem, hát... majd mi megoldjuk. :-)

Szép napot mindenkinek.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 16. - 14:54:44 10/10
(2024/4273)
Bocsánat, elég össze-visszának tûnnek a válaszaim, de mikor rámegyek, hogy válasz, megírom, küldeném el, akkor újra be kell lépnem. Így csak sima hozzászólásként küldi el.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 16. - 14:52:20 10/10
(2023/4273)
Mindenféle tévécsatornám van. Ezért is furcsa, hogy vezetékes net nincs, de ez egy másik történet! "Csak" a videókat nem tudom megnézni. :/ De azért túlélem! :)
napraforgó 2015 ápr. 16. - 14:48:39
(2022/4273)
Majd meglátjuk. Mindenesetre eléggé eseménydúsnak tûnik a véleményeitek alapján. Nincs unalmasabb, amikor hétszámra semmi sem történik, meg mindig ugyanazt ragozzák, mint a legtöbb mexikói sorozatban.
Bemes 2015 ápr. 16. - 12:11:45
(2021/4273)
Szia Kabóca!

Handan sosem tartotta elég jónak a fiához Cemrét. Mindig arra ösztönözte Güneyt, hogy a gazdag Sinaner csalàd közelében legyen, szóval nagyon örült, hogy szakított Cemrével és Banuval való kapcsolatát támogatta. Mindig remélte, hogy Güney benõsül gazdagékhoz, és akkor õ is (Handan) is kiemelkedhet.
Érdekes, hogy Gülten sem szerette sohasem Güneyt, anyai megérzése jól mûködött a jellemét illetõen. Aztán az idõ igazolta is õt.
Amikor pedig összeházasodott Banu és Güney, akkor Handan még jobban utálta Cemrét, féltette hogy Banu féltékenysége miatt bedõl a házasságuk.
Persze Handan Cemre iránti utálatát azzal magyarázza, hogy a két testvér kapcsolatát megrontja. Érdekes, Banunak nem tesz ilyen szemrehányást, pedig õ màr az elejétõl megtett mindent, hogy Güney tagadja meg a testvérét.
Hát én így látom, de biztosan más is megírja, ha õ másként.

Nagyon sajnálom, hogy sokan így ki vannak szolgáltatva a csatornának (pl. Az én családom sem vállalja be a netes nézést, csak én vagyok így bevadulva
malvinkicska 2015 ápr. 16. - 12:04:14
(2020/4273)
Az a Zeynep is mindenütt ott van ahol, bajt lehet csinálni, egy kis rossz indulatú csajszi. Handan az már sokszor a fellegekbe jár annak az agyára megy a jó mód, mindent megtesz csak ott lehessen, Banuval meg az imádott Güneyvel.
malvinkicska 2015 ápr. 16. - 11:52:25
(2019/4273)
Ezt már említettem, pont ilyen emberek akik szeretnék látni, a sorozatot mivel nincs super tv2 csatornája, ezért jó hogy a Tv2 adja az mindenkinek van, és ezért kezdi eleitõl, mert az soknak nem mondana sokat, ha a második évaddal folytatná. A kis településeken van egy szolgáltató, nekem is azért nincs, Story5 meg egyebek, mivel nincs kiépítve, és annyi csatorna van amit az biztosít.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 16. - 11:05:47 10/10
(2018/4273)
Szia!

Persze, elmondom. Olyan településen lakom, ahol nincs vezetékes nethálózat kiépítve és csak mobil stickre van lehetõség, ami meghatározott adatforgalommal jár. Ha ezt túllépem, akkor számlazárásig lelassul a netem. Vannak kiegészítõ csomagok, plusz pénzért, de így sem alacsony a havi számla. Tehát én csak Judit fordításait olvasom, és ha olyan jelenetet látok benne, ami kihagyhatatlan, akkor azt a 20 perces videót megnézem. Irigyelek is mindenkit, aki megtudja nézni. Én ezért várom nagyon, hogy tévében leadják a második évadot is.
9/10
gabus53 2015 ápr. 16. - 10:59:42 9/10
(2017/4273)
Szia Kabóca!
Megkérdezhetem, hogy miért nem tudod megnézni? Technikai akadálya van, vagy csak nincs lehetõséged. :-)
10/10
kaboca12 2015 ápr. 16. - 10:54:54 10/10
(2016/4273)
Mivel én megszakításokkal láttam az elsõ évadot, a mostani videókat pedig nem tudom megnézni valaki megtudja mondani nekem, hogy Handan miért ennyire ellenséges Cemrével? Mert azt tudom, hogy fültanúja volt egy beszélgetésnek Cemre és Güney között, de ez lenne az igaz ok? Cemrét hibáztatja Güney boldogtalan házasságáért?
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 16. - 10:34:00 8/10
(2015/4273)
Zeynep nyomozgat Burak után .
Handan minden lében kanál , nagyon negédes Banuval , majd õ elûzi Cemrét mondja . Valakinek képzeli már magát .
Simay ahogy gondoltuk bosszúhadjáratot indít , gonosz perszóna . Baris túl finom volt hozzá , elzavarhatta volna és egyáltalán mit avatkozik az életükbe. Ezek szerint még mindig nem vált el Kuzeytõl és nem is fog azt mondta .
Gülten most teljesen elképed , hogy Cemre Barissal marad.
Úgy tudom Seref hadnagy és Demet közt kialakul a szerelem . Nagyon összeillõ pár lenne .
Kezd a végén kirajzolódni hogy is történt , tényleg Güney volt . Most Kuzey mit lép majd erre , hogy mindent hallott .
napraforgó 2015 ápr. 16. - 09:14:57
(2014/4273)
A Story5-öm pár éve megszûnt, a Fem3 is tavaly, szóval a TV-n nem tudtam nézni. Neten nem szívesen nézek sorozatokat, már így is sokat ülök a számítógép elõtt, további görnyedés, láblógatás nem tenne jót. A nagyképernyõs Tv-t tudom nézni feltett lábbal az ágyamon, azt jobban szeretem. Most, hogy a TV2 is belefog, talán van remény a 2. évadra is. Fõleg, ha az elsõ évad semmit nem zárt le.