8/10
Érsekvári 2015 ápr. 01. - 16:18:41 8/10
(1813/4273)
Köszönjük szépen a kedves jókívánságokat , iparkodunk helyre jönni :))
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 01. - 16:16:40 8/10
(1812/4273)
Igazad van a Baris dologgal kapcsolatban . Ezen már nem tudunk változtatni ez már megíródott .
Nem azt mondom ,hogy Baris ( az õt alakító színész ) nekem a zsánerem , de nem annyira rossz a pasi .
Furcsa valóban az is csak az arcát puszilgatja a lánynak az meg dettó . Semmi érzelem vonzalom olyan mintha Baris egy szobrot csókolna . Belenéztem egy két részbe és a három lépés távolság az esküvõ után is megmarad. Nem történik közöttük semmi ágyjelenet , mintha Cemre tudatosan tartogatná magát Kuzeynek .
Remélem a holnapi részben jön az eljegyzés és Kuzey kívülrõl nézi az eseményt . Micsoda önfegyelem , de az arcára van írva a elkeseredett reménytelenség a vágyakozás , amikor a férfi a lány karját megfogja a fiú õrült féltékeny (én nem hagynám a helyébe véget vetnék az egésznek ) Gülten észreveszi õt , hogy figyeli õket.....nagy jelenet szerintem !
Güney amikor megtudja Baris-Cemre eljegyzését kivan teljesen . Õrülten féltékeny , az egész Sinaner família kész van a hírre .
Bemes 2015 ápr. 01. - 16:14:29
(1811/4273)
Jobbulást kívánok mindegyik kedves beteg beszélgetõpartneremnek!
Bemes 2015 ápr. 01. - 16:12:12
(1810/4273)
Szia!

Talán Cemre nõi dacból, féltékenységbõl lépi meg ezt a házasságot.

Ez a film szerintem a legvalósághûbb, nagyon is elképzelhetõ történet. Nagyon hitelesek lélektanilag jól ábrázoltak a szereplõk, és az események során érthetõen alakulnak kapcsolataik.

Tudom, Te nem szereted ezt a filmet, biztosan azért látod másként.

A török filmek izgalmasak általában, és azért még üzenetük is van- számomra legalábbis.
Pl. tetszett az Ezel, de az sokkal valószínûtlen történet volt. Mégis élveztem, ott is az emberi kapcsolatok ábrázolása kiváló volt.
Egyébként mihez hasonlítsuk a török filmeket? Az ordítozós, harsány egyéb sorozatokhoz, vagy a horror filmekhez, vagy a sci-fi, egyéb fantázia filmekhez? Vagy a trágár vígjátékokhoz?

Én vállalom, hogy szeretem a török filmeket, nekem ma õk a legjobbak a filmgyártásban. Legyen az forgatókönyv, rendezés, filmzene, színészek.
Szeretem ahogy gondolkodnak az életrõl, nagyon emberi.

