Bemes 2015 márc. 20. - 16:21:32
(1673/4273)
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a filmzenét, Mankosnak pedig külön a fordítást.
Én tegnap végeztem a török második évaddal , kora reggel pedig elolvastam Katica fordítását.
Mondhatom, totál kivannak a szemeim a sok képernyõzéstõl és sirdogálástól. Végig izgalmas volt- most szinte ki vagyok üresedve, furcsa, hogy vége.
Egyszerûen nem bírtam kivárni, muszáj volt a végéig gyorsan megnéznem.Persze azért nézem Gabusék feliratosát mert az tökéletes.
Ahogy haladunk, biztosan lesz mit megbeszélnünk, hisz annyi minden történik és gondolkodtat el.
Honnan vettétek, hogy a csatorna megvette a 2.évadot?

I
malvinkicska 2015 márc. 20. - 15:10:35
(1672/4273)
Hidd el nem vagyok Halit rajongó, de, hogy nagyon jól alakít az biztos, legalább is nekem bejön, jó volt a Seherezádéban is de Szulejman egyenesen neki íródott, az a konokság egyszer egyszer, utána gyengédség, szóval a pali az is tud valamit az is külföldön játszik most is állítólag, újságban olvastam.
10/10
lizbell 2015 márc. 20. - 12:42:47 10/10
(1671/4273)
kicsit soká még... de az egész hangulata, jellege megváltozik majd mindennek (ha az a rohadék végre meghal) számomra nagyon érdekes ahogy apránként változnak dolgok, miután lement róluk ez az iszonyat teher, feszültség!
egyre jobban az a véleményem, hogy kiváló a forgatókönyv!
BMariska52 2015 márc. 20. - 12:34:52
(1670/4273)
Az még nagyon sokára lesz? Tegnap este nagyon evett a fene és onnan néztem Kuzey-t, ahol Gabusék abbahagyták, most már alig várom, hogy végezzek a dolgommal és láthassam a folytatást, már nem bírom kivárni a 2x20 percet sem, úgy föl vagyok spanolva.
BMariska52 2015 márc. 20. - 12:32:52
(1669/4273)
Mikor a Seherezádé forgott, én Ezelt néztem, aztán egyszer kiváncsi lettem rá, és végignéztem, nem bántam meg. Sok szokást megismersz belõle én azóta értem jobban a törököket, amúgy meg kétszer jártam Isztambulban, nagy szerelem, bármikor újra mennék... Nálam mindig elsõ volt az olasz zene és az ország, a törököt csak mostanában szerettem meg, de rengeteget hallgatom a sorozatok kapcsán meg fõleg.
malvinkicska 2015 márc. 20. - 12:15:46
(1668/4273)
Handannak elmentek otthonnan fogta magát és elköltözött, amiért Simay ott van, különleges egy család az, már biztos, ez már nem fog jóra fordulni nem úgy néz ki, ezek állandóan csak veszekednek, valahogy az élet nem teljesen ilyen szerintem.
10/10
lizbell 2015 márc. 20. - 08:47:15 10/10 Előzmény BMariska52
(1667/4273)
Én leginkább 2 nagy beszélgetést várok! már nem emlékszem hányadik bölüm volt, de nagyon izgat :)) törökül is végignéztem pedig nagyon hosszú volt és egy szót sem értettem, de a szemük és az arcrezdülésük....szeretem õket, na! :)
10/10
lizbell 2015 márc. 20. - 08:43:26 10/10
(1666/4273)
nem baj, ezen nem lehet és nem is kell vitázni! szubjektív mint minden! :)
én szeretem õket, a sorozatot meg különösen!
BMariska52 2015 márc. 20. - 08:23:59
(1665/4273)
Köszönöm szépen! Hurrá! Én is a javát várom már, de nagyon, az nem lehet, hogy ilyen érzések csak úgy parlagon heverjenek és sose teljesüljenek be!
BMariska52 2015 márc. 20. - 08:22:56
(1664/4273)
https://www.youtube.com/watch?v=K0A58QcH5HY
Ez volt az a pillanat, amikor a török filmzené(k)be beleszerettem, a többi jött magától a filmekkel, majd Toygar-ral, most már a kedvencekben egész gyûjtemény van belõlük!
10/10
lizbell 2015 márc. 20. - 08:11:26 10/10
(1663/4273)
Én is Cemre párti vagyok, már írtam :) abban ahogy egymásra néznek, igenis benne van minden! és most jön még csak a java!!!
BMariska52 2015 márc. 20. - 08:10:28
(1662/4273)
Nagyon ügyes vagy, hogy megtaláltad ezt a szöveget, éppen tegnap akartam nekiülni, hogy valahol megkeressem magyarul, csak már késõ volt! Szuper vagy, köszönöm, most már a kedvencek között van ez is, nagyon találó a filmhez ez a szöveg!
BMariska52 2015 márc. 20. - 08:05:45
(1661/4273)
Én 52-es vagyok, de 16 éves koromig magáztam és tetszik-eztem a szüleimet, de tegezõdve is meg tudtam adni azt a tiszteletet, mint korábban! Szegény anyósomat pl. tegeztem az õ kérésére, de apóst a mai napig nem.
