BMariska52 2015 márc. 25. - 20:43:17
(1733/4273)
Szia Kedves Bemes! Erre mondják azt, hogy Nagy Szellemek ha találkoznak! Ma egész délután ezt néztem, ha valaki eddig még nem szeretett bele Kivanc-ba, annak szívbõl ajánlom! Sajnos, én is a kis kezdetleges tudásommal csak törökül találtam, de egy icipici tartalmat felleltem, azt bemásolom. Az elsõ két részt megnéztem, alig bírtam abbahagyni, erre most idepillantok a fórumra és mit látok?, hogy mást is érdekel! Hát, ezért jöttünk össze mi így mindannyian itt, ugye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok__2018002-ezel-rajongok-es-sorozat-fuggok-megneznetek-ezt-a-sorozatot-bov-lent
Szép Estét Nektek! Mindjárt kezdõdik a Szulejmán, én azt is szeretem.
malvinkicska 2015 márc. 25. - 20:21:34
(1732/4273)
Handan igen megkeseredett valaki, de mindenki a saját sorsának kovácsa, azt mondja a mondás, az más kultura, az biztos, nem tudtam volna úgy élni az életem, csak gyerek nevelés egyebek. Az embert a közösség formálja, mert alkalmazkodni kell egymáshoz, aztán elvárások vannak azzal szemben aki dolgozik, fontos, mert számítanak rá. Az öltözködés sem olyan , mint mikor itthon van az ember, most õ azt szeretné pótolni ami kimaradt, de késõ. A sorozat mélyére ásunk sok a mondani valója lehetne írni róla nap estig, a különleges karakterek, mind üzen valamit.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 25. - 20:01:41 8/10
(1731/4273)
Aranyos vagy , hogy utána néztél .
Lehet ilyen ,hogy akadozik valamiért , de sikerrel vettem az akadályt .
Handan minden lében kanál , fontoskodik . Persze mindig kritizálom , de mindig a felszint látja az ember a dolgok mélyére is le kell ásni néha. Mitõl is lett ilyen megkeseredett ez a nõ. Elszúrta az életét , rossz a házassága. A gyerekek a háztartás a durva parancsoló férj köré beszûkült az élete . Folyton otthon a háztartás nem csoda ha ilyenné vált. Most olyan neki , mint a madár ami kirepül a kalitkából élvezi az életet , pláne a jó létet. Kedvenc Güney fia jóvoltából .
Hamar elfelejti honnan jött és már õ dirigál utasítja a személyzetet , ahogy õt szokták .
Valahol sajnálatra szorul ,de saját magát juttatta idáig.
Most már valóban ketté szakadt a Tekinoglu család .
Ahogy Te is írod Gülten imádattal csüng Barison , Cemre kevésbé értékeli anyja közremûködését .
Zeynep minden gondolata még mindig Kuzey körül jár , itt a szülinapi bulin is .
malvinkicska 2015 márc. 25. - 19:58:07
(1730/4273)
Nagyon örülök, hogy láttad, én nem vagyok olyan profi, mint Gabu.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 25. - 19:44:06 8/10
(1729/4273)
Szia Gabus !
Nagyon köszönöm a tanácsod . Ezer elnézés és bocsánat , de elhamarkodtam a vészjelzést , igaz sokadik próbálkozásra , de sikerült megnézni ! Tuti én bénáztam valamit el.
Teljesen kétségbe estem , hogy nem látom .
Tudod teljesen függõ vagyok :))
Ezer ölelés és köszi :D
9/10
gabus53 2015 márc. 25. - 19:28:01 9/10
(1728/4273)
Szia Érsekvári!

Nem tudom mi lehet, ma páran jelezték, hogy nehezen indul el. Esetleg oldalt ahol egy kupacban vannak a videiók, onnan próbáld meg elindítani.

Szép estét.
malvinkicska 2015 márc. 25. - 19:21:44
(1727/4273)
El olvastam hogy írod nem tudod nézni, rögtön oda kapcsoltam, és nagyon, szépen megy az én gépemen, jó a hang kép minden, én evvel inditok, mert nálunk napközben a net szokott akadozni, és nem látnék semmit amit akarok.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 25. - 19:13:33 8/10
(1726/4273)
Sziasztok ! Szeretnélek megkérdezni titeket , hogy simán megtudtátok nézni a mai részt ?