Nekem a Kuzey után méginkább feltûnõ a nyugati filmgyártás gagyidömpingje.
offtopic
BMariska52 2015 ápr. 01. - 15:10:14
(1809/4273)
Többen írjátok, hogy betegek vagytok! Sajnálom, szívbõl jobbulást kívánok Mindenkinek, jó egészséget!
BMariska52 2015 ápr. 01. - 15:04:30
(1808/4273)
Szép Napot Mindenkinek! Két napig nem fértem hozzá a gépemhez, nagyon hiányzott! Most olvasom mindenkinek a remek hozzászólását, összefoglaló gondolatát. Nagyon tetszik, egyre jobban tetszik a sorozat és Katicával értek egyet abban, hogy nem baj ha hosszú, tovább élvezhetjük. Ez egyéni ízlés, mert ha jól van valami megírva, én is szeretem sokáig élvezni, írtam már szerintem Nektek, mint egy hosszú, jól megírt családregényt! Katicával hasonlóan látom, milyen jól mondta Deniz, hogy feszültté válsz, ha megfogom a kezed, jólesõen Kuzey csak a szeretett nõ kezét képes megfogni. Bemes azt írja: nagyon jó film, maga az élet! Maximálisan így van! Ezért szeretjük ezt a filmet mi, akik itt ilyen szerencsésen összetalálkoztunk! Valahol minden szereplõ életébe próbáljuk beleélni magunkat, nem könnyû, a saját élettapasztalatainkat is felidézzük közben. Az is igaz, hogy egy jól megírt sorozatba is (sajnos!) mindig kell egy gonosz, mert különben unalmassá válik. Szeretjük Kuzeyt és Cemrét, szívbõl utálom most már Zeynepet, nem vártam tõle, hogy így viselkedik, ezt Cemre nem érdemelte tõle, végülis Cemre abban nem hibás, hogy Zeynep nem értette meg Kuzey szavait, mikor finoman elmondta neki, tetszik, de nem több... Itt igazán Cemre az, aki feltétel nélkül, szívbõl szereti Kuzeyt, a nagy baj csak az, hogy mégis bedõl annak, amit (bele)lát Deniz és Kuzey között és saját magát taszítja egy nem kívánt házasságba. A másik rettentõen mocsok viselkedés, amit látunk: Guney, neki én is szívesen bevertem volna a képét, max. megérdemelte! Guney a tipikus fölfelé nyal-lefelé tapos típus, sokunk számára ismerõs ma is! Banut én nem említeném, mindig is utáltam a hercegnõt, egy õszinte gondolata nincs. Neki tök mindegy ki mit érez, Guney is szakadjon el a családjától, uszítja õt, a lényeg a Sinaner cég és az, hogy az újságok és a közvélemény szemében õk jók legyenek, az, hogy közben kin gázolnak át, nem érdekes. Sajnos, Handan jól ráfázott, most valahol nem tudom õt sajnálni, Sami bár nem volt mindig egy túl jó figura,(viszont õszinte) mostanában én inkább hozzá húzok, Handan meg csak jól tapasztalja meg, milyen érzés egy gazdag, fennhéjázós familiában élni, nem érzi, hogy nem illik bele? Az meg, ahogy az ottani személyzettel beszél, csak az jön le belõle, hogy sült buta... Sokáig nem írtam, most kicsit hosszúra sikeredett, bocs! Ismételten köszönöm a Drága Lányoknak, hogy továbbra is élvezhetjük a sorozatot, a remek fordítást, a nagyon jól sikerült szöveg-felrakást! El sem tudnám képzelni, hogy ne lássam továbbra is a filmet! Tudom, ill. sejtem, milyen nagy munka van mögötte, csinálhatnátok fõállásban is, jó pénzért, szerzõdtethetne valamelyik csatorna Titeket!
Bemes 2015 ápr. 01. - 11:36:47
(1807/4273)
Ez a házasság nekem Baris részérõl is érthetetlen . Oké, nagyon tetszik neki Cemre, talán még fellángolás is van a részérõl- mindenképp birtokolni akarja. Különben minek venné el, ha a lányt még meg sem csókólhatta? Nem hihetõ, hogy ennyire nem érzi Cemrén a kényszeredettséget. Tehát én inkább azt gondolom, ágyba akarja vinni, és ütni Güneyen, Banun hogy odaköltözzenek. Mert tudja, hogy Banu õrült féltèkeny , nem is hiába. Tehát kavar.
Nekem Baris ronda, talán a legrondább a filmben. Már a külsejét tekintve is.
Cemre belemenekül a házasságba, bár nem értem miért kell ilyen fiatalon ezt tennie. Gondolom mivel mindig anyukája döntött , most is hitt abban , talán jó élete lesz Baris mellett- hitt Gültennek.
Azt nem értem, hogy gondolták a nászéjszakát, amikor Cemre és Gülten is tudja, hogy a lány szerelmes Kuzeyba. Nekem talán itt egy kicsit nem életszerû.
malvinkicska 2015 ápr. 01. - 11:34:14
(1806/4273)
A 47-es bölüm, mikor belenéztem ha jól emlékszem a 48-as elején ismétlik a kiiktatását, a Wikipediaba is az olvasható, hogy 47, remélem nem sokáig fog már szemétkedni.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 01. - 11:21:11 8/10
(1805/4273)
Valahol Baris nem tehet semmirõl és tényleg belezúgott Cemrébe ami nem is csoda .
Ha Cemre nem szeretné az elsõ perctõl Kuzeyt még el is képzelhetõ lenne , hogy egy párt alkossanak . Baris jóképû vagyonos és szereti Cemrét , viszont ez fordítva nem így van . Az elhamarkodott házasság várhatóan kudarcra van ítélve.
Gülten repdes a boldogságtól , de õ sem sokáig fog örömködni , majd látja lánya boldogtalanságát .
Ferhátot melyik részben teszik el láb alól már ? Hányadik bölüm ?
Ha megírnátok , elõre is köszi szépen :))
malvinkicska 2015 ápr. 01. - 07:37:05 Előzmény Érsekvári
(1804/4273)
A mai részben ez a Gülten amit követett az már egyszerûen nem, sok rengeteg azt az egy szem lányát így tönkre teszi, annyi vonzalma nincs Cemrének Barishoz, mint a köröm feketéje. Az a lány szép fiatal, miért nyomorítja házasságra nem értem. Kuzey meg õrlõdik, de biztos az a féreg miatt van. Az apja aki igazán szereti a fiát és törõdik a sorsával. Handan most nézett nagyot válni készül tõle Sami. Güney úgy látszik csak gonosz továbbra is õt az ártás vezérli, hogy hogyan tud betartani K-nak.Szép napot mindenkinek.
malvinkicska 2015 ápr. 01. - 06:57:43 Előzmény lizbell
(1803/4273)
Jó egészséget mielõbbi gyógyulást kívánok neked.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 31. - 22:45:43 8/10
(1802/4273)
Jobbulást kívánok Neked !
Tudom milyen érzés már 1 hete nyavalygok és nem tudok kimászni belõle :((
Na meg ez az idõjárás :(
10/10
lizbell 2015 márc. 31. - 22:13:12 10/10
(1801/4273)
Kár hogy itt nincs lájk, mint a fészen :))) beteg vagyok nagyon nincs erõm írni!
8/10
Érsekvári 2015 márc. 31. - 21:05:25 8/10
(1800/4273)
Valóban az van , hogy engem is Cemre -Kuzey fõ vonal ami a legjobban érdekel ( azért a többi sem mellékes ).
Nagyon várom azt a részt amikor egymásra találnak végre . Gondolom Ferhát kiiktatása után várható , hiszen addig nagy nyomás van Kuzeyen lelkileg fõleg .
Ismerem a végét és nagyjából bele bele néztem már ,de most nagyon élvezhetõ , hogy érteni lehet minden apró részletet is .
Gülten ráfog ébredni mekkora " merényletet " követett el a lányával szemben .
Nagyon szívhez szóló , érzelmes , izgalmakban bõvelkedõ részek várnak ránk ! Mi nõi szemmel nagyon átlátjuk ezt a sztorit .
8/10
Érsekvári 2015 márc. 31. - 20:52:46 8/10
(1799/4273)
Szia Gabus !
Köszi , hogy felhívtad a figyelmünket erre a lehetõségre , de mint mindenki más én is a Ti munkátok gyümölcsét nézem tovább !
Sokkal sokkal jobb a felirattal , annyira tökéletes és imádom , hogy semmi másért le nem mondanék róla .
Millió hála , köszönet Nektek érte :))
Bemes 2015 márc. 31. - 18:19:16
(1798/4273)
Szia Gabus!