BMariska52 2015 márc. 20. - 08:03:18
(1660/4273)
Szia! Ezt figyeltem meg Toygar-nál az összes általam ismert filmzenéjében, hogy mennyire az adott pillanatra tudja hangolni a zenét, hihetetlen módon tudja fokozni a zenével a hangulatot, a feszültséget, zseniális pasi, és még fiatal, van hova fejlõdnie! Nálam az õ filmzenéje éppoly hatásos, mint anno Ennio Morricone szerzeményei. Mindent imádok ebben a filmsorozatban, micsoda érzés lehet, hogy Te már a végére értél, de gondolom, a magyar szöveggel is végignézed újra. Mekkora bûn, hogy nem vették meg a 2. évadot!
BMariska52 2015 márc. 20. - 07:42:09
(1659/4273)
Szia! Ennek nagyon örülök, hogy Te is kedveled Cemrét és hiszel abban, hogy igazi szerelem az, amit õk éreznek egymás iránt, az az igazi mindent elsöprõ, mindent csak ennek az érzésnek alávetõ van Cemrénél, Kuzey ezt gondosan titkolja egyrészt az õsi tiltás miatt, másrészt a lezáratlan ügyei nem engedik.
Én az elején nem szerettem Cemrét, mikor még Guney-el volt, és szegénynek nagyon rosszat tett az arcával a sok sírás, pedig ha jól megnézzük, szép arca van. Most nem olyan szintû még ha sír, az sem, inkább egy mély fájdalom van a tekintetében. Szerintem igazán át tudja élni a szerepét és én a hangját is kedvesnek tartom. Gültent pl. nagyon bírom, de a vihogása eléggé idegesítõ. Emlékszel, a TSz-re, ott pl. Firdeus nyerítése idegesített borzasztóan, ott a Gültent alakító színésznõnél elõ sem jött a mostani szörnyû vihogás, ebbõl is látszik, milyen kitûnõ színésznõ õ!(is)
Bemes 2015 márc. 19. - 22:45:40
(1658/4273)
Szia!
Honnan tudod a zene szövegét? nagyon kíváncsivá tettél!
Egyébkènt én meglepõdtem magamon, hogy mennyire tetszik a török zene. A Szulejmán egyik részében (amikor az egyik tartományban lázadás tört ki, és mutatták a lázadókat egy barlangban) nagyon klasz volt ahogy a sok férfi énekelt, hozzá a zene!
Érzelmes nép ez a török, egész szimpatikusak lettek nekem.
Tetszik, ahogy ápolják a hagyományikat, és igen , a filmjeikkel a kultúrájukat ,az ország szépségeit is bemutatják, vagy azt hogyan gondolkodnak az életrõl.
Reméljük, jó sok ilyen tartalmas filmet láthatunk még.
Bemes 2015 márc. 19. - 22:33:19
(1657/4273)
Szia!
Én is imádom a film zenéjét, annyira aládolgozik a filmnek, erõsíti az adott pillanatot.
Nekem nagyon tetszik a rendezés, a kamera ahogy közelít, vagy éppen elhomályosítja a környezetet.Lelassulnak a nagyon fontos pillanatok-szóval nagyon hatásos .
Én most értem a végére törökül, mèg a hatása alatt vagyok.
Biztosan lesz mirõl beszélgetnünk a feliratozott filmet nézve.Nagyon izgalmas ez a második évad, és a zsebkendõt is kéznél kell tartani.Az biztos, hogy olyan film, amit nem fogok elfelejteni.
Annyira jól felépített történet és olyan jól jàtszanak a színészek szinte kivétel nélkül.
Ezért tudjuk szeretni ,vagy utálni õket.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 19. - 20:36:03 8/10
(1656/4273)
Tudod ,hogy van a szerelem ( egyenlõre a beteljesületlen ) teszi ezt vele.
A mai részben Gülten a háta mögött kezd szervezkedni majd Barissal ( kész kerítõnõ ) beleavatkozik az életébe.
Kuzeytõl meg a famíliájától távol akarja tartani Cemrét . Ez a túlzott tyúkanyó típus eléggé terhes Cemrére nézve.
Gülten jó fej , de ez a húzása elég veszélyes . A kacaja meg egyenesen haláli... :D
Handan valami borzalom a majom képével , ahogy fel alá rohangál és átkozódik , már mindenki lerázza , annyira negatív , nyavalygós .
8/10
Érsekvári 2015 márc. 19. - 19:53:52 8/10
(1655/4273)
Szia !
Csatlakozom a Cemrét szeretõk táborához , én az elsõ perctõl kezdve Cemre párti voltam és vagyok .
Annak nagyon örültem amikor Güneyt lepattintotta , õ Kuzeyt szereti az elsõ perctõl és meg is lesz a kitartásának jutalma ( nagyon várom ezeket a részeket már ! ). Van ugyan egy botlása (Barissal kötött házasság ) ami elhamarkodott , átgondolatlanul elkeseredésében történik. Végül is nem jött köztük létre semmi " olyan " . Hasonló mint Kuzey -Simay frigy , csak papíron létezett.
malvinkicska 2015 márc. 19. - 19:35:31
(1654/4273)
A SZ H-ba írtam neked.