Valószínû nálam lehet gond , ugyanis elkezdtem most nézni és kb:3:02 -nél megakad és nem megy tovább , többszöri próbálkozásra sem , mindig vissza megy az elejére .
Köszönöm szépen , ha megírjátok mi a helyzet nálatok .
8/10
Érsekvári 2015 márc. 25. - 18:08:11 8/10
(1725/4273)
Igen én ott láttam a Youtubon , sajnos csak törökül van .
Nem tudom talán angolul lehet még esetleg , de errõl nem tudok információt .
Bemes 2015 márc. 25. - 16:17:18
(1724/4273)
Látta valaki közületek a MENEKSE ile HALIL-t? Ezt csak törökül lehet nézni a youtubon?
Látta a fb- on, hogy ebben is játszik Kivanc.
BMariska52 2015 márc. 25. - 15:54:04
(1723/4273)
Köszönöm válaszod! Jó is lesz, ha nem a fájdalomtól, hanem az örömtõl fogok pityeregni. Lehet, hogy bennem van a hiba sokszor, de úgy érzem, van elég fájdalom amúgy is az életben, ki kell egyenlítõdnie az esélyeknek, a gonosz bûnhõdjön, a jó pedig nyerje el méltó jutalmát! Ne az legyen, mint az elferdített szólásban: Minden jótett elnyeri méltó büntetését!
BMariska52 2015 márc. 25. - 07:04:16
(1722/4273)
Az már nagyon jó lenne!, remélem, nem csak az utolsó részben, mert szeretném egy kicsit jobban kiélvezni azt is, nem csak a sok rosszat, mert hadd lássuk már azt is, hogy végre örülhetnek egymásnak és az életnek! Különben én eleinte azt képzeltem, hogy majd Kuzey kap egy modell-állást, melyet el is fogad és akkor aztán mindenki elmehet a bánatba, mert keresett, jólmenõ modell lesz belõle, ez még jóval a Ferhát-féle borzalmak elõtt volt, amikor egyszer felkínálták neki ezt a lehetõséget...
Hanem hogy tegnap Güney milyen mocsok volt, hogy letiltotta a kifizetéseket! Meg tudtam volna cibálni! De ezt majd megteszi Banu, mert hallotta, mit beszél az anyjával, gondolom megint kombinál, hogy még mindig Cemréhez vonzódik!
BMariska52 2015 márc. 25. - 07:00:37
(1721/4273)
Akkor rosszul rémlik, de biztos, hogy valahol már olvastam ezt a magyar szöveget, hiszen rögtön ismerõs volt, csak mostanában annyit foglalkozom ezzel a témával, hogy már összekeveredik bennem, mit hol láttam.
malvinkicska 2015 márc. 25. - 06:57:46
(1720/4273)
Gülten nagyon rondán viselkedik, a lányával kapcsolatban, mint egy kerítõ nõ, mintha õ lenne szerelmes Barisba. A nagy szüli napi buli gazdagéknál csili vili minden , Kuzey majd nem részese lett de ügyesen megoldotta, a dolgot, elmentek máshova. Zeynep másik pacák oldalán vigasztalódott. A Ferhat lányának tetszik K úgy néz ki. érdekes volt a beszélgetésük.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 24. - 20:37:39 8/10
(1719/4273)
Szerintem már Handan agyára ment a Ebru asszonnyal való versengése .
Az igaz van az a mondás , hogy ruha teszi az embert , de hozzáteszem NEMCSAK a ruha !
Handan ma egész jó külsõt csináltatott és mintha nem is õ lenne, de ha kinyitja a száját és kezd a régi modorában megszólalni , oda minden , hiába való .
Végül is ez a Baris fiú egész jóképû (pláne megborotválkozva ), csak sajnos hiába pedálozik Cemre nem érez semmit iránta.
Ferhát lánya ez a Seref lehetséges többet akar Kuzeytõl , minden csaj ragad rá .