Nagyon élvezem a feliratos változatot, én mar nem is igénylem a szinkront. Tetszik a török nyelv, és az biztos hogy vágatlanul sokkal jobb.
Szóval ezer hála Nektek!
Bemes 2015 márc. 31. - 18:16:02
(1797/4273)
Mindent elmondtál!
Tökéletes a film.
9/10
gabus53 2015 márc. 31. - 17:33:25 9/10
(1796/4273)
Hogy mondja a közmondás: "Segíts magadon, Isten is megsegít!".

Valahol úgy vagyok ezzel, hogy ha baj van, mégiscsak összefognak az emberek önzetlenül. Nem véletlenül mentem bele rögtön, nem bírnám ki, ha nem látnám legalább feliratosan. És megmondom õszintén - lehet, hogy ez csak a saját önzésem -, de most már így sokkal jobban élvezem, mint ahogy szinkronosan leadták (figyelembe véve, hogy vágatlanul tesszük fel a sorozatot).

És nem utolsó sorban, török szókincsünket is tudjuk fejleszteni. Nem igaz?

Szép napot mindenkinek :-)
malvinkicska 2015 márc. 31. - 17:21:08
(1795/4273)
Tudod régen írtam túl sarkos ez a Ferhat dolog, szerintem nagyon sok részt szenteltek neki, meg osztja a véleményt, mert már olvastam máshol nem szeretik ilyen hosszúak a török sorozatok, és át megy egy idõ után unalomban. Tudod én szeretem, de valahol van benne egy kis igazság, lett volna 70 bölüm jobban pörgött volna az esemény, jó ez most csak játszadozás a gondolattal, ez így van meg írva.
malvinkicska 2015 márc. 31. - 17:07:25
(1794/4273)
Nagyon rendes dolog, hogy így törõdtök a nézõkkel, ezt szavakban nehéz önteni, hála hála, mindenkinek aki ebben részt vesz.