Igaz itt más a szitu , de kitudja mi lehet ebbõl .
Simay teljesen egy szerencsétlen , senkire nem számíthat nincs könnyû helyzetben . Most is a folytonos rettegés , se otthona se családja , se egy szertõ párja és a tetejébe Ferhát a nyomában .
BMariska52 2015 márc. 24. - 19:20:32
(1718/4273)
Ezt biztosan Ti is ismeritek:
https://www.youtube.com/watch?v=m24RmUbR9zg
Szép Estét!
BMariska52 2015 márc. 24. - 19:01:14
(1717/4273)
Rosszul emlékszem, hogy amikor a vendéglõben a szaz-jelenet volt, alatta volt a dal magyar szövege?
Ha tudnám, mikor volt, utánakeresnék, de fogalmam sincs, hányadik részben lehetett?
BMariska52 2015 márc. 24. - 18:57:48
(1716/4273)
Kedves Katica! Ne mondd!, a felirat igenis hogy nagyon jól sikerült! Valamelyik Toygar klipnél már egyszer valamikor megtaláltam én is, de már annyi van, most nem tudom kikeresni, melyikhez van ugyanez a magyar szöveg. Én ettõl a kliptõl éreztem úgy, hogy Kuzey és Cemre igenis szeretik egymást és egymásnak vannak teremtve kezdettõl fogva, várom már és meg is érdemlik, hogy kiteljesedjen ez a szerelem:
https://www.youtube.com/watch?v=ACA-2GXu_gs
Szerintem ezt már vagy 3x elküldtem Nektek.
Arra is rettentõen kiváncsi vagyok, hogy mikor végre (hamarosan) elpatkol a gonosz, mivel telik majd a hátralévõ 30? bölüm, hogyan emelkedik ki szerencsétlen Kuzey az eddig át- és megélt borzalmakból, eljön-e végre a szorgalmas munka gyümölcse, a nyugalom, a nyugodt éjszakák és a megérdemelt és még ha titkolt is, de vágyott szerelem?
BMariska52 2015 márc. 24. - 18:38:45
(1715/4273)
Szia Katica! Tudod, nekem azt volt a legborzasztóbb látni, ahogy Simayt ellökte a saját családja és még most is, mikor kijött a rendõrségrõl, a nagybátyja hogyan bánt vele! Ezt én semmiképpen nem tudom elfogadni. A mi családunkban ez sosem fordulhatott volna elõ. Hallottátok-e már azt a mondást, hogy egy Anyának a gyereke az akasztófa alatt is a gyereke marad! Simaynak az egész életére kiható keresztet kell azzal cipelni, hogy azt a gyermeket akkor elvetette és nem osztotta meg Kuzey-el ezt a terhet, hanem még a tetejébe át is verte! Aztán minden hátránya ebbõl származik. Kuzey attól, hogy meg nem bocsájt neki, mégis kiáll mellette és még most sem taszította el magától, bár ebben már az a cél is benne van, hogy így eljuthat Ferhat-hoz. Igaz, arra most már egy újabb út is kínálkozik, a lányán keresztül. Azért kiváncsi vagyok, hogyan alakul még Simay sorsa. Arra is, hogy mi lesz Zeyneppel, vajon akar-e valamit Buraktól, vagy egyáltalán mit akar azzal, hogy a Sinaner-nél dolgozik egy átlátszó dumával, hogy csempét tervez? És mi lett a ruhatervezõ munkaadóval, ott nekem maradt ki valami? Érdekes nõi minták és jellemek vannak ebben a sorozatban, talán ennyire sokszínûnek még nem jött le másik sorozat mint ez a nõk-anyák-lányok tekintetében.
Bemes 2015 márc. 24. - 11:59:46
(1714/4273)
Ez gyönyörû,köszi! jól összeválogatott jelenetek!Az embernek összeszorul a torka.

Nincs meg véletlen annak a dalnak a szövege, amit Kuzey énekel amikor a sazon játszik?

Nekem is a börtönös,a repteres, meg a tetõn játszódó szerelmes jelenetek a legszebbek a sok közül.